Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

(ne)normalne som si na chate obliekol dnes dlhe nohavice

vytrvaly drobny dazd, teplota 10°C

Zverejnené

o 16,00 sa zotmelo ako o polnoci, od Rakúska čierňava, ale z juhu pomerne teplý vietor... momentálne 17 - 18°C

vzápätí začalo liať a leje neustále doteraz, na cestách stojí voda už dobré dve hodiny...

ale fakt leje v kuse, len čakám, kde začneme zatekať

Zverejnené

A zasa... o 13,45 sa zotmelo ako o polnoci a uz leje, ale to teda statocne...

Mozno chce dohnat vsetko sucho z leta...

Zverejnené

A mame to tu :-)

17,00 bum tresk bác, búrka zacala spolu s polnocnou tmou a uz leje!

Zverejnené

Nas to z kurtu tiez odhnalo o stvrtej. Ani sme sa nedohodli na pive,ci kolega nedosiel. Zrejme bol premoceny,ja som siel do krcmi autom,odsoferovala to zena domov. Dopil dve piva - aj to kolegove  a siel domov,uz neprsalo.

Zverejnené

Prave sa mi pripomenulo poprazdninove chodenie do skolicky.... take to prijemne, babie leto a spustu reci o prazdninach...

Dnes je presne takke picasie, ake si pamätam z jedneho konkretneho roku, tasky pod stenou, my usadeni okolo a slniecko svietilo a kdesi za tym uz cakala jesen... a my mali a fakt sme sa tesili ze sme uz zasa v skole.... cisty sentiment :-)

Vonku krasne pohodovo svieti predjesenne slnko, 21 stupnov, je tam prijemne.

Zverejnené

Tuto noc bezne spanie pri pootvorenom okne akosi narobilo paseku, aj v krku aj chrbtici, hoci neviem preco... zima nebola

Rano je bez mracika, oscar svieti odusu, prave teraz 20 stupnov a ma by viac...

Zverejnené

vcera aj dnes, tu za Uralom, 28 stupnov..takmer neuveritelne..no ako pozeram, leto vypnu cez vikend a spadne to v pondelok na 17 stupnov aj ked kazdou hodkou sa predpoved meni, takze musime si pockat, len vtedy sa to naozaj dozvieme :slniecko:

pre mna leto konci, ked si budem musiet obliect ponozky na nozky..no snad to este trocha pocka

Zverejnené

Celu noc bolo okolo 18 - 19 stupnov.

Cely den je pod mrakom, ale okolo 25 - 26... to do tych 28 cca je prijemne pocasie, pri ktorom sa citim dobre...

od zajtra aj tu slubuju koniec leta...

Zverejnené

nech to vydrzi aspon do soboty, v nedelu budem uz zavrety v pivnici presovat hrozno, to mozu aj cigancence padat

Zverejnené

A nevydrzalo....

Niekto nam zakryl slnko a povypinal kurenie tam zhora....

Poprcha, sedo, vlhko, brrr. 15 stupnov, predvcerom vecer som bola vonku, kazdy v tielkach, maximalne trickach.

Ked nastava obdobie, ze na seba musim narvat pancuchace, co neznasam, to je koniec leta.... :(

• Pridať bod 1
Zverejnené

no a je to tu..za uralom momentalne po dazdi a 12 stupnov...ponozky na nohach, kozena bunda, sal..no do riti..snad sa este otepli :ociska:

Zverejnené

pred Uralom detto

ale po sobotnajsej burke rano potom uz bolo fajn az do vcera vecera

tu momentalne svieti slnko a prehanky (dazdove), teplota nic moc, neochotne som na seba navliekol dlhe gate

Zverejnené

Zakurila som...

Na divokom zapade 9 stupnov vonku, šedo, znovu tam fuci a fici, obcas poprcha, vonku je chladno, mokro, nevludno, v byte som sa strcila pod perinu, tak a reku dost... tak som pridala kotlu nejake grady...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Za Uralom krasny novembrovy letny den 22 stupnov :-)/pocitova teplota 24/

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dnes práca na záhradke, v krátkom rukáve, oberajúc rajčiny a v týždni zbehnem ešte po jahody.

V novembri :zubiska:

Zverejnené

Pamätám si, že november 2012 bol takýto, trochu chladnejší, v košeli sa moc nedalo chodiť, ale takmer po celý mesiac bolo pekne slnečno. November 2013 už bol hnusný ako Tomášov charakter.

Zverejnené

v krasnom slnecnom a teplom pocasi (15° C) som bol zazimovat chatu - vypustit nadrz s vodou, zateplit okna, dvere, zasobu vody a emergency potraviny dat do pivnice, kde nezamrznu...

nejdem riskovat, ze sa tam uz nedostanem, kym neudru mrazy

Zverejnené

ja som dnes prezúval auto na zimné gumy, a cítil som sa pri tom dosť divne - slniečko svietilo, teplota vonku cca 20°, a ja prezúvam na zimné :D

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

u nás je jarné počasie  :) tráva zelená, ešte aj ruže kvitnú 

Zverejnené

tu sa počasíčko trochu mení... stále vyzerá cez okno pekne,

poobede už vyslovene zimno, navečer 6°C, teraz už len 2°C...

Zverejnené

ráno som mal namrznuté sklá na aute, keď som išiel z roboty. našťastie som si večer preventívne dal do auta rozmrazovací sprej, lebo škrabanie skiel nie je moja obľúbená kratochvíľa :D

Zverejnené

dnes v noci zapadlo všetko trojcentimetrovým snehom... ešteže som v noci pozrela von okno, videla som ho ....

na ráno z neho už nič nezostalo :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov