Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

4 °C, ale to by sa dalo vydržať ... od večera šialene fúka vietor a akosi toho mám dosť, lebo ma z toho bolí hlavička :lol:

Zverejnené

Zasa je zatiahnute a vcera to ako dobre vyzeralo, ked slusnu chvilu svietilo slniecko.

Zverejnené

veru tak... :lol: krásne tu včera svietilo sluníčko ateraz... fúka, zima je... :)

Zverejnené

Pikanteriou udalosti je, ze kamarat, co prisiel z Polska a bol tam tri mesiace tvrdil, ze v PL bolo slniecko dva dni, tak ho pohlad na krasnu jasnu oblohu potesil, skoda, ze to netrvalo dlhsie....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Myslím že dnes je jeden z najkrajších dní v roku. Jasno, slnečno, slabý vánok, teplota ideálna.

Takýto deň by mohol byť každý deň.

Vonku to teraz vyzerá približne takto (len si odmyslite tú zeleň):

Obrázok

Zverejnené

nádherne je vonku, veru nádherne... naši šli na záhradu a ja sa musím učiť :lol:

Zverejnené

Krása :) Len na skok som si odbehla z terasy, zachvíľu sa vraciam späť čítať na slnku :lol:

Zverejnené

ešte stále je 14 °C vonku a na slnku teplo a vtáci čvirikali o dušu ... dokonca s jedným vrabcom som si dnes fajn pokecala :) :lol:

Zverejnené

Axel Wers: Ty byvas oproti Juzanke? :lol:

Dnes je ozaj krasne, idealny den na vylety, ale nikde nikto, kto by bol pripraveny, ochotny a schopny vyrazit. No neva. Take pocasie nech vydrzi aj dlhsie.

Zverejnené

15,5 °C ešte stále, slniečko, bez obláčika, zakvitnuté prvé stromy, krásne a teplučko :lol:

Zverejnené

Teplo, ale vraj zo stvrtka na piatok sa ma pocasie zmrvit.

Zverejnené

tak ale dnes už idem von! bola som povešať prádlo na balkóne, je naozaj pekne... len či mám bike v poriadku... :lol:

Zverejnené

Toto neni ani možné minulý týždeň krásne som hrával a futbal a dnes?! Dnes môžem ísť stavať snehuliaka tomu počasiu už vážne j***.

Zverejnené

phersu co sa rozculujes sak to hlasili ze od nedele sa ma ochladit :lol:

Zverejnené

:) aj dážď so snehom a sneh aj ochladenie hlásili a včera už bola kalamita v Rakúsku, dalo sa čakať, že to príde aj sem ... okrem toho sme už aj zabudli mnohí ako vyzerá sneh a okrem toho, v neposlednom rade, zajtra je prvý jarný deň ... všetky tie zakvitnuté stromy musia každý rok dostať nejako na frak ... a oné ... ja som si už vypucovala a schovala čižmy napriek predpovediam :lol:

Zverejnené

phersu co sa rozculujes sak to hlasili ze od nedele sa ma ochladit :lol:

Ochladit je v poriadku ale aby nasnezilo a nasledne naprsalo tak to je na mna moc. A teba snad tesi to pocasie.

Zverejnené

Dnes bolo tak hnusne že by bolo škoda chorcheho von vyhnať.

Zverejnené

Aj sa zmrvilo, teraz clovek ani za Najvyssieho netusi, aku handru si ma, KUA!!! obliect! Teraz je furt zima. Sice sa uz konecne vyjasnilo....

Zverejnené

na fóre vykvitla jar :lol:

ale dnes som si všimla, že sa stromy veľmi mierne začínajú prifarbovať do zelena ... síce práve prší len tak leje, teplota nič moc 5 °C , ale snáď už z tej jari niečo bude :)

Zverejnené

No ten obrazok fora sa mi paci :lol: Slniecko trava a vsetko pekne je to :)

Len skoda ze u nas tu v KE prsi cely tyzden :) Nic sa mi nechce kvoli tomu ani.

Ale dufam ze dalsi tyzden uz bude pekne. Nech pride moja najmilovanejsia JAR ;) moje naj obdobie rocne ;)

Zverejnené

mizerne pocasie. sychravo na celom uzemi. dufam, ze dalsie weekend bude KRAJSIE

Zverejnené

na západnom okne ukazuje teplomer 12 stupňov ... na východnom 14, na digitálnom, kam svieti slnko, 19, 2 stupne ... :lol:

a fučí a spoza okna to vyzerá dobre :)

Zverejnené

U nás je super. Nefúka, je jasno, slnečno a teplo. Ideálny čas si vyjsť do krčmy ;) :lol: :) :)

Zverejnené

Dnes je perfektné počasie akurtá stvorené isť na lúku rozbaliť deku trošku jedla a samozrejme sex

Zverejnené

Dnes som sa musela ísť prejsť, s knihou a mp3, no krásne bolo :lol: (aj keď asi som podcenila ten čas že pol šiestej a mierne som premrzla :) ).

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov