Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

pred hodinou za uralom -18°C, otázka na ráno - naštartujem?

edit: výrazne sa oteplilo na opäť veľmi príjemných -15°C. otázka zodpovedaná - naštartoval som.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Nesnezi a nesnezi. Cele leto bez vody, zima zatial tiez. Najblizsia polnohospodarska sezona bude tazka skuska.

• Pridať bod 1
Zverejnené

tak zmena, v BA snehový poprašok - nemôžem povedať, že by zrovna záveje a kalamita, ale na Hodžovom námestí ukazovalo   -7°C. Skoro mi nos odmrzol, ale zas nebolo nejak vyložene nepríjemne. Doobeda sa mi zdalo byť teplejšie ako teraz poobede.

Zverejnené

a na samom západe kúsok od BA  -8,5°C,

padajú mikrovločky, ale zato sa už čosi nazbieralo a zbelelo ... fúka pomerne čerstvý vietor a z toho mála snehu vyrába mikrozáveje ...

Zverejnené

toto je almázia :D

len som musel pustiť radiátor na trojku, aby mi teplota neklesla v izbe pod 18 :D 

Zverejnené

Taka zima ešte nebola aby som musel topiť.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak to si kápo, ako ja len nechcem aby mi byt začal plesnivieť .. ale zas moc sa v tom nevyznám pri akých teplotáach vlhkosti to prebieha 

Zverejnené

rano pred Uralom prijemnych -12°C
cestou (JZ) na chalupu stupen hore/dole, ale zacinalo posnezievat, zahrieval som sa chystanim dreva do palenice ;)
nazad uz snezilo celou cestou, teplota sa drzala stale okolo -10, ale na cestach hotovy Saigon, presiel som 65 km a tri havarie... presnejsie vsetky tri asi na 30 km, nastastie nic vazne, ale fakt nepochopim, kedy sa ti ludia naucia jazdit, lebo co som videl naokolo...

Zverejnené

Tak to si kápo, ako ja len nechcem aby mi byt začal plesnivieť .. ale zas moc sa v tom nevyznám pri akých teplotáach vlhkosti to prebieha 

To nie je o kapovstve, ale o tom že nemusim. Pod 20 stupňov mi teplota v byte neklesla. V dome musim, ale nie žeby som topil, len temperujem.

Zverejnené

Ked ti pod 20 neklesla tak to chápem, to by som ani ja nekúril 

Zverejnené

okolo 7 - 9 °C, v pluse, mokro a vlhko, včera takmer celý deň pršalo   post-3-0-50999700-1452613289.gif   ... dnes celý deň zamračené a sem tam drobne mrholí

od stredy nám predpovedajú ochladzovanie, na sobotu nedeľu dokonca mínusy a vraj aj sneženie ...  post-3-0-32054900-1452613465.gif

dokonca som kdesi čítala, že nám sľubujú nejaký arktický vzduch smerom od Grónska, a teploty do  - 30 ...

tu:  http://meteoinfo.sk/clanok/51622-slovensko-caka-vrchol-zimy-vortex-priamo-nad-europou-hrozia-30-stupnove-mrazy

Zverejnené

no zdasa, ze dnesna predpoved bola pre vsetkych okrem kraja za Uralom..ale sak my sme zvyknuti..tu bol jasny slnecny den s teplotou cca 7 stupnov..jar vo vzduchu, krasa :zubiska:  radost zit

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

pár centi snehu sa statočne drží, odkedy sú teploty v mínuse ...

dnes som v stávala s tým, že ma bolí aj to čo nemám ... a hľa ... pomaly obloha zošedla, a už hodinu sype ... snežííííí 

len teplota sa pomaly dvíha, vonku je už len okolo -2 ...   post-3-0-02458000-1453556146.gif

Zverejnené

V Prahe máme za dnešok tak o 5-7 cm prašanu viac inak tu ležalo už dlhšie tak 3-5cm a teraz je -0,2'C

Zverejnené

Za uralom bol krasny slnecny mrazivy den...uz nie je..uz je tma..a -8 stupnov

Zverejnené

včera nasnežilo krásne čapice, dnes sa to samozrejme veselo topí ...

je z toho ločkanica a ráno +3°C ... a práve teraz 15,00  už  +8 ...

Zverejnené

Aj mi celkom vyhovuje nadchadzajuce oteplenie. Mam tento tyzden sluzbu, odhrabavam sneh zpred vchodu. Ale potom by mohlo samozrejme moc moc nasnezit  :eehmm:

Zverejnené

včera nasnežilo krásne čapice, dnes sa to samozrejme veselo topí ...

je z toho ločkanica a ráno +3°C ... a práve teraz 15,00 už +8 ...

Vy ste tam nejaky divny. Tu bolo cely den okolo -5°.
Zverejnené

vcera som bol v BA a veru clapkanica tam bola riadna

no ked som prisiel vecer o deviatej domov, tak tu bolo slusivych minus 12

momentalne podla netu minus 4 a pred chvilou zacalo husto drobno snezit

Zverejnené

na Divnom Západe pre zmenu  +3°C ,

zo snehu trochu pozostalých bielo-mokrých pásov sem-tam, a  usilovne p r š í ...  post-3-0-06788600-1453715998.gif

Zverejnené

Tu je aktualne -3°, vietor, hmla a husty sneh. Ako sa na zimu patri.

Zverejnené

Divný Západ:  po snehu už ani pamiatky, 

od rána šedivo a zamračené, vlhko ako v rybníku, ale slniečko nám pred chvíľou začalo vykúkať ... a už aj svieti naplno ... a +7°C

Zverejnené

veru dnes bolo okrem rána, kedy bolo šmykľavo, celkom pekne a aj dosť príjemne, zato včera, no ohavné voľačo. Divné chuchvalce padali z neba a divný povlak na ceste a chodníku sa tvoril. Brr.

Zverejnené

Takto bolo dnes aj vcera. Mlieko kam sa len pozries. Celkom sa mi to pacilo v kombinacii s napadanym snehom :) Take, tajomne....

post-16-0-99398600-1453909525_thumb.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

tiež sa mi páči také počasie /pokiaľ teda práve nešoférujem/, vyvoláva vo mne takú náladu pokoja a pohody. dozvedel som sa že som divný, keď som pár ľudom povedal že sa mi to páči, tak som rád, že nie som divný sám :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov