Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

v Prešporku dnes dulo, ze ma skoro odvialo...

miestami aj prsalo

dve kamaratky - jedna z PP a druha zo ZA pisali, ze u nich posnezilo

Zverejnené

u nás: aj slnko svieti, aj prší, aj vietor pofukuje.  jar.  :)  zima sa mi páčila, bola tuhá, plno snehu. taká, akú mám rada. aj jar sa mi páči, pekne sa zazelenalo, zakvitli stromy, jarné kvety, vtáčiky lietajú, spievajú.  celkovo,  fajn pocit.

Zverejnené

U nas na gemeri bola len zima. Sucha. V piatok nasnezilo(myslim nieco na konci januaru,zaciatku februaru) , zacalo to od stvrtka. a ako skoncilo od vtedy do dnes neboli v podstate ziadne zrazky.

My sme zorali s otcom minuly vikend. Sucha poda. Zdychavka - je v podsate sucha - som zvedavy co bude v lete. U nas velmi malo zrazok.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

u nás dnes polooblačno 11°C. prechádzka  bola super.  pekne sa zelenie, rozvoniava.   :)

post-2385-0-18118500-1492431119.jpg

Zverejnené

v západných končinách cca 2°C, snehová búrka, chumelenica, zasnežené, paráda. ako na vianoce.

Zverejnené

a ako tradične, kdesi čosi zasa zamoká, poobede až doteraz vypadla elektrika práve desiatykrát.
to je tu miestny šport pri búrkach a sneženiach.

Zverejnené

nehovorte o pocasi, ale podte mi pomoct odhadzovat sneh!

• Pridať bod 1
Zverejnené

vonku je teda aprílové počasie. ešte v utorok bolo u nás celkom príjemne, jemne pršalo, príjemný, čerstvý vzduch.  boli sme  aj  behať a poprechádzať sa.

včera ráno, keď  sme cestovali do Košíc, syn letel do Japonska,  tak  fúkal silný vietor, pršalo,  aj sneh poletoval. vytiahla som znova kotníkové čižmičky, jesennú bundu, šál.

dnes silno fúka celý deň. začalo ma škrabať v krku. popíjam teplý zázvorový čaj s medom a citrónom, večer si pre istotu ešte prevaríme vínko s klinčekom a dúfam, že to škrabanie v krku prejde. čakajú ešte rôzne povinnosti, nerada by som nebola fit.

cez víkend sa chystáme   do Vysokých  Tatier,  pribalím asi  aj otepľovaky.  :) cestou, ak bude treba, tak   pomôžeme aj s odhadzovaním snehu. máme s ním tiež bohaté  skúsenosti po dlhej, tuhej zime.  zvládneme.

v Tatrách  namiesto jarnej túry, budeme  asi lyžovať a  stavať snehuliakov.: -) 

uvidíme, necháme sa prekvapiť, čo nás ešte  čaká počas týchto zostávajúcich aprílových dní.

a potom príde máj. :)

Zverejnené

dnes tu začalo leto.
od štvrtka síce hovoria už zasa chladno, ale dnes bolo leto.

slnko, od rána, vystúpilo do 21 - 22 °C, kopa ľudí v tričkách, leto.

Zverejnené

mas pravdu, prisiel som vcera vecer domov z BA a zena sa pytala, kde som sa tak opalil...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

dnes u nás prevažne slnečno 20°C. teplo a príjemne.

pred chvíľou sme docestovali domov z wellness, cestou som narýchlo ešte odfotila :) naživo je to veľmi pekné.

post-2385-0-64448400-1494088445.jpg

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Poprsalo, už aj skoncilo, ale aspoň trochu.

Zverejnené

pred hodinou svietilo slnko, nikde ani mráčika, teraz je taká búrka, že namojdušu som takú ešte nevidela.

hustý dážď s krúpami, tak hustý, že nebolo cez neho vidieť, ako kvalitný hmla kdesi na slatinách

do bočnej steny baráku narážali krúpy, trieskalo to na stenu, som zvedavá, ako to vydržala

stromu vietor ohýba k zemi, a leje statočne ešte furt

Zverejnené

Včera bolo fajn počasie, s jednou polofrajerkou sme si dali prechádzku, z ktorej sa nakoniec vyvinula asi 3- hodinová menšia túra okolo mesta.

Zverejnené

pekné.

tornádo ako v Texase. ešte že to neprešlo cez letisko.

tu bola pred dvomi hodinami len parádna búrka, Uniqua avizuje na 21. hodinu ďalšiu.

v noci bola búrka, pršalo dlho a výdatne,

to dlhé sucho sa teraz leje naraz, či tak nejako...

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

19:30, a ešte stále je tu 34°C.

na zajtra shmu predpovedá po celom Slovensku od 30 do 37...

Zverejnené

tak veru, konečne je príjemne teplo :thumbsup: :thumbsup:

takéto počasie môžem :yes_yes:

Zverejnené

ja skapínam...toto zle znášam, keby bolo o 5°C menej bolo by to omoc lepšie.

A bude aj horšie.

To nám okrem utečencov prišlo z Afriky. Oboje si tento kontinent mohol nechať.

No ale srandy bokom. Ešte to má trvasť viac ako týždeň. ani dažde neprinesú úľavu. tak to hlásili predpovede. až je aj v pekle takto, tak dakujem pekne.

Zverejnené

cez noc zo soboty na nedeľu sa pekne ochladilo - v noci začalo ticho pršať, potom párkrát blyslo.

vlhko, zamračené celý deň, sem tam poprší pár kvapiek, 20 - 21°C

Zverejnené

Sodoma gomora pred polnocou na Povazi. V Tn vietor 92km/h. V Ba sice slabsi, ale skody vyraznejsie.

Skody utrpel aj moj balkon. Velky zavesny kvetinac nezvestny, dalsi ltt zachraneny, prekotene velke tazke kvetinace a ratanovy (tazky) nabytok "naviaty" pred balkonovymi dverami, sklo zo stola vycucnute...

Tak silny vietor som este nezazila. Bolo to hrozne.

V Klobusiciach lietali aj satelity...

Zverejnené

Sodoma gomora pred polnocou na Povazi.

(...)

Tak silny vietor som este nezazila. Bolo to hrozne.

Ono sa to valilo z Blatisravy, u nás na kopci najprv začalo dosť dunieť, trvalo to asi pol hodinu. Pripomenulo mi to smršť, ktorá tuším v roku 2009 strhla strechy z bytoviek pri Váhu a dolámala stromy. Teraz to bolo o trochu slabšie, ale v meste nejaké škody to napáchalo. Ale že to išlo až do Klobušíc, to som prekvapený, lebo po polhodine fúkania som mal pocit, že sa to otáča na Moravu. Nížiny asi boli viac zasiahnuté, lebo ja bývam na kopci a nemám pocit, že by to tu napáchalo nejaké škody.

Zverejnené

u nas to začalo... ohybalo a lamalo stromy, bolo to silne.

Zverejnené

pri PN to bolo tiež vcelku zaujímavé. došlo to sem od Vrbového, a búrka postupovala celkom rýchlo, ltt čo som stihol okná na dome pozatvárať, a na dvore nejaké preventívne opatrenia porobiť... škody nemám prakticky žiadne, ale bol tu kamoš, a hovoril že v záhrade má hotový masaker - zdravý strom mu ulomilo rovno pri zemi, fóliovník majú odhodený asi o pol metra, a tak...

a ako počúvam čo sa deje vonku, tak zas sa sem niečo ženie... v PN na letisku je nejaký festival, tých zúčastnených dreďákov asi trochu povytápa :D

smršť, ktorá tuším v roku 2009 strhla strechy z bytoviek pri Váhu a dolámala stromy. 

kolega v jednej z nich býval, na vrchnom poschodí - hovoril že zlomok sekundy, a mal z bytu kabriolet ... súdil sa s firmou, ktorá to stavala, o náhradu škody, ešte dosť dlho...

sotva som odoslal príspevok, tak sem búrka došla - vonku prší, blýska sa, hromy divo bijú ...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov