Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Axel to niesu moje foto, mi to prislo mailom, su to fotky z minulotyzdnovej burky :)

ale vcera ako naschval, bliska sa, hrmi a v petrzke nic :lol: dubravka aj raca mali burku a sprchlo a u nas sme na sucho utreli hubu :)

Zverejnené

Nokia však hneď mi to bolo divné :) :)

Nutri to fakt blesk šlahol do Váhu? Však to by všetky ryby pobilo :lol: ;)

Zverejnené

Však to by všetky ryby pobilo :) :)

no všetky nie ... nejaké smoliarske asi áno, niektoré omráčilo ... nejaké tam určite ešte zostali ... ;) :lol:

blesky a hromy sú zatiaľ všade v diaľke okolo nás ... zasa nás to obíde .... ;) ´

Zverejnené

z búrky samozrejme nič nebolo ... dvakrát zahrmelo, padlo pár kvapiek a dosť ... :)

slnko pripeká, dusno, hic, v práci 31 stupňov... a tri ventilátory .. už ma z nich bolí celý človek ... ale bez nich nejde ani rozmýšľať ... :lol: :)

Zverejnené

kurna, vonku je horuco a tito blazni centralne pustia klimu na 20 stupnov. co sme v amerike sakra?

Zverejnené

v práci 31 stupňov... a tri ventilátory ..

My tu v izbe máme dva a napriek tomu hic, že pomaly aj vonku je lepšie... Minimálne v tieni určite...
Zverejnené

jo dnes bolo super pocasie cely den som bol v meste s kamosmi proste prefektny den. uplne vidno aky ma na to pocasie vplyv

Zverejnené

Teplejšie sa obleč a raduj sa s nami :) Fakt dnes bolo fajn... A dobrá správa je, že nemá byť teplejšie než 28 stupňov (aj to len výnimočne) počas nasledujúcich 10 dní... :lol:

Zverejnené

rifle a tričko nie je dosť?to mám chodiť v roláku???

ja chcem 35 stupňov,ja chcem 35 stupňov,ja chcem 35 stupňov :lol: :) :)

;)

Zverejnené

Že môj brat keď teplota klesne pod 10 stupňov začne nosiť zimú čiapku, na to som si už zvykol... ale toto :lol: Choď na dovolenku na juh, lebo tu sa našťastie púšť nekoná v najbližšom čase (viď. doeditovaná predpoveď v mojom predchádzajúcom príspevku)

Zverejnené

no ... práve začalo pršať ... bez vetra, bez bleskov, len tak ... a poriadne leje :lol:

nut, nepreháňaj to s tými želaniami tepla, áno ? stačí to takto, ako to je :)

Zverejnené

Tak dnes sme mali menšiu búrku aj my. Pršalo dostatočne, aj keď pravdepodobne nikoho nevytopilo, a tie blesky boli tiež sporadické. Ale aspoň to osvieži vzduch. Len dúfam, že tie teplé dni sa nestratia. Ešte som sa ich nenabažil :lol:

Zverejnené

kompromis: nech je pre mňa za mňa 25-28 stupňov, ale nech, sákriš, svieti slnko!!!!! ako sa mám slniť, keď je stále pod mrakom :lol:

už to vidím, nič sa nezmení, zas budem na konci leta biela ako stena :)

Zverejnené

nut, dnes je znovu v móde byť biely ... :lol:

tak dnes je 20 stupňov, po tých šialenostiach príjemná zmena, len zasa nepríjemne fučí ...

/ ale mne to nevadí, podstatné je že nie je hic :) /

Zverejnené

u nás dnes vetrisko a chladno slnko schované -aj tag by nešla von -šak čumím do pc :lol:

Zverejnené

Slnko bolo schované aj u nás. Výborný čas na prácu v teréne. Aspoň sa mi neodrážalo svetlo na displeji PDA.

Zverejnené

...neodrážalo svetlo na displeji PDA.

kde si ty robil v teréne ? :)

ináč po tých hicoch bolo báječné počasie :lol:

Zverejnené

dnes to vyzerá na ďalší chladný deň. slabším náturam moc neprospievajú tie prudké zmeny teplôt. najskôr horúco jak v peci a teraz chladnička -hotová sahara

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov