Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

zubaté slniečko, 13 stupňov v závetrí a hnusný ľadový vietor ... brr ... ešte aj spoza okna to vyzerá chladno

včera bolo krajšie a teplejšie :lol:

Zverejnené

Standartne teploty su okolo 10 - 15 °C, to je prijemne, v noci to zlezie k 0, ale komut o vadi, nemusime este cistit chladnicku, masko mame este na okne.

Zverejnené

Včera bolo teda fakt krása sme boli s frajerkou na prechádzke a zbierali sme fialky, keď bude aj v stredu alebo vo štvrtok pekne tak zasa pôjdeme ale tentokrát to nezostane iba pri fialkách :lol:

Zverejnené

Včera sme s Hedgem boli na prútky (njn. Veľká noc sa blíži :lol: ), nádherné počasie na prechádzku... :) Akurát rána by mohli bývať teplejšie - dnes o pol piatej som sa musel obliecť teplejšie, než potom keď som šiel domov poobede bolo zdravé...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

20 stupňov v tieni, jemný vánok, čisté nebo, kľud, vtáci -

z tých vtákov ma napadlo : každé ráno, ešte sú len náznaky svitania, sedí na balkóne nejaký vták a vyspevuje odušu - pravidelne ma zobudí, ale je vážne sranda ho počúvať - a myslím že aj on sa tam rád počúva, lebo sa to tam fajn ozýva :lol: ...

/a dnes som prvýkrát vešala prádlo na balkón - tým sa tak pre mňa začína sezóna :)

a ešte nejaké kvetinky by to chcelo :) /

Zverejnené

no prosím ... je tam šedivo, chladno, 11 stupňov, nepríjemný vetrík, prší ... no apríl :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

na východnej strane na balkóne bez slniečka 24 °C, na slnku horúco, ešte že fúka mierny vetrík ... vtáci čvirikajú, lietadlá lietajú a dokonca aj krásna formácia divých husí dnes letela :lol:

Zverejnené

v krásnej veľkej tradičnej jedničke :)

ale či bombardovali, neviem ... leteli trochu pomimo :lol:

Zverejnené

krásny letný deň

teplomer na balkóne ukazuje momentálne 20,3 stupňa ... je desať hodín večer :lol:

Zverejnené

zato dnes tam nie je žiadne slávne teplo :lol:

na balkóne 17 °C, a hodne fúka taký nepríjemný mrazivý vietor, dokonca v byte mám stále pocit chladu ... brrr :)

Zverejnené

Roboty ako na katedrale a ono zacne prsat! Kedy mam pokosit travu? (Ked bola kosacka doteraz nefunkcna.)·Cez tyzden nech leje, ale cez vikend musi byt uz krasne!

Zverejnené

na východnej strane, kde je dávno tieň, 27 °C ... slnko ostré hreje ako odušu, mraky žiadne, zasa zrazu leto

jar bola zrejme včera ráno

a že prečo ma furt bolí hlava, keď je každý deň ináč :lol: au :)

Zverejnené

kráááásny lejak, kráásnýýýýýýýýý! :lol:

Zverejnené

páni, vonku je tááák teplo! vtáčiky štebotajú, ľudia sa prechádzajú, deti sa vonku hrajú... teplejšie ani nemusí byť

Zverejnené

veru nemusí ...

vetrík pofukuje, takmer bez obláčika, v tieni 26 °C ... to je pre mňa tak akurát ... krásne je vonku :lol: :)

Zverejnené

Hrom do toho, ale uz som sa fakt nastval, akonahle som prisiel domov, nasiel som mokru zahradu, nerad sa opakujem, ale potrebujem SUCHY VIKEND! (Ked mozem abstinovat ja, moze aj pocasie.)

Zverejnené

Cool, aj popršalo, aj sa potom vyjasnilo a včera sa dalo aj kosiť... A teraz zas mame obdobie tepla, slnka a sucha, uvidíme na ako dlho :lol:

Zverejnené
Dnes ráno mi napadlo že by sa sem hodila anketa o tom aké počasie máte radi, ku každému ročnému obdobiu som vybral 4 najviac charakteristické počasia, môžete hlasovať aj za viac súčasne.
Zverejnené

1.; 2; 1; 3. moznost. V sobotu bol pekny hic, okolo 14:00 bolo 28°C a estwe vecer o 19:00 bolo 22°C, hadam by stacilo tak pocas celeho dna!

Zverejnené

Včera búrka - krúpy, hromy, blesky (s následkami), dnes opäť prichádza búrka...

Dúfam, že do piatku sa to ukľudní.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov