Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

u nás fučí a leje. tepltotu neviem. Ale je isté, že sa ochladilo.

Zverejnené

Ehm... Ja som vonku, je 10 hodin vecer a skapinam jak je dusno. Kiezby to prislo aj tu co najskor.

Zverejnené

fúka silný vietor, inak celkom príjemne. neviem, aká je teplota, ale ja chlad dobre znášam, a mala som krátke rifle, tričko a úplne tenký ľahučký svetrík, a bola som naboso. Bolo mi akurát. neprší.

zajtra vraj bude teplejšie, tak jazero volá...treba si odplávať normu, kým sa dá. :) idem zapnúť bednu, nech si to počasie aj kuknem.

Zverejnené

cez deň nádherne, príjemne teplo, tak ako bývalo kedysi, žiadna extrémna horúčava...super! A okolo 15 sa začalo pomaličky zaťahovať a vietor silnel a silnel. Vyzerá to, že to avízované ochladenie je tu.

Zverejnené

tu sa spustila okolo 15,00 nehorázna búrka, lialo ako z kýbla, vonku bolo čierno, a mrmotalo hodne hodne dlho.

ochladilo sa.

Zverejnené

od včera sa teda ochladilo poriadne, okolo obeda 14°C, a pršalo v kuse až doteraz, ešte stále sem tam kvapká, zamračené je v kuse od včerajšej búrky.

ale predpoveď na piatok je zaujímavá / zdroj SHMÚ http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_tpredpoved_skcele&area=cele&ts=1470960000 /

Predpoveď počasia na 12.08.2016 (Piatok)

Malá, miestami, najmä na východe zväčšená oblačnosť a ojedinele slabé prehánky. Ráno ojedinele hmla.
Najnižšia nočná teplota 11 až 6, v dolinách a kotlinách miestami 6 až 1 st. Nad ránom ojedinele prízemný mráz.

Zverejnené

ako na húpačke, toto leto : )

dnes oskar páli úplne neúprosne, teplota sa vyšplhala zatiaľ na cca 25°C, na slniečku je okolo štyridsať, a páli kvalitne.

Zverejnené

takto na to treba ísť - už sa ten mor dotkol aj počasia  ... hydrometeorologické ústavy a vlastné okno či dvor je houbelec ... vzor mimibazar - odkiaľsi z územia Česka sa dáma spýta celého mimibazaru:

Dnes koupání

Bude to dnes venku na koupání a opalování (s dětmi)? Děkuji za názor :-)
:doh:

u nás slnko, žiari statočne, teplota vzduchu okolo 22 °C, chrbtici sa to vonkoncom nepáči ...
Zverejnené

doobeda bola hmla a zamračené, na upratovanie jak stvorené, ale potom sa mraky roztrhali a bolo krásne a veľmi príjemne, asi 30°C, pofukoval osviežujúci vetrík a bolo fajn aj na slniečku, na kúpanie jak stvorené! Jazero je super!!!

Všimla som si, že v kŕdli labutí tam boli dve divé húsky, ktovie kde sa tam medzi labuťami vzali. Už asi pred mesiacom som tie husi videla, obávala som sa o ne, ale vyzerá to, že labuťáci ich tolerujú. je to zaujímavé, už celé roky som u nás husi nevidela, až teraz.

• Pridať bod 1
Zverejnené

prišlo predčasne babie leto, alebo to leto si povedalo, že ukážem, na zlosť deťom, že som ešte tu : )

dnes nad tridsať, je 18:30 a stále  je vonku 29 - 30°C, ale celý deň fúka teplý vietor ... je to pomerne znesiteľné,

a byt sa ešte nezohrial, dnu je vskutku príjemne.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

a september sa predstavil, v noci lialo, cez deň je to zaujímavé, 17°C,

strieda sa slnečné modré nebo s baránkami, zamračené šedé nebo so suchým hromovým dunením, modré nebo a slnko, zamračené a leje ako z konvy, ... na striedačku.

Zverejnené

Dnes rano si vravim fajn, len silnejsie mrholi.

Kracam si s dazdnikom v ruke, ked tu zrazu leja taka, ze vlastne bolo jedno ci dazdnik mam alebo nie. 5 minutova prietrz, v praci som lodicky vypchala papierovymi servitkami, poobede sa to zacalo trhat a teraz cista obloha so slnieckom.

Doobeda bolehlav, az na tabletku.

Viacerych pobolievalo.

Zverejnené

pobolieva stále, aj hlava aj chrbtica cíti...

dnes je len 15°C, a podľa jednej prastarej pesničky: ...prší a prší a prší...

Zverejnené

dnes ráno na našej strane chladno, hmla v desných chuchvalcoch, až po začiatok pohoria na ceste cez Babu ... na Babe slnko, a na druhej strane leto v plnej sile ...

Zverejnené

jj, rano by uz jeden zniesol aj ponozky v sandaloch :D
poobede prijemnych 25+
ktovie, dokedy nam vydrzi kupanie v Stiavnickych tajchoch ?

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

zdá sa, že neskoré parádne leto vážne končí, a samozrejme mi to dáva cítiť aj hlava aj chrbtica statočne, kričia, že slnko končí, slnko končí, tak ti treba... nezbláznila som sa, len som sa v noci budila na bolenie hlavy a kdečoho iného, a bolí furt, a ešte ma aj v krku bolí, som trochu mimo seba sa ... -_-

nj.

dnes je to pocitovo aj v skutočnosti o hodne chladnejšie, než včera a u nás síce neprší, ale zamračené je, a všade inde zjavne prší či popŕcha:

post-3-0-12622000-1474115843.jpg

podľa: http://www.shmu.sk/sk/?page=1

Zverejnené

dnes o poznanie chladnejše - prikúrili sme, bo dnu bola zima ako v psinci ...

12°C, polozamračené, fučalo celý deň, a hodne nepríjemne.

ako pozerám meteo mapu, zima je všade ...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

včera bolo u nás asi 25 - 26°C, slnko svietilo, pofukoval jemný vetrík, a tak sme sa s Flinstonom vybrali, že si ešte naposledy tohoto roku zaplávame v jazere. Spočiatku som mala pocit ako keby ma 1000 ihličiek pichalo, studené, ale postupne som sa rozmrazovala a dala som to. rekord, v októbri som ešte v jazere neplávala! Posledný rekord bol z roku Pána už ani neviem akého ešte z čias VŠ, 19.9. - a ten bol včera prekonaný. A tak sme boli vo vode labute, husi a ja...úžasný pocit!

Dnes som čakala zimu, a bolo celkom príjemne...

Zverejnené

Včera som záhradníčil a rýpal sa v aute, bolo príjemne, do večera v plavkách...

Dnes som to podcenil, boli sme na obede, keďže som čerstý  56-tnik. :winner_3:  V krátkom rukave ale s dlhým nohávom, a stále sa neviem zohriať...

Zverejnené

dnes je tu, za Uralom 23 stupnov..a v stredu bude vraj len 9 stupnov :drakula:  nekupite niekto plast a kozenkovu bundu?? :lol: ..zda sa, ze zas to pojde rovno zo svetra do kabata..och a zbohom mokasiny naboso..to aby som zacala ponozky hladat..brrrr :w00t: 

Zverejnené

dnes je tu do 20, teraz už len 16 - 17 stupňov.
slnko dnes nesvieti, a u nás doma sa kedysi hovorilo: dážď už visí za nohu ... tak nejako to práve vyzerá, dážď už visí za nohu, ale zatiaľ ešte do Dní zelá nenapršalo, hádam to vydrží do ohňostroja ...

/vidieť ho parádne od nás z balkóna, keď ovšem nie je hmla a neprší :)

Zverejnené

nakoniec sa rozpršalo až v noci, dnes pod mrakom, a chladno... okolo 15°C, dnu sa zišlo trochu prikúriť

dážď ešte prorokujú aj na dnes, tu je len zamračené a šedo, sem tam kvapka

a na zajtra predpovedajú k ochladeniu aj vietor aj sneh.

Zverejnené

... dnes ale leje, nadránom kedysi začalo, a ja som sa čudovala, prečo nedokážem vstať z postele a prečo bolím ešte viac než včera.... nuž preto.

takto prekrásne nám to zjesenelo na celom Slovensku:

post-3-0-81494000-1475575654.jpg

http://www.shmu.sk/sk/?page=1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov