Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes  u nás 16  °C /  3°C, polojasno. Mám veľmi rada prechádzky v parku.

Medvedí cesnak https://sk.wikipedia.org/wiki/Cesnak_medvedí už kvitne bielymi hviezdicovitými kvetmi. Pozor, už sa nezbiera.

Máj sa už blíži. Užívajte naďalej v zdraví, láske...:ahooj:

V parku.jpg

Medvedí cesnak.jpg

Zverejnené

1. Máj :smile: 

Príjemné počasie, pocitovo skvele. S manželom sme sa zoznámili 1. Mája pred 43 rokmi...:smile:♥️

1.Máj.jpg

O.jpg

Zverejnené

Dnes u nás v Trebišove 27  °C / 12°C, jasno. 

Ranné prechádzky mám tiež veľmi rada. :smile:

V parku.jpg

Zverejnené

Dnes u nás 22 °C / 9°C, jasno. :smile:

kvetinový záhon.jpg

Zverejnené

Dnes u nás 19°C / 7°C. 

:smile: Nádherná obloha naživo.

5.26.jpg

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

U nás v Trebišove  26°C /17°C. 

Tv.jpg

Zverejnené

Dnes je  tiež príjemné počasie, boli sme s manželom na prechádzke v prírode, pri Ondave ...:smile:

p.jpg

Ondava.jpg

Zverejnené

Včera pršalo.

Dnes hlásia prehánky. Zatiaľ neprší.  Obedňajšia prestávka spojená s príjemnou prechádzkou. :smile:

6.26.jpg

TV.jpg

Zverejnené

Dnes  v Trebišove  23°C /10°C.  

Boli sme na  prechádzke v prírode... Super relax, stretnutie so zopár známymi ľudmi, príjemný spev vtákov, videli sme aj kačaciu rodinku, bociana, ktorého som odfotografovala mobilom z diaľky..

Keď sme sa vracali domov spadlo aj pár kvapiek.

Teraz je vonku  príjemný svieži vzduch, pôjdem  na chvíľku sa prejsť okolo domu. Prechádzka pred spaním je skvelá.

B.jpg

Prechádzka.jpg

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dnes teplo... V jednej izbe máme klimatizaciu, ale studený vzduch sa "nezmestí" cez otvorené dvere. A tak som vymyslel, ako obyčajne:cem:.

Zobral som papier na zakrývanie pri malovaní, urobil tunel, a popri podlahe a nabytku fukam studený vduch spodom do chodby a ďalej do izeb. Meranim pomocou cverny plapolajucej vzduchom som zistil, že takto už cirkuluje vzduch, lebo pri hornom rohu zárubne sa teplý vzduch z chodby dostáva do izby s klimatizáciou.. A teraz som urobil ďalšiu vec, natiahol som špagát a zavesil naň postelné obliečky. Urobil som vlastne paravan tak, že dve tretiny vzduchu fuka medzi stenu a paravan, a od tade ho ťahám ventilátorom a tretina ide do izby s klimou. Vyriešil som hneď dve veci. V izbe s klimou už nie je mraznička, a vettilátor pred tým ťahal vzduch s teplotou cca 24 stupňov, teraz ťahá 21 stupňový vzduch. Vzduch s klimy sa už nemieša tak mohutne so vzduchom v izbe, nenasava zmiešaný vzduch ale vzduch studený z klimatizácie. Som so sebou spokný...:clap2:

Iskra: choď prosim ťa pomalšie, lebo keď brzdíš, ostava za tebou na asfalte čierna čmuha..:huraa:

• Pridať bod 1
Zverejnené

My sme mali dnes max 36 stupnou. Na to sa da zvyknut, ked niesi von. A dnes som to mozno lepsie zvladal ako prvy den ked bolo max 32 ako prvvy den, dnes bol 4.ty horuci. Ale dolezite je aby sa vnoci ochladzovalo, teda kludne mozu byt  aj 40 6 hodin cez den ak bude v noci na 6hodin 15, ci 18 stupnov, co u nas bolo. Keby bolo najnizsia teplota 25 to by uz bolo peklo a nato jedine klima. Ja takto vdome mam v jednej izbe kolisanie teplot od 23-24, hore 25 a v kuchynke 21. Ale podstate stale rovnaku teplotu. Keby bolo v noci aj 20 mam o stupen vyssiu ak by bolo 25 mam o 5 stupnou vyssiu. Tak ako pre cloveka zvery aj rastliny je dolezite aby sa ochladilo v noci, tych 6 hodin horucav preziju. 6 noci okolo 25 je peklo. Pre vsetkych. Co v Bratislave je uz 7 dni a preto tam aj v jazerach je dost nadumrtnost a iste nielen tam. Priklad ja ani nemam potrebu sa niekde cvachtat.

Zverejnené
15 hours ago, alarm said:

Iskra: choď prosim ťa pomalšie, lebo keď brzdíš, ostava za tebou na asfalte čierna čmuha..:huraa:

:zubiska: Elektrokardiografia 

Zverejnené

Dnes u nás oblačno 23°C/°F. 

Prajem Vám dobré ráno a príjemný deň.

Margarétky

Margarétky.jpeg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov