Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

počasie dnes presne ako vo fsp predpovedi, slnko, jesenné, zubaté, jasno, chladno, a v noci bolo zatiahnuté a nejaký opar, kométu vidieť tu nebolo ... dnes je to podobné

ale bol taký čas, chladivý, presvietený, že zvádzal zbierať zlatavé listy a pchať ich do vázy do lúčov slnka ... alebo namiesto slnka :zubiska:

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

zajtra sa má čosi zmeniť tuším, podľa FSP počasia tiež, a moja hlava to cíti, a poriadne.

ale teraz je vonku ešte stále 14 stupňov, to je hodne ... za chvíľu budú fialky kvitnúť.

Zverejnené

13.11.2010, neviem koľko je vonku stupňov, na slnku odhadujem okolo 20, no už začínam veriť, že sa globálne oteplujeme, lebo november som vždy mal zafixovaný ako studený a sychravý s dažďom a vetrom.

Zverejnené

ono studeny je, mne osobne nepride teplo ani na slnku, tych 20 si velmi prehnal

citit ze sa blizi zima, november je chladny, avsak mame o cosi viac slniecka, kedy pocitova teplota trosku stupa, nie vsak vyrazne (nazvime to predlzene babie leto)

o dva tyzdne by sa mal dostavit aj sneh v nizinach...som zaregistrovala :)

Zverejnené

no včera v noci bolo u nás pekne jasno ... neviem či bolo teplo alebo zima ale viem že som bol v krátkom rukáve keď som sa prechádzal po vonku :)

ale ja nie som objektivná vzorka na určovanie tepla a zimy :)

o dva tyzdne by sa mal dostavit aj sneh v nizinach...som zaregistrovala

bodaj by to tak bolo

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

a ja sa čudujem, prečo ma bolí chrbtica a hlava a dnes mi to veselo vystreľuje do ruky, že sa idem zblázniť ...

vonku je vo výške asi troch metrov +2 °C, a sneží ...

drobne, len taká krupica, ale sneží ...

Zverejnené

U nás celkom dosť sneží, cesty a chodníky sú kompletne pokryté snehom a to sa odráža na plynulosti dopravy.

Takže ako každý rok, aj tento, musím konštatovať, že našich cestárov decembrový sneh opäť nečakane zaskočil!

Zverejnené

Tych prekvapí aj to ze voda mrzne.

u nas este snezi ale len mierne oproti tomu co to bolo pred 2 hod.

ale vyzera ze sa zaciatkom nasledujuceho tyzdna oteply :cotisisi:

Zverejnené

a sneží a sneží a sneží, už dva dni v kuse ... tu v našich končinách sa pod novým snehom trochu topilo, teplota bola tesne na nule cez deň, ale snehu je požehnane ... cestári nestíhajú, teplota teraz okolo -2, bude sranda ráno :)

Zverejnené

vcera cely den slnecno, cca 19stupnov, dnes prsi a cca 8 :)

Zverejnené

Nokia a to si kde ?

u nás je krásne slnečno, sneh napadaný, teplota ale -3,4 už nech mám dovolenku, nech toto počasie vydrží a budem spokojný

Zverejnené

vcera Sofia a dnes juznejsie ale v horach Bansko...krasna burka sa tu rozbehla...skoda ze nie je chladnejsie, to by bola ina chumelica

Zverejnené

čudujem sa, prečo ma zrazu náhle desne rozbolela hlava, a ono sa mení počasie ...

cez deň svietilo slniečko, trochu zo strechy kvapkalo, a zrazu behom pár hodín padá teplota na zadok - už je vonku -9 °C :)

edit:

23:00 - už je -12 :)

Zverejnené

jój také počasie nech vydrží večne ... krásne krásne krásne ... :) ešte nech sa ochladí tak o 5,6 stupienkov a bude hotová rozprávka

• Pridať bod 1
  • Odobrať bod 1
Zverejnené

zato moje včerajšie pozorovanie padania teploty na zadok malo do rána svoje ovocie - nad ránom kedysi o piatej mi to nedalo, a pozrela som na teplomer

bolo -17°C

držalo sa to takmer celé doobedie, ešte o desiatej bolo -16,7

teraz sa rozfúkalo, čo nie je ktoviečo, a na balkóne ukazuje -4,5 ... celý deň bez slnka :)

Zverejnené

kto netúži po zimnej rozprávke ? :) keď ma tak "ničotne" ohodnotil :) ?

ja ak bude zajtra takto pekne plánujem ísť na výlet do lesa ... teda po časť ktorú si "zemepán" neoplotil :)

Zverejnené

Hrôza tieto teploty dnešné . . . Dúfam, že správy o oteplení sa aj naplnia a že toto bolo to maximum čo zima predviedla - ďakujem, stačilo mi to dnešné - a už si viac neprosím.

Zverejnené

ja som nič necítil a to som sa asi tri hodiny prechádzal po vonku :) mám asi na zimu odolnosť :) ... a oteplenie to hádam nie ... nech je teplo len v lete

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

včera som počúvala predpovede na dlhšiu dobu, na vianoce vraj sneh nehrozí ...

dnes som sa ráno skoro zabila, nasneženeé, namrznuté, tu -5, inde spomínali do -20

predpovede na dnešnú noc hovoria o "teplotách" do -25°C

poobede tu snežilo,na Karpatmi bolo vidieť, že tam už sneží ... ako to prichádzalo sem, teplota stúpala

teraz kleá, nesneží, a práve je -4,5 ... a hlava ma bolí, mení sa počasie :hanba:

Zverejnené

presne tak, za par dni sa ma oteplit, a ma byt par dni nad nulou...takze Vianoce budu na blate..aby o par dni znova nakydalo..

zvykli sme si :hanba:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

a sneží ...

nádherné kryštáliky padajú, nasnežilo okolo päť centi, vonku je -1,5°C, ráno sa to zrejme roztopí ...

ale teraz je tam ako v rozprávke, diamanty na snehu :rolleyes:

Zverejnené

sneh sa nakoniec neroztopil, teploty sa držalo na nule, a kúsok pod ... nebolo ho veľa, len šmykľavo a solené cesty ...

ale kalamita zajtra zasa zrejme bude :rolleyes:

zasa tu sneží, husto, lesklo a krásne, ale je len pol stupňa pod nulou :agree:

Zverejnené

no u nás napadalo teda hromada snehu ... a mohlo by ďalej a ďalej sypať ... nech je sranda ... krásne je vonku, zajtra idem na krásnu vychádzku

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

dnešné počasie ... a má byť tak aj zajtra, už sa teším, tu to bolo doslova o hubu

jedno sklo, u nás celý deň v kuse, o pár km ďalej to bolo už doobeda pustené ...

tu to vydržalo celý deň, nepomáhalo ani solenie, vznikala z toho šmyklavá hmota na zabitie, už na šmykľavej vrstve ľadu ... no hnus

a teraz fučí ako na arktíde a keď tu zajtra nebudem, zlámala som si hnáty ... :)

poľadovica

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov