slimak Zverejnené 30. Máj, 2019 Zverejnené 30. Máj, 2019 M.V.: Nie je všetko len o tvrdej disciplíne. Deti sa musia na tréningu cítiť uvoľnene, nebáť sa niečo pokaziť. Keď chceme, aby deti tvorili, musíme im zároveň odpustiť, keď niečo pokazia alebo spravia chybu. Na každého hráča platí niečo iné. Tréner musí vedieť odhadnúť, na koho môže zvýšiť hlas, aby mu pomohol, a na koho platí skôr pokojný tón. Spoznať svojich hráčov je naša hlavná úloha.http://www.preventivne.sk/rozhovor/trenuju-futbal-cesta-k-hviezde-je-dlha-talent-vieme-deti-odhalit-velmi-lahko-iba-ten-svetovy-uspech-nestaci.html?fbclid=IwAR0gEe-Mm07GBPffLvOgPQw7dqJ1A2UONQANzYlCFO9QbXgpFkjxdOFuBGIKazde dieta je ine a na kazde musis reagovat nejak inak. Musis ich poznat a j to dieta ta musi poznat. Myslim ako trenera - teda trener sa nemoze menit kazdy rok. Teraz som sa zamyslel,chalan hra a trenuje 6.ty rok a na turnajoch mal aj 6 roznych trenerov. :) Ale podla mna su to aspon slusni ludia a robili ako vedeli asi celko dobre. Maly klub - teda trener aj ked ho netrenuje ho vidi.Sleduje a vie ako sa sprava. Na nete niesu ziadne fotky z oslav. To su trnavcania a spoluhraci mojho syna. 1
slimak Zverejnené 1. Jún, 2019 Zverejnené 1. Jún, 2019 Dnes hrali v Krupine. Vyhrali 6: dvom. Chalan v zaklade nebol bol tam utocnik, podla syna po styroch minutach sa pytal dole. Uz nechce hrat futbal. Asi hrava florbal. Pritom je to dobry futbalista. Pred dvomi rokmi bol vynikajuci. Ale aj dnes. Len nieje obranca,tam ho to nebavi. Deti su rozne. Najvacsich nervakov a faulujucich, ale aj co su najviac faulovani su utocnici. Oni maju aj najviac zltych kariet - vsetky. Obrancovia su relativne kludni. Superi su vacsinov slabsi,teda vacsinov obrana si ani nezahra, ci to zvladaju. Stoperi su vysoki styria maju nad stosestesiat(dvaja znich asi stosedemdesiat). Ty najvyssi aj vedia behat. --------- Je skoda ze utocnik uz nechce hrat fotbal. Na jesen tam zrejme bude iny trener, a chalan si v utoku zahra. Pre toho chlapca bola chyba trenera ,ze ho tam daval. Mne to bolo jasne hned. On ho tam daval dva roky. Aj v utoku je velka konkurencia, mozno by si tolko nezahral, ale tam by ho to mozno bavilo. --------Dnes syn povedal,ze jeden gol bol aj jeho. Co dostali. On mi rozprava o utocnikovi, jeto jeho spoluhrac. Na tom mieste. Myslim si ,ze aj ked boli konkurenti - syn bol k nemu kamarat. Ja poznam jeho otca z futbalu a mamu ako rodica. Chcel by som aby ich syn hraval. Je sikovny aj potrebny. Potrebujeme toho chalana. Potrebujeme aby nahraval na goly a daval goly. Moj syn vie hrat obranu. Vie nahrat jemu,ale onto musi vymysliet,ci dat. Je mi luto ze nehraval na poste utocnika dva roky.
slimak Zverejnené 2. Jún, 2019 Zverejnené 2. Jún, 2019 https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2340/?part=3631&round=68782 Tornala vyhrala 14 : 0 zo Stiavnicou, co my sme necely mesiac doma s nimi prehrali. Tornala hrala u nas dobre.Je to dobre druzstvo.
slimak Zverejnené 4. Jún, 2019 Zverejnené 4. Jún, 2019 https://www.facebook.com/NorbertGonoszFotograf/photos/ms.c.eJxFkNkNRDEIAztaYY4A~;Te2elghvyMHjwO0tMPcHYqsHwggH1DRBQXJqoMLHJkeIX6BHD45F0R~;Ca8HdG5oXmA2wDehNh7V28Jau7XSMS3IBTmJ0gXFhL8nTKyp0iPW4xDsUajPON21MUcRby3F8iWoHk~_d83vHSfOD7A~;a60st.bps.a.1190940927745553/1190941417745504/?type=3&theater Tu su nejake fotky z oslav. Ten den bolo pekne. Len ich na hodinu asi pekne zlialo. Je tam aj video.https://vimeo.com/339210117 1
slimak Zverejnené 9. Jún, 2019 Zverejnené 9. Jún, 2019 https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2338/?part=3629&round=68731 Starsi ziaci Lucenca vyhrali sutaz. Mali by postupit do prvej ligy. Som zvedavy ci tak spravia. Lucenec ma 28 090 obyvatelov a po okoli je plno dedin, kde sa hrava futbal. Hned vedla Filakovo je aj mesto s 10 702 obyvatelmi. Nasi vyhrali mladsich ziakov. Mali sme aj oslavu az som zira a smial sal. Zrejme to chceli spravit na storocnicu,Len prehrali doma nejake kolo predtym so Stiavnicou. Detska sa inak radovali. Ani sa neusmiali,hanbili , nechceli spravit dakovacku rodicom -divakom(preco doma nas len buzeruju) - ze nie su gayovia(nebudu sa drzat za ruky) - pubertiaci. Rodicia - klub im kupil pohar(podstavec pod pohar, nad sebou mali transparent ,ze vitazi U trinast..), medajle,sampanske podobalo sa to ako keby vyhrali ligu majstrov - resp. asi skor ked vyhra nasu ligu Slovan ci Zilina. Nemal som na tom zapase mobil,ale iste si fotku skor ci neskor zozeniem. Najviac sa radoval,trener,rodic a asi on si to najviac uzil a zasluzene.----------A ten zvolensky stur syn tam bol. Skamaratil sa s chlapcom ,ktory byva v dedine medzi PO a Vranovom. Napisal mu esemesku ,ze vyhral, a potom aj zatelefonoval ,ze moj syn nebol najhorsi - ako posledny. Syn mu pogratuloval. Ono sranda je ak za tak kratku dobu sa vedia skamaratit - oni na to mali ja neviem odhadujem pol hodinu. Potom ak sa zucastnili .. isli do mesta kym im nesiel autobus domov. Chalan od Presova, neviem ci sa domov, ci vlak mu isiel o desiatej vecer. Ako chalanovi od Presova gratulujem aj ja. Je to isto zaujimava sutaz. Ale ak som sa pytal syna - najvacsiu obsadenost mala skolska(ci okresna,lebo na nej boli vacsinou len z jednej skoly) sutaz, v oblastnej Malohont, Gemer - tam bola len jedna ziacka z Klenovca. Proste ucitelia na to kaslu aspon u nas. Co je smutne. 1
slimak Zverejnené 14. Jún, 2019 Zverejnené 14. Jún, 2019 https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2338/?part=3629&round=68732 Dnes skoncila futbalova sutaz(vlastne pre nas nejake zapasy budu aj v sobotu a nedelu). Nasi starsi ziaci skoncia asi 4.ty. Ale celkom fajn vysledok. U nas sa bali(pred par rokmi - a zacali sa viac snazit, neboli absolutne ziadne deti ani trener, kaslali na to) ,ze oni vypadnu. A teda cely klub do tretej ligy - v ziakoch. Mladsi ziaci este nie je zapis,ale zrejme v Lucenci vyhrali. Na rok z tohto druzstva to je sutaz pre 2006 , 10 deti ci viac bude hrat za starsich ziakov musia. Lebo na to maju vek,ale hrat futbal vedia. Aj niekedy sa na nich velmi pekne pozera. Ze velmi pekne hraju. Oni budu aj narok velmi dobri. Moj syn ostane pri mladsich ziakoch - 2007 (to boli ti sikovnejsi a talentovanejsi a co vyhravali turnaje v KE PO PP a pod). Mozno z toho rocnika tam ostane sam. Aj ked ... On si svoje uhra, mal by byt na rok lepsi, ak tam pride brankar ,co trenoval zo starsimi ziakmi, zaloznik co hraval a ma kvalitu. Rozmysli si to utocnik(ye este skusi futbal. Dve, tri 2008 vedia hrat futbal 2009 su lepsie na utoku(to bude muystvo prevayne 09). Aj narok budu do 5.teho miesta. Takto zaklad nejako daju, neviem kto bude trener, ale aby si vyhraval v kuse - potrebujes nie 8 dobrych hracov,ale 15nast. Vyhrali 2:1. https://mfk-revuca.futbalnet.sk/tim/30173.Snad to zajtra Dududince...., alebo inak Dudince su zasluzene druhe(u nas, nas aj bili - futbalovo) a tretia ma byt Tornala (u nas hrali vyrovnany zapas, vyhrali v Detve 0:8). Ze by to tak malo byt si pozrite skore. Najmenej obdrzanych golov. Strielat goly vie aj deviatate Filakovo. Chlapcovi od nich co je najlepsi strelec sutaze gratulujem. -------------- Chalan hraval a vcelku dobre. Aby som zhrnul sezonu. Chalan hraval v zaklade - teda s najlepsimi. Bol tam najmladsi jediny piatak(iny piatak nebol,lebo nieje, syn uz za pripravku nemohol hrat. do zakladu sa dostal - lebo hral dobre, aj chodil trenovat). A jediny s ciganskej skoly. Hrali dobre, trenerovi cest. Za vsetko co spravil. Mal dobrych hracov, dobre natrenovanych a na kazdy post dvoch(niekedy si zahral aj treti),okrem brankara(raz stoper isiel do brany na druhy polcas). Ked som tych chlapcov videl v auguste a minuly tyzden nenormalny pokrok spravili. A co mna tesi aj viac - zlepsili sa aj superi. 1
slimak Zverejnené 14. Jún, 2019 Zverejnené 14. Jún, 2019 Som sa pozrel na stranky konkurenta(byvaleho Junior KE) - ze ako sa im dari, maju same vitaztva ,ale asi .. jeto horsie ako u nas(mensia konkurencia). Ine som chcel,sme s nimi hravali vacsinou v hale. A na poste mojho syna,mali sikovne dievca. https://sfz.futbalnet.sk/zapas/410902/ Chalanovi co mu to neslo v hale, hraj ako ona. Daval som jemu(ju) za vzor, alebo toho nasho najlepsieho hraca. On niekedy len vysedaval na tych turnajoch. Lebo hrala dobre. Som rad ,ze hrava stale - je kapitanka lokomotivu.
slimak Zverejnené 15. Jún, 2019 Zverejnené 15. Jún, 2019 Dudince vyhrali v Detve 4:0. Teda tretia bude Tornala a tak je to spravne.https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2340/?part=3631&round=68784 Dudince aj Tornala s nami hrali vyrovnane zapasy. Stvrta Detva. Musia pridat. Neexistuje aby dnes treti klub dostal od nas dva krat 5:0, debakel s Tornalov 8:0, ci posledny s Dudincami. Pridat musia aj dalsie kluby aby ta liga bola lepsia. Ale tam potencial je ,len to musia robit. Zlepsovat sa. Tam moze byt 10 dobrych klubov. Krtis aj stiavnica to robia dobre,ale trosku pridat. Syna som sa spytal dnes(dnes som ho videl - spal u rodicov zo zapasu sa vratil o pol desiatej) , ze ci Lucenec ide do prvej ligy? Oni vyhrali starsich ziakov. Ze hej. Ja neviem ci niekto vypadne - nejaky kvalitny klub ku nam my ich potrebujeme. Lucencu gratulujem a prajem im to. Myslim,ze to tam robia tiez dobre. Zapas s Lucencom vyhrali len 2:1 , ale nemali ziadneho zaloznika - jeden bol v Cechach na turnaji s Podbrezovou a druhy neviem kde. Prisli tam jedenasti a to vyhrali, lebo vedia hrat futbal. Lucenec mal 21 hracov. Este raz som rad ,ze maju v Lucenci deti. Viem ze 2007 su 6 deti v Rimavskej Sobote. Gratulujem a nech hraju prvu ligu. Oni sa o to snazili o rok skor ako my. Zacali robit s detmi. Ja som v Lucenci bol asi na 5 turnajoch(so synom) a syn 7mich. Teda viem, ze sa snazia. 1
slimak Zverejnené 29. Jún, 2019 Zverejnené 29. Jún, 2019 Vcera futbalisti mali ukoncenie sezony v dome kultury. Chalan dostal ocenenie - diplom a loptu - trenerov hrac. Trener mal powerpointovu prezentaciu. Zhodnotil sezonu. Neskor bola recepcia. Ja som tam nebol,tak viacej nebudem pisat o tom. Su to blazni ... nech sa im dari vtom co chcu dokazat. Teraz cez leto vraj idu dat novy travnik a umele zavlazovanie a neskor chcu spravit na B ihrisku umelu travu. Teda infrastrukturu nejaku uz mat budu. Som pocul,ze aj sportovu halu mesto ide postavit. Tak uz len zohnat styridsat malych deti a do dvoch rokov mozu mat aj prvu ligu. 40 novych deti by znamenalo,ze stvrtina z rocnika by boli futbalisti. To by sme boli asi najfutbalovejsie mesto na Slovensku,mozno v Europe. Este je tu jeden clanok.https://kosice.korzar.sme.sk/c/22155147/v-sutazi-vsfz-sa-nasiel-tim-ktory-nestratil-ani-bod.html Toto boli nasi superi na turnajoch pripraviek.Odohrali sme proti nim mozno aj desat zapasov.Z pociatku boli o dost pred nami, neskor sme sa im minimalne vyrovnali. 1
slimak Zverejnené 29. Jún, 2019 Zverejnené 29. Jún, 2019 Teraz len zamyslenie. Mna. Chlapec vyhra sutaz v malovani, v matike je druhy(nejake olympiady a pytagoriady) , chodi na nejakych Matkov ci na Zvolenskom Sturovi(celostastna sutaz, tam sa rozprava) bol. Je dobry futbalista. Co s nim?Nechat ho tak nech robi co chce a vsetko, ci ho na nieco upriamit. On nieje genius. Je len nadpriemerny. Vytvarna je dva hodiny - futbal len trening 8 hodin. Potom sobota ak su u supera cely den. Ja neviem co s nim, necham to tak. Na olympidy v matike ho pripravim to dalsie neviem. Je to na tych dalsich. ---------------Chalan mi robi radost ,aj dcera. Na tych hocijakych sutaziach nema konkurenciu. Myslim okresnych. Lebo tam niesu deti. Dcera mi nerobi take starosti. Necham tak. nic mu nezakazem nech robi co chce. ---------Vlastne moja dilema bola --- ze len nieco mozes robit dobre ci skvelo. Necham to na nom co chce robit. Neviem to vybrat ani ja, ani vy. Ma siroky zaber a vsetko sa skvelo sa neda robit. Ale necham to na jeho rozhodnutie. 1
D'Ady Zverejnené 29. Jún, 2019 Zverejnené 29. Jún, 2019 hm, to zalezi od toho, ake ma ambicie(alebo vo vseobecnosti, ake maju ambicie rodicia...)osobne si myslim, ze je len malo deti v mladsom skolskom veku, ktore by sa vedeli same niekam nasmerovat - bud ich k tomu cielene vedu rodicia, alebo ich k tomu tahaju kamarati (cize robia to nie kvoli sebe, ale ze chcu byt v partii), alebo maju nejaky vzorale asi fakt si len par z nich povie - chcem byt reprezentant v tomto a tomto (to sa tyka sportu, ale analogicky aj umenia alebo vedy)takze asi to treba nechat na samovyvoj a v neskorsom veku sa ukaze; nakoniec - ak to podmienky dovoluju, tak vsestrannost je vzdy lepsia ako byt vynikajuci v niecom a ostatne veci nula...mozno by sa zdalo, ze to nevyhnutne vyusti do sediveho priemeru, ale nemusi to tak byt 2
slimak Zverejnené 29. Jún, 2019 Zverejnené 29. Jún, 2019 Vcerasia akcia pre futbalistov - nebola len pre dnesnych rodicov - mna - mna nezasiahla. Je to pre tych dalsich rodicov. Rodic velmi rozhoduje co bude z jeho dietata. Inak aj kto ... Na sport dieta dovedie len rodic. Ale tam ho musi nosit a denne. Ako do skolky ci skoly. Deti ci na futbale ,biatlone, ci karate budu radi. Mozno niekomu ten sport,ci trener nevyhovie a trebaho dat na volejbal.--------------------- Chalan nie je genius. Ale mu dam na matike test pre siedmakov(dve rocniky vyssie). A co nechape mu vysvetlim. To co sa neucili mu nevysvetlujem. Sa spytam - vies, uciliste sa to?
slimak Zverejnené 30. Jún, 2019 Zverejnené 30. Jún, 2019 Ja len taky postreh. Rodicia nevedeli mat dieta. Poznam dve pripady jedni sa pokusali mat druhe. Jedny uz si nepamatam ci prve ci druhe. Obe rodiny maju jedno adoptovane a dve vlastne. Do dvoch rokov ako si zobrali dieta z domova ,mali aj vlastne. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. Júl, 2019 Zverejnené 6. Júl, 2019 Teraz len zamyslenie. Mna. Chlapec vyhra sutaz v malovani, v matike je druhy(nejake olympiady a pytagoriady) , chodi na nejakych Matkov ci na Zvolenskom Sturovi(celostastna sutaz, tam sa rozprava) bol. Je dobry futbalista. Co s nim?Nechat ho tak nech robi co chce a vsetko, ci ho na nieco upriamit. On nieje genius. Je len nadpriemerny. Vytvarna je dva hodiny - futbal len trening 8 hodin. Potom sobota ak su u supera cely den. Ja neviem co s nim, necham to tak. Na olympidy v matike ho pripravim to dalsie neviem. Je to na tych dalsich. ---------------Chalan mi robi radost ,aj dcera. Na tych hocijakych sutaziach nema konkurenciu. Myslim okresnych. Lebo tam niesu deti. Dcera mi nerobi take starosti. Necham tak. nic mu nezakazem nech robi co chce. ---------Vlastne moja dilema bola --- ze len nieco mozes robit dobre ci skvelo. Necham to na nom co chce robit. Neviem to vybrat ani ja, ani vy. Ma siroky zaber a vsetko sa skvelo sa neda robit. Ale necham to na jeho rozhodnutie. my sme mali podobnú situáciu s našou mladšou (u staršej to bolo jasné, na čo je šikovnejšia ako na iné). Mladšia bola naozaj dobrá vo všetkom, do čoho sa pustila. Krásne spievala, dobre kreslila, išli jej aj humanitné, a technické predmety, ako jedno z mála dievčat jej ani matika, ani fyzika nerobili žiadne problémy. tak sme s ňou navštívili nejakú poradkyňu práve na toto zameranú. Zobrali sme tam obidve dievky. Poradkyňa sa len im dvom venovala naozaj celý deň od rána až do neskorého popoludnia. Okrem rôznych testov sa s nimi rozprávala, hrala, a neviem čo všetko ešte. A potvrdila nám to, čo sme aj už vedeli: staršiu nasmerobať skôr humanitným smerom, ak nechceme, aby bola v ďalšom školskom živote nešťastná, a mladšiu na čokoľvek, čo si vyberie, pôjde jej čokoľvek. Tvoj syn skončil tuším 5. triedu, až sa nemýlim? ešte má na seriózne rozhodovanie čas. ve´d ho nechaj, nech robí to, čo doteraz, ono sa to ukáže a nakoniec ked bude mať 14, isto sa bude vedieť rozhodnúť.Moje decká obidve sa rozhodli samé, samé si vybrali, ja som im len schválila výber. Potom, ked sa uvažovalo, kam zo strednej, to bolo teda ródeo. Staršia v pohode, ale mladšia si vybrala Žilinu. Vraj si chce vyskúšať žiť na internáte. Ja som to teda vzala športovo, no čo, aj ja som po mature šla z domu, a dobre som spravila. lenže Flinstona vtedy skoro kleplo, vraj či v BA nie je dosť škôl. Ale kočka trvala na svojom (ako vždy, ked sa pre niečo rozhodla). I podala si prihlášku, i spravila prijímačky a bez problémov ju prijali. najväčší cirkus robili naši rodičia. Moja mamka že vraj čo si to chúďatko počne samé v cudzom svete...keby ma to nevytočilo, bolo by ma to pobavilo, hahaha, že chúdatko. A že samé. Ona si vždy vedela poradiť, už ako 5-ročná si sama našla pomoc, ked sa stratila na Zlatých pieskoch, prv ako si to tí, čo ju mali na starosti, vôbec všimli, už sa počuli v rozhlase, kam si majú po ňu prísť, tak prečo by si neporadila v 19-ich. Ale mamku som uzemnila tým, že aj ja som bola od 19 preč z domu, a ako som sa mala dobre. A svekruša, že ona by svojho syna nikdy tak ďaleko nepustila. Nuž som schladila aj ju, že ten jej syn jeden bol len o rok starší a šiel na ZVS, a druhý mal 22, ked sa ženil a tiež šiel z domu. A Flinstone prežíval horor z poloprázdneho hniezda a podchvíľou mi pílil uši...ale to už je súčasťou inej témy. 2
slimak Zverejnené 6. Júl, 2019 Zverejnené 6. Júl, 2019 A to je jasne ,ze ked ma 11 rokov nebudem za neho rozhodovat. Co ja viem co zneho bude? Mozno mierne uspesny zabijak. Nech robi to co ho bavi a jeho vsetko to kam sme ho dali. Ci futbal, ci malovanie. Jeho by bavilo hocico. Ide o to ,ze futbal mu zaberie do tyzdna mozno 15 hodin. Len treningy a zapasy. Mne to nevadi, dva hodiny malovanie, ked ho pripravujem na matematicke sutaze-priemer cez rok je asi polhodina. Ze mozno ma toho dost. Ale vypada spokojny. Doma sa velmi neuci(nepotrebuje to,ani nema cas). V skole sa nauci,ale on je v druzine do tretej, tam si robi domace. Vlastne bol ci uz ani tohto roku ako 5-tak tam nebol? Ale maju kruzky.
slimak Zverejnené 7. Júl, 2019 Zverejnené 7. Júl, 2019 https://mfk-revuca.futbalnet.sk/tim/34263/ Lucenec ostava v II.lige. Neviem preco sa neprihlasili do I.ligy si ju vybojovali. Zrejme maju malo deti. Co je pre mna smutna sprava. Ak to nedokaze Lucenec co ma 28 000 obyvatelov a velku spadovu oblast - vedla je Filakovo, Poltar co hravaju II.ligu,ze aj kvalitu by mali. Keby sa tam neprihlasila Revuca by som pochopil 13 000 mesto a spadova oblast mozno plus 4 000 ludi, odrezana kopcami od okolia. Ale Lucenec? Uz samotne mesto a okolie ... okres ma 74 000 vedla, Poltar 22 000. Ani z Krtisa to tam nieje daleko. -----------Teraz pozeram, ze sever vyhrali Kysucke Nove Mesto a hrali nejaky zapas s Lucencom co vyhrali 12:0. Zrejme oni sa neprihlasili,ci to nechapem. Lebo oni tiez ostavaju v II.lige.https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2337/?part=3628&round=68706 Hralo sa v Kremnicke.https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/426299/ No dobre, o rok o dva zastupca juhu uz 12 golov od severu nedostane.
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Júl, 2019 Zverejnené 14. Júl, 2019 ... No dobre, o rok o dva zastupca juhu uz 12 golov od severu nedostane. :zubiska: čo vyhlásená vojna juh proti severu?
slimak Zverejnené 14. Júl, 2019 Zverejnené 14. Júl, 2019 Vilma 12:0 - je zapas podla mna dvoch nevyrovnanych superov. Nepoznam ,ani som nesledvoval starsich ziakov. Nepoznam tu sutaz. Dovolim si povedat chalanove druzsto by s nikym na svete neprehalo 12: 0 .
secretka Zverejnené 16. Júl, 2019 Zverejnené 16. Júl, 2019 Keď som o mojej vnučke písala, vždy som písala len v dobrom; mala som však občas taký vnútorný pocit, že možno som nekritická, že chválim preto, že je naša. U nás sa školský rok skončil pred pár týždňami, v Anglii sa však v týchto dňoch do školy ešte chodí. Hodnotenie ale deti už dostali, a aj keď to nie je hodnotenie v zmysle nášho vysvedčenia, je to hodnotenie slovné na dvoch papieroch formátu A4. Mám dobrý pocit, pretože ak to hodnotenie napísala učiteľka v škole, naozaj to moje hodnotenie nie je nekritické a pritiahnuté za vlasy. Časť textu v hodnotení: Je zdvorilá, spoľahlivá, priateľská, jemná, má pozoruhodne pozitívny prístup, čo sa týka školskej práce, je snaživá, všetko čo robí, robí s veľkou snahou; bolo radosť sledovať, ako jej rastie sebadôvera ... skrátka celé hodnotenie je veľmi pozitívne. A hodnotenie má v texte aj jednu vetu, ktorá poteší ... je jedna z najmilších detí aké poznám! Keď si predstavím, že môj syn aj nevesta išli do prvého ročníka keď boli o niečo starší ako je moja vnučka teraz, a čo všetko už ona dosiahla, kam sa dostala, je to neporovnateľné. Aj keď ... ja som týmto skorším nástupom do školy nikdy nebola a ani nie som "stotožnená". V UK ale asi majú ten systém prepracovaný tak, že väčšina detí tieto povinnosti zvláda; aj keď, na rodičovskom združení učiteľky ohodnotili, že vidia rozdiel, kedy deti do školy iba chodia /však škola ich to naučí/ a kedy deti doma tzv. pracujú. V tomto veku sú tie výsledky v škole aj zásluha rodičov, čiže tá pochvala "padla" aj na ich plecia. Len malinká poznámka, rodičovské združenia nie sú na úrovni celej triedy, ale individuálne, vždy učiteľ iba s rodičmi jedného dieťaťa. 2
slimak Zverejnené 16. Júl, 2019 Zverejnené 16. Júl, 2019 Mam kamarata v anglicku a brata. Ich deti tiez mali,ci maju velmi dobre vysledky. Lebo ich rodicia sa snazia. Su v cudzom prostredi a chcu aby ich dieta ,nie ze zapadlo(do priemeru) - ved oni tam sli aj kvoli detom. Na dochodok sa vratia ci pojdu niekde inde.
slimak Zverejnené 19. Júl, 2019 Zverejnené 19. Júl, 2019 Fotky z oslav titulu. Konca rocnika - na fotkach uvidite,ze sme oslavovali trener a rodicia. Aj trener je rodic. 2
slimak Zverejnené 21. Júl, 2019 Zverejnené 21. Júl, 2019 Na tej druhej fotke su traja ludia - je to trener - rodic hraca co mal treti najvacsi pocet golov. Sikovny chalan. Je tam prezident klubu, rodic troch deti co su na fotke, utocnika, obrancu a brankara. A potom je tam trener A - dospelych - to je ten najtucnejsi-on par rokov dozadu este chytal. Mozno 5 rokov dozadu. 7 rokov dozadu chytal za Revucu - to je rodic najlepsieho utocnika. Druheho najlepsieho strelca. Na prvej fotke mate oboch rodicov aj najlepsieho strelca - ten je zaloznik. Aj mna ,zenu a dceru. Chalani sa teraz rozdelia. Vacsina 12 sti budu hravat za starsich ziakov a syn, jeden zaloznik a bolo by dobre aby pokracoval aj utocnik za mladsich ziakov. Pribudne tam aj dobry brankar. Doplnia ich sikovni mladsi hraci. Bola to zaujimava sezona. Ale tesim sa aj na dalsiu. Zacnu trenovat zaciatkom augusta. Prvy zapas je s Dudincami - minuly rok po nas najlepsie druzstvo.
slimak Zverejnené 23. Júl, 2019 Zverejnené 23. Júl, 2019 Chalan vyplel chodnik. Asi 70%, dnes mu pomahala zena, bratanec,sesternica a sestra. Sa ich pytam naco to robite, zajtra mu budem musiet vymyslat novu pracu. Samozrejme ze ju vymyslenu mam. Co robi na ziatku - je len priprava aby sa naucil robit.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz