Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No na koniec novembra je fakt moc teplo :lol: Ale k tej hme sa chcem pridať - z intráku ju krásne vidno, hlavne v noci, ako je naoranžovo ožiarená svetlami... :)

Zverejnené

s pocasim som nad ocakavanie spokojny. hlavne nech je SUCHO!! to je dolezite.

Zverejnené

Hehe vsetci sa teste ze je este teplo...ono sa to ozaj cele posunie, leto bude nanic, v septembri z nas bude tiect pot a na dlasie Vianoce budeme moct o snehu akurat snivat...

Zverejnené

btw preco chcu ludia sneh? naco to je dobre cloveku nad 7 rokov? na nic.

len to complicuje mnohe veci, dopravu, oblecenie, et cetera

Zverejnené

Uznávam, že sneh v meste je zbytočnosť... Ale keby u nás neboli zasnežené lúky a polia, tak to by nebola pekná zima. Ľuďom nad 7 rokov je sneh na šport alebo kvôli ich deťom alebo kvôli estetickým a iným osobným dôvodom... :lol:

Zverejnené

Lebo je to pekne :lol: Zima bez snehu nie je zima.

A co ja viem, este taka lyzovacka :)

Zverejnené

jj, na pozeranie to beriem, ale nech to odhrnaju druhi

Zverejnené

Mne by sneh nevadil, keby ho tu nebolo tak mrtne. Ani to by mi az tak nevadilo, len keby nebola taká strašná zima (teda v zime, nie teraz, teraz je super)

Zverejnené

vidite, a niektori ludia na Zemi nemaju sneh vobec.

nemozete byt taki feinschmackerski. raz je raz neni. sneh nie je na pridel.

Zverejnené

LEG sneh ma jednu nenormalnu vyhodu a to aj v meste

kedze sa velmi skoro stmieva tak je tma uz okolo pol piatej, ale ked je nasnezene, tak je pekne "rozziarene" cele mesto aj o polnoci, co je fakt pekne a hlavne to posobi lepsie na ludi ktorym tak velmi prekaza ta skora tma

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

dnes doobeda to tu vyzeralo ako na jar! ja chcem sneh!!!!

Zverejnené

No to predvčerom som mal takú úvahu. Reku pozriem do kalendára, tam december; výdem von a tam koniec marca... :lol: Ale fakt, ak príde normálna zima, tak bude zas dobre posunutá a to sa potom bojím, že zaberie aj kus jari... :)

Zverejnené

tu pekne fučí

ten fučák predvčerom večer, či kedy to bolo u nás, nám rozbil jedno okno ... vyzerá to tak, že praštil do okna nejakého malého operenca alebo vetvu alebo čo ... to je robota ... :lol: :)

Zverejnené

Snezilo!!! :) :) ono snezilo viete si to predstavit??? sedem rano a spoluziacka ze "sneziiiii" a zrazu cela trieda jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. no uplna sranda rozptylenie jak .. ale nevadi ;) aspon snezilo. ;) ale potom uz len dazd so snehom ;)

ale snezilo ;) :lol:

Zverejnené

v ba bolo vcera rano co som siel do skoly o siedmej -2 v centre

teraz kukam na teplomer a ukazuje mi +1

Zverejnené

U vás sneží a u nás nie?? To kde sme :lol: :) (ja neznášam zimu a toto slnko mi robí len a len radosť, ale mohlo by aspoň na vianočný týždeň už nasnežiť)

Zverejnené

Nj, hlasili ze ma dnes a zajtra prejst cez uzemie SVK studeny front... znamena to ze bud dojde k frontalnym burkam, alebo k rozsiahlym zrazkovym pasom... vhladom na prevladajucu poveternostu situaciu bude na 90% druhy pripad, co znamena, ze by malo aj snezit :lol:... no a potom prejde ten pas.. a bac... zacne krute mrazy a sneh (pokial nenasnezi pocas toho prechodu zrazkoveho pasu) nikde... :)

Zverejnené

bohatstvo! zima jak na Sibíri a nemrzne, nesneží, len je kosa a kosa a kosa... :lol:

Zverejnené

mna rozculuje uz ta ustavicna hmla

Zverejnené

Veľmi dobré počasie....mali sme sa ráno stretnúť s kamarátkou (taká hmla bola!!!!) a ona bola odo mňa asi 20 metrov a jasnéé že ma nevidela a nejak sme sa obišli až nám potom mobily pomohli...heh... :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov