Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ale keďže pravdepodobnosť atómového výbuchu v strednej Európe je veľmi nízka tak som si reálne myslel, že niekomu vybuchol plyn v byte. Krátko na to tu tiež začalo poriadne liať. Už to trochu ustalo.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

celý deň pod mrakom, okolo 22 °C, vlhko, pred hodinkou navečer trochu spŕchlo a šedý deň vykompenzovala nádherná dokonalá polkruhovitá dvojitá dúha :lol:

Zverejnené

uz by sa ale to pocko mohlo aj umudrit ... teploty kol 30 stupnov

chcelo by to uz cvachtanie sa na kupaliskach :lol:

DCA ... teplucko, slnecno, keby je takto par dni, tak hor sa do bikin :)

Zverejnené

v brne je pod mrakom ale teplo ako v pekle ..

inak, napada vas, ako je mozne, ze tu pravidelne byva najteplejsie od 5 do 7 vecer?

Zverejnené

ja nenávidím takéto strašné teploooo !!!!

som si vyšla len tak na chvíľu kúpiť jednu konkrétnu vec do mesta a skoro som skapala z tej cesty

začínam prechádzať na režim - von z domu až po šiestej večer, resp. ešte neskôr. toto sa fakt nedá, fuj ! aspoň, keby niekde v lese bývam a ne skoro v centre mesta :lol:

tááák strašne potrebujem vypadnúť už na dedinu !!!

Zverejnené

Bijou treba chodit v plavkach...ked sa clovek poti, aspon ho to nesere :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

U nás hrmí na hovado a na bleskovej stránke chmu.cz ani čiarka. Ako môžem teraz vedieť, že je to naozaj búrka?

Zverejnené

včera raz dokonca asi omylom vykuklo slnko, na nejakých päť - šesť minút, sem tam sa dvihol vietor, padlo pár kvapiek a bolo dusno, prádlo na balkóne som večer vlhké prevešala dovnútra

dnes je otrasne dusno od rána, vlhko, teplomer ukazuje 19 - 20°C, prádlo v byte bolo rovnako vlhké dnes po celej noci ako na balkóne včera

pred chvíľou sa zablyslo, začalo hrmieť, a už zasa prší, len sa leje

a moja hlava že prečo bolí furt

Zverejnené

Vo Vrbovom sa čerti ženia .... takúto búrku sme tu už dávno nemali.

Zverejnené

tu je dnes / zatiaľ / druhý deň, keď nie je búrka ...

vonku je 29°C, a neskutočné dusno, vlhko a nedýchateľno

človek vyjde na balkón a je mokrý ako myš

Zverejnené

V Smoleniciach dnes ideálne počasie - asi do piatej slnečno a horko, takže mi farba pekne schla :lol: a potom sa zas ochladilo a napriek pár kvapkám len tak blýskalo sa a hrmelo v diaľke (a ako čítam lopatu, tak domnienky, že to bolo vo Vrbovom a tej oblasti boli správne), čo mi za umožnilo pekne pokosiť :)

Zverejnené

Igny aj ja by som radšej kosil :lol: ... , ale našťastie nám nezatekalo a keďže som na 7 poschodí som mal krásny výhľad.

Zverejnené

v Poprade natočili dnes tornádo ...

tornádo pod tatrami

tu bolo teplo, dusno, miestami vetrík, poobede pár kvapiek, hrmelo, strašilo, a teplo ...

Zverejnené

dnes to vyzerá na ďalší horúci deň :lol: ale hlásia aj búrky, tak snáď trošku spŕchne

takéto teplo mi nerobí dobre.. už by to chcelo jeseň :)

Zverejnené

za posledné dni som si slnka užila až-až...

včera ale ako sme sa boli prejsť do parku, bolo už lepšie... bolo čo dýchať...

dúfam, že to hlásené ochladzovanie, aspoň o tých pár stupňov, naozaj príde...

takto si ani nemôžem nič do poobedia vybaviť, lebo praží tak, že je mi na odpadnutie...

Zverejnené

tak ešte viac slnka ... práve je tu 32 stupňov v tieni, teplo teplo teplo kánikula ... mačky sa sťahujú do vychladnutej izby a minimum do tieňa :lol: :)

Zverejnené

v tomto úpeku som vonku ďakuvala za stromy a chládok pod nimi, ale na izbe mám úplne skvelo, na túto stranu vôbec nepraží... :lol:

Zverejnené

vonku vecer 34 stupnov ale vobec mi to prekvapivo nevadi...sice sa potim ale vobec to nie je na zdechnutie, nejak si na tie horucavy zvykam :lol:

Zverejnené

na kraji mesta to kolíše medzi 34 - 35, v meste medzi domami je 37 stupňov ... mačky už ani nevyliezajú z tieňa :lol:

Zverejnené

začína mi byť zle ... ak takéto počasie bude pretrvávať asi ochoriem :lol:

Zverejnené

nad rakúskom sa blýska a tu už hrmí ... ale tuším výsledok bude, že mi maximálne vypadne elektrika

a už je tu čierňava a hrmííí a prší

Zverejnené

BA - Petrzalka, zatial len nejake to blyskanie v dialke...snad sa to vyberie aj tymto smerom.

Zverejnené

odtiaľto už čiernota odišla, kdesi vysoko sú ešte blesky a brble to tam, a trochu sa ochladilo ... vonku je 22 stupňov ... ale odchádzalo to tuším na východ, nie na petržalku :lol:

Zverejnené

no tu byt 33 som rad :lol:

este o siestej vecer Madrid 38 stupnov a slnko pali ako na obed :) az po 9tej sa to trosku skludnilo a jemne sa schladilo :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov