Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja som Chorvatsku, prší tu celý deň...išli sme v noci...na dialnici boli 3 krat také polievačky, že auta zapli vystražne blinkre a išli do odstavného pruhu, stierače nestihali....teplota sa hýbala od 16 po 22 stupňov.

Zverejnené

už aj tu - v noci hodne lialo, teraz už vidieť aj na zemi, že pršalo

ale z 37 stupňov na 20 je akurát na soplíky :innocent:

Zverejnené

ale čoby, 20 je stále ideálne na krátke gate a tričko bez rukávov ... ale ten vzduch je konečne fajnový ... 

Zverejnené

jj, vzduch fajnový, a cez noc na akurát prijateľnú mieru vychladol aj byt,  vonku stále 20°C, pocitovo príjemne

a od rána je zamračené, a zrazu len leje ... toľko potrebný dážď sa teraz vyleje zdá sa naraz, dostali sa k slovu  dáždniky v kombinácii s letnými šatičkami a krátkymi rukávmi  post-3-0-04453000-1439801273.jpg

Zverejnené

KONEČNE!!! Konečne sa ochladilo, obávala som sa, že ten studený front a tlaková níž zmenia predpokladaný smer a sa presunú zasa dakam cez Nemecko do Poľska a dakam na sever a nás to zasa obíde a ostane nám len ten hnusný africký horúci luft...naštastie, nestalo sa tak.

Vonku fučí, konečne sa dá dýchať a vracia sa chuť hýbať sa a robiť dačo...ráno bolo v byte ešte 30°C, teraz neviem, koľko je, ale je príjemne. Ale o nejakom daždi nemôže byť ani reči, hoci mraky sú.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

a máme tu teplučko ... pozerám na mapku, okrem úplného severu okolo Kysúc je po celom Slovensku od 33 do 35°C

tu práve 33,2 a dva tri páperovité chumáčiky na šmolkovo modrej oblohe ...

Zverejnené

je teplo, ale v byte už sa to na rozdiel od tých predošlých horúčav, dá vydržať. Včera bolo takmer bezvetrie, úplne super sa plávalo, ani kamene neboli treba na zaťaženie deky, dnes ráno ešte bol len taký vánok, ale už pred 11-tou ako som vyliezla z jazera, sa vietor zosilnil a teda riadne fučalo, ale aspoň pocitovo to zmiernilo tú teplotu. Neviem ako tí ľudia môžu vydržať vypekať sa na tom horúcom slnku...čakám na Počasie, čo povedia, podľa môjho odhadu tých 35 tu aj mohlo byť. Uvidíme, čo bude zajtra, možno sa ešte bude dať využiť jeden z posledných letných dní...

Zverejnené

včera 33, dnes pre zmenu 18 ... ešte som nevyšla z jednej letnej virózy a nachladnutia :)

aby sme sa nesťažovali na teplo len furt :)

Zverejnené

tu za Uralom este furt cez 30 a ochladenie nejake vyraznejsie..na 19  :zubiska:  az od pondelka..vraj

nepamatam, zeby som niekedy v septembri odisla z domu len v tricku bez rukavov..vlastne cele leto som ziaden svetrik ani nepotrebovala.. :yes_yes:

ja uz chcem studenu noc..chcem sa konecne vyspat

Zverejnené

kde do prdele je to ochladenie a dazd ?

teda - mne +30 nevadi, ale ak sa to oneskoruje a studeny front nam pokazi akciu az cez vikend, tak to ma fakt nase*ie !

Zverejnené

hlásim, že u nás sa trochu ochladilo,  na 20 stupnov a dokonca som si na balkone musel dať tričko z dlhým rukávom ... :D :D  

Zverejnené

na dnes sa ochladilo pekne, ešte v noci bolo viac teplo, nateraz 15°C, a pršííí ...

Zverejnené

posledné dni boli príjemné, bolo tu teplo, slnko svietilo, dnes ale už mraky a pršalo. Príroda to už potrebuje. A to som chcela Flinstona vyhnať na hríby.

Zverejnené

a je tu druhý extrém, aby nám bolo veselšie ... dnes 12°C, ráno síce zubaté slnko, poobede sem-tam dážď,

a prikúrili sme ...

Zverejnené

..uff, toto je uz na mna zima ....

..zababusena, hrube ponozky, a hladim na radiator a hypnotizujem... zacala som kychat, toto nieee :teplota:

...radsej tie 35tky, ako taketo prudke ochladenie...v mojom pripade

Zverejnené

asi je tu indiánske leto ... teda babie leto : )

už včera bolo 25 stupňov, dnes 23, ale bez mráčika, s miernym vetrom, a slnko páli ... tam, kde nezafúka vietor, doslova páli ... a je tam vonku tak vôbec - krásne :agree:

Zverejnené

babie leto je tu v plnej paráde - dnes okolo 31 - 32 °C, pofukuje teplý vietor, oscar svieti odušu z modrej bezmráčikovej oblohy  ... :slniecko:

Zverejnené

Bolo teplo aj unas. DNes.

Brat prisiel na tyzden pred koncom augusta. Boli sme na kupku 1.september - kupko kludne by mohlo byt otvorene aj 2september.

Ale druheho otvorene nebolo . UZ 1. september boli plavcici na cierno. Ale spravca to otvoril - kvoli zisku? Ci kvoli tomu ze bolo teplo a bol volny den?

V podstate je jedno - taketo teple pocasie si ja nepamatam. 

Zverejnené

Toto este nie je babie leto. Na to je prilis vela oblacnosti a teple noci. Toto je proste priliv tepleho vzduchu po prednej strane tlakovej nize. Uz to konci. Coz ma teda netesi, ak budeme cez vikend vonku moknut...

Babie leto bud snad v polke oktobra.

Zverejnené

takže predbabie leto?

v noci sme otvárali už otvorené okná ešte viac, aj noc bola hodne teplá.

teraz 9,00 - práve je okolo 22°C, ale stále pomerne teplo na pocit, trochu opar, ale bez mrakov, a slnko páli stále viac

Zverejnené

to dajaka anomalia..kurnik nikdy v zivote mi nebolo rano 18.9. horuco ...az dnes..a menopauza to este nebude :zubiska: ..aktualne 24 stupnov a stupa to...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

už je jeseň vážne cítiť ... 

ráno o pol siedmej necelé 3°C, slnko sa snaží hodne, ale tam vonku je aj tak len 12 - 13 ... zubaté jesenné  post-3-0-43678000-1443518710.gif

Zverejnené

Bodaj vas...

Tie mrazy nam posielate aj tu, na zajtra plati vystraha aj u nas. To aby som dnes utekal na zahradu a pozbieral urodu kym ju zabije mraz.

Zverejnené

u nás zatiaľ ee, bez prízemných mrazov, o šiestej boli 4 stupne, teraz 7 ...

ale pekne mrazivý vzduch, hoci slnko sa zasa usiluje, zubato   post-3-0-01594100-1443594763.gif

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov