Skočiť na obsah

Aké máte radi počasie?  

26 členovia hlasovali

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a prší a prší a prší.... kedysi dávno, ešte som nebola na svete, existovala takáto pesnička, spievala ju speváčka, ale neviem ju nájsť ani na YT, a priveľmi sa mi ani nechce hľadať... len  mi vždy toto z nej napadne, keď skrátka prší :)

v noci začalo, je v kuse šedivo a zamračené, a s prestávkami prší....
19°C,  vlhko, šedivo a prší... Tomáš, už určite aj u vás...

Zverejnené

Dnes u nás 27°C, občas jemný dážď, príjemne.

Z.jpg

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

podobne, dnes už nepopŕchalo, to bolo u nás včera...

Zverejnené

U nas poprcha(niekedy prsi,ale nie lejak) dnes cely den. Serie ma to len kvoli tomu , ze si zajtra nezahram. Ale piatok az nedelu nebude prsat, tak cez vikend dam do poriadku to zabradlie na terase a schodisku(schodisko je na 95% urobene, este to prejdem,poslednych 5% docistim,zajtra a potom to natru) a natru to dievcata a potom ten balkon(ale aj to by som chcel aby do nedeli bolo urobene).  Potom pride sikovny chlapik a mi tam urobi dlazbu. Este ryny musim natriet,lebo zena che nad schodiskom striesku, teda aj to sa musi natriet, aby uz farba nekvapkala na novu dlazbu.

Zverejnené

U nás chčije celý den, ale buďme rádi, neboť v této republice by mohlo i srát!

Zverejnené

včera večer o pol jedenástej začalo pršať, pršalo až lialo celú noc, celé ráno, na chvíľu prestalo a potom znovu lialo.... od cca obeda už neprší, je vlhko, ale nebo je jasnejšie.... okolo 16°C
ten dážď je treba, len nie práve k žatve, ale čo už... zem je suchá

Zverejnené

príjemne, akurátne teplo ani zima ani príliš teplo, obloha modrá... 23°C

Zverejnené

Sliač ... modrá obloha, teplo, bezvetrie ... a na prekvapenie dosť veľa rodičov s malinkými detičkami.

- Sliač -.JPG

• Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
Zverejnené

Dnes u nás najvyššia teplota 29°C, najnižšia teplota 16°C, jasno, bezvetrie a príjemne.

August21.jpg

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

vrátilo sa leto, 31°C, modrá obloha, vážne horúco... a august, noci sú našťastie už chladnejšie...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ráno ešte tenké mračná, neskôr sa začalo vyjasňovať a zohrievať
okolo obeda bolo vážne teplo... vystúpalo na 29°C

• Díky! 1
Zverejnené

ráno pršalo 
postupne sa vyčasilo, na chvíľu aj slnko vykuklo... teraz presvitá cez riedke mraky
19°C

Zverejnené

U nás 19°C, príjemné jesenné počasie, na prechádzke sme mali aj ďalekohľad, videla som aj srnky. Príroda  sa pekne sfarbuje.

Jeseň 21.jpg

• Díky! 1
  • Pridať bod 1
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Predpoveď počasia síce hovorila, že bude polooblačno, a ráno tak aj bolo, ale nejakú hodinku pred obedom sa slniečko rozhodlo predsa len vykuknúť a tak sú všetky farby jesene trošku krajšie ...

- kúpele Sliac -.JPG

• Díky! 1
Zverejnené

pozerám, že stromom sa priveľmi nechce púšťať lístie a žltnúť, len sem tam nejaký javor, ale to je tak takmer všetko...

Zverejnené

U nás dnes 9°C, oblačno,  lístie opadáva, ale  ešte aj kvitnú napr.  ruže, muškáty.. :smile:

rj.jpg

s.jpg

cv.jpg

• Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
Zverejnené

Obloha skoro bez mráčkov a teplomer sa vyštveral mierne nad 10°C.

- pocasie -.JPG

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

tak zrazu sa sfarbuje - aspoň u nás. pred pár dňami sme pozerali a hovorili, že je všetko stále sýto zelené, a veľmi málo stromov sfarbilo či pustilo listy... o tri či štyri dni sa to zrazu zmenilo, listy sa prerieďujú a hnednú... aspoň tie okolo

Zverejnené

V noci už teploty klesajú pod bod mrazu, ale cez deň sa slniečko snaží. Jeseň tiež vyťahuje všetky farby, aby sa ľuďom zapáčila ...

- pocasie -.JPG

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

U nás 16°C, jasno, príjemne, prechádzka v prírode bola super ... noc má priniesť  mínusové teploty, zajtra hlásia mierne ochladenie .. 

páči sa mi pestrofarebná jeseň :smile:

J.jpg

• Páči sa mi to 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov