Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

..predpovede SHMU ma vobec netesia...sakra, ze jul, ze leto..

Zverejnené

veď práve to, je leto, má byť teplo..sakra :lol:

a nie extrémy ako je dnešok alebo to čo tu bolo pred pár dňami

Zverejnené

neviem či je dážď zrovna normálne počasie

ale ten posun o 17 stupňov v priebehu ani nie 40hod., to nie je nič pre mňa

pre mňa určite normálnejšie ako 34 stupňov v tieni / nechcem vedieť koľko je potom na slnku :lol: / ... ale Ok ja len zle znášam horúčavy ... mne je teplo aj ked je tých 17 ... aj to idem v krátkych gaťoch a tričku

Zverejnené

sakra :lol:

rano som nabalila sacko i dazdnik..a samozrejme..nic z toho som nepotrebovala...slaka aj s takymto pocasim..nic sa neda, absolutne nic

ani na bike, to aby sa clovek bal ze niekde zmokne, samozrejme ani na kupalisko..ani na turu, kedze je vsetko mokre, vlhke...vysvetli mi lopata, naco je toto dobre ...

akurat tak na jedno, ze sa ludia nepotia v praci...jedine pozitivum, nic viac,..vrrrrrr

Zverejnené

Podla mna ma v lete kazde pocasie nieco do seba. A naopak, v zime su skoro vsetky variany mizerne.

Zverejnené

no praveze v zime ma kazde pocasie nieco do seba..ak tu prsi, tak na horach snezi, ak tu je hmla, na horach je krasna inverzia...

v lete je mizerno, kedze je tu halo efekt "jeee, mame teplo" .. staci zaprsat, zamracit, poblyskat, a je to v haji..

Zverejnené

leg, sneh mraz kotzub silvester hory :-))) jedina zimna znesitelna

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

zrejme je načase vytiahnuť korčule, len nech to slnko vydrží čo najdlhšie, mračien a dážďa už bolo dosť, hlavne toho dážďa - pred piatimi dňami bolo u nás v dedine vytopených 15 domov po asi 20 minútovom lejaku(aj s krupobitím)

Zverejnené

no neviem... dnes striedavo oblačno, vzduch chladnejší, ale na slnku horúco, raz zatiahnuté, raz slnko ... a chrbtice si to odnášajú ... a jak :)

ale podľa fsp počasia to zasa pasuje - 27 stupňov a občas pod mrakom, pršať tu nepršalo

Zverejnené

veru teraz ma ten dážd nepotešil ... chcel som ísť ešte na hrad dajaký ... nevadí času ešte dosť

ale dneska by ešte mohlo pršať celý deň nech je sranda :) ... tršken si zaspievať v daždi

Zverejnené

no tiez som mala dnes plany...vylet na Moravu, pozriet aj do Lesnej po dlhej dobe...a? sedim doma na riti, pretoze ta velka oblacnost, ktora tu robila sarapatu uz od skoreho rana sa presunula nad uzemie Moravy...

som mohla aspon v praci sediet..slaka :)

Zverejnené

už viem, prečo mi išla vyskočiť z miesta včera chrbtica ...

v noci o pol tretej som strhávala z balkóna vyvešané prádlo, búrka zúrila kvalitná

čo ma prekvapilo, bola ostrosť bleskov, zdali sa mi mimoriadne jasné a biele

a dnes je chladno a zamračené celý deň ... čo by za to dali teraz v rusku ...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

No je to tu "veselé" ... ale už sa nám podarilo dať opäť do prevádzky MHD :)

Obrázok

Zverejnené

pršať už nemá,

ale do 2 hodín, by mala prísť prívalová vlna z Prievidze

Zverejnené

práve som čítala kdesi, ako veselo to v Prievidzi vyzerá ... tento rok si voda zasa vyžiadala svoje

bývalú spolužiačku vo Fiľakove zničilo nadobro ... renovovaný dom, čerstvo nakúpený nábytok, všetko pošlo ...

v noci som zasa o tretej zbierala prádlo z balkóna, klasika pomaly.

a cez deň horúco, navečer už chladnejšie, to už je polovica augusta, začína to byť cítiť.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

a zasa má pršať ... aspoň podľa varovaní meteorolológov, počasie FSP má zasa pravdu, upršané je stále, striedavo porchá a prší a mrholí a hlavne zima ... vonku zima v byte zima, celý deň okolo 15 stupňov, teraz 12 ... br :blush:

jaj, a v tatrách už sneží ...

Zverejnené

Idiotska zima. Skoncilo moje nahe behanie po vonku.

Zverejnené

tak toto neviem ako prežijeme :blush:

ináč je to dosť bežné v tomto období ... zrazu sa z horúčav na konci augusta, na začiatku septembra zozimí úplne nenormálne, spomínam si na zopár podobných, napríklad sme sa chystali na druhý deň na letecký deň, bolo horúco na nevydržanie, a na druhý deň sme vyťahovali kabáty a čižmy a varili čaje a kávy do termosiek ... to bolo nejako takto, tuším prvé septembrové dni ... ale bolo podobných náhlych zozimení viac ... hrozné je fakt to obliekanie sa : (

Zverejnené

dnes je to vonku príšerné. nechoďte ani so psom na prechádzku :blush:

12 stupňov, leje celý deň fučí, ohýba stromy, dážď šľahá z každej strany, no fuj.

leg, obleč sa.

Zverejnené

u nás to vypadá tak, že sa do konca tohto týždňa nevyjasní, dobre aj tak! aspoň pri príhovore riaditeľky, zástupkyne a ostatných vedúcich nebudem musieť stáť polhodinu v rovnošate na horúcom slnku ako to bolo minule pri príhovore na konci roka, veď vtedy som sa tu aj sťažoval

Zverejnené

V PN momentálne chlad, ale svieti slnko takže príjemne. To mi vyhovuje.

No v noci, resp. už večer hrozná zima. Keď si spomeniem že pred troma týždňami ešte v kraťasoch a tričku a pohoda. Tak oproti tomuto. Nemuselo by už byť horšie :(

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

dnes je presne také počasie, aké predpovedá fsp Počasie 14 stupňov, dážď, chladno, lezavo, a chrbtica to cíti až priveľmi, toto takto nebude dobré :cem:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

to počasie je už tretí deň desné ... a tretí deň som akoby ma bachli po hlave, nízky tlak, len spať a hlava ma bolí desne

celý deň fúkalo, v noci fučalo ako všetky bosorky keby sa preháňali na metlách, a teraz fučí na dokonale tesniacich oknách, len to tak piští ... grrr

vetrisko asi neznášam zo všetkého najviac :rolleyes:

aj u vás tak fučí ???

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov