Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

príjemných 20 stupňov :lol: upršaný ukvapkaný deň, každú chvíľu poprší, vlhko, na spanie ... krása :)

Zverejnené

na spanie, hlavne ked musi clovek sediet v robote :lol:

ale hlavne ze od zajtra ma byt pekne :)

Zverejnené

Tak to dúfam, že bude od zajtra pekne, lebo sa blíži celozávodná dovolenka a nerada by som ju strávila zavretá za oknom so smutným pohľadom na mokré chodníky.

Ale zase nemusí byť viac ako 29-30 stupňov, to celkom postačí.

Zverejnené

phersu musí na kvase hrešiť ako pohan :lol:

Zverejnené

čože sa komu nepáči ? :lol: veď práve zasvietilo slnko :)

Zverejnené

ale hlavne ze od zajtra ma byt pekne :lol:

Dúfam že máš pravdu, dnešné počasie mi veľa toho prekazilo :)
Zverejnené

Pocasie je fajn , len mohlo viac naprsat, ked ma uz vyhnalo s kobjanami z psenicneho lanu, ale zasa tych 500 ha kukuríc, čo mam potrebuju vodu a ja to sam nestacim zavlazovat :lol: , takze Bože :) aj za to malinko dazda vdaka . No viem , ze sedliakovi ty Boze nikdy nevyhovies. Raz chce vodu, raz slnko, niekedy, aby to bolo nadrobené - od rana do vecera slnko a v noci dazd, ale to nejde , ale aj tak dobre. *Ved co , ked nerastie na poliach , rastie alespon pri gazdine v gatiach, aj za to vdaka..... :) ;)

Zverejnené

phersu musí na kvase hrešiť ako pohan :)

Ale nie nie dalo sa to akurát ked som si sadol tak som mal mokru riť :lol:

Zverejnené

dnes jak fučalo! skoro som sa z bicykla zjeala... :lol:

Zverejnené

Tak tu v Manchestri je to riadne na hlavu. Furt prsi, kosa je jak na sibiri, uz som musel dvakrat zapinat kurenie. Brrr. Toto ma byt jul?

Zverejnené

už je to aj tu :)

včera celé poobedie lialo, s malými prestávkami, večer hrmenie asi trikrát za sebou, ale to bolo pekne hlboké - rinčali na oknách sklá ...

teraz vonku 16 - 17 stupňov, pod mrakom, pršavo, mokro a zimno ... nj ... júl / nemusí byť 30, ale trochu viac by mohlo byť :lol: / :)

Zverejnené

to by teda mohlo (byt viac stupnov) v sobotu odchadzam na dva tyzdne na dovolenku, tak si objednavam pekne pocasie, aspon tych 25 stupnov a dazd len raz-dvakrat za tyzden ak uz musi byt :)

skoda ze som musela ist rano do roboty, lebo straaaasne dobre sa spalo v noci :lol:

Zverejnené

no v noci sa teraz spáva aj mne dobre, ale vonku je to teda škaredé... zamračené, lejaky a zima... :lol:

Zverejnené

no páni ...

zo SHMÚ práve vydali správu, že :

"

Slovensko by mali na budúci týždeň zasiahnuť horúčavy. Denná teplota by v nížinách mala podľa predpovede meteorológov vystúpiť na 32 až 36 stupňov Celzia, a je preto možné, že padnú aj rekordy.

Hlavne na začiatku budúceho týždňa na naše územie bude prúdiť veľmi teplý vzduch, ktorý bude pochádzať zo Stredomoria a dokonca až z Afriky," dodal meteorológ.

Horúčavy by mali vydržať celý budúci týždeň. "Horúce počasie potrvá minimálne do piatku budúceho týždňa. Ten ďalší týždeň sa pravdepodobne ochladí, ale to je ešte ďaleko,"

Počas horúčav lekári odporúčajú stráviť čo najviac času v tieni. Pred prudkým slnkom by ľudí mali ochrániť klobúky, opaľovacie krémy a dlhé oblečenie z prírodných látok.

"

no veľmi pekne ďakujem

páni mohli vyčítať zo svojich grafov aj lepšiu správu :lol:

Zverejnené

Slovensko by mali na budúci týždeň zasiahnuť horúčavy. Denná teplota by v nížinách mala podľa predpovede meteorológov vystúpiť na 32 až 36 stupňov Celzia, a je preto možné, že padnú aj rekordy.

;) :) :) :lol: ;) ;)

konečne, už som myslela, že sa toto leto ani nedočkám

jooooj ;)

/toto mohlo iba mňa potešiť ;) /

Zverejnené

konečne, už som myslela, že sa toto leto ani nedočkám

dočerta, čím to je, že som si spomenula zrovna na teba, keď som to sem dávala ?! :) :lol:

Zverejnené

Parada! Ani mokro velmi nie je, ani hic, je to tak akurat, do tridsiatky by mali byt teploty aj v lete, aby sa vonku dalo robit... :lol:

Zverejnené

Tu pri Nitre pršííííííííííííííííííííííííííííííí!!! :lol:

Zverejnené

Dnes bolo take slahnute pocasie, ze clovek naozaj nevedel, co ma cakat! Ked neprsalo, mrholilo, ked nemrholilo, prsalo, medzitym svietilo slnko akoby dazd neexistoval, na zblaznenie!

Zverejnené

Dnes prsalo? Som si nevsimol, myslel som si, ze cely den slnko svietilo.:lol: A mozno u nas naozaj neprsalo.

Zverejnené

dnes to vyzerá na pekné počasie, ideme s partou na bicykloch na priehradu, potom na opekačku... :) len neprš, ok?! :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov