Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ešte vo štvrtok u nás bolo teplo, dnes už sa schladilo aj u nas na dalekom východe... ale furt neprší a neprši... :(

Zverejnené

v noci už aj u nás na východe pršalo, super sa spalo, do obeda tiež prekvapil príjemný dážď, vzduch sa osviežil, aj celá záhrada ešte viac ožila, skrásnela, pekne vonia trávnik .. :fotim: :ahooj:

Zverejnené

v noci neviem, spalal som, ráno pršalo a potom zase svietilo slnko a bolo teplo, len neskôr popoludní sa začalo zase mračiť

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

od včera večera leje, lialo celú noc, celý deň, v kuse, 9 °C, teraz už len prší, ... ale vraj má byť už teplejšie ... :slniecko:

Zverejnené

Takýto pekný a pomerne teplý október nepamätám dosť dlho, pamätám si akurát, keď som chodil na SS, tak pred nejakými vyše 17 rokmi boli v októbri asi 2 slnečné a teplé týždne. Pomerne pekné počasie by malo vydržať do piatku, potom už sa začne hlásiť typické novembrové :ax:

Zverejnené

užime si ho ...

Záhorí a BA v okolí Patrónky - dnes je tu celý deň šedivo, slnko ani nevykuklo, ráno hmla, mierne fúka na studeno, do 10°C ... nič moc

a už sa pár dní objavujú predpovede, že cez víkend nás už navštívi zima ...

Zverejnené

Dnes na trase ZV-NR-ZV ... ráno hmla s veľmi, veľmi slabou viditeľnosťou, teplota cca 4°C, že bol dobrý aj kožák, neskôr sa hmla rozplynula, slniečko svietilo a hrialo ... fajn teplo a stretávala som aj mládež v tričkách s krátkymi rukávmi. Nezdá sa mi, že by bolo až tak teplo, ale dá sa povedať, že bol krásny, jesenný deň.

A "maliar", ktorý pestrou paletou farieb zafarbil listy na stromoch sa "vyřádil"

a k tej kráse dnešného dňa prispel veeeľkou mierou ... :smile2:

Zverejnené

a počasie zrejme vie, že sa má správať zimne, keď už bude ten zimný čas ... :(

SHMÚ varuje počas celého víkendu pred dažďom, vetrom a aj snežením, a že vyberieme zimné bundy ....

v okolí Prahy mali dnes kalamitu, tu prší celý deň a nepríjemne fúka, teplota je príjemných 2°C na nulou ... :zima:

kúrime celý deň ostodušu ...

Zverejnené

a ja že prečo mi treští hlava od rána, že áno.

už sneží ... teda pršosneží ... a už je len 1 stupeň nad nulou ... post-3-0-89342300-1351376283.jpg

Zverejnené

konečne sneh ... bolo na čase! aspoň tak na 10 metrov ...

Zverejnené

Vonku už druhý deň neustále "kvapká" a teplomer na balkóne teraz ukazuje 3°C.

Barometer stále klesá a klesá ... ale sneh je zatiaľ iba niekde na juhu, k nám ešte "nedorazil". :)

Nedá mi nezareagovať na toto

/aj keď by som to asi mala napísať do témy o zatepľovaní/.

kúrime celý deň ostodušu ...

Snáď je to tým, že máme vymenené okná a zateplený barák, ale všetky radiátory môžem mať zatiaľ v byte povypínané ... ráno komplet vsjo vyvetrám, potom rohové miestnosti mierne prihrejem, ale potom sú už radiátory vypnuté.

Okná mám síce zatvorené na štrbinové vetranie, ale to je príliš málo, takže cez deň občas prevetrám a v obývačke mám dokonca jedno krídlo skoro stále sklopené. A aj tak mi teplomer v obývačke teraz ukazuje 20°C.

Zverejnené

sobota cela uprsana, v noci zacalo snezit, rano sme sa zobudili do takmer bielej krajiny

teraz na obed je uz vsetko roztopene

LOPATA, to si snad robis srandu, ze bolo na case... :blink:

Zverejnené

prečo by som mal ? tepla bolo dosť, už mi liezlo na city, je koniec októbra, sme v miernom podnebnom pásme ... takže kludne nech je veľa snehu a zimy ...

Zverejnené

Ako toto počasie je pre mňa dosť nepríjemné vzhľadom na moje večne studené nohy a ruky, ale na toto ročné obdobie nič neobvyklé...

Zverejnené

aj u nás dnes strašili nejaké snehové vločky, ale hneď sa topili... a teraz fúka silný vietor

keď si spomeniem, že ešte minulú nedeľu som bola na bicykli v tričku bez rukávov... :(

Zverejnené

prečo by som mal ? tepla bolo dosť, už mi liezlo na city, je koniec októbra, sme v miernom podnebnom pásme ... takže kludne nech je veľa snehu a zimy ...

Zima ano sneh nie ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov