Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a pre zmenu som sa dnes čudovala, prečo som vstávala ubolená a s treštiacou hlavou... ono tam prší,

nejaké 2°C, zima, vlhko hnusne, kúrim si a bolím :)

Zverejnené

To, co je u nas cely den tam vonku za oknom, ani nie je pocasie, je to ospaly

podivny trochu zabieleny vlhky hnus... cely den stoji teplomer ako prispendleny na 0,4'C...

Pod kolesami to ovsem rapči, a kazdemu sa chce spat a boli aj co neboli. Tak.

Zverejnené

to  je dočasné,   aj u vás nasneží už čoskoro  :yes_yes:

Zverejnené

v niektorych castia Bratislavy dnes (podla mojich vyslanych dopisovatelov) snezilo

dufam, ze pred Ural to este par dni nepride, kedze moje auto trci v servise a na letnych gumach...

Zverejnené

Ja mam tiez letne gumy. Chcel som ich vymenit vcera,len som nemal otcov zdvihak. Ale buduci utorok bude teplejsie vraj aj desat stupnov. 

Vcera aj dnes som sa trosku venoval kompostu v skleniku. Teda cakam ze bude na tyzden este tych aspon 8 a prehadzem posledny krat kompost a vymenim gumy. Nemaju byt dovtedy ziadne zrazky.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

U nás dnes  snežllo, aj občasný dážď so snehom,  2°C. december, ale vonku sa aj belie, aj zelená,   aj  kvety ešte sem tam  kvitnú.

post-2385-0-83505200-1544282097.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

pred Uralom biele, Donovaly zavrete pre vozidla nad 10 m, konecne to prislo...

mimochodom, prezute zimne gumy uz mam, aj ked ma technik varoval, ze uz su tak na hrane a odporucil mi o 2-3 tyzdne prist a vybrat si nejake nove -_-

Zverejnené

na juhozápade pre "zmenu" tradične  šedo, v BA práve okolo 7, hore na Záhorí okolo 3 - 4°C,

cez deň bolo takmer 10...

Zverejnené

šedo a šedivo, takmer celý deň dážď,

pred hodinou sa zrazu zmenil na snehové tanieriky, potom na snehové drobné zrno... ale je stále nad: 1 - 2°C,

takže blato, kalamitka sa zatiaľ nechystá... aspoň tu nie.

Zverejnené

u nás počasie podobne ako včera 1°C

foto zo včera z  poobedňajšej prechádzky

Hať, je tam príjemne, ticho, len vdopád počuť,  na poli som v diaľke zazrela   srnky   

post-2385-0-80730100-1544700279_thumb.jpg

Zverejnené

tak si predstavte, že v noci nám krásne nasnežila zima, a už je poludnie a ešte stále je tu nasnežená zima...

to je tak nezvyklé pre tieto končiny, že div... je to tak na hrane :)  -0,5°C

Zverejnené

ešte jedna fotografia z poobedňajšej  prechádzky ..  sneh, bezvetrie, slnko .. pocitovo veľmi príjemne.   :)

post-2385-0-01656500-1544970340_thumb.jpg

Zverejnené

aj u nás je nasnežené, a ja som celý víkend trčala doma s mojimi bacilmi :(   

vnučkám sme pod stromček kúpili sánky, hádam ich aj budú mať príležitosť využiť :)

Zverejnené

krásne našské vianočné počasie - slnko svieti, 8°C, vlhko, do toho sem tam mraky, predpovedajú vianočný dáždik a blato... taká južanská klasika :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

čosi po 15 h kuknem z okna a skoro mi oči vypadli, toto som nevidela už ani nepamätám...v Bratislave nasnežilo. A vnučky sú choré a sánky plačú pod stromčekom...keby sa sneh chcel udržať aj tu, kalamita-nekalamita, konečne sa to aspoň trocha podobá na zimu. 

Zverejnené

Aj takýto výtvor sa dá urobiť z čerstvo napadnutého snehu. 

:)

post-2385-0-80498000-1546696379.jpg

Zverejnené

a dlho to pekné ako zima má byť nevydržalo...už dnes  tu pršalo a aj teraz počujem, ako kvapky dažďa bubnujú na okno. nemám z toho radosť. keď to primrzne, ako že to aj primrzne, to zas bude zlámaných hnátov...dúfam len, že tie naše ostanú celé. neznášam náľadie! Neznášam dážď v zime. V lete, na jar, na jeseň, prosím, dakedy to dokonca vítam, ale teraz v zime, keď má snežiť, tak toto? To si ten svätý Peter u mňa teda nešplhol s takýmto počasím! :(

Zverejnené

Pred prá dňami krásne nasnežilo, konečne! Ale už sa to zas topí. Tá biela perinka je akási deravá, hoci aj ráno ešte bolo  nasnežené. 

Zverejnené

Vecer a pred polnocou hodne snezilo... a v noci som sa pozrela okolo druhej oknom a bolo to prekrasne, nasnezene aj na borovici, cesty biele, nerozjazdene, ako zima na Ladovychh obrazkoch...

Od rana uz to kvapka, topi sa, 2 - 3°C, a dokonca uz prsi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov