Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ale môžem - pre organizmus človeka, ktorý bol vonku včera poobede a musel von dnes doobeda, to je 18 stupňov rozdiel, nielen pocitovo, fyzicky.

skoro ráno bolo ešte chladnejšie, je to pre telo ochladenie za nejakých 12 hodín o viac než 18 stupňov, to je pre náš organizmus podstatné.

Zverejnené

no ja som priam ožila. Ale vyzerá to, že zas bude slnečno. Kukla som na isté predpovede, zajtra podľa jednej má byť 23 a podľa druhej 24°C, a podľa obidvoch slnečno, to by šlo.

Zverejnené

BA cca 27°C, veje príjemný vietor, chvíľu slnečno, chvíľu pod mrakom...je veľmi príjemne, keby pekné počasie po celé leto znamenalo toto, bolo by super.

Zverejnené

tu je podobne, a v byte tiež, a tiež by mi takéto leto nevadilo ... len by zaháľali asi klímy : )

Zverejnené

tak zaháľanie klím by mi najmenej trhalo žily...aspoň by to nežralo prúd. Ale boli by vždy ve střehu!

V robote nemáme klímu, aspoň teda na našom poschodí, a sme pod strechou, máme tam v lete jak v pekle, takže

také počko ako dnes je pre nás priam dar z nebies (fíha, ale mi to básni!)

Zverejnené

zato dnes tam vonku pieklo statočne ... ešte teraz večer je 32°C

v byte sa ešte podarilo uchovať príjemne, uvidíme zajtra, má byť ešte teplejšie ... vraj

Zverejnené

pieklo statočne ale v kuse fúka tá marha(pardon ale už ma štve) že ani okno mať nemôžem otvorené lebo sa bojím, že mi vyletí z pántov 

Zverejnené

Dnes od 8:30 do 18:30 v uzasnej teplote, tak akurat klima v kongres sale s vysokym stropom, vyjdem navecer von, a facka zo vsetkych stran. To co je vonku? :ociska:

Zverejnené

U nas prave nastala remiza, vonku je 24 a dnu tiez. To znamena ze otvaram okna dokoran, a zostanu tak do rana.

Zverejnené

pred Prezidentským palácom v BA bolo dnes o 12:30h 36°C. Tak to ukazoval digitálny teplomer. A autobus - no sauna. Okná síce otvorené, ale teplá vyhriata krabica...Z roboty včera púšťali skôr, a dnes tiež. Aspoň že je tu takáto možnosť, ked už nemáme klímu, ale sa tam smažíme zaživa.

A sľubované osvieženie v nedohľadne...všakže ten studený front zasa sa odtasfári dakam do r-ti na sever a my sa tu budeme piecť aj naďalej? Tá hnusoba máva poťouchlé žartíky.

Zverejnené

pred pol hodinkou som pozerala, či už otvoriť okná a vetrať, síce slnko mierne zatiahnuté, ale len jemne oparom ... ešte bolo vonku teplejšie, než dnu.

behom desiatich minú sa prihnala čierňava od rakúska, mraky leteli hodne nízko a nesmierne rýchlo, ešte som stihla odfotiť, ale v tom momente už začalo liať, stromy ohýba k zemi, a vodu nosí v poryvoch prúdom, hromy blesky. vietor sa trochu ukľudnil, ale stále statočne leje

post-3-0-99002300-1468339354.jpg

Zverejnené

tu ešte v noci pršalo, ráno o 6:30 boli všade krásne mláky a trávniky ešte neboli vyschnuté. teraz som došla z obchôdzky NAY - TPD, začalo poprchať, ale nič moc. zatiaľ vonku len hrmí . Mohlo by to počkať, kým sa Flinstone vráti domov. Poobede bolo teplo, ale už sa ochladilo, ako sa zdá. vyzerá to, že ten front nás predsa len neobišiel.

Zverejnené

zato tu v noci okolo jednej znovu poriadne popršalo,

dnes to bolo cítiť, bolo hodne vlhko

poobede začalo znovu páliť slnko, ale pár minút pred šiestou sa zasa parádne rozpršalo, trochu menej ako včera navečer, a kratšie, ale statočne.

trochu sa ochladilo, je okolo 22 °C

Zverejnené

aktuálne stredné považie:

dážď, nepríjemný miestami až hnusný vietor, zima... :( skrátka hnus

nech už je zas trochu teplo, optimálne tak 30 - 35°C, tak ako v lete má byť :thumbsup:

táto demoverzia októbra sa mi nepáči...

Zverejnené

nech už je zas trochu teplo, optimálne tak 30 - 35°C,

Vsak si sa zrazil s konom? Toto je mierne pasmo, 33-35 je extrem pre tuto klimu. Hajde do tropov, ked ti take teploty chybaju.
Zverejnené

jaj, týchto ľudí by som posielala kamsi do tropickej džungle, keď im je teraz, keď je vonku akurát fajn, tak zima :)

35, prípadne 37 - 38 aspoň mesiac, ako minulý rok, a kapať od tepla, zbaviť sa nás chcú, to je jasné ... :innocent:

áno, dnes preháňam, tam vonku je zasa po daždi, a teplota okolo 15, ... okolo 25°C  by bolo ideálne :)

Zverejnené

Toto je mierne pasmo, 33-35 je extrem pre tuto klimu. Hajde do tropov, ked ti take teploty chybaju.

neviem ako to máte vo východnom miernom pásme, ale v tom našom sú júlové teploty 30+ štandardom, a vždy boli... ako chlapčiská, dokým nebola vonkajšia teplota 30°C, tak sme sa ani kúpať na potok nešli, teda okrem pár otužilcov...

@ game. 25 stupňov sa ešte vydržať dá, ale pri vonkajšej teplote 22°C už mi je pocitovo chladno keď som len v tričku... to sú teploty dobré pre oravákov, inuitov, čukčov a iných exotov :smile3:

Zverejnené

Keby to bol standard, tak je to cele leto, nie par dni na striedacku.

Zverejnené

takže je to štandard. pokiaľ sa pamätám, tak celý júl tu bývali teploty okolo 30°C, s občasnými 2-3 dňovými poklesmi teploty...

Zverejnené

dnes syn skonštatoval, že tá nová klimatizácia vážne funguje perfektne: odkedy ju máme, nemali sme teplo  :smilieee:

dnes popŕcha celý deň, v noci okolo 12, celý deň okolo 14 °C, a poobede sme pekne trochu prikúrili, bolo tu ako v mrazáku.

Zverejnené

my máme v byte tak akurát. Ale aj vonku sa už otepluje. určite je teplejšie ako včera o tomto čase. Vraj zajtra by malo byť okolo 28 v BA. stačí, ani by viac byť nemuselo. 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov