Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tu ma sneh rozum, este sa drzi. 5 cisel je stale. Statocne odolava tym +1 stupnom.

Zverejnené

aby to nebolo jednotvárne, na Západe pre zmenu prší, blato, mokro, vlhko, šedivo, zamračené, +7°C ...

Zverejnené

vyslo tu teraz slnko..kolka krasa :zubiska:  :thumbsup:  cca 4 stupne...a predvcerom bola predpoved 11 stupnov na pondelok a teraz to stiahli na 5..hajzli..aj ja chcem byt meteorolog..kupim si kristalovu gulu..zodpovednost ziadna.. :happyroll:

Zverejnené

Chcem leto, chcem 40 v tieni, stojaci vzduch, vonu suchej travy a rozpaleneho asfaltu, studeny dunaj, len vtedy fungujem normalne. Chlad ma zabija, sneh ma zabija, ja potrebujem pre zivot horuce peklo.

Zverejnené

Tu ma sneh rozum, este sa drzi. 5 cisel je stale. Statocne odolava tym +1 stupnom.

Uz ale neodolava. Je sice +3, ale po tyzdni vysiel oskar, tak tomu uz sneh neodola.
Zverejnené

a je po daždi ... oscar svieti plnou januárovou silou, +8°C

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

tretí deň máme jar.

dnes už ráno o deviatej bolo 17°C, teraz práve 18, na slnku 25, oscar svieti odušu, muchy sa prebúdzajú. a dokonca vyliezla jedna chlpatá zelená húsenička ...

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

v pondelok sme boli v Šali ... odtiaľto som ráno odchádzala v kožúšku, ráno mrzlo, a pocitovo bola ešte okolo deviatej zima ... okolo obeda v šali bolo okolo 16 stupňov, na slnku 23 ...

na tričká to nebolo, ale ľudia chodili v ľahkých jarných vetrovkách a kabátikoch ...

včera - v utorok - ráno sme sa prebudili do teploty kúsok pod nulou, a bielej krajiny a hustého sneženie ... ktoré zanedlho prešlo v snežopršanie a snehová prikrývka sa ešte do obeda roztopila, poobede bolo chladno, ale slnečno

dnes bolo ráno takmer na nule, potom sa zvyšovalo, doobeda popršalo, slnko dnes nikde, zamračené celý deň ... teraz teplota smeruje dolu, + 5°C.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

včera bol krásna jar, dnes je apríl :innocent:

slnko, príjemne, 18 stupňov, ... na dnes chladno, divoký vietor, zhodilo nám z balkóna pripravené kvetináče, rozbilo na kúsky, a br. zima je.

ako je u vás?

Zverejnené

20°C, bezvetrie, modrá obloha, na slnku to vážne hreje,

vtáci vyspevujú odušu, kvety zo stromov takmer zmizli, tlačí sa zeleň, dnes to tam vyzerá ako jar.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

po pár studených a upršaných dňoch / zrejme padá to, čo v zime absentovalo / včera a dnes teplo, slnko, jar v plnej sile ... celý deň,

ale moja chrbtica celý deň vedela, že niečo nie je kóšer ...
ani nie je,

pred hodinou sa zotmelo, spustili sa pred chvíľou hromy a blesky, búri, mrmle, brble, a padajú dokonca krúpy a povrazy dažďa. priam sodoma gomora tam vonku.

tak.

boľavá chrbtica a hlava mali zasa pravdu,

Zverejnené

Blesky vidím, hromy počujem, ale vonku je sušina.

Edit:

Už je mokrina.

Zverejnené

dnes je jar.

zopár miernych obláčikov, slnko svieti, ale nepreháňa to, + 15°C,

detská z neďalekej špeciálnej školy sa vyrojili v rámci telesnej výchovy na naše ihrisko - jasná známka, že je tu jar :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

a už nie je jar.

po posledných dňoch a pekných mrazoch, keď ovocné stromy pošli a ovocie bude len kde-tu, mrazom spálené takmer všetko,

dnes 6°C a dážď. rovnaké počasie bolo aj v decembri.

Zverejnené

dnes je zasa jar.

studená a slnečná.

omrznutým stromom to už nepomôže.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

dva krásne teplé dni...neviem, koľko bolo, ale všera 28 bársako, a dnes mohlo byť aj 30 - tu v BA. Zajtra strašia búrkami, dúfam, že to nebude až také hrozné. Hoci z pršavého času sa celkom teším, aspoň sa bude dať robiť a bude čistejší luft.

Zverejnené

krásnych dní bolo viac,

dnes mi chrbtica a hlava hlásia zmenu ... práve sa niečo deje, nezvykle od Bratislavy ide nejaká čierňava a pekne to mrmle a dudre ...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

aj u vás je zrejme takto, alebo zanedlho bude ...

post-3-0-44710300-1465483272.jpg

http://www.shmu.sk/sk/?page=1

ráno krásne, doobeda krásne, poobede stále krásne, oscar svietil naplno, a zrazu bum - lejak, hromy blesky, a krúpy ... a muškáty v najkrajšom kvete zostali vonku zavesené ...

a ja sa môžem čudovať, prečo dnes bolím, že by som sa najradšej niekam zahrabala ... zabudla som na môj osobný barometer ...

Zverejnené

juj, u nas riadna "metelica" .. auta hukaju, blesky udieraju, elektrika vypadava ... bojim sa burok cez den, radsej spim a neviem o nich :P

Na kopcoch v dialke vidim ako sa o ne opiera slniecko, ts

post-16-0-14148100-1465485158.jpg

Zverejnené

v sobotu sme sa boli tento rok prvýkrát kúpať. Nebolo nejak moc teplo, ale voda bola vynikajúca!

• Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov