Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

to je sice pekne ze komentujete ake je kde pocko...len skoda ze netusim kde je to KDE :lol:

niektorych clenov viem...ale poniektorych netusim ... nebolo by fajn napisat ako prve oblast o ktoru sa jedna? mne to je akoze jedno, necitam nejak extra tuto temu, ale su tu aj ini...

Zverejnené

takže v PE (Partizánske, nie Prešov) sa to ustálilo, ale vyzerá to na pekné sklo na ceste

inak už dávno sa tu decká nepreháňali na korčuliach po chodníkoch

vlastne to bolo iba 2-krát aj to pred viac než 10 rokmi

Zverejnené

NZ - 0°C, prší a mrzne to a brutálne sa šmýka

Keď sa to do utorka neurovná tak odmietam ísť do školy :lol:

Zverejnené

Prievidza...este stale snezi..uz od rana..a mame tu celkom slusnu nadielku...aj ked snezi menej ako pocas celeho dna..som zvedavy ako to bude vyzerat rano

Zverejnené

Dubnica n/V

od rana snezi...

tatino dnes isiel do Talianska, aftom, okolo obeda, a na dialnici za Trencinom pri Skalke to otocil, des a hroza, neodhrabana dialnica...nevraviac o situacii na dialnicnom useku Bratislava Piestany...

Zverejnené

Nehorázne sa oteplilo od včerajška. Keď som vo štvrtok poobede išiel na anglinu tak všade bol sneh, teraz je 6° a po snehu ani stopy. Len miestami v tieni sa zopár chuchvalcov drží. Zdatnejší by aj v riflovej bunde išli von.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

v Bratislave uplne teplo. bezdaci v petrzalke vyliezaju z kanalov.

Zverejnené

dnes som mal vonku pocit ze je jar, nech uz tak ostane az do marca a potom nech sa uz len otepluje

dokonca prezijem ze uz ani na hory nepojdem :lol:

Zverejnené

mal dunieť už včera / podľa meteorológov : ) /, v noci dunel, ale teraz to začína preháňať

Zverejnené

celý deň sa strieda lejak s dažďom... :lol:

a v Banskej Bystrici sneží... :)

Zverejnené

Dámy a páni, držte si klobúky! :lol:

Už od včera nám tu každú chvíľu vyhadzuje elektrinu. A keď chodím, odfukuje ma do stredu cesty a naspäť, takže vyzerám ako opitá. No chroza!

Zverejnené

v BA skvele pocasie. sucho, jasno, slnecno - uplny kontrast oproti vcerajsku.

Zverejnené

Nitra tak isto, krásne sluníčko... :lol:

no patrím k tým šupákom, čo ešte stále majú čiapku na hlave... i keď je celkom teplúčko... :)

Zverejnené

dúfam, že sa vonku ešte vyjasní, prekukuje síce slniečko, ale rada by som na výlet s foťákom a chcem porobiť fotky... chystám sa poobede...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

biela mliečna hmla, biela námraza, - 11 °C

veľmi nádejné a optimistické počasie :lol:

Zverejnené

rano som z okna uvidel to iste, co game.

vsetko je biele, po ceste sa nahana zmrznuta hmla.

drozdy sedia nehybne na konaroch, macky sedia nehybne pod nimi. (zatial)

decka idu potichu do skoly, zababusene, dnes ani nevyvadzaju.

Zverejnené

vonku je pekne, slnecno, jasno, ... len skoda ze trochu asi zima, aspon podla teplomeru -2´C!

Ale vyzera to tak ze sa konecne pojdem po dlhej prestavke opat von korculovat - huraaaaa :lol:

Zverejnené

No teda u nás skoro ráno bola dosť brutálna hmla...a ako sa pozerám von cez okno,ešte nezmizne tak rýchlo... :lol:

Zverejnené

vystrcil som do mesta vrelu polievku a za necelu minutu vychladla. musi byt poriadne chladno. tusim tam vidim aj cosi poletovat.

edit: sneziiii :lol:

kua, vecer ale idem von

Zverejnené

No ja som mal správy, že pri Žiline snežilo, pri Levoči sypalo, v Prahe ráno tiež a tu som sa smial, že okrem 12 vločiek na obed nič... A hľa, teraz sype aj tu :lol: Hedge spomínal, že do konca víkendu by malo byť takto nejako ako keby zima ešte bola :)

Zverejnené

SNEZIIIIIIIIII :lol:

mohlo by teraz poriadne napadat snehu, udrzat sa to par dni a potom by mohla prist jar :)

Zverejnené

tu už dosnežilo, ale aspom som si zabehol po zasneženej hrádzi

Zverejnené

rano 9.40 idem do skoly, slnko svieti a fuka studeny vzduch

o 12tej vyjdem zo skoly a nasnezene, som pozeral ze ci nahodou nemam preludy :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov