Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes futbalisti odisli do Poltara. Prsi. Utocnik uz dal 17 golov. Dnes asi 3-5 prida ak tam je ale myslim,ze uz ho futbal bavi tak tam bude. A tie goly da. Ono je zvlastne strelili 24 golov a 17 utocnik. Je zvlastne ze ho davali do branky, obrany - prve 4 zapasy tam hral. On nieje ziaden umelec. Ale hrat vie a je jediny co moze a vie davat goly(moj syn nevie davat goly ziaden  zatial nedal,lebo to ani nema natrenovane hrat v utoku,ale nema na to povahu on je na branenie a posunutie lopty,ale robi to v celku dobre). On je na urovni syna, ci asi dvoch troch najlepsich. Mozno najlepsi,ale je jediny co tie goly da. Vedla neho(v utoku) hraju mensi a mladsi futbalisti. Oni su tiez sikovni len su mladsi(nemaju az taku rzchlost, strelu - proste su o dva roky mladsi). Ved oni a spolu s celym timom mu vyrobia tie sance.

Zverejnené

Pri všetkej úcte k obom tímom, ale toto bola paródia na hokej. Poprad si bod nezaslúžil, Slovan si dva body nezaslúžil, toto sa malo "skrečovať" po prvej tretine. Ak sa týmto smerom uberá slovenský hokej, tak dovideňá, dopočuťá. Poprad hral zhruba na úrovni tabuľkového umiestnenia, Slovan sa tomu statne vyrovnal. Aj keď boli domáci určite "hokejovejší", tak miestami zápas vyzeral ako stretnutie petržalskej hokejbalovej ligy v roku 1993. (Áno, v tom čase som ju hrával.)

http://www.hokejportal.net/?q=clanok/slovan-bratislava-hk-poprad-2-1-pp-v-11-kole-sumar/94888/diskusia#pid3404976

Viem si to predstavit.  Je to smutne. 

Ja zajtra na zapas sa idem pozriet. Mozno tam aj za nas nastupia hraci co nieco v sporte chcu dokazat,hraju deti a moze to byt dobry zapas.

Pride dobry super. Nechcem znevazovat tu ligu. Ale asi pridu aspon desiati.  Za nas udu hrat aj hravaju aj o dva roky mldi mozno aj o tri nejaky jenotlivec. Ale snad uz zahraju lepsie proti lepsiemu druzstvu. Nech si zhraju zajtra futbal ,nech to dopadne hocijako, snad ci nase ,ci superove deti budu po zapase spokojne. A nedozvedia sa vysledok od stola.

„Za nás nastúpil päťročný chlapec ročníka 2014, ktorý je mladší od ostatných, a tak bol zápas skontumovaný. Čiže prehrali sme preto, lebo sme postavili neoprávnene futbalistu, ktorý bol nie že starší, ale mladší. Znie to a je to smiešne,“ dodal pred časom.

Čítajte viac: https://myhornanitra.sme.sk/c/22232347/futbalova-komedia-alebo-spravne-rozhodnutie-zvaz-reaguje-a-apeluje-na-zdravie-hracov.html#ixzz62548uK7B

S 5 rocnymi trenuje moja dcera. Aj keby mala hravat za starsiu pripravku. Polovica druzstva u nas su pripravkari.Aj ti co budu v zaklade,ale oni vedia hrat a ja ocakavam,ze ze zajtra aj vyhraju - hraj s druhym,oni su siesty. 

Vyhravali proti slabim a prehravali s lepsimi, ja ocakavam , ze uz sa zlepsili a zajtra vyhraju. Ked im zapas nevyjde nic sa nedeje,Ale uz by mohli  s lepsimi.

Oni v tom rocniku maju troch hracov v poli. Mojho syna, cez neho gool nepadne, neudialo sa to dva roky,ale chcem po nom aby viac pomahal utoku. Maju tam zaloznika - ten hraval aj minuli rok. A utocnika(utocnika aj zaloznik(ten zaloznik co je sikovni chalan,mozno nerozumiem futbalucci si ho tak podrobne nevsimam ,lebo ja oaj sledujem svojho chalan, ten zaalaoznik by mal hrat trosku lepie) to uz hraju treti rok,len utocnik na blbom mieste) - ten ak je v utoku dava asi 4 goly na zapas. On hra dobre(nie vynimocne dobre - moze hrat aj vynimocne,si myslim ze ma na to) . Ked sa dari,ci proti slabsim. Maju stopera co je o rok mladsi a hra dobre, potom este o jeden je taky, a ostatni su o dva mladsi. Oni su dobri len su mladsi o dva roky. Brankara maju dobreho. 

Teda zajtra by uz mohli vyhrat aj s lepsim superom. Ak to maju natrenovane, co by uz mohli mat. Mozno prehraju ,ale chcem vidiet zlepsenie hry, to aj laik ako ja uvidi. 

Pojdem sa pozriet aj na suseda. Ten ,len ako sused na treningu ci v zapase som ho nikdy nevidel. Ale dnes si s mojim synom palili proti sebe.On je o dva roky starsi.Ale je to snazivy a sikovny chlapec.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dnes ze si pozriem s detmi Prelet na Kukucim hniezdom, aj sme to pozerali.  Povedal som to aj zene ze si to ideme pozriet,ona ci nepockam kym budu mat patnast rokov. 

A ak to zacalo, syn aj dcera to uz videli, zrejme sme to spolu pozerali ked to islo v telke. Nedopozerali sme to cele,skoncili sme ked na dotiahol do ustavu tie zenske. Videl som na chalanovi ze to uz nechce pozerat. Zajtra hra zapas nech sa ide vyspat. 

Oni vedeli ako to dopadne, videli to druhy krat,aj ked len cast, ale aj jasi ten film rad pozriem viac krat ja asi siedmi ci desiati krat, chalan to vnimal aj na druhy krat. 

Zverejnené

Starsi vyhrali 3:1, mladsi 4:0 utocnik dal len tri goly. Je dobry, keby vyuzil na maximum co ma, daval by za zapas 6 golov. Ale uz to rozostavenie hracov, kto ma kde hrat ma asi hlavu a patu(hraci si na to zvykli, na svoj post), este zlepsit hru a nacvicit standartky(dnes si to uz centrovali na hlavu aj im to slo,pred par kolami nacoto tam kopes nikto nevie hlavickovat). Resp iste to cvicia ,len zdokonalit. A myslim ,ze uz vela zapasov neprehraju. Asi jeden. teda do toho tretieho miesta asi skoncia. Mozno druhe.

Dnes hrali s timom co za jedenast zapasov dostalo 8 golov. Dnes u nas 4.Teda polovicu dostali u nas. Polcas bol 0:0 kvoli brankarom. Keby nevytiahli svoje zakroky by to bolo 3:2. Teda brankar z Krtisa je velmi dobry, aj nas.

Zverejnené

https://sfz.futbalnet.sk/zapas/431696/#tab-1

Je to zapas I.ligy Podbrezova - Juventus Zilina. Si to puste druhy polcas v case na videu 28:30 - su to posledne 4minuty zapasu kde bolo v tom case 2:1. Byvaly spoluhrac syna tam za tie styri minuty spravi 5 akcii na gol a tri padnu. On bol od mala velmi sikovny.  Revuca vyhravala kvoli nemu. Raz turnaj vyhrali aj bez neho.  Aj ostatni revucania nastupili v zaklade. 

Tie posledne 4 minuty su vcelku pozeratelne, ale som si to dal aj 15 predtym. Lepsi futbal hrali aj v Revucej. Teda rozdiel medzi prvou ligou a druhou nemusi byt ziaden. U ziakov.

Ten chalan je o rok mladsi ako ti skym a protikomu hrava.

Dalsi dobry hrac moze byt utocnik. Mozno o rok stoper. To su hraci co o hlavu prevysia superov(aj v prvej lige). Je sranda, ze oni spolu trenovali v malej skupinke 10-12 hracov(mali roznych trenerov,neskor ten zaloznik s Podbrezovaj au hraval sutaz - skor ako o rok starsi,teda on ako 8 rocny hral proti 12rocnym). Mozno budu aj dalsi ,ci aj z tej skupinky - tam s nimi trenoval aj moj syn. Alebo aj mladsi. Tam vidim 3-4 sikovnych. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

Nam do podbrezovej odisli traja  lepsi hraci. Pre nich je to dobre, boli ti lepsi hraci. Podbrezova ma ihriska(v Brezne a po okolo -v samotnej podrezovej jeden vyhrievany a jeden umely,teda som chcel povedat vo vsetkom su inde,len nemaju hracov ), trenerov, Pre tych chalanov je to to dobre - budu hrat - mozno ani nebudu zlepsimi.

Prva liga je vela umelych klubov. Priklad tento juventus,Zvolen, ale aj rimavskasobota aj ta Podbrezova. 

Umele.  To je v prvej lige,len ze maju peniaze. Hracov nemaju ziadnych. Zvolen(tam by deti aj mali mat,vacsie mesto).  Tam uz vedia co je futbal? Ale v prvej lige su. Podobne je ten na severe Juventus. Mate dojem ze v juventuse je nejaky hrac?

Umele - 6 klubov co hra prvu ligu. Nepoznam sever keby zlepsimi hrali s druholigistami  by prehravali aj Podbrezova. hraju to len kvoli podmienkam a ze maju viac penazi - PodbrezoVa oproti Revucej sto krat viac. ale hracov maju horsich. 

Lucenec je tohto roku dominanty,vzdy bol dobry. Mali moznost hrat prvu ligu aj minul rok, teraz vyhraju aj mladsich aj starsich ziakov, som zvedavy ci sa tam dostanu. Mali sancu aj minuly rok, ale prvu ligu hrat nechceli ani ich super zo severu. Teda umela zavreta sutaz. Samozrejme by som rad videl v prvej lige Lucenec ako Zvolen.

Oni vedia vychovat hracov. Bol by som zvedavi na Rimavsku Sobotu ak im hraci z Lucenca odidu.Budu hrat za svoj klub.

-------------

U nas. brankara maju, obranu tiez(vcera som sedel na opacnej strane proti slnku ,vzhrieval som sa, ale aj na lavej strane hral dobrz hra - na revucke pomeri,sa mi pacil,hral dobre..  Zaloha si budemusiet zvykat naucit sa to hrrat. Utok maju,ale nemal bz tam hravat sam. vedla toho utocnika moze narast dalsi.

Zverejnené

https://www.aktuality.sk/clanok/732569/hudobnik-vladimir-sendrei-romom-sa-za-socializmu-zilo-lepsie/

On rozprava co som hovoril skor. Jemu vadi ze rodina sa rozpada(u romov je to asi pochopitelne, dva dni si nezapichas). Ak romska matka odide prec(za pracou,aby zarobila peniaze - ci aj v Rakusku ako opatrovatelka, ci na Slovensku vo fabrike - 200km dalej je to jedno),to mi hovorila zena, hned sa tie deti zhorsia - muz, ci ani stara matka sa im nevenuju.

Ja osobne obdivujem svagra - jeho zena cez 10 rokov robi opatrovatelku v Rakusku ako to zvlada - 10 rokov sa stara polovicu mesiaca o male deti, dnes su uz velke. Starsia studuje v Skotsku.

Neskor uz tara. Diskriminacia - mozno pred 10-15 rokmi. Sikovny rom tu uz davno ked citil tu diskriminaciu tu nerobi. Siel aspon do ciech za pracou, dnes - ti co nepracuju uz nikdy pracovat nebudu. Nevedia a nechu.

Cech zamestnavatel na stavbach - rom(slovak dlhodobo zijuci v Cechach) - nevedel u nas najst spolahlivych aj sa ma pytal ci nechapal. Ja som mu za jeho zamestnancov aj odniesol potvrdenia na socialku. To je iny koncentrak.  Ja tej uradnicke, ze jej to poslem Emeilom, neskor aj donesiem(orazitkovane a podpisane,nech to ma vporiadku aj komplet, inak na druhy krat sa jej to nedostalo, nechal som to pri nejakej pracovnicke, ma ziadala ci jej to mozem aspon odmeilovat,samozrejme som  to hned spravil), som rad ze ich vsetkych prepustil,ak si nevedia vazit pracu. Dva krat som na tom urade aj bol - raz , ze to mam dat do podatelni, druhy krat do nejakych dveri. Ja som je povedal bol som u tej co ich ma na starosti - zlozit to tam a tam mozem,ale cakat nebudem.

Odnesiem to za toho zamestnavatela,aj tych zamestnancov(oni to maju odnasat),ale kvoli ######nutemu uradu tam cakat nebudem. Aj kvoli tej uradnicke to spravim,aby to mala komplet.

Neskor o volbach.  Bud na to seru,kde ich nepodplatia. 

Za revucu uz hraju dvaja romovia. Vlastne jeden uz je v doraste - toho tretieho som si nevsimal,lebo nehral  s mojim synom(on asi aj dnes chodi so synom do rovnakej skoly len je deviatak).  Ten mladsije spoluziak rocnik ako dcera, jeho rodicia,ci stari rodicia,ci na treningy vozia. Na aute,a je velmi sikovny, ten druhy je sused - ten to ma tazsie,ale chce hrat futbal,zacal pred mesiacom. Ma to blbe ze za starsich ziakov si moze zahrat asi len tuto sezonu ale chcel hrat. Som mu dal favorit abz mal na com chodit na trening. 

Ma trenera SNS, urobil uz par trapnosti ked sme hrali proti juhoslovenska timamy - madarmi. Ale jemu sancu da.

Teda aj za nas moze hrat cigan - len musi chodit na treningy a musi byt dobry.  4 roky dozadu ziadneho cigana nechceli(jeden iny clovek). Ale to kvoli tomu ze by netrenovali,ci ked budu mat 13,14 rokov zacnu fetovat ,ci sa starat o dievcata. Proste by uz kaslali na futbal. On nebol rasista,len to tak je. Mesacne clenske je 15 eur.  Ten jeden mladi ma stastie ze ma takych rodicov aj starych rodicov(tu ide o deda).  Ze ho tam vodia,je dobry biely sme mu v sobotu tlieskali.

Posledna myslienka - romom ktori sa snazia mozno uprimne viac drzia palce aj v Revucej a ich podporia(je to kvoli tomu ze ich aj poznas,ale aj potrebujes). Ako mimovladkari z Bratislavi. Ti co ta okradaju - ze ta chcu vylupit obmodses retaz okolo krku. Ja som taku prilezitost este nemal.

Vsetci traja cigani co hravaju za Revucu futbal. Chodia do tej istej skoly ako moj syn,dcera a zena. Ten mali cigan musi hrat vedla toho utocnika.Potrebuje od neho pomoct. Utocnik si so slabymi muzstvami vystaci aj sam,ale mali by hrat na dvoch utocnikov. Utocnik a rom. Ciganik.

Zverejnené

Chalana za mnou poslala zena aby sa ma opytal, ci musi ist na futbal do Detvi. Kvoli nejakej ,dajme tomu taka skolska akcia co to robi to robi velmi dobre. A nech to robi.  Ja som mu povedal ,ze mi to je jedno, v podstate som uz vedel,ked sa ma na to prisiel opytat,ze radsej by siel na tu skolsku akciu a nechce ist do Detvi. Ja som mu povedal, ze mi je to jedno nech si vyberie sam. Aj si vybral. Do Detvi nepojde aj keby si to rozmyslel. Pojde na tu skolsku akciu len aj teraz vecer,som ho hned ztiahaol od susedov tam si kope zo susedom. Nechces zajtra kopat, tak nebudes ani teraz - a polieval rastliny ktore su a je ich vela. A dalsich desat dni ma byt pekne pocasie,teda oni rast mozu - teda poliat ich treba. 

Polievat bude aj zajtra rano. Sklamal ma, mal ist pomoct svojim spoluhracom. Hraju co maju o bod menej. NIe proti ovela slabsim,kde by aj tak vela nenahral. 

Sklamal ma ze aky ma ten pristup k futbalu. Sam hned sa rozhodol, a to je dobre ze sa vie rozhodnut, uprednostnil skolsku akciu,co moze byt super. Ja som hned rozhodnuty co bude najblizsie. Ja som sa aj hned rozhodol - kasles na futbal dobre. Budes kopat. Do zemi.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dnes aj bez mojho chalana vyhrali 4:0 Utocnik dal len jeden gol. Oni uz prehravat asi nebudu, jedine s Lucencom.  To sa mi zda je nenormalny progres hracov,co v minulosti nehravali,ale aj tych o dvoch rokov mladsich. Nenormalny progres - -maju dvoch trenerov, co si trenengy aj zapasy striedaju,podla roboty, ci maju poobednu, ci ja neviem.

Ale proti Krtisu to bolo dobre.  Ja som na syna bol nasrany,ze nejde do Detvi,ze im nepomoze, Trener mu povedal ze nevadi zahraju si ini. Ja som chcel aby vyhrali a oni to dali.  To co z tohto muzstva spravili su treneri. Ti dvaja, prednimi tie deti trenovali aj inde(myslim ten konkurencny klub srsne co uz asi nieje,ale k futbalu ich tam priviedli) dvaja ini.Teda ti styria ich naucili hrat futbal(to som myslel tych trenerov co naucili hrat o dvaroky mladsich spoluhracov syna, mojho syna trenovali aj traja iny, ono to aj trva a nie je o zaplatene tak je tam fluktuacia,ale vsetci ti treneri im dali to najlepsie co vedeli, a je to velmi dolezite oni sa obetovali, ti treneri,ale asi s timi detmi ich to bavilo a mali uspechy, ci maju,teda vida ze to ma zmysel, ze detska sa zlepsuju). Som zvedavy si to pozriem ako na rok rozplieskaju druhu ligu(aj ked moj syn bude uz musiet hravat za starsich ziakov).

Dnes som si pozrel aj zapasy Podbrezovej, su na videu. Prva liga je inde ak tam hraju najlepsi. 8 najlepsich z dvanastich. To myslim stredoslovensky kraj.  4 slabsie timi by prehravali asi z mustvom ako Lucenec, ci nasim z minuleho roku.

Vlastne som chcel povedat - co som pochopil casom - ze chalanovi z Revucej, ci chcalanom sa asi po sportovej strane spravilo dobre ze sli hrat tu prvu ligu.

Za podbrezovu co maju na videu a som si pozrel, chalan z Revucej so siedmich nahral na 5 a jeden dal. Dve rohy, to vie kopat(on vminulosti mal vela golov z penalt a priamych kopov) - tesima ze hra dobre. A hra ovela lepsie ako minuly rok - zneho nieco bude. 

Ta prva liga je uzavreta sutaz.  Dobre my tam nemame co robit ked nevieme 10 deti dat do rocnika. Ani do dvoch, za nas musia hrat o dva roky mladsi. My to nikdy nedame,ale snad Lucenec tento rok, nech mame ineho supera. Nie Sliac co sa tam dostal z tretej ligy ci Poltar co ani nevedel vypadnut. Tisovec. Minuly rok asi jedina ci predminuly vypadla Nova Bana. Teraz sme siesty,ale verim ze na konci sezony budu aspon treti ,mozno druhi.

• Pridať bod 1
Zverejnené

nee, wysky, tak som to nemyslela, bol to len príklad :lol: prospech, ani celkovo škola nie je to, čo by ma nejak extra trápilo, s tým problém nemám.. len ako jediný príklad ma to napadlo v tú chvíľu

presne ako píšeš, ide o to "máš na viac", čo mi stále niekto hovorí.. nemám sa porovnávať s horšími, ale s lepšími... a vnucuje mi predstavu, že nikdy nie som dosť dobrá, nech robím čokoľvek, snažím sa akokoľvek

a výsledok - raz musím sklamať, lebo nie som dokonalá

bojím sa len tej chvíle keď to príde

Ja ako rodic som sa syna spytal kedy maju olympiadu ci pytagoriadu z matematiky, sa budem vyzivat ked uz sa bude aj ucit fyziku.  Ozaj som sa ho na to spytal, vtedy,ked ma nasral. Uz mi chybal ten trest, a budes pocitat 100 prikladov denne.

100 prikladov denne bude riesit,ale nieje to trest, aj bude kopat v hline - ved sa to musi naucit a ja mu to vysvetlim ukazem preco, ako. 

Znamkovanie a porovnavanie-na olympiade- je moj syn dlhodobo(bol tam asi tri krat,ci tri roky na sutaze tam chodi) je v lepsej tretine v okrese  so sutaziacich. On testy doma robil aj na sto percent. Tri roky, ale viem ze v sutazi to na 100 neda. Da na 80. Inak to je podobne aj pri futbale. Mozno sa smejete,ale vzdy ked som na neho reval hral lepsie.  Uz nerevem. Lebo som pochopil ze je to zbytocne. Uz ma to prestalo bavit - lebo som to pochopil. Sam od seba musi dat viac.

Posledny zapas co hral, som mu hned nepovedal co si o tom myslim, este hraju v sobotu poviem ako to hral a koncim ja poviem ci hral dobre ci slabsie co sa mi pacilo co nie. Pred tromi rokmi sa mi nepacil na treningu  behal este polhodinu po luke. Nebehas na zapase budes naluke. Pritom je to velmi sikovny chalan. Nepotrebujem ho zdeviovat.

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14084/200061

Dnes ho zbrucala zena,ze siel neskoro na vytvarnu. Nema hodinky ani mobil v skole nema mat. Tak mu kupime hodinky. Mozno si kupim nejake aj pre seba.

Je sranda - ze ho zbruci jeden rodic(ja ci zena) druhy sa ho zastava.

Zverejnené

:offtopic:

Je sranda - ze ho zbruci jeden rodic (ja ci zena) druhy sa ho zastava.

Inak, toto sa mi veľmi nepáči, keď také niečo vidím. Podľa mňa by sa rodičia mali už pri svadbe dohodnúť, že ak budú mať deti, budú pred nimi jednotní - aj keď jeden s druhým nesúhlasia. Môžu si to vydiskutovať neskôr, osamote, ale nie pred dieťaťom. Lebo potom dieťa je iba zmätené a postupne začne medzi nimi kľučkovať a zneužívať ich nejednotnosť.

• Pridať bod 1
Zverejnené

irb, súhlasím, toto je častá a stará chybka vo výchove, robí to spústa rodičov.

ovšem v súkromí by sa mali ujednotiť, aké sú ich očakávania, a posunovať to tam, kde to vyzerá nádejne a kde v dieťati vidia potenciál,,,
nielen pre zmätenosť dieťaťa, ale aj preto, aby to neprešlo do schovávania sa pred jedným rodičom, či nepriznania vecí druhému rodičovi, nakoniec sa to aj tak spravidla prevalí... a dieťa začne mlčať. nepovie radšej nikomu nič.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dobre vysvetlim. Pred svatbou sa dotoho hrut ze mi 12.10.2019 doniest cigarety z policky. Robil mal nejaku aktivitu a som mu povedal dones mi cigaraty potom ak to dorobis(zabudol na to). Ja som naneho ani nenakrical,len som mu povedal ze na dve ryle spravi rigol. 

To slovo je zvlastne.

https://www.google.com/search?q=rigol&rlz=1C1GCEA_enSK744SK744&sxsrf=ACYBGNQ7Ge5D52OAg7T1vqx7srZaP2YPDg:1571854965335&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKlOOGgLPlAhVtSBUIHVM0CjoQ_AUIEigB&cshid=1571855039053051&biw=1536&bih=754

Proste tam na dva ryle vyhadze zeminu. Lebo tam sa dovali zemina pluhom. Mna sa aj vcera pytal ci to ma uz robit,nie este nejdeme orat.

Zena na neho bola nahnevana kvoli tomu,ze neskoro isiel na vytvarny kruzok. Ze santil s detimi po skole na ihrisku. A zabudol sa on nema ani hodinky ani mobil - ma ho doma. 

Dohodnut sa pred svatbou ci bude mat hodinky? Vraj chce elektricku kolobezku - to mat nebude.  Tym detom som zniesol spod sopy dva favority, treba ich opravit. Myslim chalana a suseda, dal som ich susedovi, len. Na to kaslal,ci kasle. Ale naco su mi na povale bicykle. Druhy sused tiez dostal bicykel(funkcny). Nieco co sa nevyuziva a mohlo by sa.

Moja predstava tych bicyklov - mne sa to opravovat nechce,ani to uz neviem. Ze ti dvaja chanai by mali dve bicukle - funkcne a rovnako dobre. A ze na opravu sa zlozime, mozno by to spolu stalo 80 euro. Sused nie,ze to urobi sam,len nic nespravil.  Nejak sa ten lepsi bicykel dostal nazad do garaza(ja som v tom prsty nemal ani neviem,jedine syn ho tam mohol doviest, vdivokych snoch zena,otec? ale to by naozaj bolo scifi). Len ma defekt a aj spratu zadnu pneumatiku, teda,treba kupit dusu a pneumatiku. A chalan bude mat krasny bicykel.  

Len ja som chcel aby mali obaja bicykle. Ale toho suseda chcu drzat asi nakratko. Neviem ci su za neho zodpovednejsi ako ja za svojho. Ja som mladsi ako oni dvaja na to bicykli jazdil aj 50 km od domu. Syna by som pustil. Dobre je ovela viac aut. Ale staci prejst 10 km do Murana, a potom tam moze slapat. Do kopca 6km. a po muranskej planine dalsich 20 km kde auta nejazdia(tam je dobry asfalt, lespi ako na normalnych cestach). Ja som na favorite nejazdil,len po asfalte. Teda ten co chce bicyklovat tam vie spravit stovky km. ja som po lesnych cestach jazdil aj tu vedla domu.Ci po luke.

Irb dieta zmetene - 12 rocny chalan vie velmi dobre aj o tom ocom sa hadate a moze to byt Bermudsky trojuholnik.

Vpodstate obaja sme chceli od neho aby bol zodpovednejsi. Sustredenjsi. Zena sa ozvala kvoli cigaretam,ja som chcel len nech mi ich donesie - nedoniesol. Lebo na to zabudodol, problem ze sa nevie sustredit. Ved ten isty, je to ze pride neskoro na na kruzok. A Vtedy lebo po kruzku ma este futbalovy trening, isiel peso tam aj nazad. A to mal tak 5km.

Deti asi maju dobru pamat. Telefonicky som sa rozpraval s clovekom co som sa nebavil asi 35 rokov. A vedel kto som(som sa predstavil). Pred 35 rokmi sme asi ako 8 rocny sedeli v jednej lavici.

Zverejnené

Dnes hrali so Zarnovicov. Prvy polcas - 2:0  utocnik dal obe goly. Dve mohli za cely zapas aj dat Zarnocovica.  My  asi desat. Nas brankar sa lopty ani nedotkol. 

Syn nehral v zaklade trest zato ze nebol na predchadyajucom Ja to beriem. Ja som na syna nahucal vtedy, teraz to vidi aj od trenera. Super bol slaby. im mali nalozit 10. Aj sance mali,len dnes bol na ihrisku bordel. 

Jesen skoncila ze su piaty 9 vitaztiev 4 prehry. Na jar budu vyhravat , mozno jedna prehra s Lucencom.  teda skoncia 2,3.  

Trenerov maju dobrych my mame dvoch, kto nejde na poobednu ten trenuje. Ale maju aj sikovnych hracov. Aj tych o dva roky mladsi. Dnes hrali vacsinu. A to im este jeden ciganik chybal.

Ta druha liga je o dost horsia ako minuly rok. My sme ju minuly rok vyhrali ,ale sme mali hracov 10 dobrych v tom veku co to maju hrat a len 3mladsi  ich doplnali. Syn hraval v zaklade bol mladsi. potom zaloznik co hra za Podbrezovu - len ten vie hrat.

Dnes za nas hraju o dva roky mladsi co by to mali hrat  a prehrali len 4 zapasy. 9 vyhrali. Na jar mozno vyhraju vsetko. O dva roky mladsi hraci. Ale to normalne nieje. Neexistuje aby o dva roky mladsi hrac bol lepsi,len ked hra proti drevu.Dveram. Ti mladsi o dva roky su ale dobry. Kludne mozu mlati o rok starsich,ale nie o dva roky.

Tabulka  po jeseni

https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2766/?part=4596&round=89443

Druhi ci treti budu.

Ten trener nas  sa mi pacil. Deti pozbudzoval. Pekne pani som pocul niekelko krat. Oni hrali aj velmi dobre aj syn ale strasne to zahadzovali sance na gol. Ako u sina to chapem - ten na to kasle,ci to nepochopi ,ze ucelom akcie je dat gol. Ale utocnik,aj ked dal dva goly, on ma dat 6. Zaloznik.  Tiez lepsie, aj moj syn - to su traja hraci co tu lihu hrali aj minuly rok. Teda hracov narodenich 2007 mas asi 3 . 

posledna veta u nas vedia naucit hrat futbal dieta. Preco to nejde inde?

• Pridať bod 1
Zverejnené

https://dennikn.sk/1601432/byvala-tenistka-zivot-niektorych-hracok-hranici-s-prostituciou-spavaju-u-sponzorov-a-agentov/

https://dennikn.sk/minuta/1613380/

Tiez som si to pozrel so zenou.  Aby mala informacie a ma usmernila keby som vybocoval od zdraveho rozumu.

Inak synovec(23 rokov), co hral hokej vo svedsku(III.liga) uz skoncil. Zranenie ramien. Predtym bolo aj koleno. A on bol sikovny ked mal 13 rokov patril medzi najlepsich ci mal najviac bodov v prvej lige. Od 14 rokovov bol vo Svedsku, raz bol aj na priprave Slovenska pred Hlinka cup v Piestanoch(hrali asi proti USA) - tam som bol aj ja.

Chalan tam chodil do zakladnej skoly(aby sa naucil ich jazyk - rec - normalne hokejisti zo slovenska a je ich tam aj teraz mozno 40- oni do skoly nechodia,aj ked su tam aj 3 roky ked maju 14 az 17 rokov) aj na strednu ma u nich maturitu(vie po svedsky). Teda tam zit zrejme bude na Slovensko desat rokov chodil len na prazdniny.  Nech si najde nejaku peknu svedku a bude tam spokojny. 

Zverejnené

:offtopic:

Inak, toto sa mi veľmi nepáči, keď také niečo vidím. Podľa mňa by sa rodičia mali už pri svadbe dohodnúť, že ak budú mať deti, budú pred nimi jednotní - aj keď jeden s druhým nesúhlasia. Môžu si to vydiskutovať neskôr, osamote, ale nie pred dieťaťom. Lebo potom dieťa je iba zmätené a postupne začne medzi nimi kľučkovať a zneužívať ich nejednotnosť.

irb, súhlasím, toto je častá a stará chybka vo výchove, robí to spústa rodičov.

ovšem v súkromí by sa mali ujednotiť, aké sú ich očakávania, a posunovať to tam, kde to vyzerá nádejne a kde v dieťati vidia potenciál,,,

nielen pre zmätenosť dieťaťa, ale aj preto, aby to neprešlo do schovávania sa pred jedným rodičom, či nepriznania vecí druhému rodičovi, nakoniec sa to aj tak spravidla prevalí... a dieťa začne mlčať. nepovie radšej nikomu nič.

hmmm.....to bolo mojím snom. lenže presne to Flinstone robil odkedy decká začali rozum brať. ja som po nich chcela, aby si upratali bordel po sebe, on to urobil za ne, namiesto aby trval na tom tiež. keby im pomohol po prejavení nejakej snahy z ich strany, to by som brala, ale toto mam vždy nasralo. 

A neskôr, keď som chcela, aby mi pomohli s domácimi prácami, tak nejaký čas, kým boli mladšie, to fungovalo, ale keď vošli do puberty, sa do toho zamontoval Flinstone, zas koniec. 

Skrátka on vždy uprednostňoval ich záujmy a vždy ich zastával, vôbec nemyslel na to, čo bude, až vyrastú či dospejú. A robí to dodnes.  keď niektorá niečo chce, tak sa ide pretrhnúť, len aby splnil ich požiadavky, a núti aj mňa, a je nasrdený, keď ja poviem, že mne sa to teraz nehodí, lepšie by sa mi to hodilo povedzme v piatok (napríklad), ale keď raz za sto rokov potrebujem ja alebo aj on niečo, tak to ma napomína, aby som ich neotravovala, alebo aby som im dala za to peniaze, ako keby som si ja mala kupovať ich pomoc s niečím a ešte sa cítiť vinovato, že si dovoľujem otravovať niekoho tak zaneprázdneného ! 

teraz naposledy: staršia dcéra pekne a šikovno šije. Šije deckám všetko od letných vecí až po zimné bundy, ešte aj pyžamá im šije. Takže ušiť pár malých vrecúšok, ktoré chcem napchať moľovníkom do skriní proti moľom, by pre ňu nemal byť problém. A keď som jej to povedala, že by som mala k nej prosbu, potrebujem to a to, aj látku už mám, zamontoval sa Flinstone a že či si to nemôžem ušiť sama. jasné že sa toho chytila aj mladá, a hned mi začala vyratúvať, čo všetko ona ešte má v pláne deťom pošiť, tak na nejaké moje vrecká nemá kedy. veď vraj mi dala svoj starý stroj (bez návodu, takže ho nemám vôbec odskúšaný, a ani na to dobre nevidím).

Tak som sa napaprčila, zdvorilo poďakovala za ochotu, a odkráčala k riadu do kuchyne.

A tak je to vždy. Ona nemá NIKDY čas na to, aby mne s čímkoľvek pomohla, ale zato požiadaviek má dostatok. naposledy  mala snahu pomôcť, ked som pred 2 rokmi vypratávala otcov byt. Skrátka keď už padám na hubu a som blízko kolapsu, tak to má ochotu, ale inak má rečí jak koza bobkov a skutek utek. A nemôžem povedať, že by to bolo často, kedy ja niečo od nej chcem. 

Skrátka ma to už nebaví zas len byť každému k dispozícii vo všetkom - ale keď potrebujem niečo ja, tak neni toho, o koho by som sa mohla oprieť ja. 

A to je Flinstonova zásluha. Hoci inak je fajn, toto mu neviem zabudnúť.

• Pridať bod 2
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

https://www.youtube.com/watch?v=jgnQ71zIqqw

1:04: 06. Zarnovican mu nic nespravil. Tak ako to pocujete, zarnovican povedal ze mu nic nespravil nato ten hrac,ze ani ja ti nic nespravim.Dostal zltu kartu a siel dole z ihriska. Trener ho hned dal dole.

U nas v Revucej piskaju Revucania - rozhodcovia z Revucej(asi traja). Nikdy som nevidel,ze by nadrziavali nasim. Raz bol,jeden zapas, ze rozhodoval trener starsich ziakov - on naten zapas bol delegovany. Je blby,ale piskal asi rovinu(hadal sa zbytocne s trenerom, ci niekoho od nich asi z Filakova,ci nejakeho ineho klubu z juhu) - nam minuly rok rozhodcovia nemuseli nadrziavat.  Takze ked sa to nedialo u nas, som si isty a verim,ze je to podobne aj na vonkasich ihriskach.

Ze ten trener, vtom case rozhodca je blby - je, nadaval aj mojej zene. Ucitelke jeho syna. Ale zas ferovy sa snazi byt. Inak je trener tych chalanov na videu aj ho pocut.

Zije futbalom, je to asi ferovy chlap, len trochu hlupak.

Minuleho roka, toho chlapa co ich trenoval, nemali za trenera aj mne vela veci nedavalo zmysel. Vyhral to . Tohto roku asi tiez niesu zli treneri. Teda to druhe miesto mozu mat, co by bolo na co maximalne maju. Polovica muzstva su o dva roky mladsi. Teda ich nieco naucia - ale inak pred nimi boli aj inz treneri aj u tych spoluhracov mojho szna o dva roky mladsich boli dvaja inz sikovni treneri co mojho syna netrenovali - mozno 10 treningov,ale nie roky. Teda 20 - 30 - 40 sikovnych chalanov co su 2006 - 2010 trenovalo za 5 rokov asi sest roznych ludi. To boli dobri treneri(traja co nemali deti 2 mladi,jeden dochodca. Dalsi mladi tiez asi ci ma mozno dnes ma dieta rocne, jeden otecko Ani neviem kto trenuje dceru asi ten otecko toho jednorocaka, ani neviem ci ma dieta). Moj syn trenuje 7mi rok,ti o rok starsi o rok viac.  

Ti 5-6 treneri ich naucili hrat futbal a dobre.

Co bude dalsi rok? To bude - tam by mali dostat toho hulvata - aspon traja najstarsi. 

Minuly rok vedeli hrat futbal(posledny pripravny zapas s Podbrezovou vyhravali 2:0 a 3:1 skoncilo to 3:3,ale to na jedenastich odohrali len v pripravakoch a vedeli hrat viac ako rovinu s Podbrezovou). Dobre traja odisli do Podbrezovej. Traja hraju za mladsich ziakov. Ale ti 10 vedeli hrat futbal. Alebo zvysni 7mi vedeli hrat. Su mensi - priklad ten ten najvacsi co dostal zltu a trener ho ztiahol, ten hrat nikdy nevedel. Aj ked teraz je mozno dolezitejsi. Pre vysku.ale je to kopyto. On je starsi a narok uz hrat asi nebude. Ako minuly rok s nimi so synom nehral. Minuly rok hrali na jedneho zaloznika. Celu sezonu. Aj utocnik mladsi hral alternatna synovi  na pravom bekovi, kde chcel prestat s futbolom.Jeden dava goly za podbrezovu dal 2 a na 6 nahral - inak najlepsi zilincan da 40 golov. A dalsi zostal u mladsich hracov, teda starsim, neprisiel dobry zaloznik,ziaden.

Mozno bola chzba ,ze minuly rok trener nenaucil hrat viacej hracov hrat v zalohe. On to nepotreboval. Jemu to fungovalo. Ale pre starsich hracov(ziakov) to mal naucit dalsich dvoch. Na jesen davali mojho syna do zalohy. Nejde mu to tam. Cely cas hral v obrane, on brani, on prebehne vsetko aby zabranil golu. Ved aj posledne 4 zapasy asi gol nedostali. Ale ked si uvedomi ze je zaloznik spravil klucky aj cez dve kuzelky a tam niekomu nahral. Teda vie ist aj dopredu. Este nech si spomenie ako sa striela na branu. Teda z neho moze byt aj dobry zaloznik.

Ja ako rodic,laik vela veci nechapem a sa mi nepacia co robia treneri - ale uz postupne mi to nie ze jedno,len nech sa chalan sam snazi ja som snim si2 rokzý nekopol, teda uz niesom do toho tak zainteresevany, zacina mi davat zmysel co ti treneri robia.  A ze nerobia to uplne hlupo ,ci zle. Deti je malo,  neexistuje aby ti odpisali dieta potrebuju kazde,aj nahradnika. A ti a kazdy trener sa tomu rozumie viac ako ja vyuzieje pre svoj tim to dieta najlepsie ako vie.

Mojho syna minuly rok vyuzivali aby branil. Hral, ale na jesen nemohol prejst za polku. Nech sa na jar nauci hrat zaloznika - nauci sa hrat futbal aj dopredu - mozno da aj prvy gol. On to hra tretiu sezonu a gol nedal.  Chlapci s ovela mensi casom aj desatnasobne mensim dali gol a je ich mozno takych aj 5chalanov, co gol dali. A odohrali mozno ani nie desatinu ako moj chalan.

Dalsiu sobotu maju prvy pripravny zapas po jesennej sezone s Roznavou. Minuly rok mali pred sutazou dve s Roznavou a Podbrezovou. Na jar mali 4 pripravne pred sezonou. Dvakrat s Podbrezovou - kukali koho nam zoberu, s Rimavskou S. a Roznavou. Ale nech si deti zahraju futbal. Len tam sa to naucia. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

Zoznam talentovaných športovcov

https://mediamanager.sportnet.online/media/csm/f/futbalsfz.sk/2019/06/a3923ab2-7161-4f4a-a12a-417c19b2ca90.pdf

Samozrejme ziaden druholigovy hrac tam nieje.Som si vyhladal asi 6 narodenych 2007 - to je rocnik mojho syna a neviem ci ti chlapci este hravaju futbal. Bol jeden, co sa ani do Acka nedostal. Nejaky bratislavsky klub ma aj B druzstvo, co hra tretiu ligu.

Neviem naco je tento zoznam a coho to je zoznam. Z Revucej tam nieje nik. Na konci asi z tych 4000 talentov vidite z akych klubov su.

Ja sa ospravedlnujem aj klubu aj chlapcovi.

https://futbalnet.sk/member/1398299/

Odohral 200 minut a tuto sezonu nic? Dal 3 goly za karieru. On v tom zozname je,ale tam mas v podstate len samych takychto. Ja som nic lepsie este nevidel.

Capil som tam to dieta capim aj svoje.

https://futbalnet.sk/member/1380242/

Dobre nuly ma tiez. Ale on tam ma odohratych 2 174 minut aj ked realnych bolo mozno 1500. Mozno aj 1500 som ustrelil odohral mozno 1200 minut.Tie statistiky niesu presne u nas - kludne tam mozno ma zapocitane aj dve zapasy na ktorych tuto jesen nebol. A potom tam ak tam ma meno na zapase a by tam bol aj za ciarov mal by 60 minut. Teda aspon u nas tie statistiky niesu presne. 

Ale u talentovanej mladeze(teda v prvej lige) si to snad ustriehnu,alebo naco je ten zoznam? Ten chalan co som ho vybral(si ho pozrel) nieje jediny, zo 7 maju podobne cisla vsetci. 

Talentovany futbalista je nieco ako toto. Ma odohratych 6466.   U neho je realnych 5800 on z ihriska neschadza. 

https://futbalnet.sk/member/1365761/

Dal len dve goly tuto sezonu, hra zaloznika, ale na 6 golov nahral(to som si pozrel na videu,videa maju len z domacich zapasov). Bez neho by Podbrezova nedala mozno ziaden gol. Co som si pozeral goly,pri jednom nebol, na ihrisku bol,ale nebol v tej akcii.

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dnes som detom pustil filmy o cikatilovi a nejaky pozostatok juhoslovanskej vojny. Pre desat a dvanast rocne deti. mozno nevhhodne si niekto pomysli,ja si myslim ze to vedeli spracovat. 

Som sa opytal potom deti co videli. Co ma prekvapilo. desat rocna dcera co nevie rozpravat. Uz vie ale je horsia - chcalan chodi na vystupenia recitacne, Dcera nie - mozno bola menej unavenejsia. Ale na otazku odpovedala dobre vedela odpovedat. A presne. 

Videli filmy obcan X, Halimova cesta. Obe deti povedali,ze horsi - strasnejsi film bol ten druhy. Kde nebola ziadna vrazda(to kde si zabil syna som nechal). Pri cikatilovi som kazdu obet asi az na dve preskocil. Kde ich vrazdil som preskocil.

Ale potom som sa o tych filmoch snimi bavil. Inteligentnejsie odpovede davala dcera.

Mna to ani neprekvapuje. Trosku hej. Odomna je inteligentnejsia zena. Vnimavejsia. Ja som rad, a ta dcera ma prijemne prekvapila.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dnes som sa bavil s trenerom dospelych. Preco nemozme mat dve dorastenecke druzstva. Beriem to tak, ze je malo deti ,ono realne aj je ich malo. Ale priklad preco by narok nemohli vyhrat sutaz starsich ziakov.

Mladsi a to su o dvaroky mladsi co to hraju su na tom vcelku dobre. Ak sa im bude darit skoncia druhy. Teda narok ,preco by nemohli byt prvi? Aj ked im najlepsi odisli(ale stale maju dobrych hracov). Stale mozu.

Na rok ak bude hrat moj syn za starsich ziakov a nikde uz hrat nemoze, chcel by som aby to vyhrali. Lebo kvalitu by nato mali mat.  Odisli im traja lepsi,ale aj tak. 

Je to na trenerovi. Tito co som tu dal do toho prispevku skoncia 2hy,mozno treti.

V starsich ziakoch su ovela vacsie kone. Ale tie nevedia hrat futbal. Teda chalan v lete bude vysiet na tyci. Aby si poradil aj o dvadsat kilovim. A hravo.  Len nato musi aj cvicit. Pribehne k nemu a zoberie mu loptu ak bude nejaky suboj ale to mimo sestnastky, daho na zem.Nato aby to dokazal musi byt silny, natrenovany.

post-1625-0-78938000-1574894940_thumb.png

• Pridať bod 1
Zverejnené

Včera boli u nás na návšteve moje dve 4 ročné netere. Keď išli domov, pozeráme, že jedny kľúče od bytu zmizli. Hľadáme všade kde sa dá, či nevypadli niekde vonku, či sa omylom nevyhodili spolu so smeťami, či sa nezabudli v aute, celý byt sme prekutrali, nikde nič, už nadávame, boha kde môžu byť, teraz bude treba asi pre istotu zámok vymeniť. Nakoniec sme ich našli až dnes, do psej búdy ich tie dve pijavice schovali!!!!! Keby som nebol taký dobráčisko od kosti, tak ich strieskam jak hadov!

• Pridať bod 3
Zverejnené

to máš teda žartovné neterky, pekné potvorky :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov