Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

kúsok od BA : 10 ° C, slabý vetrík, slnko svieti odušu -- a mňa tieto výkyvy pripravia o hlavu !!! :lol:

Zverejnené

ja chcem sneh :lol: aspon na jeden den vela snehu, nech sa v nom mozem vyblaznit :)

Zverejnené

nádherne svieti slniečko, no i tak sú len tri nad nulou :lol:

Zverejnené

Vonku je typické skoré jarné počasie. Sú síce mraky, ale slnko svieti, trochu aj hreje hoci je len 9°C.

Ale je veľmi príjemne.

Zverejnené

aj u nás bolo príjemne... teda pozorovala som to len z okna, ale už som videla aj prvého korčuliaristu /na kolieskových/

Zverejnené

deti zlaté, kľud ... len začína február ... :lol:

predpoveď na zajtra :

Polooblačno až oblačno, na západe miestami prehánky. Teploty 4 až 9 °C. Vo výške 1 500 m 3 °C.

Vietor: Severozápadný vietor 10 - 20 km/h.

ďalšie dni :

V utorok zamračené, občas sneženie, v nížinách dážď. Teploty 0 až 5 °C.

V stredu oblačno, miestami snehové prehánky. Teploty 1 až 6 °C.

mno... a ja som feruárová studená ryba, tak bacha :)

Zverejnené

to akože ako taká februárová ryba máš tu moc meniť počasie? :lol:

Zverejnené

nee :lol: ale ako februárová ryba akosi " profesionálne " sledujem počasie, viem, že zvyčajne vo februári príde aspoň na pár dní zima ... no - aspoň to tak býva :)

Zverejnené

ale tak... februárová ryba by to mohla nejako usmerniť... celé to počasie... :lol:

či ty nie si zlatá rybka? :)

Zverejnené

Kto chce sneh, nech ide do okolia Levoče a Popradu... Ešte stále tam je sneh... Minulý pondelok som si ho užil namiesto cesty domov, čím sa mi predĺžil víkend... Z čoho som si robil ešte v piatok srandu, stalo sa skutočnosťou... Najčudesnejšia bola potom v utorok cesta domov dolu Považím - od Liptovského postupne ubúdal, okolo Trenčína ho bolo vidieť už len na horách a u nás v Smoleniciach začínajúca jar... Normálne som nechápal...

Zverejnené

februárová ryba síce nerobí zázraky, ale dnes to vyzerá vonku optimisticky ... slniečko občas poloschované, ale celkom jasno, 13 ° C,

ešte aj psy štekajú akoby už prichádzala jar ... hm hm :lol:

Zverejnené

Zima nebude a z tohto konca roka uza nie nie je! Ci naopak? Kazdopadne mi robia starosti teploty trvale nad bodom mrazu.

Zverejnené

Podla rocneho chodu teplot by mal dojst tzv. Navrat zimy a sice vznik sezonnej stacionarnej sibirskej tlakovej vyse, ktory znemozni vznik oblacnosti a prudke vymrznutie zemskeho povrchu a po naslednom rozplynuti udrzanie zrazok v podobe snehu.. mozno to uz preslo ani sme si nevsimli :-/

Zverejnené

pokračujeme v jari ... slnko svieti odušu, na okne 9 °C, poľnohospodári voľačo hodne "aromatizované" vykydli na pole neďaleko odtiaľto a vetrík to nesie sem ... vidiecka balada :lol:

Zverejnené

Ako by povedal kolega. Vona domova. Strasne bolo ale teraz vonku, same prehanky, mrholenie, ale inak velmi teplo na februar....

Zverejnené

prší ... je 9 °C a v kuse prší a je tam šedivo a hnusne a k mojej boľavej nálade je to úžasný doplnok :lol:

Zverejnené

Vole, dnes ma skoro odfuklo, okolo obeda sa strhol taky tajfun, ze som nechapal.

Zverejnené

Dneska bolo úplne nádherne, škoda že sa to nedalo využiť na bicyklovanie, alebo inú podobnú ľudomilú činnosť.

Zverejnené

Pravdu mas, ale to bolo az potom, ked sa prehnal ten vetrisko.

Zverejnené

je to len tým, že som chorá, alebo je vonku vážne taká zima? :lol:

Zverejnené

Neviem ako u vás, ale u nás cez deň bolo dosť fajn, až teraz navečer sa ochladilo... No a na takej Ukrajine niekde dokonca snežilo :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov