Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

u nás dnes snežilo. hneď z rána,  ale aj počas dňa.  tiež sme   odhŕňali sneh, zametali, a tak.. všeličo pracovné. pred hodinou sme sa vrátili z  prechádzky. zašli sme za dedinku, pokochať sa tiež prírodou, nadýchať sviežeho vzduchu.

bolo  veľmi fajn. zahliadla som aj dve  srnky. keď sme šli tam, mráz  štípal, no späť mi už bolo príjemne teplo.  :)

post-2385-0-76310200-1484238093_thumb.jpg

post-2385-0-42902500-1484238185_thumb.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Avsak nie je caste zazit pocasie minus 17 a silny vietor, aky bol posledny vikend... ci kde su na Sk bezne taketo lokality?

V zime kdekoľvek na horach. Stači vyjsť napr. na hrebeň Fatry či Nizkych Tatier. Tuto zimu je to vynimočne len v tom, že aj nizko je take počasie.

Zverejnené

Aha, to bude asi tym, ze som nikdy nebola na turistike v horach.

:)

Zverejnené

Sama vyssie pises ze do takeho pocasia by si ani nesla. Tak je logicke ze si take ani zazit nemohla. Tak nechapem o com sa tu vlastne bavime.

Inak k teme, paradne tu sype, vsade je vystraha 1. stupna pred snehom, len pre okres KE mesto je vyhlaseny 2. stupen. Sranda. Uz teraz je aspon 10 cm a to vystraha plati az do zajtra. Zeleziarne zase uraduju zas maju idealne podmienky.

Zverejnené

Bavime sa o tom, ze mi nie moc nejde do hlavy "-17, silny vietor = bezne pocasie u nas na horach".

No proste bezne to NIE JE tak uplne.

Ale nejdem o tom diskutovat s niekym, kto vsade bol, vsetko vie a vlastne je panom celej galaxie :)

Zverejnené

v amerike to bolo dnes ráno o hubu.
kúsok nad nulou, zbytky snehu.

do toho začalo parádne v BA liať, vlastne na celom tomto západe, sneh pod tou vodou, aj odhádzaný a jeho zbytky, pomaly to zmŕzalo dokopy - tak sa šmýkalo, že až.

opatrne, krok po kroku, k tomu sa mi prebudila chrbtica, som myslela, že dnes nedojdem už ani domov.

skoro ráno z vody, čo sa topil v noci a stekal odvšelikadiaľ, mokré a namŕzajúce schody, v ba pekne všetko vyobkladačkované, síce protišmykové zábrany sem tam, ale kovové... na ktoré voda namŕzala dupľom.

a lialo. počasie k uzúfaniu

Zverejnené

za Uralom zimna rozpravka /ak ste romantici/ ak ste realisti, tak kalamita :zubiska:

ledva som sa rano prebrodila do prace, cely den snezi uvidime co bude vecer..ale oteplilo sa na prijemnych -3, nefuka, takze nemusim mat na sebe ziadne hnusne termopradlo :ahooj:

ja chcem marec :yes_yes:

Zverejnené

ja chcem marec :yes_yes:

Hellé,  aj ja chcem marec, ale až po  januári a februári  :yes_yes:

január  je suprový. počasie je tu zimné ako má byť. krásne u nás  sneží. jupí!  :)

Zverejnené

a dnes ráno sme sa aj v amerike budili na ťažké mokré vločky...

nasnežilo statočne, husté sneženie sa strieda s riedkym poletovaním vločiek, momentálne zasa husto sneží, ale na parapety zároveň aj kvapká...

taká klasická južansko západniarska zima, ktorej sa tu hovorí kalamitka padá... teplomery ukazujú nulu.

pred desiatimi minútami to tam vyzeralo takto:

post-3-0-23225600-1484401977.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

dnes pri doobednom krasnom a slnecnom pocasi som mal v plane prelopatovat sa do garaze, kedze v pondelok potrebujem ist autom

ale za prve sa mi nechcelo a za druhe, ked som pocul, ze v noci ma snezit, tak som si povedal, ze to spravim zajtra a naraz...

Zverejnené

u nás dnes nesneží, ale snehu máme neúrekom. keď sme šli domov z plesu, snehu bolo takmer po kolená. taxi nemohol prejsť určitým úsekom a tak, bolo  čo robiť, a ja  ešte s dlhou róbou, ktorú som musela  držať niekde až pod pazuchy.   pripomenulo mi to ešte z dievčenských čias,  akoby som počas chôdze, skôr  tlačila kapustu v sude. :D rehotali sme sa, keď sme si predstavli, že ešte pred pár minútami tanec na parkete a teraz to brodenie sa  v snehu.  no šťastlivo sme došli domov a teraz si vychutnávame príjemné pocity. vonku je zima, akú mám rada. keď pôjdeme dnes do lesa,  spravím nejaké zimné foto. :)

Zverejnené

v lese bolo príjemne a pekne.   veľa snehu, bez vetra, nemrazilo,  bolo  príjemne teplo.   som mierne unavená, ale super pocit.  :)

post-2385-0-11569700-1484494594_thumb.jpg

post-2385-0-11422300-1484494639_thumb.jpg

post-2385-0-39966000-1484494682_thumb.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

podobné počasie ako včera  -2 / -8°C . od zajtra hlásia väčšie mrazy. 

:) chýbal ešte západ slnka: 16:08 

post-2385-0-16751300-1484682229_thumb.jpg

Zverejnené

na strechách už vôbec ani pamiatky, na zemi pozostatky snehu, aspoň to vyzerá ako zima.

slnko svieti odušu, ale tam vonku je  -7°C. trochu nesúlad - vonku krásne, človek otvorí okno a hneď ho aj zatvára, lebo je tam hnusne brrrr.

Zverejnené

u nás  nesneží, ale  snehu máme, mrazí -4 / -16°C.

na našom dvore to vyzerá so snehom takto  :)

:ahooj: 

post-2385-0-72250300-1484830301_thumb.jpg

post-2385-0-38839200-1484830349_thumb.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

hlasim cez obed -8

na slnku fajn, ale ked som pesoval 20 minut aj v tieni, uz to take prijemne nebolo...

rano sme mali -20

• Pridať bod 1
Zverejnené

Okolie Utrechtu vlezla zima, vkuse okolo -4. Premrznuty som na kost.post-2335-0-79272400-1484851463_thumb.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

tu je rovnako ako včera, pozostatky snehu, slnko svieti, len je zimšie...  -8°C

keby aspoň tie hnusné kliešte chceli tento rok poriadne vymrznúť, konečne.

Zverejnené

Huis ter Heide - jasno, -2, idealne pocasie na prechadzku. Pripadne na korculovanie na jazere, kde inak strieka obrovska fontana.post-2335-0-53038400-1485101448_thumb.jpg

• Pridať bod 2

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov