Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dnes to na cestách vyzeralo ako na klondike ... nafúkané kopy, jazyky, samý ľad, nad cestou plazivý fúkaný sneh, pri diaľnici steny nafúkaného snehu ako v kanade, kopa ciest úplne zatvorená, diaľnica vyzerala ok ... celý deň okolo nuly, plus mínus jeden stupeň

Zverejnené

tretí deň sa topí, pomaly voda vsakuje, všade blata a po snehu takmer ani stopy ...

podľa predpovede to zatiaľ vychádza ...

plus 6°C, mierny vietor, a slnko sa zobudilo a ukázalo zúbky ... svieti ako o dušu, na neskutočne modrej oblohe pár pekne bacuľatých bielych mráčikov a pritom zo všetkého naokolo vrátane borovice pod oknom a sýkorčej jedálne kvapká voda ... : )

Zverejnené

Vonku to už začína vyzerať na jar. Síce na tričko to ešte nevyzerá, ale trigovica to istí. Ale som počul, vraj sa má zase ochladiť? :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

jar sa odkladá, podľa nášho fsp hmú to vychádzlo na dnes v BA kraji presne ...

ráno nasnežené, šmykľavé cesty, okolo jedného dvoch stupňov nad nulou, všetko sa roztopilo a bolo mokro a moja hlava to všetko celý deň sleduje veľmi bedlivo :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

jar vraj už prišla ... :lol:

dnes tu bolo 16 stupňov, a na víkend sľubujú

Jar už prišla, cez víkend môže byť aj 18 stupňov

Už v piatok bolo veľmi príjemné jarné počasie a bude pokračovať.

Z meteorologického hľadiska sa jar začala už 1. marca, z astronomického hľadiska sa začne v sobotu. Meteorológ Peter Jurčovič vysvetľuje, že o 17:31 slnko prekročí rovník a bude pol roka svietiť viac na severnú pologuľu.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5292575/jar-uz-prisla-cez-vikend-moze-byt-aj-18-stupnov.html#ixzz0ifNo02IA

no .. akurát apríl, uvidíme ...

Zverejnené

včera som po dlhej dobe pozeral počasie a urobil som chybu ... rosnička povedala že dlho očakávané oteplenie sa blíži ... ja ho teda neočakávam nech je ešte zima ... respektíve nech sa otepľuje normálne

Zverejnené

zima bola sest mesiacov, strieda sa to bez jari a jesene, mame dve rocne obdobia, jarne kabatiky su nevyvetane par rokov. Z kozucha do tricka, v utorok 9.3. rano bolo v Trencine naposledy nasnezene a vcera 18. bolo tiez v Trencine 17 stupnov. Pre prirodu sok. Rozdiel viac ako 20 stupnov.

Ja mam medvedi syndrom. zima spanok a k zivotu vela vela slniecka.

Zverejnené

hej, ako vravi majuska

minuly vikend na nedalekom svahu snehu a snehu, a po slniecku ani slychu...nalezite som to vyuzila :lol:

a dnes, slniecko svieti, vonku prijemne teploty, a ja mam chut obliect dres a vyrazit na bike :)

Zverejnené

18,5 °C

slniečko svieti,

škovránok nad poľom trilkuje

po poli behá traktor a niečo velice robí

mestský rozhlas hrá na skúšku ľudovky a ide mi na nervy

okno otvorené

vlahý vzduch sa tlačí do bytu

slnečné lúče sú milosrdné a sú na južnej strane baráku ...

poobede upravím zatiahnem na juhozápadnej strane žalúzie, lebo ad. 1 neznášam keď mi svieti do očí, ad. 2. odhaľujú aj najmenšiu nečistotu a to neznášam, slnko jedno škaredé ...

skrátka ... je tu jar ... :lol: :)

Zverejnené

ze skarede!!! kooonecne sa vycape vom a ty mu hned nadavas! kasli na prach, aj ten patri k zivotu. Ja som bola tiez pri otvorenom balkone a vsetko okolo cvirikalo. Nádhera!!!

Zverejnené

vonku som nebol (len tak) uz mnoho tyzdnov a ani tak skoro nepvuojdem.

inak, tato veta je super: "po poli behá traktor a niečo velice robí" :lol:

ja idem robit vysadbu, mimochodom. hned, ako budem mat cas.

Zverejnené

no s tým traktorom to presne tak vypadalo ! pomaly behal a velice robil .... potom som čula, že jarnú orbu ... to je dôležitá vec !!! :lol:

ináč ... keď som tam videla ten traktor a to celé, a hore spieva škovránok a slniečko svietilo a traktor sa mocoval na poli ...

dokonale mi to pripomenulo príslušnú kresbu zo starého žltého šlabikára ... ach ach :)

akú výsadbu čoho a kam budeš robiť ?! LEG ?! výsadbu ? :)

Zverejnené

ked dopisem diplomovku, tak v ramci Velkeho chodenia von to pridem skontrolovat, ze ci to velice dobre urobili.

budem robit vysadbu polovysokych trav a bylin a zmiesaneho zahradneho porastu na nasom velenadhernom dvore, ktory teraz, bohuzial, obdivujem iba spoza obloka. asi zahrabem aj zopar zemiakov a pridam miniparadajocky, ako po ine roky.

Zverejnené

jáj. už som sa začala ľaknúť, že čo to trávy môžeš, aj paradajočky, a dobrú sortu zmeniakov môžeš tiež :lol:

ja budem balkón osádzať, až príde čas :)

myslím že to bude dobré velice ... ako ten traktor tam dnes makal, aj to bude dobré :)

mimochodom, vonku je vraj podľa digi teplomera stále 12 stupňov v pluse ... bude škovránok aj traktor zajtra ;)

Zverejnené

ty mas "digi" teplomer? ja mam na okne obycajny, a ten ukazuje teplotu podla toho, ako nan svieti slnko. hehe.

Zverejnené

digi, ale musí mať čidlo vyvedené v tieni zato aj tento, kde nesvieti stále slnko, pod okrajom zábradlia je tuším, predtým bol dole medzi kameňmi ... ukazuje dobre :lol:

Zverejnené

toto príjemné počasie mi robí veľmi dobre... keď sa do mňa oprie slnieko a zafúka príjemný vetrík, hneď sa musím usmievať a deň je krajší... s prírodou akoby som sa prebúdzala aj ja... a tak sa mi chce stále sa túlať, vysedávať v parku, na námestí, v lese... och. :lol: krásne počasie, i keď trošku teplejšie by mohlo byť :)

Zverejnené

a povinnosti nemas ziadne?! :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

piaty deň prší

prší prší prší prší prší

prognózy a predpovede:

zajtra bude pršať, v sobotu bude oblačno a miestami pršať, v nedeľu polooblačno a miestami nielen pršať, a od pondelka začne oblačno a pršať.

Zverejnené

ja som spokojný :lol: daždik daždik len sa leje a mne nesvieti svetlo do oka :)

Zverejnené

mám najradšej dážď, keby pršalo, pokojne by som si vyšiel na prechádzku, výlet...trebars aj do prírody :lol: ...bez dáždnika :)

• Pridať bod 2
Zverejnené

ale to v tvojom veku normál :lol:

len 5 dní v kuse začína pripomínať monzún a boľavé chrbtice podaktorých fórumákov to neznášajú :)

ale žiadny strach, od pondelka bude zasa pršať ... to mi pripomenulo, že som v tvojom veku nosila just gumáky, a filajové, a chodila just v sandáloch po kalužiach ... a tak :)

ale teraz už dažďa aj stačilo ;)

Zverejnené

mám najradšej dážď, keby pršalo, pokojne by som si vyšiel na prechádzku, výlet...trebars aj do prírody :lol: ...bez dáždnika :)

Pod to s podpisujem. A na bolesť chrbta či klbov o ktorych pisala game mi nevadi, ja som už zvyknuty. A o hlave ani nehovorim. Skôr by som bol v šoku, keby ma niečo nebolelo.

Ale aspoň že nepada ten popol zo sopky.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov