Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Piestany a okolie dnes chladnejsie rano, netusim stupne, nechce sa mi urobit kuk na teplomer :flowers: ale po vcerajsom dazdi prijemne osviezenie. Nemam rada extremne teploty v podobe 30°

Zverejnené

Včerajšia búrka už bola veľmi potrebná. Aspoň je vzduch čistejší, ale keďže je stále relatívne teplo, tak očakávam, že vďaka tomuto vlhku začne burina ešte viac rásť ako už vyrástla, a keďže u nás v TN sa tento rok nekosí, tak zachvíľu si tu budeme pripadať ako v Jurskom parku. Ktovie či na mňa nevyskočí nejaký ten Velociraptor, keď pôjdem vysypať smeti, v takej vysokej tráve sa môže skývať hocičo :flowers:

No ale tak dúfam, že to bolo blýskanie na lepšie a krajšie časy . . .

Ale však Fíni sú už majstri, čo by si ešte nechcel? :)
Zverejnené

... je veľa vecí dôležitejších ako to či sú Fíni majstri alebo nie :flowers:

Zverejnené

o pol piatej rano ma zobudil blesk za oknom, par metrov od budovy, potom bol ohlusujuci hrom, pocula som kazdu molekulu... a potom bolo ticho a iba lialo... hm hm, mozno vystraha... :doh:

Zverejnené
u nás dusno z malými prehánkami, vzduch sa ochladil tak hádam nič nepríde :doh:
Zverejnené

Pred pár hodinami sa nad mestom zhromažďovali tmavé, až čierne mračná, ale nič sa nedialo ...

... teraz sa ale zrazu "obloha otvorila" a leje sa ako z krhly. :confused:

Zverejnené

dnes ze sa prejdem do prace peso, mam to tak na pol hodku, cez cele mesto

na oblohe sice oblacnost, ale bola som v tom, ze su to mraky z noci, na ustupe

v polke cesty zrazu hromy blesky :( ... a ja som s udivom sledovala, ako je mozne aby bola rano pred deviatou burka (nasledne som volala priatelovi, nech mi to objasni, on sa v tom vyzna)

samozrejme sa spustila leja, taka decentnejsia, kazdopadne bez dazdnika no chance

15 minut po dazdi, po velmi, ale velmi dlhej dobe som zmokla :( ale ze uplne :(

do prace som dosla a la miss mokre triko ...

samozrejme hned na to dusno, teplo...a mna to snad nakopne kupit si skladacku do kapsy ci kabely :confused:

Zverejnené

... samozrejme sa spustila leja, taka decentnejsia

Spomenul som si na takéto udalosti:

Poľak prišiel v Čiernom mori do Rumunska.

Hovorí s rumunským mužom v ruštine.

Tento málo zná ruský jazyk, ale chcel by vedieť, ako sa nazýva peňažné jednotky v Poľsku.

a žiada sa tohoto Poľaka: u nas leje a u Vas ?

Poľak mu odpoveda: u nas tože leje i leje. :confused:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

:rolleyes: Helle je dnes velkorysa..takze impertinentne poznamky prehliadne..

a mame na baraku bleskozvod..tesila si sa predcasne :innocent:

..nejako sa nam tu zmraka

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

už zasa leje.

štvrtý deň v kuse, buď prší, alebo padajú krúpy, alebo leje ako z kýbla, zima, mám chuť prikúriť :)

práve zasa leje ako z kýbla.

povedané s pánom Hrušínským : Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným. :)

Zverejnené

prikurit? ja mam dva svetre teraz.. v juli... :) pred styrmi dnami som chodila v neglize a frflala, ze neprefukuje..

Zverejnené

prikúriť, zima mi je na labky :)

jo, nikdy nie sme úplne spokojní, pre ma je vrcholiace leto tak okolo 30 stupňov celsia ideálne : )... ale keď je zima, tak je zima, barák vychladol, chce sa mi prikúriť. keď je horúco, tak má pofukovať. dokelu, nijak nedobre :)

Zverejnené

Už som zažil všeličo, aj v januári som po vonku v tričku chodil, ale takýto chladný júl ešte nikdy nebol.

Zverejnené

no. ;)

po troch dňoch sme už boli na opačnom póle ... včera v noci som počúvala správy, na území maďarska dosiahla cez deň miestami teplota vzduchu 36 -37 °C. sanitky nestíhali.

včera tu bolo len 31, na druhej strane Karpát smerom na juh okolo 32

dnes tu 32 a kúsok.

je jedenásť hodín večer, vonku 28,9 stupňa, vánok zdanlivo horúcejší než vzduch, a kdesi ďaleko nad Rakúskom sa pred hodinkou blýskalo, ale mrak už je fuč, horúci vzduch ho vyparil.

edit.

Výstrahu prvého stupňa pred vysokými teplotami pre Záhorie, Podunajskú nížinu, južné oblasti stredného a východného Slovenska vydal na nedeľu 10. júla Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ).

Výstraha platí na čas od poludnia do 20.05 h.

Teplota vzduchu môže dosiahnuť maximálne 33 - 35 stupňov Celzia.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5971508/shmu-varuje-pred-vysokymi-teplotami-a-burkami.html#ixzz1ReEHgyEh

Zverejnené

Už som zažil všeličo, aj v januári som po vonku v tričku chodil, ale takýto chladný júl ešte nikdy nebol.

Vidíš, prešlo len pár dní a máme tu horúčavy ...

Ráno sme mali na teplomeri 20 stupňov, darmo boli v noci okná pootvárané, o nejakom osviežení ťažko hovoriť.

Ale je leto, tak to nejako vydržať musíme ...

... však ani sa nenazdáme a bude tu Martin na bielom koni. ;)

Zverejnené
toto nie je normálne ;) ... strašné strašné zle :zubiska:
Zverejnené

Na česko-nemeckom pohraničí to vyzerá ako príprava na inváziu ;)

Obrázok

Vidíš, prešlo len pár dní a máme tu horúčavy ...

To tiež nie je bohviečo, keď sa tak prudko menia teploty.
Zverejnené

Tieto horúce dni, ale žiaľ aj noci sú už dosť ubíjajúce.

A nejaké prijateľné ochladenie na najbližšie dni tiež "nehrozí".

... ja viem ... šomreme v zime, že je zima ... šomreme v lete, že je horúco. :)

Ale keď tie extrémy sú "na porazenie"! :)

Zverejnené

včera tu popršalo, vzápätí nastalo nehorázne dusno. noc bola ale príjemnejšia, trochu sa schladilo.

dnes to bolo podobné, teraz je vonku 24 stupňov, čo je rozhodne rozdiel od predvčerajšej noci, keď bolo takmer 30 a na skapanie : )

nie sme spokojní takmer nikdy, no, občas možno, ale extrémy zo dňa na deň sú šialenejšie :)

Zverejnené

29 °C stále, ale tohto strašidla okraj práve prichádza sem ... a moja chrbtica a hlava mi to vehementne oznamuje už celé hodiny ... desne :)

:)post-3-0-17954200-1310583767_thumb.jpg

Zverejnené

stala som na benzinke dnes o druhej, asi pat minut a na teplomeri ma cakala rovna 40°C

www.imeteo.sk

ON-LINE: Búrka začína paralyzovať Čechy. Popadané stromy blokujú viaceré cesty a mestské komunikácie v Prahe. Ťažko prejazdná je pre popadané stromy a veľmi nízku viditeľnosť hlavná tepna diaľnica D1. Búrky zasiahnú do života aj u nás. Podrobnosti po 22:00 v sekcii MeteoWARNing.

Zverejnené

Dnes sme tu mali búrku na dve etapy … voda sa liala ako z krhly, blesky križovali oblohu, vietor ohýbal stromy … tma ako v noci, som zvedavá, koľko dolámaných stromov bude treba odstraňovať.

Takúto búrku si hádam ani nepamätám.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov