Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

potom ťa aspoň poctivo natierala, dúfam :)

dnes v noci to bolo horšie ako včera, v noci spánok nikde, ani lístok sa nepohol, až nad ránom trochu chladnejší vzduch.

ako axel hovorí, ešteže už je zateplené, kým nebolo, teploty nad 30 stupňov boli po pár dňoch na nevydržanie.

teraz sú síce steny ohriate, ale vo vnútri je príjemnejšie. nie dobre, ale príjemnejšie

okná zatvorené, ventilátory, ešte teraz je vo vnútri o 2 stupne menej než vonku, už sa to pomaly vyrovnáva.

Zverejnené

Dnes bola burka o nieco skor ako zvycajne, stihlo sa to pekne vyfarbit

post-42-0-03635100-1314301631_thumb.jpg

no a je celkom prijemne ..mrzneme :)

post-42-0-11806700-1314301696_thumb.jpg

Zverejnené

včera o takomto čase tu bolo 28 stupňov.

dnes od obeda klesá šialeným tempom, chrbtica cíti, zbohom choré chrbtice a hlavy ... celé pobedie okolo 20 stupňov, teraz 13 - a parádna búrka

Zverejnené
konečne sa to počasie umúdrilo a to hnusné horko odfúkla ... klaniam sa, klaniam sa ...
Zverejnené

vam je fasa..tu je vsetko postarom..horuco na skapanie :)

Zverejnené

Včera večer mierne spŕchlo, vietor bol dosť silný, ale aj keď sa po tých horúčavách zdá trošku chladno, ani jeden teplomer doma, a to od skorého rána "neukazuje" menej ako 20°C

/takže až také veľké ochladenie u nás nenastalo/ :)

Ale zatiahnuté je poriadne, takže uvidíme "čo deň prinesie".

Zverejnené

U nás na východe sa príjemne ochladilo, pofukuje jemný vietor, mohol by prísť aj dážď. Konečne sa v noci mihli záclony a oblízol nás jemný vánok. Aj fotbalistom sa dnes bude lepšie behať.:)

Zverejnené

vcera silny vetrisko, potom lejak aky som uz davno nevidela, zima... dnes jasna obloha, 21°C, prijemne...

hurikan irene je tak obrovsky, az ma mrazi.. este nie je v NY, mam zahrckane prsty, nech sa nic zavazne nestane..

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ten prvy sneh este pojde dole a mozno aj druhy, je to iba taka pripomienka :) U nas je momentalne 17 stupnov.

Zverejnené

pred dvoma hodina som vosla do budovy, svietilo slnko a bolo 28°C.. vysla som von, vonku leje a je 18°C.. :spiteful:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ráno sme mali na teplomeri 6°C, predpoveď teda "neklamala" ... je to však nejako naozaj málo. :) :(

Ale cez deň tie "celziusy" pekne vyskočia a hlavne na slnku je ešte fajn teplúčko.

Zverejnené

veru už sa trošku ochladilo, už som rifle vytiahol zo skrine :(

Zverejnené

nedramatizujte, vcera som sa kupala v bazene... sice voda mala iba 17°C, skoro mi secko odmrzlo, ale bolo to super.. :(

Zverejnené

nedramatizujem :( ... ja mám rád zimu, ale zase nie až tak aby som krátke gate nosil o piatej ráno keď je 6 stupnov ... uznávam že ešte pri 10 som to dokázal ale odtál potál :)

Zverejnené

ba - slnko, bez mracika, 27°C... hole nohy, vystrih, vonku ciste leto...

Zverejnené

na konci sveta nad BA striedavo oblačno, cez deň okolo 21 - 22, práve teraz 17 °C.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené
Ráno sme mali na teplomeri 2°C ... teplota na toto ročné obdobie asi normálna, však vlani sme oveľa skôr vytiahli kožáky, len sme už boli rozmaznaní tým dlhým teplým obdobím, a tak sa nám teraz do tej zimy nejako nechce. :)
Zverejnené

Britániu vraj čaká krutá zima

Veľkú Britániu čaká v priebehu niekoľkých týždňov nástup krutej zimy.

Meteorológovia predpovedajú teploty až do mínus dvadsať stupňov Celzia, pričom krajinu by silné mrazy a sneženie mali zasiahnuť už začiatkom novembra.

Zaujímavé, ostrovná klíma by mala zabezpečovať mierne letá a aj zimy, čo je typické pre počasie v Anglicku, čo sa blíži nejaký klimatický fenomén na Ostrovy?
Zverejnené

no ak je pravda že Golfský prúd oslabuje ani sa nedivým... skôr som zvedavý či aj tu v Strednej Európe bude taká zima...

Zverejnené

čítala som to aj ja, a pozastavila som sa nad tým, práve pre tie dôvody ... británia neveľmi pozná sneh, dvadsaťstupňové mrazy musia mať výnimočnú príčinu ... z toho článku:

Chladné počasie však na britské ostrovy zavítalo už v predchádzajúcich dňoch.

V niektorých oblastiach teploty oproti minulému nezvyčajne teplému týždňu poklesli až o 21 stupňov Celzia, k čomu sa pridal aj chladný vietor, píše portál britského denníka Daily Mail.

takýto pokles teplôt sa konal aj vo vnútrozemí, vonku je ledva 10 stupňov práve, len na našom území z 28 pred týždňom to kleslo za dva dni na 13 ... zaujíma ma to, ale nepíšu tam, prečo to tak bude.

golfský prúd nejde oslabiť z jedného roka na druhý, aj keby sa zoslaboval, je to proces dlhodobý ... okrem toho podobná predpoveď by mala platiť potom aj pre Škandináviu, ktoré žije z blahodárneho účinku golfského prúdu ... hm.

uvidíme.

tu je teraz 11 ... včera dnes pod mrakom, pršavo, včera ešte vykuklo slnko, dnes už z oblohy zmizlo, studený vietor, nepríjemne, lezavo, br ...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov