Jump to content

Aké máte radi počasie?  

26 members have voted

1. 1. Jar

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a primerane teplo
    • Zamračene a celkom chladno
    • Aprílový dážď so snehom
      0
  2. 2. Leto

• Slnečno a horúco
    • Polooblačno a teplo
    • Zamračene a dusno
    • Búrky a lejaky
  3. 3. Jeseň

• Slnečno a príjemne teplo
    • Polooblačno a slabý vietor
    • Zamračene a občasný dážď
    • Dážď so snehom a vetrom
  4. 4. Zima

• Jasno so zubatým slnkom
    • Oblačno so slabým snežením
    • Zamračene, snehovo a haldy snehu
    • Ťažké mraky so snehovou metelicou

Recommended Posts

Posted

dobre to je , konecne prsi, aj ked zas na druhej strane, vo stvrtok sme chceli ist pit na zahradu, idem pozret predpoved hned

Posted

pre tých, čo chcú ísť piť : :)

www.meteo.sk hovorí :

V stredu prevažne oblačno, miestami prehánky. Denné teploty 21 až 26 st. C.

Vo štvrtok prevažne oblačno, miestami prehánky. Denné teploty 21 až 26 st. C.

ideálne počasie na pitie :lol: :)

Posted

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tak ked tam niesom mate 35+ a teraz ked tam idem tak len 28- ???????? chodte niekam ;) :) ;) :) :lol: :)

edit : trošičku máš zredukované tie ečka

plne chápeme tvoje zúfalstvo aj so štvrtinou :)

g.

Posted

Dnes ráno pozriem rozospatá na teplomer a tam len 10°C!!!! :lol:

Posted

Ja som sa ešte zívajúci pozrel na teplomer v dielni a tam len 24° C :lol:

Posted

od rána pod mrakom a dusno

pred pol hodinkou začalo pršať :lol:

ale vonku je stále 19 stupňov

Posted

ako tu krásne prší, mmmh :lol:

ooo YeaaaH

Posted

:lol: ;)

zbijem ťa??? :) :)

16 stupňov!!!!! ;)

Posted

Dnes bolo krááááásne... Pršalo, nebolo teplo... Jáááááj :lol:

Posted

ddnes bolo krasne 35+ zajtra bude krasne 35+ pozajtra bude krasne 35+ popozajtra pridem na SR a tam 16 ;) ;) :) :) :lol: ;) ;) ;) ;)

Posted

:) Konečne je normálne počasie!!!! :lol: Dýchateľný vzduch, normálne teploty, prší a netreba chodiť polievať záhradu, netreba zastierať okná pred slnkom, netreba zapínať ventilátor.... Úžasné počasie!!!! :)

Posted

do kelu, cely rok sa tesim ze ujo uz zvacsil bazen a da sa tam uz trochu viac pohybovat a akurat ked tam idem tak sa musi takto pokazit pocasie? :)

dufam ze sa to o par dni zlepsi a zas bude teplo (ale stacilo by tak do 30 :lol:), hlavne nech slniecko svieeti, aspon paar dni kym tam budeme

:)

• 4 weeks later...
Posted

priveľké teploty nás už asi nemusia trápiť :lol:

ešte "babie leto" ktovie čím prekvapí

takže západ :

teraz práve dosť fúka, nepríjemne, a teplomer na okne : 19°C , a slniečko raz vylezie, raz sa schová ... teraz je práve schované :)

Posted

Tak babie leto zrejme neprekvapi nicim (aa teraz som vo svojom zivle :lol: ) - bude teplo :) Vplyvom kontinentality a zmien v slnecnej radiacii (sposobenej obehom Zeme okolo Slnka a sice konkrene sklonom zemskej osi voci ekliptike) vznikne nad Sibirou sezonna tlakova vys. Je to vlastne obrovska sezonna stacionarna anticyklona ktora bude zasahovat aj do vychodnej a strednej Europy. Tlakova vys bude branit vzniku oblacnosti, co umozni prenikaniu slnecnej radiacie (i ked uz trosku strbavych slnecnych lucov), ktore este ako tak zohreju vzduch a bude teplo ;) tak :)

Posted

nad Bratislavou je duha! :lol:

Posted

Tak dnes to počasie bolo fest hnusné. Dážď a tá kosa - psa by som vonku nevyhnal. Normálne závidím Arabom tie štyridsiatky. :lol:

Posted

tak včera - posledný augustový deň sa predstavil v plnej kráse ... zima, dážď, vietor, v práci mi skoro odmrzli členky .... brrr

1.septembra aspoň svieti od rána slnko , na nebi ani mráčika, je to príjemné, ale teplota na okne, kam už niekoľko hodín nesvieti slnko, je 21 °C .

Posted

Jj, oproti včerajšiemu počasiu, kedy človek nevedel, či už nie je náhodou november, to dnes je fajn, slniečko poteší :lol:

Posted

Nemam rad toto pocasie :lol: clovek nevie ako sa ma obliect.... ked sa naobliekam just je teplo a vyzeram jak blb, a ked sa malo obleciem tak je zima a vyzeram jak nejaky letny blazon...

Posted

slniečko, teplo, síce vzduch trochu čerstvejší, ale slnko páli a modro- modré nebo :lol:

Posted

A ty kde žiješ? Šak u nás je zatiahnuté a kosa jak v psinci :lol:

Posted

No vyzerá to tak, že západ a východ sa dnes nezhodnú - u nás asi tak ako Game spomínala. Krásne slniečko, len keby tu nebol taký hluk od techniky :lol:

Posted

vcera aj dnes, krasne slnecno, peknych 25 stupnov :lol:

Posted

Dnes je krásne, najlepšie počasie, aké môže byť. Hlavne doobeda bolo tak dobre sviežo teplo, proste krása, tak ako to má byť.

Síce teraz je strašne teplo. Ale doobeda... :lol:

Posted

:lol: Ja tu sedim zababusena do deky mi len ruka a nos trci von. Strasna zima nejako u nas dneska. Uz chvalabohu nam o tyzden robia zateplenie domu :)