Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Toto počasie je fest na nič kde je tá troška slniečka a mierne teplo kde to je veď mi to chýba ale fest moc

Zverejnené

Prijemne teploty okolo 25 °C a to je tak akurat, tak by mohlo byt do novembra, potom nech naraz nakyda snehu a ochladi sa o 50 °C....

Zverejnené

my sme mali cely tyzden uplne super slnecno ,hic, tepla voda, akorat v utorok trochu bolo zatiahnute a prsalo, inak to vyslo super to pocasie

Zverejnené

Najnizsia teplota za posledne 4 dni bola 20 °C cez den, teda co som videl, najvyssia 28 °C, dnes bolo mozno aj teplejsie, ale nejako som to nevnimal.

Zverejnené

dnes bolo teplo, len dufam, ze nebudu take tie velke tepla :lol: , nenavidim teplo, uz nech sneziiiiiiiiiiiiiiiii :)

Zverejnené

nenavidim teplo, uz nech sneziiiiiiiiiiiiiiiii :)

:) :lol: ;) ;) ;) nie sneh nie to nepripadá do úvahy nech je krásne teplúčko tá trocha slniečka a mierne teploty vám nemôžu toľko vadiť

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ešte pred hodinou 28 stupňov, teraz tma a prší a hrmí statočne ... a 14 stupňov.

Zverejnené

krasne prsi, tak steka ten dazd po budove ako by bola cela budova pod sprchou...

a tie blesky :lol:

Zverejnené

presne som to chcel napisat, dokonca take zvlastne zelene nebo bolo tak pred polhodkou, mi to pripomenulo matrix:)

Zverejnené

Krasne prsi? hnusne zp***ne pocasie cely som zmokol a som musel byt do pol pasa nahy a vyzuty v bare a to som prebehol iba 15 metrov zo stavby do baru a vy ze krasne prsi no to iste a ten dilino sef mi vola nech idem spat tam robit ze mi posiela posilu no neni aj on ko*ot aaaaaaaa mam nervy

Zverejnené

U nás dnes o piatej ráno lialo, jak naschvál :lol:

V poslednej dobe mi viacero vecí lezie na nervy.

Ale vyzerá to na riadnu búrku! :) A ide to na nás! :)

Obrázok

Zverejnené

dnes sa bude dobre spat :lol:

Zverejnené

Tebe sa dobre spí keď ti mlátia blesky nad hlavou?

No vyzerá to na blbý deň, vlastne blbý je od rána :lol:

Zverejnené

... zvlastne zelene nebo bolo tak pred polhodkou, mi to pripomenulo matrix:)

zatmelo sa podivným obrovským zeleným mrakom

[gallery=image]1394[/gallery]

No vyzerá to na blbý deň, vlastne blbý je od rána :lol:

je ... aj ospalý aj blbý a hlava ma bolí od rána ... cítila tú búrku :)
Zverejnené

pred par minutami sa zdvihol vietor, zatiahla obloha, a uz iba prsi a prsi....

brr..nemam rada taketo pocasie :lol:

Zverejnené

také zlé počasie že som skoro ani do roboty nedošiel, by som sa ani na net potom nedostal

Zverejnené

V noci sa brutálne blýskalo, až celá obloha zostávala biela, ale napriek tej sile to ani nebolo počuť vôbec - asi to bolo ďalej (našťastie). A len nedávno tu skončila pršanica-hrmavica-blýskavica, pričom dážď bol hustý ako stena a normálne zámku, ktorý nemáme až tak ďaleko, boli vidno len matné obrysy... A keď dážď povolil, ostali len blesky, ktoré bolo úchvatné sledovať... :lol:

Zverejnené

vecer to doslo aj k nam :lol: o pol osmej som este pozeral spravy, ze ake vesele pocasie na zapade a tu bolo este pekne a o pol hodinu to bolo tu.

Zverejnené

Nás to nejak obišlo. Včera celý deň teplo, v noci asi hodinu slabý dážď. Celkom príjemné počasie. :lol:

Zverejnené

moja predpoved sa naplnila. bola to dobraa noc :lol:

Zverejnené

sakra dostal som strasnu chut ist stanovat, dufam ze sa pocasie spravi co najskor

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

sa mi páči, že vďaka ajsíku viem aké je kde počasie

napr teraz určite všade prší, lebo je plné zelených kvetiniek alebo nahnevaných statusov :lol:

Zverejnené

strasna kosa bola dneska, skoro som zmrzol cestou do roboty prejst z dielne do jedalne bolo este horsie

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov