Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a prší a prší a prší

zima, 10 °C, kúrime celé dni viac ako v zime, na spanie, na boľavo, olovené nebo, a prší a prší ...

teraz treba na von celkom iste dáždnik, len nie takýto veselý ...  post-3-0-29520400-1370274524.gif

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

pekné ... dnes u nás bolo 32, v jednej chvíli až 33°C ... teplo ako vo vyhni, zajtra má byť ešte teplejšie ... :slniecko: Priveľa slnka ...

Zverejnené

Tebe dievča nie je dobre ani tak, ani tak. Vkuse sa len sťažuješ. Už nech pride zima...

Zverejnené

Toto čo tu je posledné dni je nonsens ... nech je konečne zima, a tma ... 

Zverejnené

V BB je momentalne 32°C krasne slnecno dufam ze tak bude aj cez vikend lebo sa chcem opalovat :pohoda:

lopatka tma je každy den :zubiska:  :hufi:

Zverejnené

jj a opalovať sa dá aj keď je 0 ... nevrav že nie ... 

Zverejnené

Tebe dievča nie je dobre ani tak, ani tak. Vkuse sa len sťažuješ. Už nech pride zima...

ach, nie mne, mojej chrbtici a hlave ... už dávno nereagujú len na klesanie barometra, im je jedno už bársjaká zmena ... -_-

mne osobne priveľké teplá prekážajú, nad 30 už mierne alebo veľmi vädnem, takéto saharské sáľavy nemusím :)

Zverejnené

no, sahara sa ti podakuje... :kladivko:

mne to vyhovuje; a vo vseobecnosti - mam dobru termoregulaciu, od -30 do +40 si vegetim B)

len nahle zmeny tlaku citim na hlave

Zverejnené

ja uz som totalne uvarena a zacinam byt agresivna :boxing: ..neznasam teploty nad 25 stupnov

• Pridať bod 1
Zverejnené

panenkamáriaskákavá, čo sa všetci sťažujete, však je uplne fantasticky. zo starých monteriek som si vyrobil kraťasy, tričko som prevesil cez plot, a ochladzoval som sa striedavo prievanom od motyky a postrekovačom zaveseným na chrbáte.

teraz som vyliezol zo sprchy a cítim sa ešte lepšie :thumbsup:

nech je konečne zima, a tma ... 

skús to navrhnúť tým čo (sa) chodia močiť na/do Čerenca, potom daj report čo ti povedali :zubiska:

Zverejnené

nenavrhnem im to lebo ja sa na Čerenci ukážem až vtedy ked / skoro/ všetci plačú že je tma a zima :D 

Zverejnené

no, sahara sa ti podakuje.

sahara si už zvykol :).

mne je jedno aké teploty, len vlhko nemusím..

Zverejnené

na dnes v noci začalo trochu pofukovať, do rána byt vychladol na znesiteľnú teplotu ...

dnes trochu pofukuje, navečer sa mierne zamračilo, a už hodinu mrlmú statočne hromy, bez bleskov, teplota klesla pod 30 a popŕcha - trošku ...  

hah ... a už prší len tak leje  ... post-3-0-60429300-1371923358.gif

shmu aj chmi svorne predpovedajú na budúci týždeň rapídny pokles teplôt, ide zima ..., zasa bude na čo brblať :innocent:

Zverejnené

uz nech je to tu....cakam jak na spasenie...som uvarene uplne

Zverejnené

hah ... a už prší len tak leje  ... attachicon.gifth_singing_rain.gif

si nam to poslala na Bukovu, museli sme sa v noci stahovat pod strechu bufetu...

to nebolo do teba kamaratske... ;)

Zverejnené

poslala, aj nechala ... :)

prší tu celý deň, a v stupňoch je presne o dvadsať menej, než pred tromi dňami : 14 ...

Zverejnené

Začínam mať pocit, že sama neviem čo chcem ...

• keď dlhodobo pršalo ... priala som si, aby už konečne prišlo slniečko,

• keď sa slniečko objavilo a bolo neznesiteľne horúco ... priala som si ochladenie,

• keď sa nám teraz pomerne prudko ochladilo ... opäť sa mi to nepáči,

... pomaly to vyzerá tak, že už mi nevyhovie ani ten sám najvyšší! :smile2:

Ako som sa dočítala, prší, až leje na východe aj na západe, ale u nás našťastie spadlo iba par kvapiek;

vyliatie riek z korýt a povodne našťastie nehrozia.

Momentálne 12°C a Slnko sa zdarne ukrýva za oblakmi ... :ermm:

• Pridať bod 1
Zverejnené

vyliatie riek z korýt a povodne našťastie nehrozia.

tu nehrozia, ale spravy si dnes pozerala ???

inak - na Donovaloch som lutoval, ze som si nezobral bundu a v Ruzomberku som uz bol spokojny so slnecnymi okuliarmi a chybala mi v aute klima

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

teplomilné rastlinky, idú na vás dobré časy ... na ostatných menej dobré :)

Maximálna denná teplota podľa SHMÚ stúpne najmä v južných okresoch západného a stredného Slovenska od stredy do piatku na 33 až 35 stupňov, cez víkend by mohla vystúpiť až na 36 až 38 stupňov.

už dnes poobede medzi treťou a štvrtou hodinou sa zrazu len vyšplhala teplota o celý stupeň na balkóne, ktorý je od obeda v tieni - z 31,4 na 32, 5 °C,
horšie je, že už sa aj ten príjemný chládok, ktorý sa nám darilo v byte udržať, zohrieva a prehrieva ... :(
Zverejnené

jeden teplomer ukazuje 33°C, druhý 37. oba v tieni. a teraz si mám čo vybrať?

Zverejnené

spriemeruj to, sahara ... teplo je aj jedno, aj druhé, aj tretie ... :)

dnes je celkovo asi o tri stupne vonku "chladnejšie" 33,5 - včera bolo maximum 36,6, v noci o druhej 27 ... keby trochu nepovieval vietor a nerobil trochu prievan, ble ...
ale dnu je viac, než včera, barák je dokonale prehriaty ...

Zverejnené

ešte že nemám teplomer, takto viem, že je vonku fajne teplúčko... a keď bude zima, bude zima...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov