slimak Zverejnené 2. November, 2014 Zverejnené 2. November, 2014 Mne je jedno nech robi aj ping pong ale skym? S dedom? OK, CI so mnou? Tenisovy kruzok je on ma raketu aj dva roky. Ja ho to nenaucim a nema ho to kto naucit - ine sporty tu niesu. Pri futbale je aspon s inymi detmi. Tu je problem,ze som mal vacsie ovelavacsie ocakavania ako je realita. A tiez sa mi to nechce trenovat. A bol som - po prve neviem to - futbal som ani nehraval ako kazdy iny sport - ja ani neviem co robi ozaj zle. Nevsimnem si to - po druhe niesu treneri - niessu deti. A pri tom futbale - su treneri(mozno nie az taky kvalitni ako by som chcel - ale aspon sa snazia - venuju im a tomu cas), su tam deti - inak aj chalan chce chodit. Ja ked som schalanom trenoval - nie musi to byt - radsej spravil 100 klikov aby siel si so mnou zakopat. ALe potom ako ich bol a sme si zakopali bol spokojny. Priklad na turistiku si aj zvykol - ci ju toleruje - lebo tam chodi cela rodina - vcera bola aj jeho sesternica a ziadne zufalstvo ze uz nevladze. --------------Chalan je aj zalubeny - to je motiv - mal ist do nejakeho kostimu(nieco zelene asi zaba - nechcel si navliekat zelene puncosky(opravujem mal to byt vodnik)) a fnukal - zena ho nevedela prebrat - ale zistil ze jeho obdivovana ide tiez - tak sa zene priznal ze uz prestal plakat.
Vilma Flinstonova Zverejnené 2. November, 2014 Zverejnené 2. November, 2014 Podstatné je, že na tie tréningy chodí rád. Či bude z neho Ronaldo, alebo nie, to nie je dôležité. Ani z mojej staršej nie je Čáslavská a z mladšej madonna ani operná hviezda, staršia sa už športu nevenuje, tiež ostala pri tom spievaní, a mladšia si tam kde žije, našla zbor a má to ako koníčka - okrem lezenia, to ani neviem, kedy ju chytilo. Od nás to nemá, my sa uspokojíme s normálnymi túrami a necítime potrebu škriabať sa po skalách pomocou skoby a lana.ktovie, kam sa ešte malý slimáčik dostane, kým z neho bude veľký slimak. Možno že zavesí kopačky na kliniec :penalta: a bude hudobník. :gitarista: Ale to, že sa mu venuješ, určite sa ti raz zúročí. teraz ešte nevieš, kde a ako, ale určite je to dobre využitý čas.
slimak Zverejnené 4. November, 2014 Zverejnené 4. November, 2014 Vcera som ostal na treningu. Prvy zapas ten des a bes co stale. Som chalanovi povedal za kazden jeden pad tridsat klikov. ANo je to prilis velke cislo a chalan ajtak neviekolko to je. ALe prestal padat - spadol este 12 krat - aj dostal 30 klikov a 50 drepov- ale ze prestal padat ta jeho hra vizerala o 50 percent lepsie. A to je sakra rozdiel. Pokazdom zapase som sa mu nieco snazil vysvetlit co nema robit a co ma. A on to ciastocne chapal. A plnil. Ciastocne - ale velmi rychlo sa zlepsoval. Ja som sa mu to snazil aj v minulosti vysvetlit ale ma nerozumel. Teraz ja neviem ci je to skolou , ci je starsi - uz rozumie ciastocne co po nom chcem. Behom tych dvoch hodin - sa nie ze nenormalne zlepsil - len bol efektivnejsi a na neho sa bolo pre mna radost pozerat.
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. November, 2014 Zverejnené 7. November, 2014 Moja najmenšia neterka (z 2. kolena) aktívne hrá futbal - je to také živé striebro, čo chvíľu neposedí, ako jej mama. Pred pár dňami ju pri zápase nejaký chlapec sotil a malá padla tak nešťastne, že si zlomila krčný stavec. Teraz je v špitáli.
slimak Zverejnené 16. November, 2014 Zverejnené 16. November, 2014 Preco chodim na vylety - aj ma to zaujima - ale neviem si prestavit zit s detmi v tom nasom byte -v nasom byte. Oni su aj celkom "ukaznene" - ale oni sa v tom byte nudia. Maju aj telku pocitac farbicky ci ine .. Ja s nimi nedokazem zit v byte - pr. na Lubietovskom Vepry za hmly za zimy(dazda) sa to da. Chalan je tam ako cukrik a dcera tiez aj zena. Zajtra mal byt eger - ale ma prsat - nejdem - pojdem do roboty - ale po obede mam pre rodinu nieco naplanovane - nic vynimocneho - zazili to asi 15 krat - ale sa im to pacilo. Je to take suchoparne - skusim im do tych par kilometrov este nieco vtesnat. ----------- Realita - v tej prirode nie deti su ine - ja som iny - v byte som na nic.Teda ja potrebujem ist prec. Inak cez vikend som vyhral 46 eur(za dve hodiny a ma to bavilo-. Ked sa mi tak bude darit - co by nemal byt problem - tak tie vylety budu aj zadarmo. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. November, 2014 Zverejnené 17. November, 2014 Preco chodim na vylety - aj ma to zaujima - ale neviem si prestavit zit s detmi v tom nasom byte -v nasom byte. .....Realita - v tej prirode nie deti su ine - ja som iny - v byte som na nic.Teda ja potrebujem ist prec. Inak cez vikend som vyhral 46 eur(za dve hodiny a ma to bavilo-. Ked sa mi tak bude darit - co by nemal byt problem - tak tie vylety budu aj zadarmo.tak na tomto je kus pravdy. Kedysi mi susedka dosť často dávala strážiť deti, staršie - dievča bolo v pohode, chlapec bol zlatý, ale taký istý čert ako moja mladšia. Takže keď som ich mala v byte všetkých štyroch, tak som musela dosť vymýšľať, aby sa nepozabíjali alebo aby z izby nespravili dreváreň. Tiež som mala pocit, že potrebujem ísť z bytu dakam preč. A tak som ich tiež zvykla radšej vytiahnuť von, susedke som povedala, nech ich oblečie a dakedy sama, inokedy aj s Flinstonom, sme ich zobrali do lesa, či už na huby alebo len tak na túru, riadne sme ich uťahali, takže keď sa prišlo do bytu, už na vystrájanie nemali energiu. Dostali jesť a potom už sa hrali vcelku pokojne - teraz hovorím o dvoch menších, dve väčšie boli úplne v pohode aj tak, tie si zvykli nájsť celkom kľudnú zábavku a dobre sa zhodli.Mimochodom, ten chlapec, o ktorom tu píšem, je dnes dospelý zodpovedný a veľmi šikovný mladý muž s podľa mňa veľkým zmyslom pre spravodlivosť a dobrým vzťahom k prírode a hodnotám.Raz ked sme ich tiež takto vytiahli do lesa, to sme šli na huby, našli sme kopec hromadziniek, obrovskú bedľu s klobúkom ako detský parazól, a tiež trs hlivy ustricovej a uprostred toho trsu bola na kocky poskladaná stokotunáčka. Za tú som deckám v bufete na kolibe kúpila pitie a dačo pod zub, a nám tiež pitie. Takže týmto trocha oneskorene ďakujem neznámemu darcovi.
slimak Zverejnené 17. November, 2014 Zverejnené 17. November, 2014 Vcera som ostal na treningu. Prvy zapas ten des a bes co stale. Som chalanovi povedal za kazden jeden pad tridsat klikov. ANo je to prilis velke cislo a chalan ajtak neviekolko to je. ALe prestal padat - spadol este 12 krat - aj dostal 30 klikov a 50 drepov- ale ze prestal padat ta jeho hra vizerala o 50 percent lepsie. A to je sakra rozdiel. Pokazdom zapase som sa mu nieco snazil vysvetlit co nema robit a co ma. A on to ciastocne chapal. A plnil. Ciastocne - ale velmi rychlo sa zlepsoval. Ja som sa mu to snazil aj v minulosti vysvetlit ale ma nerozumel. Teraz ja neviem ci je to skolou , ci je starsi - uz rozumie ciastocne co po nom chcem. Behom tych dvoch hodin - sa nie ze nenormalne zlepsil - len bol efektivnejsi a na neho sa bolo pre mna radost pozerat. Presli asi dva tyzdne na treningy chodim - ked maju len trening tam len presedim - deti rozdelili na slabsie a tie lepsie - co je super Trener ma na ne viac casu(aj ked aj menej - telocvicnu rozdelili po hodine) - ten chalan za tie 2 tyzdne v daka tomu ze je pri slabsich - ale treningy robil jeden otecko dost a vyrazne zlepsil. Pred dvomi tyzdnami Patril a uplne zasluzene na chvost - uplne najslabsi - dnes podla mna je tak mozno sa blizi k polke. Je to jedno . Zacal rozmyslat - uz nebeha po vsetkych rohoch. Uz aj nahrava(dnes dve prihravky na gol) - dnes dokonca v zapase dal gol(uz mal aj predchadzajuci trening - nejake sance) - pred dvoma tyzdnami by som si kludne stavil ze nikdy ziaden neda(kvoli tomu ze on ozaj nemal sancu dat gol - lebo nestal tam odkial sa goly davaju, dnes ho dal lebo tam stal - ci bol a bojoval). Pritom co stvaral. Ak tak bude napredovat - bude a je to radost. Ja som skor minuly rok snim trenoval - a mna to fustrovalo co podaval na ihrisku.Lebo on si aj narazacky - ci presne prihravky aj vbehu vedel davat - ale ak si pozrel co robil na zapase - bolo to nanic. Ale pozeram - ze dame dalsie treningy - lebo vidim ze uz zacina hrat futbal - a tu pracu s loptou by mal zlepsit. Trvalo to len 2 tyzdne. Ako velmi velka zmena. Zakazal som mu padat(aj kvoli klikom )prestal to robit - zakazal som mu sa nahanat za loptou.Tiez som mu povedal ak su tam dvaja tvoji spoluhraci a tam prides aj ty tiez 30 klikov . Nezabralo to hned - ale dnes tam uz nesiel. Inak toto boli dve veci preco bol najhorsi. A to odstranil a to je uplne ine. Ked takto bude napredovat - kludne moze byt aj najlepsi. O rok. Iste vela veci este bude musiet pochopit - ci sa zlepsit - ale ja to ako nerealne nevidim - tieto dva tyzdne ma o tom presvedcili - ze ta zmena moze byt velmi rychla - ale ja som v nom ten potencial stale videl. On je sikovny. A on chce. Chce byt chvaleny. Chce sa zlepsovat. -----------Posledna poznamka - vcom je dobre ze ho dali medzi tych slabsich(a ze rozdelili tie deti) - on si zacal verit - jeho uz dnes nedstrkli - on aj pretym ze bude hadzat aut - aj ked bol slabsi - ci kopat rozohravku - dnes is ju aj kopol -proste sa stal sebavedomejsi. A to je velmi podstatne. Priklad ze dal aj gol v hre - teda ho moze dat aj nabuduce - len musi rozmyslat. Inak boli na treningu dnes vsetky deti - skoncili treti(jeho celok tak priemerny) , jeden zapas vyhrali, dve remizy a jeden prehrali. DVe muzstva boli lepsie - ale o dva tyzdne byt nemusia. A to sebavedomie je dvolezite ci najdvolezitejsie v hre. Oni tie deti vedia kto ako hra futbal si to uvedomuju - ci je sikovnejsi ci menej - maju pred sebou respekt. Vedia sa ohodnotit - priklad v minulosti - si mojho syna do tymu nik nevybral - ostal a.. Myslim si ze dnes by to tak uz nebolo.
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. November, 2014 Zverejnené 28. November, 2014 Presli asi dva tyzdne na treningy chodim - ked maju len trening tam len presedim - deti rozdelili na slabsie a tie lepsie - co je super Trener ma na ne viac casu(aj ked aj menej - telocvicnu rozdelili po hodine) - ten chalan za tie 2 tyzdne v daka tomu ze je pri slabsich - ale treningy robil jeden otecko dost a vyrazne zlepsil. Pred dvomi tyzdnami Patril a uplne zasluzene na chvost - uplne najslabsi - dnes podla mna je tak mozno sa blizi k polke. Je to jedno . Zacal rozmyslat - uz nebeha po vsetkych rohoch. Uz aj nahrava(dnes dve prihravky na gol) - dnes dokonca v zapase dal gol(uz mal aj predchadzajuci trening - nejake sance) - pred dvoma tyzdnami by som si kludne stavil ze nikdy ziaden neda(kvoli tomu ze on ozaj nemal sancu dat gol - lebo nestal tam odkial sa goly davaju, dnes ho dal lebo tam stal - ci bol a bojoval). Pritom co stvaral. Ak tak bude napredovat - bude a je to radost. Ja som skor minuly rok snim trenoval - a mna to fustrovalo co podaval na ihrisku.Lebo on si aj narazacky - ci presne prihravky aj vbehu vedel davat - ale ak si pozrel co robil na zapase - bolo to nanic. Ale pozeram - ze dame dalsie treningy - lebo vidim ze uz zacina hrat futbal - a tu pracu s loptou by mal zlepsit. Trvalo to len 2 tyzdne. Ako velmi velka zmena. Zakazal som mu padat(aj kvoli klikom )prestal to robit - zakazal som mu sa nahanat za loptou.Tiez som mu povedal ak su tam dvaja tvoji spoluhraci a tam prides aj ty tiez 30 klikov . Nezabralo to hned - ale dnes tam uz nesiel. Inak toto boli dve veci preco bol najhorsi. A to odstranil a to je uplne ine. Ked takto bude napredovat - kludne moze byt aj najlepsi. O rok. Iste vela veci este bude musiet pochopit - ci sa zlepsit - ale ja to ako nerealne nevidim - tieto dva tyzdne ma o tom presvedcili - ze ta zmena moze byt velmi rychla - ale ja som v nom ten potencial stale videl. On je sikovny. A on chce. Chce byt chvaleny. Chce sa zlepsovat. -----------Posledna poznamka - vcom je dobre ze ho dali medzi tych slabsich(a ze rozdelili tie deti) - on si zacal verit - jeho uz dnes nedstrkli - on aj pretym ze bude hadzat aut - aj ked bol slabsi - ci kopat rozohravku - dnes is ju aj kopol -proste sa stal sebavedomejsi. A to je velmi podstatne. Priklad ze dal aj gol v hre - teda ho moze dat aj nabuduce - len musi rozmyslat. Inak boli na treningu dnes vsetky deti - skoncili treti(jeho celok tak priemerny) , jeden zapas vyhrali, dve remizy a jeden prehrali. DVe muzstva boli lepsie - ale o dva tyzdne byt nemusia. A to sebavedomie je dvolezite ci najdvolezitejsie v hre. Oni tie deti vedia kto ako hra futbal si to uvedomuju - ci je sikovnejsi ci menej - maju pred sebou respekt. Vedia sa ohodnotit - priklad v minulosti - si mojho syna do tymu nik nevybral - ostal a.. Myslim si ze dnes by to tak uz nebolo.to mi pripomína, keď sme my ako decká hrávali vybíjanú. Tiež decká považované za najšikovnejšie sa "rozchytali" medzi prvými a na ihrisku ostávali medzi poslednými kým ich nevybili...
slimak Zverejnené 29. November, 2014 Zverejnené 29. November, 2014 to mi pripomína, keď sme my ako decká hrávali vybíjanú. Tiež decká považované za najšikovnejšie sa "rozchytali" medzi prvými a na ihrisku ostávali medzi poslednými kým ich nevybili...To sa stava- ti najlepsi si vyberaju najlepsich(vsimaju si ich) a sa medzi sebou vybiju - vychytaju.. Ale... toto je ine.Vcera bol trening - mali vyskakovat na loptu - striedavo jednou a druhou nohou sa dotknut lopty . Na treningu to syn robil ako poloretardovany. Som mu povedal,ze nech zacne poriadne trenovat - nech zacne makat - ze bude mat trest. Ja som nevedel - ze trener o chvilu na to spravi sutaz. Ta ista disciplina - a som nechapal co syn zo seba dal - 113 krat za minutu vymenil nohu - lavu pravu. Najsikovnejsi dal 123 - okrem jedneho vsetci mali nad 100. ALe ten pohlad nanho ako makal - ze prvych 10 sekund OK to som vedel ze to vie - ale on makal do konca. A nie je to jednoduche. Druha sutaz - ako ze zasekavacky - co netrenovali - syn to nechapal. Kym prisiel nan rad som mu to ukazal. Islo o to ako dlho hrac udrzi loptu pritom na priestore 2 krat 1 meter. So srandy som kolegovi povedal ze toto moj syn vyhra - lebo som zistil ze to davaju na cas. A on vie byt tak pomaly - ze to ma z polovice vyhrate - vyhral to. Este takto - ten trener - toto robil ked sme spolu hravali proti sebe v telocvicni futbal. Nechapal som naco to je dobre - jemu to neslo ani vtedy a mna ako braniaceho to nemalo ako prekvapit. Robil to relativne zle - pomaly - kazda finta ak ma vyjst musi byt rychla , prekvapiva. Vcera na treningu som si ju skusil prvy krat - slo mi to vcelku lepsie ako trenerovi - aj pravackou aj lavackou. Potom vecer ,chalan v byte prisiel s loptou, ze trener povedal,ze toto mozu trenovat aj doma. Ja s tym suhlasim - ze nic nemozu rozbit. Tak sa to v ulicke medzi chodbou a umakartovou kupelnou ucil a zvladol. Lavou aj pravou. Mal som naplanovane ,ze dnes pojdem to vyskusat vonku - hned ako som sa zobudil to povedal zene ze ideme von - ona ze nie robili nejakych mikulasov.Spravili - potom este bolo okolo 10tej syn zacal trenovat - prisla tam dcera poviem ze nech bezi prec - o chvilu tam prisla s futbalkou - som jej ju vykopol medzi medzi nohami a rozbil na spalni okno. Ale najlepsie - potom sme si isli zakopat aj von.Relativne sa snazil - ale co sa naucil - najprv ten cvik - nahram spracuje - zastavi, potom posunie dozadu a zozadu poza nohu a kopne spat.Islo to pomaly. Sa mi to nezdalo. Ze na co to tako cvicit. Som mu ukazal - tiez nikdy som to tak nehral. Tiez prvy krat. Hned prichadzajucu loptu bez spracovania, bez posuvania - hned nech si to tou zadnou nou poza prednu nohu nahra. Zhodo okolnosti - mu to hned dvakrat vyslo na lavu stranu. Na pravu bol vacsi problem. Ak som pochopil co robil zle - natrenoval pohyb(natrenovat pohyb - ked vidim dreveny pohyb - tak mu rukou pohybujem nohou ako sa ma hybat, najprv mu ukazem ako s tzm hnatom hybat - potom to ma sam zopakovat a potom s loptou, ono sa stava - ze na pravo na pravu stranu to ide horsie - kvoli slabsej lavej nohe - menej schopnejsej - preto mu to zlava islo ale z pravej nie - lebo tu je podstatna aspon zaklad predna noha ) - v tomto pripade - lavackou dostupit musi skor - dalej a pravackou si to zasunie - Proste netrvalo to ani 5 minut a vedel to. Teda toto co som dnes videl. Bolo nieco najsportovejsie co dokazal a vyzeralo to tak futbalovo. Tak sikovne a inteligentne(aj pohybovo) - pritom to spravil prvy krat. Kludne verim ak este futbalovo zmudrie dospeje - o pol roka moze byt absolutne inde.
D'Ady Zverejnené 29. November, 2014 Zverejnené 29. November, 2014 je dobre, ze sa mu venujes niekedy je lepsie, ked (v sporte a podobne) dieta uci cudzi clovek a niekedy lepsie prijima od znamych, napr. rodicov
Vilma Flinstonova Zverejnené 30. November, 2014 Zverejnené 30. November, 2014 ked mu to takto pôjde aj ďalej, určite to bude super aj pre jeho sebavedomie a aj ho to bude baviť.Moja dcéra chodila na gymnastiku s takými dvojičkami, všetky tri boli veľmi šikovné. A jedna z tých dvojičiek mala v sebe niečo také, že ak sa jej niečo nepodarilo, hrozne sa jedovala, tie dve - druhé dvojča a moja dcéra, sa tešili, ak im veci šli, ale ak nie, skúšali až kým sa to nenaučili. Ale tá jedna kočena "musela" byť úspešná hneď, inak sa zlostila. mala to v sebe. Neviem, čo je s nimi teraz.
slimak Zverejnené 30. November, 2014 Zverejnené 30. November, 2014 Dnes sme mali jeden a pol hodinovy trening - ten cvik - s normalnou loptou uz mu tak nesiel. Lebo je vacsia a je tazsia. Ale za tu hodinu a pol sme dokazali dost. Som skusal dalsie veci - posielat si nahravku na 10 metrov - stym ze jednym dotykom si to posles kolmo na dva metre a potom posles nazad po ciare - robili sme to pociarach. Ak ma priznat farbu - aj ja som nebol ovela lepsi. http://www.futbaltrening.sk/cvicenie.php?cvicenie=16Chcel som nieco podobne.-- Ja ma pristup na tie sportoviska - lebo tam kde ja hravam tenis spravcu poznam. Aj dnes mi dal hadzanarske ihrisko. Ale nechapem - vcera tam nebol - hrali sme sa na asfaltovom place. Pritom takych ihrisk mate u nas dalsich3-4-5. Len su zavrete. U nas ihriska mate ale sa tam na ne nedostanete.
Vilma Flinstonova Zverejnené 30. November, 2014 Zverejnené 30. November, 2014 my so susedkou sme kedysi chodievali behať na obyčajný školský dvor tu v Petržke, a nikto nás stade nevyhodil.
slimak Zverejnené 30. November, 2014 Zverejnené 30. November, 2014 V Revucej mas aspon 5 telocvinc a dalsich 7 otvorenych ihrisk - ktore su zatvorene. Kde sa normalny rodic nedostane. Normalny - trebars ja - chcem si zakopat s chalanom a nemam kde. Inak dnes bolo v pohode pocasie aj vonku - dal som si aj dvojo ponoziek a myslim ,ze som dostal zapal pluc. Mne je to jedno ja stym hram aj tenis - ci inak fungujem - ale su tu aj telocvicne,aj ine ihriska, aj jeden bazen - vsetko nieje rozumne vyuzivane. Bazen je na gymply, kde som chodil - chodi tam aj verejnost - ja som tam nikdy nebol ako som odisiel zo skoly - davam 15 - 20eur za Prednu horu. Tu by ma to stalo max 4 eura - ale o tom neviem - ci to neponukaju verejnosti. V tomto smere je to to tak slaba ponuka co dava mesto - ze by som sa aj ja za to hambil a neponukal.13 000 mesto - mamat aj vodny akva park aj ladove klzisko - u nas su len take bezube naznaky - resp nic. Behat tu mozes - po okruhu - aj to jeden je nie 100 percent oploteny - dve ano ak nemas to otvorene sa tam nedostanes -Ale mna by nikdy nenapadlo behat na okruhu .
Vilma Flinstonova Zverejnené 30. November, 2014 Zverejnené 30. November, 2014 a nemôže sa normálny človek dostať na obyčajný školský dvor? Aj tam by sa malo dať zakopať si, zabehať, zatrénovať. Hoc aj tam, kde si chodil na gympel. Kde som ja chodila na gympel, je úplne normálne prístupné hocikomu...a nielen tam. Aj tam, kde moje decká chodili do školy, jedna aj druhá (každá chodili inde).
slimak Zverejnené 30. November, 2014 Zverejnené 30. November, 2014 Nie nedostanes sa tam - lebo je to oplotene. Keby som nepoznal jedneho spravcu - ktory mi nieje ani kamarat - len sa snim poznam cez tenis a mi to ihrisko da - normalny rodic nema sancu sa dostat na ihrisko. Deti? Ze vyberu sa 5 deti si zahrat futbal nemaju sancu. ------------Vcera sme si kopali na asfalte - dnes rano ako som oko otvoril slnecno - vedel som ze tam bude. Dofukal mi loptu - dal to hadzanarske ihrisko. Ja som vedel ze mi to da(vsetko co som napisal,lopta ihrisko) ak by to tak nebolo zahram aj na asfalte.----------Keby som toho chlapa nepoznal( to by nebolo) - na dalsich troch skolach co maju ihriska - ja ako obycajny clovek by som sa tam nedostal. Ani by mi za to nestalo sa tam pokusat dostat - mate to zatvorene - ######ete na verejnost. OK. ######ete na deti. Skoly. ---------------Premna osobne aj ked sme neboli na vylete - nebol to preje...ny vikend. DO obedu som si so synom dal dve treningy a ma vcelku bavili - dufam ze zajtra sa to nejak odzrkadli - ze syn bude hrat lepsie. Ja len dufam - lebo na treningoch je vcelku dobry a som zvedavy aky bude aj na treningu s inymi detmi , ci v zapase. ------------Vcera aj dnes sme po obede boli na oslavach. Ondrejov ci narodeninovych. Aj to ma bavi - mam to rad a treba to - ale aj tento vikend som spravil relativne dost.
slimak Zverejnené 2. December, 2014 Zverejnené 2. December, 2014 Vcera sme boli na treningu - bol tam posun - ale boli malo s loptou - ale pri bagu - vedel si to relativne rychlo spracovat - nahravku mal slabu. Prace na treningu je este vela - skoda ze prisiel sneh. Potreboval by som aspon malu telocvicnu. Inak ja som dost prechladol cez vikend - jedine plus velke ,ze deti su zatial zdrave.
slimak Zverejnené 3. December, 2014 Zverejnené 3. December, 2014 Dnes som bol na treningu - boli 4 deti realne tri.ALe spokojnost - trener nieje zly - ale syn bol ovela castejsie s lopotou - ako keby tam bol s 15 detmi. Oni si to dali o hodinu neskor. Pomaly kaslem na futbal. Idem na lyze - zajtra ma zena kupit lyze a vybavenie pre dceru. Aby sme sa vedeli vsetci 4ria lyzovat. Futbal - syn je sikovny - do konci jari - ak bude teplo - so syna spravim hviezdu. Preco ako ako sa do dat . Moj syn nieje kobot. Tie ine deti aj ktore su sikovnejsie dnes - sa budu len pozerat. Kludne bude vediet aj strielat. NIe silno ale presne - to som videl dnes Namachranci aj lepsi dnes su - ale o pol roka ci rok nebudu. Len kvoli tomu ze dnes su namachrovanci. A ze syn bude lepsi - bude ak bude trenovat. AK nie nebude lepsi a skoncil. Co by premna bola aj strata - bolo by mi to luto - lebo sikovny je - ale mna by potesilo aj keby aspon tych namachrovancov dal dolle - a na to ma. Pohybovo na to byt mal mat(vie utekat) - techniku sa da naucit(on ju ma) - jeho to bavi - a teda ma motiv - chcem aby z outsidera bol premiant - nemyslim ze by to bolo nerealne. -------------Nejde o moje ambicie ja som ich vo futbale nemal ziadne - ja som futbal hral len v telocvicni - mna potesi ak revuckych namachrovancov chalan porazi . Mne to stacit bude a na to ma a dovtedy ho budem tlacit v pred - a neskor? Ja dalej nevidim.
slimak Zverejnené 4. December, 2014 Zverejnené 4. December, 2014 namachranci - neviem - oni tie deti su sikovne - nie su zle ani povahovo, nerobia zle. Vyslovene zle. Ze by som im dal po zadku. Nie vobec nie. Ale rodicia ich privezu na 4tu a oni maju trening az od piatej. Ale ked tam su kludne mohli trenovat s tymi slabsimi, nie. Oni boli sikovni aj minuly rok. Ale o rok im syn bude brat loptu. Si nezahraju. -------Tu som chcel napisat - naco su tak namysleni? Odkial to maju? Lebo ich rodicia tak sa nespravaju - ale maju to odtial. Posledna poznamka - kludne by sa tak mohol spravat aj moj syn. Tiez by mohol byt namachrovanec.
slimak Zverejnené 9. December, 2014 Zverejnené 9. December, 2014 vcera po treningu chalan dostal nieco - papier - kde budu ich skusat z troch cvikov. Jeden mu nesiel. TO bola ta zasekavacka - pozeram sa nanho neviem ci spadne dopredu ci do zadu - Bolo to dost zle. Lavackou trebars si stupne na loptu a tou druhou poskakuje. Hlada si priestor - ci co - sledujem to sledujem - a povedal som dost. Ak das nohu na loptu hned ju budes davat spat. Proste som mu zakazal poskakovat - a aby hned daval loptu s prvym dotykom. Co sa stalo? Mna chalan poslucha. Hned to robil velmi dobre a rychlo - 6 krat si to vymenil - ----------------Mna chalan poslucha - ale on aj chce sa zlepsit - ci sa ma aj boji neviem - snad nie - snad mi veri - pri tomto jednom cviku kvoli jednej rade ako sa zlepsil? neskutocne - s panaka sa stal futbalista. toto bude pisat este niekolko krat. Ale on ozaj vyzeral ako dreveny panak. ja som sa na to pozeral - ale jedna rada - ona nemusela byt prva druha nevysla - ale tretia a to slo. --------Mam za ciel aby chalan bol najlepsi(o rok) a on moze byt. On ma volu bavi ho futbal a ma poslucha. A je sikovny. On je dreveny panak - lebo tie cviky mu nik neukazal ci nevysvetlil ako ma robit. Ale ak ich ray urobi spravne - pochopi to - bude cvicit a bude najlepsi. Priklad chalani si vyberaju deti do timu - asi si Mareka nik zatial nevybral - je najmensi a teda najslabsi - ale on nieje - inteligentnejsi chlapci - ci chlapec a nieje to jeho kamarat - si myslim dnes to uz chapal. On na treningz nechodi - aj dnes bol priemernz - ale je to ten co ho vyhlasili na turnaji za najlepsieho- teda podla mna je inteligentny. Spraval sa velmi empaticky. Ja som to este nevidel. trosku este potrenujem syna - nech ma v time este toho chalana a dalsich dvoch a rozoberu na suciastky vsetkych. Lebo podla mna je dolezita dovera a entuziazmus. Spolocne srdce. 1
slimak Zverejnené 12. December, 2014 Zverejnené 12. December, 2014 V utorok aj dmes som sa vyjegbal na chalana - zajtra bude mat ten test. Som zvedavy ako mu to pojde.Vcera sme sa boli kupat - skoro som ho naucil plavat - ako nieje to jednoduche ho to naucit - ale dalsie plavanie mu to asi pojde.
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. December, 2014 Zverejnené 14. December, 2014 Moje dievky sa naučili plávať ešte ako škôlkárky, ale staršia pláva dodnes na psa, kým mladšia pekne rôzne štýly. Tie sa naučila až neskôr. odo mňa ale určite nie, ja plávam síce rada a veľa a aj vydržím dlho a dosť, ale je to len na psa, také nepodarené prsia.
slimak Zverejnené 15. December, 2014 Zverejnené 15. December, 2014 Chalan, ak sa chce zlespovat - musi to ist od neho - doteraz som mal pocit ze chce hravat futbal- aj ze ho bavia treningy - este aj tie so mnou - Ale uz nemam ten pocit - ked sa na to vykaslem - serie na to aj on. Mam len taky pocit. A sa mi nepaci. Mne sa hnusy - mohol byt najlepsi z najlepsich a on nechce? ---- :-) OK trosku zvelicujem - ale realne sa mi to nepaci. nechce a frfle za hory(ci aj vylety), frfle za treningy na futbal - na klzisko(na lyzovanie) som ho tahal na smyku - skusim sa snim porospravat a ######em nanho- zacnem sa venovat dcere a to bude etste vacsi pruser(medzi chalanom a dcerou je velky rozdiel - dcera bude mozno velmi vdacna ze sa jej venujem - ale ju to aj bavit bude,ale ona je ovela tazsie zvladnutelna - chalan pocuval - dcera ked nechce(sa jej to nepaci) nie - a mozno oto to rychlejsie vybavime - skusim sa venovat dcere viac - kludne ju naucit aj korculovat ak bude zima- ci snou budem sa chodit lyzovat). Verte ci nie ja by som ho dal do detskeho domova -ako samozrejme zvelicujem - ale na dva, tri mesiace nech. Neviem ci zo mna ma taky priklad -ci od matky? Odkial to ma? S o yenou sa budem musiet porozpravat. nepaci sa mi to - cey vikend sme neboli na ziaden vylet - nechcela zena - a idu vianoce to bude bobma dvojvikendie. Este ze mam pracu na DPH. Co uctovat - prvy krat sa tesim na pracu po dlhej dobe.
slimak Zverejnené 18. December, 2014 Zverejnené 18. December, 2014 Od pondelka trucujem som v praci (chodim domov a pojdem tak o dve hodiny)- zena bola vcera so synom na treningu - co som rad - a som sa spytal ci tam ostala ,ze nie - vraj tam uz rodicia nemaju byt . Trener nechce - ja neviem co sa deje lebo posledne tri som tam nebol - medzi tym mali stretnutie rodicov a trenerov a deti - presne to iste kde minuly rok jeden trener vynadal mojej zene. -----------Neviem co sa deje - ale ak nemozem chodit na treningy sa pozerat - pre mna nema ziaden vyznam ho tam aj vozit. ja toho otecka trenera poznam - hraval som snim a proti nemu futbal. Nerobi zle treningy - povedal by som v celku dobre(lepsie ako ti dalsi ich oficialni treneri) - niektore ma velmi prekvapili - sikovne(inteligentne) cvicenia. Ale -ja mu vadim(ako rodic) -priklad a mu v telocvicni nevadili spratkovia co mali mat trening o polhodinu neskor? Zobrali si loptu a ali to ci do brany ci do steny? Nie nevadili - ja ho chapem - bud na to nema - ci sa boji ich rodicov. Nie o seba ale o svoje dieta. Deti pod ocami svojich rodicov a chodia aj stari rodicia - sa iste slusnejsie spravaju(a viac trenuju) ako ked tam niesu - aj ked chapem - ked mas jedneho problemoveho mu to musis vysvetlit - ale keby tam mal otca - nic by mu vysvetlovat nemusel - lebo on by ho zjazdil. Nechapem co sa deje - lebo tam ziaden problemovy rodic nechodil. vacsinou som tam sedaval posledne dva mesiace(predtym mna treningy vobec nezaujimali) len ja a sem tam 1,2, od inych deti - niekedy len ja. ved niekedy boli na treningu len 4ria - trenerov syn moj syn a este dvaja a to bol najlepsi trening - pre trenovanie . ja syna na trening - co nemozem vidiet nebudem vozit - mna zaujima ci sa snazi - ci sa zlepsuje - ci v com zaostava. Co treba zlepsit - lebo pri vsetkej ucte - na tom treningu sa individualne a v technike nema sancu zlepsit. Ten trening - je dobry ye si viem chalanov porovnat - ale hlavne dobry je ze si zahrajufutbal - no a sranda je - ze ti slabsi len trenuju a nehraju futbal. teda je to zbytocne. Ten trening im pomohol - vravim ten posledny ani neviem co tam boli za deti - ci tie lepsie ci tie horsie(samozrejme horsie) - ale boli velmi dobre - mali byt tie horsie - len futbal nehraju.
Vilma Flinstonova Zverejnené 20. December, 2014 Zverejnené 20. December, 2014 ja si pamätám, ked naša mladá chodila na tú gymnastiku, tak trénerka tiež nechcela, aby sme tam boli a posielala nás preč. Ani sa nedivím, lebo niektoré deti keď zbadali mamu, začali rumázgať a bolo po tréningu. Tiež to naťahovanie bolo dosť nepríjemné, možno že aj viac pre rodičov než pre tie deti, neviem to posúdiť. Moje decko nevyžadovalo moju prítomnosť, ale bolo tam jedno dievčatko, ktoré pre zmenu rumázgalo bez mamy a upokojilo sa a začalo cvičiť až keď tam jej mama sedela. Potom keď už bola malá zabratá do cvičenia, mama sa potichučky vytratila za ostatnými...niekedy ale boli otvorené hodiny, a to sme videli, ako tréning prebieha a čo tie deti už vedia.rozdiel je, že gymnastika sa robí v telocvični a na náradí - okrem prostných, či prostného (neviem, či je to jednotné alebo pomnožné číslo), a tiež ja som nepoznala tú trénerku.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz