Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

po týždni a pol som bola vonku /dlhšie ako na jednu cigaretu/

kriste, strašíte v tejto téme akoby mrzla tečúca voda...úplná pohoda, a to som ani teplé veci nemala na sebe

Zverejnené

Kosa! S kamoskou sme to preberali. Na horach doslova vidno snehovu hranicu, je to akoby urezane, u nas ani stopa po snehu a tam uz vsetko zasnezene a zamrznute. Inak vcera poobede boli -2°C! Ak bol teplomer v poriadku, pravda....

Zverejnené

vidite, a niektori ludia na Zemi nemaju sneh vobec.

Chudáci...

Konečne vysvitlo sniečko po dňoch hmly... Neznášam hmlu keď mrzne a všade to začína šmýkať... To radšej pol metra snehu... :lol:

Zverejnené

Nemam rad taketo uprsane dni.....a celkovo jesen......akurat som z toho chory...tak ako teraz a mozem sa dopovat vitaminmi!

Zverejnené

No, kua, kto bol aspon raz vo Zvolene, tak si tej hmly uzil na 99%. Zasa je tu! Sialene orograficke pomery....

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

na niektorých miestach začína snežiť ... už nielen na obrazovke na fsp ;)

a zima je tam vonku ... a tma :lol:

a práve písala arwiel: tancuje tam kdesi u nich snehový tanec - napadal centimeter snehu :) :)

Zverejnené

U nás furt sneží, už je všetko pod snehom, 4-5 cm môže byť.

Zverejnené

je +5 °C a sneh len kde tu v pár pásikoch na tráve a na kraji cesty ... arwiel bude musieť ten svoj indiánsky tanec zdokonaliť :lol:

Zverejnené

a práve písala arwiel: tancuje tam kdesi u nich snehový tanec - napadal centimeter snehu :) :lol:

dokelu s tým jej tancom, od pol druhej ráno som počas toho sneženia tri hodiny vonku mrzla :) ;)

Zverejnené

no dnes v noci končne dorazil kúsok toho spomínaného ľadovca, čo ešte v lete vybavoval IGN

koncom roka by mal doraziť zvyšok

Zverejnené

Anglicko: teplo, hocikedy aj 9 Celsiov, obcas leje, v noci je pomerne teplo a od mrazu to ma fakt daleko....

Zverejnené

Hmla...hmla....všade samá hmla. Ako povedal chorche : anglicko :lol:

Zverejnené

Uz aby som bol na Slovensku a zazil konecne aspon naznak zimy....

Zverejnené

chorche... moc sa neponahlaj... este su u nas dozvuky zasahu janovskej cyklony, teda je tu jak na jar ak nie teplejsie... :lol:

Zverejnené

Uz aby som bol na Slovensku a zazil konecne aspon naznak zimy....

nie

Zverejnené

L.E.G.von Trips ... prosím pekne ... ten tvoj radikálny stručný a kategorický príspevok sa týka počasia či chorcheho :) :) :lol:

Zverejnené

Uz som na Slovensku a okrem toho, ze tu tak casto nechcije, je tu rovnako ako v Anglicku....

Zverejnené

dnes už chýbali len vystrkujúce sa prvosienky a tulipány ... teplo, žiarivé slnko, nebo bez mráčika ...

hm

Zverejnené

Hej, a večer keď zašlo slnko, tak sa zas dobre schladilo... Inak sedmokrásky už nejaké sa vystrkujú, tak neboj, aj tulipány budú... :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov