Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

oooch, trpím ako kôň...vonku na skapanie, doma na skapanie, ventilátor beží, ale to je ako keď sa fénujete...Pánbožko nám posiela vzorky pekla...už aby bol august...ja mám rada čučkanie pri a v jazere, ale keby bolo o 8°C menej, celkom by to stačilo...v robote nemáme klímu, sme na poslednom poschodí, vyhriate miestnosti, uvarený mozog. Cez obedovú rpestávku sa s kolgynnkami chystáme namiesto do reštaurácie obedovať ísť si do jazera zaplávať - máme ho takpovediac pod nosom.

Zverejnené

ja mam v robote prijemny chladok (pre rejpalov - nie, nesedim v chladku, nedostal som dozivotie, ako si niektori myslia...)
urcite tam bude menej stupnov ako doma, kedze sme museli cez vikend zostat v panelaku... ale mne to nevadi, este zo 5-6 stupnov navyse by som zniesol

Zverejnené

dobre je teraz teplomilným ... poznám zopár podobných, ktorým teplúčko začína nad 30 stupňov : )

neteplomilní sú na tom naopak hodne zle ... sme veľmi neteplomilní, celá rodina ...

to mi pripomenulo moju poslednú robotu - teda miesto, filiálku, kanceláriu,  kde bolo podobne ako u Vilmy v kancli - strecha čierna ipa, izolácia žiadna, celá sklená stena, od rána do večera slnko ... posledné roky zopár horúcich liet bolo: 38 stupňov celý deň pri zapnutej slabučkej klíme bol podľa bezpečnostného technika príjemný svieži pobyt ...

ale už začína pri otvorených oknách trochu prefukovať ...

Zverejnené

prave sa sem blizi burka, prestavujeme okna na vetracky a cakame, co bude dalej

ps - ja nie som ze teplomilny, mam len dobru termoregulaciu, rovnako dobre znasam minus 20

Zverejnené

budiž chvála a vďaka každému, kto má podiel na existencii klimatizovaných autobusov v MHD BA - mať tak na to čas, vozím sa celé hodiny v takom čomsi až do večera. je to normálne osvieženie nastúpiť do takého autobusu. len tí ľudia sú ako praštení, aj dnes - klíma bežala, ale tí dementi tam pootvárali okná a potom tam bolo ako v saune napriek tej klíme. Včera zas som mala "šťastie" na obyčajný bus bez klímy, sauna prd, ale okno zatvorené.

Dnes napodiv bolo celkom znesiteľne. Už aby bol utorok...myslím bud.týždeň.

V našej famílii len ja to zle znášam, keby nie toho jazera, tak ja veru neviem. Flinstone a obidve mladé Flinstonky si priam bahnia...

Zverejnené

predvcerom riadne vymietlo Sološnicu :(

kamarat, co poslal fotky aj video, tak teda dobry saigon... vyvratene stromy a strhnute strechy su "bezna" vec, ale aby vietor vyvratil niekolko dopravnych znaciek, tak to je silne kafe...

Zverejnené

predvčerom v noci aj tu bola búrka, chodila som z jednej strany na druhú a regulovala okná ... aj búrilo a šľahalo, ale také divoké to nebolo ...
pomohlo to trochu schladiť, včera bolo fajn aj v dome, dnes v noci sa pre zmenu ani lístok nepohol, a už je to cítiť v byte.

už je vonku 31,5

Zverejnené

Tu v piatok vyse tristvrte hodiny krupy. Uz som zazil ine burky s krupami (golfova lopta a vichrica), ale aby sypalo krupy v kuse tak dlho, to bol extra extrem. Aspon teda v nasich koncinach.

Zverejnené

v  noci sa zasa ani lístok nepohol, teplota práve 33° C,

oscar svieti na plné pecky ... :agree:

Zverejnené

32 stupnov, pocitova teplota 35, moja pocitova teplota -das sto :w00t:  :angryfire:   idem sa strcit do chladnicky

Zverejnené

v noci sa to ani nehlo ... o tretej nadránom som ešte polievala kvety na balkóne, vyschnuté ako trúd ... vo vnútri stál vzduch na mieste, vonku ale tiež, pobyt na balkóne na schladenie moc nepomohol, akurát trochu voda, ktorou som sa potme obliala : )

dnes už bolo 33, pomaličky to klesá ... už je len 30,1

shmú vraví, že by malo zanedlho začať pršať ...

Zverejnené

no a je to ... mračienka nás obišli z dvoch strán, vetrík ustal, a sme tam, kde sme boli ... oscar pečie s novou silou na plné pecky  :(

Zverejnené

ja počujem tie kanóny dva, jeden z Veselého, a druhý z Čachtíc. ale nemyslím že by to malo nejaký vplyv. poriadne tu nepršalo už niekoľko mesiacov :(  bez ohľadu na to či strieľali alebo nie...

Zverejnené
Vraj u nich neprsi a neprsi. Je mozne, ze ked zacne palit tato "protiburkova obrana", mrak sa vyprsi a dazd dalej nezajde?

síce nepršalo nikde, ale je mi trochu podivné - trochu som teraz googlila, a veľmi málo zmienok je k nájdeniu, a mladší ľudia sa tomu zvyčajne hodne čudujú, čo to ...

protibúrkové delo je pritom hodne stará vec ... rozstreliť mračná sa snažlili koumáci už pred pár storočiami, nanovo prišli s protibúrkovými delami v minulom storočí, aj ich používali ... viacmenej oficiálne boli použité na veľkej akcii v podstate viacmenej úspešne na OH v Moskve r. 1980. to úplne rozháňali mraky, nielen krúpy ... pokiaľ si pamätám, bola to nejaká chémia na báze akejsi zlúčeniny striebra ... iste sa to dá kdesi vyhľadať, už si to nepamätám presne.

v noci u nás popršalo ... ale oscar zasa žiari pekne zvesela ... z tých prievanov sme už oťapení všetci, ale bez prievanov je teplo a dusno. tak.

Zverejnené

hej, akurat mi pride zvlastne, ze mraky tu nerozhanuju rezimy a korporacie, ale nejaki zahradnici :)

Zverejnené

však oni tiež nerozháňajú všetky mraky, ale iba tie z ktorých by mohol padať ľadovec. obidve firmy majú rozsiahle ovocné sady, a snažia sa tak chrániť úrodu pred poškodením.

Zverejnené

keď som večer čo večer videla, ako sa tá svinská tlaková výš drží tam dolu ako voš pod chrastou a k nám ponad ňu leze to peklo z Afriky, poraziť ma šlo ...a koniec v nedohľadne. Tie noci boli k neprečkaniu, ako za trest...v kancli ako v pekle, ešte aj ten ventilátor bol ako fén. No ale v piatok sme šli na víkend na jahodník a cesta síce bola des, ešte aj nejaká nehoda tam bola, šlo to krokom po tej páľave, ale tam už to bolo fajn, neviem síce, ako je to možné, ale tam bolo príjemne. Aj v noci sa dobre spalo.

A dnes už to bolo inšie ako ten minulý týždeň. Snáď už to máme za sebou, hrome! Koncom týždňa síce hlásia 32, ale to už nie je zlé. Noci už by mali byť normálne. práve prší a čerstvý luftík mi ide do izby :) polahoda!

• Pridať bod 1
Zverejnené

typicky jesenne pocasie dnes rano - hmla zalieza pod kožu a vypadava z nej jemny aerosolovy sajrat

Zverejnené

zatiaľ zamračené, teplotu neviem, ale je tam fajn, pre mňa za mňa nech aj prší, veď už to tá flóra a fauna potrebujú. Vôbec ma netankuje, že mám dovolenku a po včerajšom upratovaní si odpočívam pri šporheli striedavo s tutým počítačom. :) majú dojsť plynári robiť revíziu šporheľov, Flinstone sa premohol a tak ho vypulíroval, že vyzerá ako nový!!! Kdeže 10-ročný!!! :)

Zverejnené

dnes je krasne.nejakych 19 stupnov,.konecne som sa vyspala ako babatko, ticho prsi...mam cerveny bodkovany dazdnik...radost zit..dufam, ze takto bude cely den.. :ozembuch:

• Pridať bod 1
Zverejnené

to bolo aj tu ... včera som mala prací deň, pračka išla do nemoty a vonku všetko kompletne schlo, bolo tak akurát, jemne teplo, a mierny vetrík ...

v noci začalo pršať, najprv sa nahrnulo teplo dnu, a celý deň s prestávkami pršalo, ale dnu to pekne zasa vychladlo ... aspoň to nie je jednotvárne, no ne? :)

• Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov