Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

tuším tá afrika už prichádza :lol:

... od rána sa rapídne zvyšuje teplota, na balkóne teraz 29 °C, slnko praží a šmolková obloha ...

Zverejnené

Kokos, to je nehorázny hic. Neviem, koľko je v tieni, ale tuším nám praskne na slnku 50°C ukazujúci teplomer (viac na stupnici nemá). Opaľovala som sa, ale po 3/4 hodine som musela zaliezť sem do vnútra.

Ale mohlo by to byť takto aj naďalej - večer by bolo príjemne teplúčko a po týždni- dvoch by sa dalo aj kúpať v priehrade :lol:

Zverejnené

10:10 hodín doobeda - na balkóne v tieni 33,5 ° C .

široko ďaleko hic

Obrázok

Zverejnené

a ja musim sediet v robote a nemozem sa valat niekde pri vode :lol: :) :)

Zverejnené

keby dnes bolo este trochu teplejsie, voda v potoku by asi zovrela

Zverejnené

lukas: Tak ten lejak, co ma zachytil v Detve, rozhodne nebol prelud. Dnes je na zblaznenie! Vcera v PD na stanici pozeram: 35°C a cas bol 16:25, som myslel, ze odpadnem a to este nekonci!

Zverejnené

ako brut hic dnes...

a ja som bola v robote...od siedmej hodiny rannej az do piatej hodiny poobednej.... :lol: vdaka boze za klimatizaciu

Zverejnené

momentalne u mna 36,3 v tieni a to je 5 hodin vecer....

som zvedavy kolko bude zajtra a pozajtra, kedze ma byt este teplejsie

Zverejnené

som zvedavy kolko bude zajtra a pozajtra, kedze ma byt este teplejsie

nehovorili pôvodne, že dnes to má kulminovať ?! :lol: :)

Zverejnené

na meteo.sk je na stvrtok a piatok predpoved 39stupnov

Zverejnené

dnes som si pekne o pol piatej vypadol z roboty a za 10 min som si uz valal sunky na zlatych, super voda bola :lol:

a ked som isiel naspat, pozeram, 7 hodin a teplomer na dialnici ukazuje ze teplota vzduchu je 40.0 :)

Zverejnené

digitálny zázrak ukazuje na balkóne 35,1 °C ... :lol:

a najnovšie sa tieto teploty majú predĺžiť až do nedele, v nedeľu by vraj mali začať klesať - na cca 31 stupňov :)

Zverejnené

no co ja mam predpoved tak v nedelu by malo byt uz "len" 28 stupnov :lol:

to bude akurat, voda vyhriata a vonku nebude extra horucava :)

Zverejnené

37 °C je este v pohodicke, sa mi zda, ze za ten cas vybehli teploty aj o stupen, mozno dokonca dva, vyssie, len z toho by uz bolo dobre halo. Pekelny hic!

Zverejnené

je len niečo po ôsmej a tu je naskapaniééééééééé!!! :lol:

Zverejnené

Nenávidím počasie aké je od pondelka. Mám chuť vraždiť. Pre mňa je ideál 25°C.

Zverejnené

mne je cely den fajn, v kancli mam tak 25 stupnov ale uz to vidim ze ako sa dostanem z roboty a auta prec ma ebne :lol:

Zverejnené

ja sa sem aj bojím prispieť, že je konečne trochu teplo, konečne sa teplota pohybuje v mojom optime :lol:

Zverejnené

To teplučko vonku to je len dobre, a nech je aj cez víkend takto aspoň mi vyjdú moje plány :lol:

Zverejnené

ty robíš veľmi dobre, že sa sem bojíš napísať !

inštinkty ťa neklamú ! :lol:

na 35 - 36 ... večer o desiatej bolo ešte 32 ...

čoho je moc, toho je príliš :)

Zverejnené

Tak už padol ten zasratý 57 rokov starý rekord tohto zasratého tepla:

Padol absolútny teplotný rekord, namerali 39,9 stupňa

Na klimatologickej stanici SHMÚ v Želiezovciach namerali v stredu 39,9 °C, padol tak teplotný rekord z Komárna z roku 1950

BRATISLAVA 19. júla - V Želiezovciach (okr. Levice) zaznamenali v stredu na klimatologickej stanici SHMÚ najvyššiu nameranú teplotu na území Slovenska. Ortuť teplomera sa tu v stredu vyšplhala na 39,9 °C. Padol tak absolútny doteraz nameraný teplotný rekord z 5. júla 1950, keď v Komárne namerali 39,8 stupňa Celzia. Agentúru SITA o tom informovala Klimatologická služba SHMÚ. Údaj zverejnili až dnes, lebo ho získali telefonicky. Stanica v Želiezovciach totiž neposkytuje denné hlásenia, ale len mesačné výkazy pozorovaní.

Po extrémne teplej strede by v piatok mohli stúpnuť teploty opäť do 40 stupňov. V piatok by mal byť druhý tohtotýždňový vrchol horúceho počasia. Očakáva sa totiž zosilnenie prílevu teplého vzduchu od juhozápadu, uviedol pre agentúru SITA meteorológ Eugen Lexmann. Avizované búrky na dnes večer ale meteorológovia už neočakávajú.

Zverejnené

nebojte sa, urcite to uz dlho nepotrva

ja som velky optimista :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov