Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

svatýjožo, už zasa zrazu počujem čudné zvuky ... a zasa leje :lol:

ale doslova leje ako z kýbla, po členky čľupoce vonku voda za pár minút, a leje vytrvalo ... a jedenásť stupňov k tomu, toto nie je práve ten dáždik zvádzajúci čľapkať sa v jarku :)

Zverejnené

slnko ! ešte je tam !

12 stupňov, vetrík svieži, slnko hľadí pod oblaky

užime si rýchlo z neho, mračno sa tu blíži jedno

dve ... tri ...

štyri ... :lol:

:)

Zverejnené

No konecne po tom uprsanom tyzdni tu mame slnko. Tu u nas este mierne avsak prijemne pofukuje, ale zato krasne svieti slnce... Jaj. Nebola by som proti, keby je takto kazdy den :lol:

Zverejnené

dnes bolo síce pekne, ale na užívanie to priveľmi nebolo, fúkal vietor, v závetrí na slnku fajn, ale keď človek zišiel zo slnka, vzduch ako britva

možno to pod tatrami vyzeralo ináč, tu to bola len taká ukážka, ktorá vytiahla ľudí von, a potom ľadový vzduch zahnal dnu :lol:

Zverejnené

V Trencine nefukalo a bolo teplo. Poobede som mala dokoran balkon ako v lete otvoreny, a bolo prijemne. Az ked sa slniecko schovalo sa trosku ochladilo.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

dnes bolo krásne, tak akurát, ako sa mi to páči, nie príliš teplo, mierny vánok, ale teplučko, slniečko, super :lol:

Zverejnené

aj na mojom konci (ci zaciatku) sveta bolo dnes nadherne, na jedno male rezane pivko :-)))

Zverejnené

dúfam, že aj zajtra vydrží počasie

bo chceme do tajov turistiky zasvätiť ďalších kamošov

takže v rámci projektu na podporu vlastenectva a pri príležitosti osláv sviatku práce

ideme na výlet

Čičmany - Strážov

Zverejnené

Dubnica n/V, Ilava...nadherne slnecno, vonku teplucko, sem tam pofukne...paraaaaaada, suknicka, tricecko, takto sa mi to paci, len tak dalej.. :lol:

Zverejnené

Piešťany, teplo jak v riti, dúfam že horšie to už tento rok nebude

tento týždeň som zahájil kraťasovú sezónu

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

zatiaľ je tu príjemne, pofukuje vlažný vietor, ešte stále okolo 20 stupňov, ale na zajtra predpovedajú kucapacu, a práve hovorili v tv správach, že výstraha začne platiť o jednej v noci ... a že prečo ma bolí hlava :lol:

Celému územiu Slovenska hrozia búrky

Celému územiu Slovenska hrozia v stredu 12. mája búrky. Varuje pred nimi Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ), ktorý v tejto súvislosti dnes vydal výstrahu 1. stupňa. Platiť má od stredy (12.5.) rána od 8.00 h a trvať by mala do 20.00 h toho istého dňa.

Hydrometeorológovia očakávajú 20 až 30 mm zrážok a vietor s rýchlosťou 17 až 25 m/s.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5369932/celemu-uzemiu-slovenska-hrozia-burky.html#ixzz0ndxBRATB

Zverejnené

To vuobec nevadi. Letne prehanky a vetriky su prijemne.

Ale dufam, ze v den mojich statnic, i.e. 20.V., nebude hitz, lebo budem obleceny az po zuby.

Zverejnené

20. býva už teplo ... ale hic snáď nie.

ináč aj meteorológovia píšu, že je to v tomto ročnom období už normálna búrka, a keď nemusím liezť von, nevadí ani mne ... teplá letná je iná, to sa dá aj čľapkať v nej ... čo sme kedysi aj bežne robili ... potom nás plašili kyslými dažďami a tak, a brúsenie vo vode po jarkoch stratilo svoje čaro

a vlastne mám rada ten pobúrkový vyumývaný svet ... len nech nefúka, neodnáša strechy a stromy , to nem dobré

tu len teraz odstraňujú zbytky polomov v lesoch ... nj.

Zverejnené

dážď priam visel od rána, a práve sa rozpršalo, ale kvalitne ... to sú povrazy a leje ako z kýbla

20,5°C, a leje

Zverejnené

rozprsalo sa prave vo chvili, ked som vykrocil z Polusu, a ked som vkrocil do domu, prestalo prsat.

Zverejnené

dnes výnimočne nepršalo, len bolo chladno, a otrasne fučalo ... ako pozerám tu predpoveď, skvelé ... a začína sa napĺňať - dávno nepršalo.

takže teraz ja zima aj vietor aj začalo pršať ...

Zverejnené

tak toto je nášup

http://www.youtube.com/watch?v=OFv2W7Duqiw

inak takýto studený máj si nepamätám

posledné roky od maturít cez štátnice

to vonku bývalo pekné peklo

asi za to môže to globálne otepľovanie :lol:

alebo žeby sopka Ey?

s touto sopkou sa vynárajú ďalšie "špekulácie"

ľuďom začali v čase týchto dažďov vysychať uhorky, niektorým aj rajčiny (v okolí PE, ale aj na dolniakach)

vraj za to môže popolček zo sopky

viete o tom niečo viac?

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

dnes som išla do mestečka okolo jedenástej, fúkalo, zniesla som aj tenký sveter aj tenkú jarnú bundu.

vracala som sa okolo druhej, postupne som vyzliekala bundu, sveter, a kúpila zmrzlinu, pieklo ako v peci, boľavá ruka, tašky, v rukách ešte bunda, spotená ako myš.

začala ma neznesiteľne bolieť ruka, na chvíľu som si išla ľahnúť, už sa naťahovali tmavšie mraky pred slnko.

po hodine som sa prebrala na to, že ruka aj s kĺbom idú vyskočiť z kože, vonku 15 stupňov, a prší len tak leje.

dnes bolo všetko tuším okrem sneženia.

Zverejnené

ja som bole vonku o piate, neprsalo a bolo priserne dusno, teplo. Ked som dochadzala domav zas zacalo prsat.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Kokos aká obrovská búrka ide z Rakúska k nám :lol:

Obrázok

Zverejnené

neznášam tieto 30 stupňové teploty a potom 20min lejak že sa nedá ani, nič

už aby sa ochladilo :lol:

Zverejnené

tu už slnko prikryté pár hodín, nejaké mraky z hnilého kúta prichádzajú, miestni hovoria, že bude pršať ... po týchto nenormálnych teplotách z toho bude akurát vlhko ako v saune, br

ja potrebujem tak maximum 27 stupňov aby som mohla normálne v lete žiť ... 33 je už trochu moc

prichádzajú mraky, slnko dávno schované, a ešte stále je vonku 28,9 ... a dnu v byte 29,2. super.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov