Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

NR: sem sa to blíži, ale nie a nie zapršať...

Zverejnené

no pekne, sedime vonku, najprv pecie a hreje ako sialene, v dialke sa blyska, potom sa spusti silny, pat-minutovy a chladny vietor, a burka stale nikde. ach, aspon uz tak nepecie, cely den bola nechutna horucava, tento mensi chladok je ako dar :lol:

Zverejnené

a moja hlava avizovala už včera večer veľmi vehementne, že sa niečo bude diať ...

vonku sa schladilo na necelých 15 stupňov, / z 35 včera doobeda /, zamračené, zatiahnuté od rakúska až za karpaty všade, a už pršííííí len tak leje :lol:

Zverejnené

aj tu leje, konečne je dýchateľne... i keď zima, ako vravíš...

:lol:

Zverejnené

Studený front prechádzajúci dnes celým Slovenskom práve dorazil do Prešova. :lol:

Zverejnené

Nenávidím toto nechutné teplo... :lol:

Vlastne ja celkovo neznášam letné teploty...

Zverejnené

nad rakúskom čierňava, hore nad obrovským mrakom zo dve hodiny fantastických neustálych bleskov, dokonca sa zdalo aj na diaľku, že tam boli aj guľové blesky,

behom necelej hodiny vonkajšia teplota klesla o jedenásť stupňov, ľadový šialený vietor, niekomu nosilo tuším škridle zo strechy ...

a namiesto dažďa piesok

raz vypadla elektrika, odišile net, a poryvy sú stále

Zverejnené

dufam, ze to ostane u vas na Zahori, lebo ja sa chcem ist zajtra opalovat :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

tretia či štvrtá búrka prešla, štyrikrát vypadla elektrika a net, a práve začalo hrmieť znovu ... a hlava ma bolí nehorázne ... ach jo :lol:

Zverejnené

My v horach mame aj stastie aspon tu u nas, velmi tu nefuka. Niekedy ked prichadza burka. Lesy este zadrzia vlahu, povoden bola pred 13 rokmi aj to len v okoli rieky(potoka). Inak my tu mame sucho, takze ziadna ani nehrozi( to by muselo spadnut extrem za kratky cas). Je mi luto Cechov.

Zverejnené

Dnes uz tretia burka, to je divne. Inokedy iba jedna pride, ale dnes je tu uz od polnoci apokalypticke pocasie a divny vzduch - fuka chladny vietor, ale vzduch je stale tazky, vlkhy a zle sa dycha. No fuj, to je teda pocasie.

Zverejnené

vonku je tak super počasie, konečne sa človek vonku nepotí... aj by som na túru šla...

síce občas z tej oblohy niečo padne, ale to neprekáža... :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Tak v okoli Piestan burky zacali uz v noci a pokracuju aj rano. Mraky sa valili takmer nad zemou,no krasna podivana :lol:

Zverejnené

U nás v noci tiež bola búrka a teraz začalo liať. Na to že je skoro pol deviatej je u nás tma ako keby bolo pol šiestej a vyzerá to tu ako v Mordore.

Zverejnené

vcera som tak debatila s tatom a usudila som nasledovne:

radsej budem cast roka tu na Slovensku zazivat mrazy ci dazde, nez zit v Taliansku /v oblasti kde otec - nedaleko Milana/ a zazivat neuveritelne tropicke teploty rok co rok niekolko mesiacov

to co som tam zazivala nieco cez tyzden je neopisatelne, mam pocit ze ani v Egypte nebolo tak horuco :lol:

pri mori pod dazdnikom sa este dalo, ale to vnutrozemie, des vychadzat von zo zadebneneho baraku :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

zima zima

navečer som vešala prádlo vonku a mala som skrehnuté prsty, potom som pozerala, že je len 13 stupňov

pre zmenu teraz len 10 ... brr, a mám zapnutý ohrievač, zima zima

aj keď nemusím veľké teplá, ale toto je mááálo, mááálo, nič moc :lol:

Zverejnené

Mne sa toto pocasie nesmierne paci, akurat ze ludia po mne divne pozeraju, lebo ja sa este stale promenadujem v kratkom tricku. No co, taketo pocasicko je pre mna lahoda, takto by mohlo byt cely rok... Alebo este chladnejsie, juj!

Zverejnené

nevadí že je chladno, chladno znášam, len som si zrazu uvedomila, že je chladno, v byte mi bola zima a keď som vyšla na balkón, pri mokrom prádle mi mrzli prsty. nepríjemný pocit.

a pridali sa k tomu dva zlé dni, niekoľko neporiadnych nocí, psychika v ríme a celkový pocit je ešte väčší chlad než je. nevie ma prehriať ani ohrievač.

zajtra som sa chcela ísť pozrieť na jarmok, dúfam že aspoň pršať nebude.

Zverejnené

Tu taky celkem zima... trochu brzy. Nemám ji rád nikdy, ale v zimě dejme tomu, nemůže být furt po mém :lol:

Přijde mi ale, že poslední hodně dlouhou dobu bylo velmi málo takových dní s teplotou "tak akorát"... buď byla zima nebo vedro

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

počasie sa dnes snaží, skutočne ...

tu je necelých 9°C, od rána sa preháňajú mraky, hrajú schovávačku so zubatým slnkom, a studený vietor fúka od rána ako šialený ...

V utorok sa zmení výškové prúdenie na čisto severné, k nám sa dostane vzduch priamo z Arktídy. Preto sa podstatne znížia teploty a pridá sa aj nepríjemný studený vietor. Utorok bude polooblačný, prechodne až oblačný, časté prehánky, ktoré budú od 700 m snehové. Nočná teplota 7 až 2 st, denná teplota od 3 st na Kysuciach a Orave po 11 st v nížinách na juhu Slovenska. Pretože však bude fúkať nepríjemný čerstvý severný vietor do 30 km/h, na pocit bude ešte chladnejšie.

V stredu a vo štvrtok sa do studeného vzduchu dostane aj veľa vlhkosti, bude nielen chladno, ale obloha bude takmer zamračená, s častými zrážkami, ktoré budú postupne aj v nižších polohách snehové. Bude stále veterno, preto sa nočná teplota väčšinou udrží tesne nad bodom mrazu a denná teplota dosiahne len 2 st na severe a 7 st na juhu.

zdroj : shmu

veľmi fajnové počasie, moja hlava mi oznamuje od večera ... :) :lol:

Zverejnené

No áno, dneska bolo naozaj úchvatne... :)

Išla som na nultú, otvorím dvere... som si myslela, že ma odfúkne rovno s nimi a o tej zime ani nehovorím... :) Dokonca chvíľu predpoludním aj snežilo no a teraz svieti slniečko ale zima je stále riadna... to počasie je bláznivé ako v apríli dneska :lol:

Zverejnené

Tak taký čulý som do roboty som už dávno neprišiel :lol: ... kokos zima, vietor, tma, a nesvietilo mestské osvetlenie :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

dnes bolo nejaké divné počasie, vlastne už aj včera, nad kopcami hmlisto, okolo 8 stupňov, sychravo, hlava ma bolí ako koňa už dva dni a o druhej už bola akási tma ... divné

Zverejnené

pri pohľade z okna mám pocit, že sa blíži

Veľká noc a nie Vianoce

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov