Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené
pred 1 hodinou, Tomáš pridal:

prečo je v Bratislave tak teplo? Načo to je dobré?

Keby máš 6 rokov, tak by som sa posnažil ti to nejako vysvetliť, ale 43 ročnému na takéto detské otázky odpovedať, to by som sa zhadzoval sám pred sebou.

Je ti teplo? Schudni!

Zverejnené
6 hours ago, Tomáš said:

Hovorme o počasí že prečo je v Bratislave tak teplo? Načo to je dobré? 

Uz mam fakt pocit, ze ty Tomas pises otazky jedine tak, aby si nasral okolie. 

Naco je to dobre? Neviem, opytaj sa prirody, opytaj sa El Nina, Golfskeho prudu. Alebo si pusti 5min studenu vodu na hlavu. 

• Haha 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

U nás pekne, teplúčko, na krátke rukávy, ale v UK je podstatne chladnejšie. Kaď deti pred pár dňami vystúpili v Manchestri z lietadla, bolo tam 16°C, a tak už domov cestovali v mikinách.

- námestie -.JPG

• Pridať bod 1
Zverejnené

Klimatické zmeny sa v budúcnosti prejavia aj v poézii. Kedysi bol pre básnikov dážď synonymom nostalgie. Dnes je dážď synonymom radosti a vychádzajúce slnko na čistej oblohe navodzuje otázku, "no čo Oskar, chceš nás už naozaj upiecť? ".    

Zverejnené

U nas na Gemeri niekedy sprchne. Najdlhsie obdobie bolo dva tyzdne bez kvapky, alebo minimum. Niekde mohol byt aj mesiac a to uz nedas, dva roky dozadu 2-3 mesiace. Vtedy uz sme nemali ani naznak suchcej travy, po suchej zemy som chodil.

Tohto roku som zatial vyrobil najviac kompostu(uz teraz moze byt 5 m3).  Mal som travu od suseda co predava dom. 

Mal som najvacsie zemiaky, aj rastliny aj urodu. Len to sadit musi skor. Na rok 1.aprila. Ale hlavne v zemy bol hnoj. Z 20 kil sadenic sme mali 250 kil zemiakov a velkych.

Zverejnené

Letné počasie.  Pobyt v prírode,  príjemná prechádzka, čerstvý vzduch,  potešenie pre oči, pohladenie pre dušu.

Pdtv.jpg

• Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Podľa mňa ju už dávno strelil Jožovi.

Ale je hnusne, celý deň sa potím jak prasa na bitúnku, aj keď končí leto. A dni sa už opäť skracujú :angry:

Zverejnené

A v TV vraveli že ešte to nebude polavovať. Aj napriek začínajúcej jeseni bude neprimerane teplo.

Zverejnené

Tomad, tak asi klimu nemas, co? Asi si ju nedal vtedy ani urobit a peniaze si rozflakal, ze? 

Zverejnené

Dnes u nás 34 °C, mohlo by už aj zapršať.

Lúčne kvety.

l24.jpg

lk.jpg

• Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Kedy sa už ochladí? Keď zapnem klímu? Klíma nieje všade. Chvílu som v chlade doma, vo vlaku, v MHD ale mimo toho všade teplo. Už to nechcem.

Zverejnené

Iskra ty žiješ na nádherných miestach lebo tie tvoje fotky “u nás” sú ako z romantických filmov. V pondelok stále pršalo, aj bicykel som mal celý mokrý čo mi vonku parkuje. A ani som nemal dôvod ísť von, len som sa nevedel dočkať či už došla výplata a nemal som kredit tak som musel prejsť na miesto kde je verejná wifi aby som zistil že mi ešte nič neprišlo a len kvôli tomu som zmokol. Vždy som o tom sníval že ak budem nezamestnaný a bude pršať, tak jednoducho nevyjdem von. A nevyšlo.

Zverejnené

@Tomáš, úplne stačilo, keby bol mal tvoj príspevok IBA prvú vetu. Všetky zbytočnosti, ako opisuješ svoju neschopnosť mať peniaze si ponechaj do "svojich" tém a nezapĺňaj celé fórum.

Ďakujem.

Zverejnené
7 hours ago, Tomáš said:

Iskra ty žiješ na nádherných miestach lebo tie tvoje fotky “u nás” sú ako z romantických filmov. 

Ďakujem, fotografie sú z nášho mesta, mestského parku, z nášho domova, aj okolia.

Takých nádherných miest je dosť na Slovensku, aj inde.

Včera u nás pršalo, dážď osviežil  vzduch, zavlažil zem. Dnes je podobné počasie. 

SP.jpg

L.jpg

Zverejnené
pred 8 hodinami, Tomáš pridal:

IVždy som o tom sníval že ak budem nezamestnaný a bude pršať, tak jednoducho nevyjdem von. A nevyšlo.

No vidíš a ja som ten lejak využil nato, že som si krásne odbehol 10km.  Bola to almázia za posledné dni. 

Zverejnené

V tomto kontexte ma napadlo motto Švédov. "Neexistuje zlé počasie, len zlé oblečenie." Nie som si ale istý, či sa dá vhodným oblečením čeliť nostalgii. Ale Švédi to zrejme dokážu, aj keď je tam pol roka tma a zima. Ja by som také počasie bral, mňa viac deprimuje horúco a sucho. Teším sa už na koniec leta, na prechádzky v lese zo psom, keď bude chladno, mrholenie, hmla... Proste romantika...

• Pridať bod 1
Zverejnené
14 hours ago, Tono said:

Teším sa už na koniec leta, na prechádzky v lese zo psom, keď bude chladno, mrholenie, hmla... Proste romantika...

Prajem Ti príjemnú blížiacu sa jeseň. 

Áno, jeseň má tiež svoje čaro, aj ja sa už na jeseň teším.

Zverejnené
pred 15 hodinami, Tono pridal:

mňa viac deprimuje horúco a sucho.

To každého. Mne by úplne stačilo keby nepršalo alebo by pršalo vždy len vtedy keď som už pod strechou. Aspon kým sa presúvam by nepršalo.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov