Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

barometer hlava oznamuje nejaké divné veci, aj sa dejú ... vonku od poobedia klesá teplota, už je -5,5 °C

od rána do poobedia studená nepríjemná hmla ako mlieko, ... hmla odišla, prišlo mínus ... :zima:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

úplne otrasné počasie, už beztak som bola mierne nabacilovaná,

dnes som na dvakrát prefúkaná ľadovým vetrom, kapucu mi zhadzovalo, do toho začalo husto pršať, dážnik mi dvakrát vyvrátilo, šál mi sfúklo z bundy a naháňala som ho zmoknutý po zablatenom parku, premoknutá kapucňa, premoknutá nad bundou, pod bundou, komplet, nalapaná studeného vetra, no hnus .

pri tom je okolo 7°C, ale fuj.

pred týmto vetrom vystríhali už včera,

a na horách dnes sľubujú orkán :

Na slovenských horách hrozí orkán

Slovenské hory dnes večer môže zasiahnuť vietor s rýchlosťou až 144 km/h.

Vietor na hrebeňoch hôr stredného a severného Slovenska môže dnes krátkodobo v nárazoch dosahovať silu až do 140 km/h (40 m/s).

Táto rýchlosť predstavuje zvýšené nebezpečenstvo pre ľudské aktivity a znamená vysokú pravdepodobnosť spôsobenia škôd.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/...l#ixzz1giSCM9YX

Zverejnené

Včera bolo naozaj zlé počasie ktoré prinieslo pár zážitkov. Keď som išiel do roboty síce ešte nepršalo a na teplomeri bolo aj celkom príjemných 6-7 stupňov, no hneď ako som vyšiel von som zistil že fúka ľadový vietor a na pol ceste ma zastihlo už aj krátke mrholenie.

No čo som chcel hlavne povedať, z dôvodu že sa pomaličky z Nemecka sťahuje celá výroba k nám tak sa sťahuje aj administrácia tak nadstavujú personálne oddelenie, no a tým pádom dávali strechu dole a prikryli nejakým igelitom ktorý samozrejme slabo zachytili a tak keď večer začalo veľmi liať a aj fúkať igelit strhlo a napršalo na počítače a firemnú sieť..., čo vlastne znamenalo že som nemohol vytlačiť na konci smeny záverečné protokoly :lol: a ani majsterky naštartovať nové...

Tým som chce povedať len toľko ... počasie uvedom sa ! ... polovička decembra a teplo ! ... hnusné hnusne teplo + ľadový vietor ... dávam ti čas do 20.12.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

dnes je v ba cista jar... slnko, teplo, stebocu vtaci... vcera leteli smerom na sever dive husi, tak neviem, ci to nie je vsetko nejake pomylene...

Zverejnené

takto, pred 24 rokmi to vyzeralo na velmi tuhy januar - predpoved pocasia - 13.1.1987 :)

post-16-0-39937800-1326399156.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

od skorého rána sneží ... a stále ... ... post-3-0-45527000-1326813701.jpg

po jednom veľmi laxnom pokuse pred nejakými dvomi týždňami, keď čosi poletovalo, tu prvýkrát tejto zimy naozaj naozaj sneží ...

a fúka a nosí to statočne a klasicky ako tu takmer vždy, so snežením sa zvýšila teplota, takže je kúsok nad nulou, ale len kúsok 0.5 °C ... a pomaly sa topí a kvapká na parapety a na schodoch sa krásne šmýka ...

ale aspoň som to rýchlo odfotila, tu jeden nikdy nevie, keď to nezdokumentujeme hneď, nikto nám neuverí, že tohto roku tu aj snežilo ... :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

fuka, mrzne, vsetci su zalezeni, okrem venciacich psickarov.. psom to zjavne neprekaza, nuchaju, vrtia chvostom a kadia ako nic...

post-1309-0-65795300-1328360754.jpg

Zverejnené

nuz, na beznej stanici ako Liesek padla vcera -30tka

v UK (podla slov mojej kamaratky) prave snezi, na Povazi avizovany sneh asi nebude

Zverejnené

na východe fúka jak besné a mrzne nám voda aj vo vodovode :(

Zverejnené

chrbtice nám dávajú na známosť ... :(

v noci -16, cez deň - 11, od noci fúka ako besné, a kotol ide na plné pecky ...

Zverejnené

kotol chudak sa snazi, ale okna to nezvladaju, v izbe mame 13 stupnov a zavej snehu pod radiatorom... no diky...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

pre zmenu je od včera nad nulou, ešte teraz je +3, a celý deň husto prší ... a prší a prší a prší ...

za dva dni zmena o takmer dvadsať stupňov, hlavy to milujú ... :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ľudia zlatí ... po včerajšom vetrisku, ktorý fičal a drnčal aj plastovými oknami a znel ako meluzína v komíne, dnes doobeda náznak slniečka ... ale pekne mrazivo, 4°C...

a zrazu bum ! sneží !!! snežilo zatiaľ asi desať minút, práve prestalo, a predral sa náznak slniečka . no apríl :)

Zverejnené

no veru u babky som sadil skoré zemiaky a vidím ako poletuje sneh :D ale šak apríl ... niet sa čomu čudovať ... včera u nás aj krúpy padali

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

divím sa, prečo po včerajšej miernej úľave dnes bolí celý človek, koho len vidím či počujem, sťažuje sa, že je nejaký nijaký ... vrátane mňa

jasné, boľavé bolí, lebo celý deň fučí ako u bláznov na dvore, a práve som pozrela na teplomer ... klesá akoby ho strčili do chladničky :

+ 2°C, a podľa predpovedí má v noci aj mrznúť ... skvelé

a na zajtra poobede predpovede tu prorokujú znovu +18°C ... no toto je akurát tak na totálne pobláznenie organizmu ... :(

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Po tom ako všetka možná úroda zhnila a tá čo nestihla zhniť dostala plieseň, polovici obyvateľstva vytopilo pivnice sme sa dočkali ! konečne bude ustálenie zrážok a bude slnečno ... / teda aspoň rosnička tak vravela /

• Pridať bod 1
Zverejnené

na východe padali zmrznuté dažďové kvapky, ale už sa prediera slnko :)

A tento národ to vie, už v každom srdci to vrie ... my sme tou krajinou víťazov ...

:thumbsup:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

dnes je to tak na začiatok apríla ...

hlava sa mi ide rozskočiť, fučí hučí od rána, takmer stromy potrhá, oknami lomcuje, a celý deň je okolo 10°C, brrr.

hnusné počasie,akurát na vytiahnutie bolestí :(

Zverejnené

no neviem neviem ale mne sa to páči, nie je horko, ani sucho, človek sa nepotí, soplač vonku nehučí a vzduch je dýchateľný :)

Zverejnené

tak tu dýchateľný nebol, lebo vietor nám ho zarážal priamo v pľúckach ... a ráno bolo dvadsať stupňov, a o ôsmej večer 11 :)

a bolí ma aj to čo nemám, ty ešte nevieš, čo sú staré kosti ! :)

Zverejnené

aj tu vietor fúkal ako na draky noooo aj tak mi prišiel lepší ako suchý teplý vzduch ... ale hlavne ma teší to že nemáme rozpalené panely :D

• Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov