Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dávať peniaze niekam, kde viem, že mi ich rozkradnú, nie je zrovna múdre. To by som ja robil iba vtedy, ak by to bola iba časť môjho plánu, pričom nejaká iná časť by mi to vynahradila. 

Zverejnené

alebo veris ze nekradnu,  nehladaj za tym nic zlozite, jednoducho sme si rozkradli buducnost pretoze take su nase zvyky. 

Zverejnené
pred 20 minútami, tyso pridal:

alebo veris ze nekradnu

Nemyslím si, že by bola tak hlúpa, aby verila, že na Slovensku sa nekradne.

pred 22 minútami, tyso pridal:

pretoze take su nase zvyky. 

Plne súhlasím. Jednak rozkradnúť a potom následne sa sťažovať. 

Zverejnené

Obmedzenia sú späť. Niektorí obyvatelia v nitrianskom regióne sú opäť bez vody.

Napríklad v dedine Jelenec pri Nitre tečie od dnešného dňa len ráno (od piatej  do ôsmej) a večer (od siedmej do desiatej).

SkryťVypnúť reklamu

Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Článok pokračuje pod video reklamou

„Mimo týchto časov bude voda odstavená,“ informuje Západoslovenská vodárenská spoločnosť. Obec zverejnila oznam na sociálnej sieti. Tento režim platí až do odvolania.

Za najväčšieho žrúta pitnej vody označila závlahy trávnikov. V tejto súvislosti začiatkom prázdnin prerušovali dodávku vody v Novom Cabaji. Je to nová štvrť neďaleko Nitry.

SkryťVypnúť reklamu

„Dôvodom boli neskutočne vysoké odbery, a to nonstop. Museli sme k tomu pristúpiť, pretože nám padal vodojem. Ľudia púšťali závlahy,“ povedala riaditeľka závodu.

Čítajte viac: https://my.sme.sk/nitra/c/pitnu-vodu-im-odstavili-na-dlhe-hodiny-dovodom-je-sucho-tecie-len-rano-a-vecer      Mozno dotacie ani nebudu treba, treba upravit cenu vody(aspon, ked je jej nedostatok).  Plytvat pitrnou vodou na zavlazovanie travnika, ked je jej nedostatok, je debilizmus a sebectvo. Tu nepomozu ani spolocne vodovody,ani studne. Priklad, ten co ma kapacitu este 4  metre, nevycerpeju, lebo moze, lebo vie, ze uz ju nebudu mat susedia. Mozno sa o tom uz v minulosti rozpravali,alebo by mu ju zasypali. Alebo len nieje hlupak.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov