Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

veru, a tak vôbec je tu dnes hnusne... síce len okolo -5, ale sychravo, vlhko, klzko, tak na rozbiriť a pocitovo hnusne.

Zverejnené

u nás dnes 0 / -6°C.  stromy osrienené, vyzerá to pekne, ale treba  dávať veľký pozor na ceste aj chodníkoch, lebo je klzko. 

post-2385-0-43706700-1485256575_thumb.jpg

Zverejnené

ladove pereje na Hrone v meste pred Uralom (fotene z vlaku mobilom, takze nic moc)
post-2373-0-92387600-1485295103.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

mínus mínus, všetky drobné zbytky snehu na okrajoch ciest a chodníkov sú ľadové pasce, tak na poriadne šmyknutie
pod mrakom, vlhko, zima, neustále pod nulou

shmu práve ukazuje, že kdesi v našich končinách / meria sa tuším v Kuchyni / by malo aj snežiť pomaly... rozhodne moja chrbtica niečo cíti, už od včera, a fest.

Zverejnené

dnes tu slnko ani nevykuklo, cez obed -11, vlezla vlhka zima

Zverejnené

u nás mrazí -3/-14°C. vietor nefúka, je príjemne.  počas dňa pekne svietilo slnko.

:)

post-2385-0-51285100-1485440532_thumb.jpg

post-2385-0-29738000-1485440577_thumb.jpg

Zverejnené

Chcelo by to sneh, novy sneh, vela noveho snehu :)

Aspon ze je slnecno, ale chyba tomu nova perina :)

Zverejnené

s tým súhlasím.

zima na to je, konečne, ale pomaly to klzko a kde-tu sneh a šedo a mrazivo ide ľuďom na nervy - aspoň tu v amerike.

prikryť to šedivo novou perinou, aj by to kdekto bral ako to berie na východe iskra - krásne zimné prechádzky a krásna zima, aké bývali. to tu chýba.

zasa je -5. a vlhko a šedivo.

Zverejnené

-13°C. ráno pozriem von oknom a  stromčeky osrienené, v záhrade sneh.  v prvej chvíli, mi prebleslo v hlave, že snežilo?  dúfam, že aj inde.  pozerala som  počasie po celom Slovensku.

je také, aké je.

u nás nesnežilo, ale  mráz.. a tak to dnes vyzerá v prírode. prsty mi oziabalo, :) ale odfotila som pre Vás  snehovú prikrývku, aj šípky.  

post-2385-0-28531300-1485528139_thumb.jpg

post-2385-0-14877100-1485528212_thumb.jpg

Zverejnené

To co opisuje Iskra, to bolo dnes rano aj u nas, az bez toho snehu -_-

Zverejnené

zaujimave su vykyvy v rozpaeti 2-3 dni - predvcerom rano -18, vcera -7, dnes zasa -17

Zverejnené

Soesterberg aktualne +8, konecne sa da vonku sediet v tričku.

Zverejnené

o pol štvrtej nadránom bola len námraza na autách, a vlhký vzduch

o siedmej ma zobudilo nejaké lopatovanie na schodoch - vonku dobre vyše desaťcentimetrovová perina čerstvého snehu.

ako klasicky u nás zvyčajne, už sa topí a klopká na parapety... teplomery ukazujú 0 °C

Zverejnené
Najnižšia priemerná mesačná teplota –10,4 °C bola na stanici Brezno, čo predstavuje na tejto stanici 4. miesto od roku 1931. Tretí najchladnejší január od roku 1931 bol aj na stanici Sliač, kde bola priemerná mesačná teplota –9,7 °C. Medzi zaujímavosti patrí, že vo vysokohorských polohách bol január 2017 teplotne normálny.

Celkom ma to prekvapilo.

Vcera u nas napadalo dvadsat cm. Dnes sa to uz topilo. Ako pozeram do pondelka ma byt u nas nad nulov - teda ty co to rano odhadzali budu mat co chvila suche chodniky, 

Zverejnené

podobne tu,

a kdesi sa objavila v nejakom rádiu či kde dlhodobejšia predpoveď a zasa strašili nejakými -14 a podobne na ďalší týždeň. snáď sa im len porúchal počítač.

Zverejnené

po nejakých troch či štyroch zahmlených dňoch - a hlavne v noci zahmlených, bolo to ako mlieko, dnes slnko.

tá hmla bola ovšem skutočne ako mlieko - v noci oranžové ako pomarančový džús od pár sliepňavých oranžových lámp.

dnes poobede slnko, až extrém: vystúpalo to až na +13

teraz je +8, ale už dopoly zamračené

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

To ste pekne za opicami tam pred Uralom. Tu uz bola pred dvoma tyzdnami aj s krupami.

Zverejnené

snáď k nám prídu krúpy, keď už budú mať čo zničiť, ako to tradične býva... nech majú záhradkári radosť -_-

v noci zasa pršalo, hodne, búchalo do okien, ale ráno už bolo sucho, len celý deň zamračené.
trochu pokvapkáva priebežne znovu, celé je to dnes nejaké tmavé a divné a chladné... +8°C

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

od včera fučí, v noci začalo viac, dnes doobeda to boli nárazy, keď sa občas zdalo že vytrhne okná aj so stenou.

pod mrakom, okolo 8°C, pocitovo chladnejšie.

Zverejnené

klameš ty. fučí ešte stále.

mimochodom, ten sľubovaný dážď sa pravidelne vyprší kdesi inde - sledujem, že ho sľubujú už od začiatku minulého týždňa, ale nespadne tu. tu je už sucho.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov