Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Nakoniec plany poplach aj tu, ale est plati vystraha aj na zajtra.

Zverejnené

teplucko za Uralom....este furt sa daju nosit topanky naboso a rano bolo vyslovene teplo 13 stupnov..divne na tuto dobu

hm..asi predam prechodne oblecenie plast, bundu a tak..vidim to rovno zo svetra do kabata :zubiska:

Zverejnené

zatial chodim stale v kratasoch, hadam to aspon do zaciatku novembra vydrzi

Zverejnené

pančucháče som si dala, a dlhý sveter ... a bolo mi tak - na hrane, akurát, skôr teplo ako zima

ráno o 8,00 15°C, zamračené, v BA popŕchalo, ale veľmi jemne, chvíľu  ... a už trochu kvapoce aj tu

a dnes som už videla pár popadaných a zhnednutých a zožltnutých listov, ale zatiaľ len tak piánko ...  post-3-0-23744300-1444209945.gif

Zverejnené

doobeda bolo síce zamračené, ale relatívne teplo - okolo 15 - 16 stupňov,

teraz 13 - 14, a statočne sa rozpršalo ...

Zverejnené

raz tu kdesi ktosi napísal, že táto téma raz v ďalekej budúcnosti môže slúžiť ako prehľad počasia pre budúce generácie ... iste, štatistiky robí shmú, toto je taká ... zbeletrizovaná forma :D
ale minule som sa náhodou dostala kamsi na začiatok témy, a vskutku je to zvláštne čítanie :thumbsup:

... aha, a mimochodom, dnes tu zasa o nejaký stupeň chladnejšie ako včera, a prší ...  post-3-0-17013800-1444377706.jpg  :)

Zverejnené

a postupuje to smerom na vychod

pred Uralom je sychravo, nizka oblacnost, obcas drobne mrholenie, teplotu som lenivy ist pozriet von na teplomer...

Zverejnené

no žeby som radiátor onedlho posunul z dvojky na trojku :o 

Zverejnené

klesajúce tendencie ...

klesnutá teplota /2 stupne tam vonku/, klesnutý tlak /prší a poprchá a mračí sa a je opar na striedačku/ a klesajú mi viečka ... -_-

Zverejnené

12°C,

od včerajšej noci prší, včera celý deň, dnes celú noc, dnes ráno lialo, pomaly sa zmierňuje, ale ešte stále prší ... post-3-0-04696200-1444899204.gif

tento rok zatiaľ nič nie je s mierou, ale o kúsok sa mi to zdá lepšie než letné nekončiace sahary ... zatiaľ, kým nás nezačne zasa voda vylievať  a nezačnú zasa steny plesnivieť, pravda ... : )

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

zimný slnovrat, pozajtra štedrý deň, od zajtra začnú byť dlhšie dni ...

vonku 13°C, slniečko svieti, ide jar  ...   post-3-0-26054300-1450794426.png    :stuart:

Zverejnené

prdlajs jar, kym som rano cakal na pol hodinu meskajuci vlak, tak mi to sychrave svinstvo vliezlo hadam aj medzi prsty na nohach...

Zverejnené

po troch dňoch ako na britských vřesovištích - hustá hmla predo mnou, hustá hmla za mnou - tu poobede vykuklo zapadajúce slnko ...

momentálne 2°C, polojasno, zimno a vlhko.

Zverejnené

Dnes bolo uzasne na horach, slnecno :)

Mimochodom, dnes som nahodou fajnovo vymrzla.... na klzisku :P

Zverejnené

inverzia veselo pokračuje ... hmla a hmla a hmla.

dnes poobede bol na chvíľu zaujímavý pohľad ... na chvíľu sa nad nami vyjasnilo, do mnoho desiatok metrov pohľad na hmlu, a nad ňou sa pomaly chystalo slnko schádzať k západu ... nešlo to odfotiť, prekážala rozložitá borovica.

ochladzuje sa, hmla a 2 stupne nad nulou.

Zverejnené

V Prahe máme jar, išli sme v nedeľu zo Slovenska a inverzia končila za Brnom, odtiaľ jasno a teplučko.

Zverejnené

... a práve zasvietilo slnko

dolu ešte vlhko a trochu opar, ale svieti ...

ale teplota je na nule, zimuška  ... nul nul nul 0°C

Zverejnené

inverzia veselo pokračuje ... hmla a hmla a hmla.

dnes poobede bol na chvíľu zaujímavý pohľad ... na chvíľu sa nad nami vyjasnilo, do mnoho desiatok metrov pohľad na hmlu, a nad ňou sa pomaly chystalo slnko schádzať k západu ... nešlo to odfotiť, prekážala rozložitá borovica.

bodejť, toto je kamaratova fotka asi z toho dňa, z hrebeňa Malych Karpat niekde tam smerom k vam

post-2373-0-63254300-1451497089_thumb.jpg

• Pridať bod 3
Zverejnené

a tam vonku nastal pokus o zimu ...

práve 1°C pod nulou, a cez sitko ktosi veľmi šetrne pocukroval cesty ... ale veľmi šetrne, neviem, či to možno vôbec nazvať snehom :)

Zverejnené

dnes ráno za uralom jasno, -15°C, aktuálne -10°C, zamračilo sa a začína poletovať sneh.

Zverejnené

za uralom ráno ešte -17°C, teraz už veľmi príjemných -15. stále jasno. 

Zverejnené

na Západe nič nové ... asi centimetrový snehový poprašok stihol za dva dni vysublimovať, teplota sa drží práve na -6°C,

mierny opar a zamračené.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov