Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

tu v dca snezi cely den...

ale bola som dnes v trencine, a okolo pol siestej, akoze bola som hotova, vlocky ako moja dlan, a huste snezenie, ako keby niekto roztrhol perinu...ako z romantickeho filmu :lol:

Zverejnené

presne rovnaké obrovské vločky padali aj u nás a ako dopadli, roztopili sa ... a náhodou som sa po dlhom čase stretla s bývalou kolegyňou, s ktorou sme si mali o čom porozprávať, a v tom sneženísme stáli pred bankomatom a kecali, ľudia nás obchádzali a boli sme mokré ako myši a ja ešte v poltopánkach ... ach jo :lol:

Zverejnené

kua dnes rano krasne slnko svietilo, som si myslel ze super, bude pekny chladny slnecny den a prd z toho :lol:

Zverejnené

Zistila som, že keď počúvam cestou do školy mp3, tak mi neodmŕzajú uši :lol:

Zverejnené

Ja riešim omŕzajúce uši takou šialenou farebnou pletenou čelenkou z Holandska (no nekúp to za dve eurá :lol: ).

A cesty sú mokré, všade samá čľapkanica, kopce a všetko ostatné pod snehom.

Dnes ma nejaký idiot na tatre celú zašpinil, keďže nevedel trochu odbočiť od krajnice. Títo šoféri šibnutí sprostí už ma ale vážne začínajú štvať :)

Zverejnené

tu sneží :lol: a husto a je zo desať centimetrov snehu a od BA kalamita :)

a nepríjemne fúkalo a zima bola celý deň ...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dnes bolo príjemne teplo... dosť teplo na to, že je november..

Zverejnené

včera snehová búrka navečer, nasnežilo, nafúkalo, dnes ráno slnečno mrazivo, okolo obeda sa to topilo, teraz to vypadá tak, že zajtra bude ráno pekná kĺzačka, keď bude mrznúť ... ach jaj, zimné radosti ...

Zverejnené

dnes to bolo zvláštne ...

chladno celý deň, naviaty sneh na poliach a lúkach celkom drží, aj keď ho nie je veľmi veľa, ale je bielo ... ráno som pozerala na ceste do práce, že ako je možné, že stromy nie sú zasnežené - boli čierne / cesta vedie cez pár kilometrov lesa / ... poobede sa les zmenil na biely - stromy boli totiž nasnežené a zafúkané a namrznuté z druhej strany, tej severnej, odkiaľ som ich ráno nevidela ... spolovice čierny, spolovice biely les :lol:

Zverejnené

normálna zima pominula, na okne plus sedem stupňov, mrholí, mokro, smutne, čierno, šedivo a depresívne :lol:

Zverejnené

U nás je stále zima, mínus päť stupňov, v noci trochu nasnežilo.. :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

u nás nesneží a po tom štedrovečernom dvojcentimetrovom snehu už niet ani stopy... a zmizla už aj námraza zo strompov, apoň z toho, čo mám pod oknom...

/chcem ísť von/

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

druhý deň príšerné počasie ... okolo - 7 °C, fúka otrasne studený prudký nárazový vietor, naráža do okien a zavýja ... a chrbtica a hlava to cítia statočne :lol:

Zverejnené

TO je dnes hnus tam vonku a naviac mi nesiel kvoli tomu skoro cely den net :lol:

Zverejnené

U nás sneží že decká o chvíľu začnú sane vyťahovať. Kde všade sneží ešte?

Zverejnené

tu najpv padal mrznúci d´žď a teďka sneží

ktovie, či sa chytí

mohol by, bo nemám rád

kašovitú vrstvu snehu

Zverejnené

u nas asi od piatej rana zacalo prsat a primrzat, teraz pada mrznuci dazd, vsetko je pokryte ladom, kto ide na aute, je samovrah.

Zverejnené

U nás už tiež začalo pred chvíľou dosť husto snežiť.

Zverejnené

mrznúci dážď, hlavné cesty celkom v pohode, bočné a chodníky a schody ako zrkadlo

okolo obeda stúpla teplota, trochu sa to roztopilo, ale zem je stále zamrznutá, už to zasa začína primŕzať - zajtra ráno bude veselo

Zverejnené

BA - prsi a mrzne, idealne by bolo miesto topanok vytiahnut korcule :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov