arwiel Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 kedysi som si založila pamätníček, do ktorého mi mali kamaráti kresliť slniečka, pretože každý musí vedieť nakresliť slniečko a preto vznikla táto téma: akýmkoľvek spôsobom nakreslite slniečko, je jedno, či nakreslíte kruh s paličkami okolo alebo vymyslíte niečo originálne, rovnako to môže byť kresba pastelkami, ceruzkou, farbami a štetcom alebo na PC... ako chcete... ako povedala game: "od každého správneho fórumáka sa vyžaduje akokoľvek nakreslené krásne slniečko" tak nech sa páči priatelia! :lol: edit : poprosím nádejných maliarov pridávať obrázky cez súbory: plný editor a zbytok v podpise game. ďakujem g.
arwiel Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 za krásne slniečka ďakujeme, i keď som teda musela dlho premýšľať nad ajkovým... :lol:
Ignatius Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 S myšou mi to až tak nejde, rukou kreslené by bolo dačo lepšie... Ale tak snaha bola :lol:
doll Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 moje, vytvorene narychlo, niekedy inokedy dolozim dalsie :lol:
Obrien Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 http://artpad.art.com/gallery/?jickwcg2w1o btw. Game, velmi pekne dakujem za snahu mi to vysvetlit, ale aj tak tomu nerozumiem ako to mam zrobit, hlavne mam problem so slovkom tinypic, ale newa :lol: edit: ok, už to tam je. g. :)
arwiel Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 takto som sa učila psychošku na maturu... /aj to tak dopadlo/
Recommended Posts