Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ono nastal dajaký radikálny posun kontinentu o ktorom neviem?! 

Zverejnené

minimálne rovník sa posunul ... pol štvrtej poobede, a je 36,4

• Pridať bod 1
Zverejnené

správy o počasí:

v noci bez zmeny a bez pohybu, teraz desať hodín doobeda, obloha bez poškvrnky, oscar páli, bezvetrie, v tieni 34,2°C ...

včera som počúvala kdesi nejakých meteorológov, ktorí už zasa menili - každý deň pridávajú tropické dni ... najnovšie už nielen do budúceho týždňa, ale až do budúceho budúceho týždňa, predbežne ...

:(

Zverejnené

správy o počasí:

v noci bezvetrie, 27 - 28°C. oscar páli, práve 35,8°C.

Zverejnené

o jedenástej mi teplomer v aute ukazoval 28°C. asi bude pokazený, bo som skoro zdochol.

Zverejnené

správy o počasí:

20:00 - vonku 31,7°C

pokazení sme už všetci okolo, vrátane mňa, nielen teplomer

/mama má všetky okná na juhozápad - včera hovorila, že len chodila pozerať teplomer na okne, kedy mu vyletí dekel ... zastavil sa tesne pod 50, niekde na 49,2 /

Zverejnené

správy o počasí:

dávali sme vodu do vtáčieho kúpaliska, konečne ... dúfam, že si vtáci nebudú myslieť, že ich chceme uvariť. ten vzduch vonku priam vrie, teplomer na opačnej, východnej strane stojí na 36,5 ...

táto mapka si zaslúži zvečniť, pozrite na tých 18°C presne uprostred - to je omyl, alebo fakt?!

Zverejnené

Neviem, co je to teraz. Ale uz parkrat shmu naschval podstrcil podobne nezmyselne hodnoty, aby odchytil weby, ktore kradnu udaje.

Zverejnené

správy o počasí:

práve je tam vonku 31°C, ale slnko zalezené už asi hodinu za mrakmi ... kdesi nad nimi a v nich to hrmí a blýska sa, ale to je zatiaľ všetko ...

edit. 20:15

a nič. hrmelo asi tri minúty, blesk bol jeden a pol, teraz zostala ružovučká obloha od zhora presvietených mrakov, aj tie odchádzajú.

Zverejnené

V diaľke pradiaľke bol raz jeden oblak s vodou, a ten odišiel niekam do neznáma, niekam odkial nie je návratu. A my tu sušíme huby a pozeráme ako nás naša vlastná hviezda spaľuje do nepríčetna ... 

šibe mi z horka, to si nevšímajte ... 

Zverejnené

tak tu o nejakom hrmení ani chýru, ani slychu...nanajvýš tak mne z toho horka hrmí v hlave...na balkóne máme tak asi 50°C.

V izbe beží ventilátor aj zvlhčovač vzduchu, Flinstone sa rozhodol zaobstarať klimatizáciu a s tým nemôžem nesúhlasiť.

Na noc v BA hlásia 24°C, vražedná to noc. jediný, koho toto môže tešiť, sú asi bezdomovci...

Na zajtra v BA hlásia 38°C.

Zlomiť by sa to malo v pondelok...len aby zasa, ako sa to pravidelne stáva, ten hnusný studený front neodletel dakam cez nemecko do Poľska a Švédska a nám tu zasa ostane svinský africký luft...

Vďaka Pánbožkovi aspoň za to jazero.

Zverejnené

to je omyl, alebo fakt?!

Kludne by som tomu veril. Chopok je chladne miesto. Navyse ked tam bolo napr. po dazdi, o to viac.
Zverejnené

áno, je to Chopok. v tom šoku mi to ani nedošlo ... neviem, nakoľko je chladný, v tom dumpingu teplôt nad 35 to vyzeralo úplne ... neuveriteľne.

samozrejme, ani kvapka, mraky nás obišli smerom na sever, obloha čistá a jasná.

Zverejnené

nie je to zas také nemožné, kukala som správy na...nespomeniem si, uvarený mozog, ale na niektorých miestach reportéri priamo odtiaľ hlásili teplotky, o akých tu tajne snívame a dúfame v ne...

neviem, čo sa to deje, ale v BA sa niečo asi chytilo, divná žiara akoby pulzovala poza barák, na ktorý kukám z balkóna, ale za ten barák nevidím, takže neviem, čo to je, desne to hučí - už je to asi 3/4 hodiny, najprv som myslela, že to budú tie meteory či čo to túto noc má byť, ale toto vyzerá akoby tam dačo horelo. Zvláštne je, že som nepočula jediné hasičské auto. Na TA3 nijaká mimoriadna správa, ani nikde inde.

Zverejnené

to hučanie a svetlo je tradične Slovnaft - odstavujú a spúšťajú nejakú jednotku ... : )

v noci vzduch stál, ja pravidelne pozorovala na balkóna perseidy, nadránom začalo konečne trochu prefukovať, potom vyšlo slnko a začalo piecť do okna, tak som na jednej strane zatvárala, ... spanie úplne úžas, a ešte ma aj znovu s plnou silou začal znovu trápiť členok, úžas.

vonku je ako vo vyhni, 33 ukazuje teplomer, ale pocitovo aspoň 40

Zverejnené

áno, je to Chopok. v tom šoku mi to ani nedošlo ... neviem, nakoľko je chladný,

S nadmorskou vyskou klesa teplota o 0,5° kazdych 100 m. To plati pri idealnom stave. Cize cca 6-7° menej ako pisu vedla v Telgarte kedze ten je zhruba 1100 m nizsie. Co zhruba sedi kedze tam pisali 26°. Plus platia este lokalne specifika ktore tiez ovplyvnuju teplotu, +/- 2-3° (orientacia na svetovu stranu, tvar kopca, caste hmly, caste zrazky...). A Chopok ma obzvlast specificku klimu. Este aj Vysoke Tatry su v tomto vyspytatelnejsie a predvidatelnejsie.
  • Pridať bod 1
Zverejnené

za chvíľu bude pol desiatej večer, a tu je vonku 30°C ...

Zverejnené

dnes sa to vyšplhalo na 34 a niečo, takmer celý deň pod mrakom, čo ešte pekne natlačilo teplo k zemi ... pred hodinou párkrát zamrmlalo nebo, a ticho ... ani kvapka.

Zverejnené

vonku sa po veľmi dlhej dá dýchať čistý a normálny vzduch, naša hviezda ja zatiaľ strčená za oblakmi ... dúfam, že tam ešte pár dní ostane ... 

Zverejnené

nezostane ... aspoň tu už zasa páli v plnej sile

síce ukazuje 26°C, ale obloha už zasa bez mráčika a slniečko svieti odušu, doháňa stratené stupne

v  noci suchá búrka, silný vietor, ohýbané stromy, prach vo vzduchu, hromy blesky nad Rakúskom, trvalo to hodne dlho,

až niekedy uprostred noci sa rozpršalo, do rána to všetko uschlo

Zverejnené

tu ešte naša hviezda strčená za oblakom ... nech tam dneska ostane! 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov