Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

... v PN na letisku je nejaký festival, tých zúčastnených dreďákov asi trochu povytápa :D ...

Jedna sa o festival Grape, preco Ta napadli dredaci? ;)

V noci to bol znova masaker. Tri burky v rade za sebou. So silnym dazdom, nastastie intenzita vetra bola vyrazne slabsia.

Zverejnené

pri PN to bolo tiež vcelku zaujímavé. došlo to sem od Vrbového,

No tu síce fúkalo, blýskalo sa ale inač nič. Ani nepršalo .. teda tých pár kvapiek je nič. :D Takže odtiaľto to nemohlo prísť :D

Ale vraj potom tu dačo bolo tak som to asi prespal :) 

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

parádne sa ochladilo... nebol to síce tak veľký skok, aké sme párkrát zažili
/ si pamätám SIAL v BA v 1993, kde 31. augusta bolo 30 v tieni, na druhý deň letecký deň a ráno sme narýchlo varili do termosiek čaje a kávy a zháňali zo skríň kabáty a bundy, si pamätám, že ja som mala na hlave vlnený hrubý šál a na nohách zimné čižmy, syn maličký, nabalený do búnd a nesmierne nadšený... ale letecký deň bol ohromujúci, tam som sa zamilovala do Harrierov : ) /

zamračené celý deň, sem-tam kvapka, okolo 16 - 17°C, momentálne 14...

Zverejnené

vcera sme sa evakuovali z chaty, rozdiel oproti piatku snad 15°

nuz, prisla jesen, najblizsie uz zakurujeme v krbe

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

neuveriteľné - slnko dokazuje, že ešte existuje

okolo 17 - 18 °C, polooblačno sa práve zmenilo na bezoblačno, ale len tak-tak, občas nejaké mráčky zakryjú slnečné jasanie...

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

zrejme definitívne podivné babie leto skončilo

to je dnes počasíčko... v noci vietor, lejaky, ráno a celý deň šedo, vlhko, pršavo, mokro, 8°C.

Zverejnené

po pomerne príjemnom včerajšku dnes prišla jeseň so všetkým, čo k nej patrí... priam som videla, ako Zem letí vesmírom okolo slnka a odkláňa nás od neho s rýchlosťou víchrice, na tu máte jeseň...

okolo 9°C, vietor, vietor v nárazoch, dážď, prehánky, dážď v nárazoch, mokro, ulepené listy padnuté zo stromov... balada.

Zverejnené

ten prudký vietor je dnes zrejme všade, cez deň popršalo, okolo 8 stupňov celý deň, stromy pekne ohýba.

lepšie pozerať spoza okna.

Zverejnené

nuz, navstevu cintorinov sme prezili, ale udrzat na R1 auto v priamom smere bolo na niektorych usekoch problem

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

na štvrtok predpovedajú sneženie... na mnohých miestach, ktovie či aj tu, ale že už kdesi nad Alpami či kde sneží, je isté... každý kúsok zo mňa ten sneh cíti.

včera večer bola teplota na nule, dnes je tak do 5°C, dokonca aj zubaté slnko sa ukázalo, na poobedie sú na mape ovšem už mraky...

kruci, zima je.

Zverejnené

mas novy sal, tak sa nestazuj  :zubiska:

a pouzi ho

pod Uralom tiez zima ale slnko svieti, kosicky vietor zatial zalezeny..dobre je :zubiska:

• Pridať bod 1
Zverejnené

coz o to, zima-nezima, ale tieto vykyvy moja hlava neprilis dobre znasa

ked som vcera vecer odchadzal z BA, tak tam bolo -2, u nas pred Uralom po prichode -4, jasna noc, vstaval som neskoro, tak neviem, kolko max bolo rano

ak bude zajtra kydat, tak cesta na Spis bude zabavna

Zverejnené

niečo začalo klopotať na parapety... a pozerám na shmú mapu:

všade zamračené. ok. na východe len zamračené, potom všade inde po Slovensku sneží, len a len výnimočne tu u nás prší...

a 1°C, brrrr.

Zverejnené

aj pred Uralom uz prsi, cely den mokro snezilo, na Liptove a Spisi vsak vobec

Zverejnené

a v emerike sneží...

celú noc fučalo ako u bláznov na dvore,

nad ránom začalo snežiť tesne na 0°C - na parapet kvapkalo, pritom sa dvíhal vonku sneh.

na autách a schodoch 10 centi snehu,

po odprataní šmykľavá voda a brečka, na zabitie...

mala som dnes ísť do BA na Kramáre na krv  a kontrolu... boli sme pol hodinu na ceste, a ešte stále len 5 km od Stupavy, brečka na cestách, vodiči krokom, celá spústa sa ich otočila späť, ...

pustené rádio neustálo utešovalo, že takto vyzerá celé Slovensko - kolóny a pohyb krokom

tak som zavolala pánovi primárovi, že takýmto tempom tam budeme asi tak okolo obeda... nepotešila som ho, ani seba... neznášam takéto akcie... :(

a vrátili sme sa domov aj my, chrbtica skáče meter dvadsať,  zimné radovánky prišli.

post-3-0-40185400-1512027831.gif

Zverejnené

Hlavne na západe a severe je nasnežené, aj cesty.

Už vidím titulky v tom prij... Novom čase:

Cestári sa pozreli z okna a uvideli TOTO!

• Pridať bod 1
Zverejnené

Vedel som ze napadne sneh. Ja som ho cakal uz vcera. Kompost vonku uz nepracuje ci volne polozeny ci v skleniku. Ale vcera ak zacalo snezit som sa vratil - pohrabat este nejake listie. Hrabal som aj v sobotu,kedy som v skleniku naposledy prehadzoval. Do kuka nadoby som nazberal trochu viac ako polku a dal ju do kotolne. Tam sa bude vyhadzovat odpad z kuchyne. Ak bu to hnilo a smrdelo to vyhodim do sklenika.

Dnes. Sneh. Auto uz v garazi. Je to vyhodnejsie dat do garaza. Teraz.  otor nieje tak zmrzli. Nemusis odhadzovat sneh, ci namrazu davat z okien dole. Zenu a deti som odviezol do skoly. V robote som bol,kym sla elektrina pol hodinu. Kolega ,ze ide na prevantivku ja,ze odhrnat sneh.

Vratili sme sa asi rovnako za hodinu,elektrina nesla. Som siel na pivo. Dal som 5. Zena o chvilu dovie zie deti aby mohli opat vycistit chodnik a stavat snehuliakov.

Ona sa vrati do skoly bude tam aj po stvrtej. Dnes maju rodicko, vcera poradu pondelok kruzok? Sa boji soferovat na snehu - ale bude sa musiet naucit.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

tri dni nevysvietilo slnko... aspoň si myslím, že tri dni, možno viac

od rána je to čistý optimizmus - tma, zamračené, mokro, zstrieda sa pršanie s popŕchaním, zima, vlezlá, nepríjemná, okolo 1 - 2°C,

také úplne dokonalé počasie pre zdeptaného človeka, na, tu máš, ešte.

br.

okrem toho dnes 21.12  o 17:27 zimný slnovrat... zima síce akože len začína, ale noci sa začínajú o sekundy skracovať :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

nádherné optimistické novoročné počasie nám dodáva náladu... na spanie a spleen...

na Záhorí šedo, sivo, vlhko, mokro, chladivo, lezavo, blativo, zamračeno.... 5°C  -_-

Zverejnené

napodobne, len o cca 5° menej

zapada do celkoveho kontextu tychto dni

Zverejnené

na Záhorí šedo, sivo, vlhko, mokro, chladivo, lezavo, blativo, zamračeno.... 5°C  -_-

tam vonku úplne rovnako, len stupne sa zmenili... 9°C

Zverejnené

malá zmena:

tmavo, vlhko, pochmúrne, šedo, lezavo, začalo pršať, striedavo poprchať, sem tam aj nejaká vločka, a teplota rapídne klesá...

ráno o 9:00 bolo 5°C, o 13:00  je už len 2°C a začal fičať nejaký moc zimný severák... brrrrrr

Zverejnené

spravy spred Uralu - rano o deviatej svieti slnko ako otlak, vravim rodicom, ked sa trochu cez obed oteplie, treba ist na prechadzku, lebo mi tu zhnijete

na obed uz snezi ako blaznive, v Zelenej vlne to zaregistrovali o dve hodiny neskor, ze na horskych priechodoch su problemy

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

dnešné počasie mi zabilo chrbticu a prizabilo ma komplet... bolím jag dve sfine, to je na nevydržanie.

slnko sme videli včera v podvečer spod mraku asi na 6 minút...

dnes poobede víchrica, krupobitie, dážď, hnus.

teraz tesne nad nulou.

Zverejnené

v tom istom case pred Uralom teplota minus 5°C

v priebehu dna slnko, huste snezenie, v nizsich polohach s dazdom, vecer vlezla hmla

na autoplechoch ladova krusta

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov