slimak Zverejnené 26. Apríl, 2019 Zverejnené 26. Apríl, 2019 utocnik je lepsi hrac ako moj chalan. Ale nie v obrane. Chalan mi povedal,ze uz na to kasle(ako utocnik) .... dalsi rok uz nebude hrat. Ak sa to to deje, ze prichadadzaju o naj lepsich hracov. Tak tam nemusi hrat ani moj syn. Ja jeho otca poznam,aj trenera - vsetci sme medzi sebou hravali futbal. Ten utocnik toto zazival dva roky. Na rok bude iny trener a bude hrat v utoku. Neviem ci svinstvo - ci prianost. -----Preco sme hrali v Podbrezovej? Ako na trening sme viac ako dobry. Len oni si uz tahaju deti k sebe(tri deti ci pat). Moj syn bude hrat v tedy ak jeho spoluhrac(utocnik), na jesen. A Podbrezovu do######eme tak ze ti to budu pamatat. Chlapec spilmacher dajte nanho syna a nebude mat loptu. Ja MFK Revuca - pre mna to nieje nic - nikdy som ich nevidel,ale deti? MFK Revuca.. to je nieco ine. preco nebude mat loptu - je technicky slabsi ale vie behat. On je aj inteligentni preto si vie priestor postrazit. On hra obrancu od 5tich rokov. Uz sa na neho nieco nalepilo. A trenuje stymi lepsimi. Teda aj ten najlepsi odnas co odide - daju ho na neho a bude plakat - trikrat mu zoberie loptu a hviezda bude ta tam. Rozculena, kopat , proste aut. Na treningoch sa to stava.
slimak Zverejnené 26. Apríl, 2019 Zverejnené 26. Apríl, 2019 Chalan sa pripravuje na Zarnovicu -mal by to byt dobry super. Vyhraju tam 6:0. Utocnika davat do obrany a znechutit mu hru. Nieco take primitivne a robit mu to dva roky. Pytas sa preco? -----Este k tomu utocnikovi. Ked hraju 7dmi chapem. Nech sa striedaju. Ale predvcerom potrebujes jeho zaloznika ci utocnika - co on je a velmi dobry by mohol byt. A sedel na lavicke. Nechapem o co ide tomu trenerovi. Ja to nechapem od jeseni. Preco ho neda do utoku,ci zalohy a on ich vela nema,dobrych hracov - moj syn tam hrat nemoze,lebo na to nema - ten chalan ano. Nechapem a som z toho zhnuseny. On nema zalohu. -----Utocnik vcera dostal gol. Lebo nevie branit. Laxne ktomu pristupoval - a jeho protihrac z poza sestnastky dal gol. To dieta tam to nebavi. Dufam ,ze na rok budeme mat ineho trenera. On keby hral v zalohe tak pod nim obranca by nema co robit, a bolo by to jedno kto tam je. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 27. Apríl, 2019 Zverejnené 27. Apríl, 2019 Chalan sa pripravuje na Zarnovicu -mal by to byt dobry super. Vyhraju tam 6:0. Utocnika davat do obrany a znechutit mu hru. Nieco take primitivne a robit mu to dva roky. Pytas sa preco? -----Este k tomu utocnikovi. Ked hraju 7dmi chapem. Nech sa striedaju. Ale predvcerom potrebujes jeho zaloznika ci utocnika - co on je a velmi dobry by mohol byt. A sedel na lavicke. Nechapem o co ide tomu trenerovi. Ja to nechapem od jeseni. Preco ho neda do utoku,ci zalohy a on ich vela nema,dobrych hracov - moj syn tam hrat nemoze,lebo na to nema - ten chalan ano. Nechapem a som z toho zhnuseny. On nema zalohu. -----Utocnik vcera dostal gol. Lebo nevie branit. Laxne ktomu pristupoval - a jeho protihrac z poza sestnastky dal gol. To dieta tam to nebavi. Dufam ,ze na rok budeme mat ineho trenera. On keby hral v zalohe tak pod nim obranca by nema co robit, a bolo by to jedno kto tam je. stretla som sa s niečím podobným, ale tam poznám potiváciu. Boli sme ešte také puberťáčky, segra mala spolužiačku, ktorá mala otca atletického trénera, a tá baba zlanárila aj spolužiačky z ich triedy. Dovtedy tam bola najsamlepšia, ja si už nepamätám, aké trate behávala, tuším 200m či tak dajak, ale zakrátko sa ukázalo, že z tých nových báb jedna je mimoriadne dobrá, dokonca oveľa lepšia ako tá trénerova dcéra. A čo spravil milý tréner? No nie aby rozvíjal aj talent tej novej baby, a AJ, NIELEN, svojej dcéry, ale tú novú babu preradil na inú disciplínu, aby tá jeho dcéra neprišla o prvenstvo. Ak ten chlapík, o ktorom píšeš, tam nemá svoje decko, tak si neviem predstaviť, čo tým sleduje. Ale tutoho, o ktorom píšem, viem presne, o čo mu išlo.
slimak Zverejnené 27. Apríl, 2019 Zverejnené 27. Apríl, 2019 Neverim ze trener toho chalana chce potapat,ale ho potapa. Chcem ineho trenera, chcem aby ten moj chalan snim hral - viem ze je lepsi.Ale tip mi vysiel. https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/377490/
slimak Zverejnené 27. Apríl, 2019 Zverejnené 27. Apríl, 2019 https://zp-sport-podbrezova.futbalnet.sk/tim/29496/hraci/ Ja som len obranu presiel. Hrac z okresu KE,RV,ZA,domaci, BB, ZH,PD,domaci, DK Ja neviem ci som zle zacul, ci len pochopil. Vraj u nas platia starsim ziakom aby prisli a hrali.
Vilma Flinstonova Zverejnené 27. Apríl, 2019 Zverejnené 27. Apríl, 2019 ... Ja neviem ci som zle zacul, ci len pochopil. Vraj u nas platia starsim ziakom aby prisli a hrali. no to už sú úplní profíci!!! :) :) :)
slimak Zverejnené 27. Apríl, 2019 Zverejnené 27. Apríl, 2019 Je to smiesne ci smutne ak to je pravda je to smutne. Co sa v nasom time nepaci, maju malo pohyblivych stoperov, to kazi nasu hru(myslim ak sa hra na jedenastich a cele ihrisko - nevladzu behat,nevedia). Maju dvoch pohyblyvych,ale vtom zapase s Podrezovou jeden chybal.Do zalohy by som dal utocnika - sedel nalavicke - nezmyselne - je to lepsi hrac ako moj syn, ci pol druzstva. Mna sere keby tam bol mohlo by to vyzerat uplne inak. Preco nehra ani v jedenatke? Poviem to nepriamo, kvoli tomu preco nechyta 07 za mladsich ziakov,"radsej" sedi na lavicke u starsich ziakov. Trener ma utocnika syna,ale ten je dobry. Ale to neznamena ze ci jeho ci ineho nemoze na patnast minut nahradit. On patri tam. Do utoku. Alebo zalohy. On nema nahradzat mojho syna. Tam nepatri. mojho syna moze nahradzat iny chalan - co nevie hrat ale sa nauci. Pred nim keby bol utocnik nic by branit ani nemusel. Utocnik by si to v strede postrazil. To,ze som tipoval 0:6 na Zarnovicu . Nasi utocnici sa dostali do formy. V Podbrezovej to ukazali, vsetci traja. Nakladacky budu dostavat dalsie muzstva. -----------------Pre mna co je nepochopitelne, nemas vela deti, malo sikovnych. Aj kus -dieta aj sikovneho si len tak djees? kvoli comu? Preco? ------------Statistika Podbrezoveej odkial maju hracov U patnast - o tri roku starsi ako moj syn.https://zp-sport-podbrezova.futbalnet.sk/tim/29504/hraci/ Prvy mam PO,ale asi je to poltar, druhy je od nas z jeho otcom som sa bil , zapasil. Zdravime sa. Pre mna ked som snim chodil do skoly bol kamarat,aj ked sme si dohodli bitku. ,dalsi cierny balog, Traja domaci, Cierny balog a nejake Kosice. To su obrancovia. Hraci co maju strnast rokov. Co ma prekvapilo z horehronia tam nik nieje, dediny a velke tam su. Aj 5 co maju nad dvetisic obyvatelov.Viem ze u nas aspon dvaja za nas hraju. Neviem ci z Telgartu, ciPohorelej, pozriem.https://futbalnet.sk/member/1400628/#playerA este jeden. Obaja su 05 teda na rok moze Revuca vyhrat obe sutaze.-------------kamarati z prvej ci stvrtej triedy - mate takych? Co si na nich uz ani nepamate. Ja som takych mal. Jeden mi dal zub z diviaka- jeho otec bol polovnik. Deti co boli vasimi kamaratmi a dnes ich uz nespoznas a budes im vykat,ak na nanho narazis. Ja som mal aj inych kamaratov - ktorych by som nepoznal- nietktorych uz ani neuvidim. Teraz myslim - cely svoj zivot az po vojnu.----------Ono to obdobie pre mna ,ked som ma 7-9 rokov bolo vyznamne- vtedy sa do mna moja zena zamilovala - teraz spi dva metre vedla. a zrejme vtety som aj nieco musel urobit ci byt- co ju to - ja zaujalo. -------Este sa vratim k futbalu - vela krat synovi pomohol stoper. On ma stastie ze na jeho strane su ti behavejsi. Branit vedia aj syn aj stoper,ale dopredu nula.
slimak Zverejnené 4. Máj, 2019 Zverejnené 4. Máj, 2019 Dnes je na programe dvadsiate kolo. https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2340/?part=3631&round=68778 Dudince su uz druhe a po tomto kole sa dostane Tornala na stvrte miesto. Ak nebude bodovat a bojovat o 4.miesto u nas Stiavnica. Asi sa pojdem pozriet na zapas, som zvedavy ako to stiavnicania zvladnu. Vysledok neviem. Ale ak maju formu nasi a super bude slaby 6:0. Chalan si kopal so susedom. Dieta - cigan v pestunskej staroslivosti o dva roky starsi,je tam s bratom uz asi 5.ty rok. Robili najazdy - utoky na prasiak. Chalan nevel dat gol . Ziadna klucka nic. Vtedy dostal odomna pucung, aj trening. Branit vie ale dopredu je to velmi slabe. Trenerovi to asi staci. Asi dva roky som chalana nechal tak, ma dost treningou, nech sa to nauci tam. Ale nenauci. https://sport.aktuality.sk/c/395286/na-striedacke-mladi-hraci-by-nemali-citat-spravy-varuje-pred-domacimi-ms-v-hokeji-2019-lubomir-visnovsky/ Nauci sa to len trenovanim, skusanim a hranim vo volnom case. A vtom je ten rozdiel dnes a pred dvadsiatimi tridsiatim a viac rokmi. Deti sa medzi sebou nehraju. Na ulici. Na ihrisku. Ja ako rodic,len suplujem to co moji rodicia mali zadarmo. Ja musim priviest dieta do Kosic aby si mal s kym zahrat futbal. Zahrat sa. Resp. n trening aby stretol deti a hrali sa. Podla mna aj dcera(tento tyzden bola prvy krat na treningu a tesila sa a bavilo ju to, kvoli inym detom - aj ze jej nahravali lebo bola najvacsia a najstarsia, su tam mozno skolkari prvaci,druhaci). Oproti je sused ma dceru ale ju som uz mozno polroka nevidel. S dcerou sa nehraju, o dom dalej su trojicky(70 metrov) - s ktorimi chalan bude hrat dnes proti stiavnici - poznaju sa 6 rokov - na ulici sa nikdy nehrali. Nepobicyklvali nikdy nic. Este,ze su tu tie cigancata - oni spolu chodia aj do skoly. S nimi sa hraju. Ved tie klucky si musi najprv rozmysliet, natrenovat, skusit proti slabsim(na ulici ,v skole) a potom aj II.lige(najprv na treningu ak mu to pojde v zapase) neskor v I.lige, Ale on to nerobi. Tak sa pojdem nanho pozriet, ci uz dopredu nieco vytvori. On nevie ani nejak prihravat. Pociare mozno. Teraz je vek kedy sa to musi naucit. 1
slimak Zverejnené 4. Máj, 2019 Zverejnené 4. Máj, 2019 Tak Stiavnica po dnesnom kole ostane na 4.mieste. Vyhrali u nas .https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/377500/ 6. kopal koputovy kop bol jeden vyssi aj silny aj velmi dobry. Ostatni chalani tiez mali makaci. Nam chybal lavy bek hral za starsich ziakov a lavy utocnik. Potom nahradnik stoperov. Bolo to citit. Na jar chodia ku nam vcelku dobre druzstva. Sa na nas pripravuju. Problem je ten ze na jednej strane chybal bek a na druhej utocit nevedia(obrancovia,hlavne myslim krajnych nie stoperov,dnes aj jedneho stopera mohol dat dol aj tak nemal co robit a dat utocnika-ale trener ich nema lebo hra v obrane).Syn sa mi dnes pacil,on nemal asi ziaden obranny zakrok - snazil sa aj utocit. Ja si cenim aj snahu na prvy krat to nikdy nepojde. Aj ked trener nemal utocnika - "utocnik" hral v obrane .... Syn hral viac prvy polcas "utocnik" viac v druhom. Nemas utocnika, Nema tam kto vystriedat. A bud ho nechas sediet,ci das do obrany,kde nema co robit. Stiavnici gratulujem - chalani sa tesili. Hrali velmi dobre.
slimak Zverejnené 5. Máj, 2019 Zverejnené 5. Máj, 2019 Dobrý deň,týmto listom chcem reagovať na udalosť z dňa 25.3.2019, ako aj na pomery v mládežníckom hokeji v klube HC 05 Banská Bystrica. Aby som nevytrhol z kontextu len túto udalosť, pokúsim sa zrekonštruovať priebeh tejto sezóny od jej začiatku. Som rodič Maximiliána Samuela Mišanka, ktorý ako 12 ročný je súčasťou resp. bol 7. ročníka hokejovej triedy.https://www.dalito.sk/otvoreny-list-rodica-szlh-hc05-banska-bystrica/?fbclid=IwAR0B_KM6-o4SLthgTcDMCtMTm-QfJJWu2RW8MExiOVgGaQPE6GHPVEDrp1E Ja si nemusim nic predstavovat lebo ako funguje system som zazil na vlastnej kozi. Musim napisat, ze nie kazdy si musi vsimnut mnozstvo suvislosti, ktore neskor vytvoria celok. Predosly text si nepochopil spravne alebo som to nenapisal najlwpsie. Od malicka tlacia chlapcov podla toho aki su ich rodicia ustretovi. Nie vzdy he to len o peniazoch, z toho vyplyvaju dalsie uz spomenute anomalie. Talentovani chalani su samozrejme aj s bohatych rodin. Pokial sa rodina nechce v rannom veku rozdelit so svojim bohatsvom pre podporu kluboveho rozpoctu a tym aj zlepsenie prijmu zloziek, ktore sa o zverenca maju starat a nepodari sa ho do 8-9 triedy utopit, prichadza plan B kedy je rodic priamo osloveny o spolupracu alebo vypomoc klubu. Ak ani vtedy rodic nepochopi, neskor sa zacnu diat veci, ze zrazu je chlapec davany bokom a tlaceni ten druhi, ktoreho rodicia boli ustretovi. Tych moznosti ako znemoznit chlapca je neurekom a 'odbornici' v tomto smere neskutocne zdatni. Konkretne: chces do branky pretlacit preferovaneho s ochotnymi rodicmi spolupracovat na post jednotky a konkurent je sikovny a potrebujes nie prehrat s nim v branke, potrebujes ho odrovnat, aby nik nepochyboval o tvojom rozhodnuti, takze pitrebujes aby tim s nim v branke dostal poriadnu kefu. V pripravnych zapasoch sa brankari striedaju, kazdy chyta svoj zapas kde moze ukazat kvality. Pokial sa to nevyvija akoby malo, pred pripravnym zapasom toho koho nechces mat na poste jednotky, tak vzdy das kapky celemu timu a odrovnas ich fyzicky. Na druhy den zavolas manazera ( ktory nevie za akych okolnosti hraci do zapasu nastupuju ) pozriet sa na prpravny zapas kde zlyha cely kolektiv, ale medzi recou mu naznacis kto je v branke. A naopak, koho tam chces mat, tim postavis kompletni a oddychnuty ..... U hraca z bohatsej rodiny s talentom som tiez zazil pribeh, ktory potvrdzuje napisane. Chalan talentovany, vzdy hral o kategoriu vyssie ... prislo obdobie prechodu do dorastu a zrazu tento nebol dost dobry. Rodicia protestovali a nakoniec boli nuteni chalana zobrat z klubu a vybavit mu posobenie v zahranici. Zastresoval to hrac ktory v tom zahranicnom klube posobil, samozrejme bolo potrebne sa postarat o ubytovanie stravu atd. Nastastie rodina bola dobre situovana a vsetky zvysene naklady zvladala a chalan nakoniec posobil nedavno v U18 aj U20 a vyvratil mnozstvo argumentov o malom predpoklade sa presadit ked prechadzal z kadetov do dorastu. Z napisaneho vyplyva ze nebyt moznosti odchodu z materskeho klubu, ten chlapec by uz hokej zrejme davno nehral.http://www.hokejportal.net/?q=clanok/slovaci-prehrali-so-svajciarskom-vypadli-z-elitnej-kategorie/91885/diskusia Ze sa to deje kvoli peniazom som si isty. V hokeji. U nas je trenerova chyba - ze chlapcou nevyuziva na spravnych miestach(teda jeho hlupost - inak si to neviem vysvetlit). U jedneho utocnika - ze nehrava v utoku , u druheho stopera ,je sikovny ked hraju jedenasti by som ho dal do zalohy. Obaja hravaju ,ale vyuzival by som ich inde my ich potrebujeme, aj horsich hracov potrebuje ako je moj syn ci oni. Kludne horsi hrac moze alternovat mojho syna. Lepsi nieje a tam sa toho az tak nedeje,ale aj ten horsi aby sa stal lepsi potrebuje priestor. Nam vcera chybal utocnik aby spravili lepsi vysledok aby hrali lepsie. Syn v druhom polcase ak vyrovnali po pokutovom kope. Syn s tym nic nemal spolocne(penaltu si sam vyrobil brankar) isiel na striedacku, trener si asi myslel,ze utocnik v obrane mu pomoze(potreboval dat gol). No nepomohol. Keby bol v utoku mohlo to byt mozno inak. Na kazdej pozicii by mal byt jeden nahradnik,skoro tak dobry ako ten hrac zakladu a mal by mat priestor v zapase. V podstate to u nas tak je(utocnik vcera asi odhral tridsat minut,ale mal hrat v utoku). Len utocnik je mimo a jeden utocnik nema alternanta. Vcera traja,styria hraci co by mali hrat na ihrisku neboli a bolo to citit. Ale to sa stava ze ti nepridu vsetci. Ale je tam ten alternant co ho ma zastupit - teda musis mat paletu hracou aby si nieco namaloval. Pruser bude ak ti dvaja na rok prestanu hrat - bude to skoda pre nich aj pre druzstvo Vcera stiavnica vyhrala,lebo hrala dobre, a nasi utocnici,lebo ich bolo malo nevladali v utoku. Ti co tam hrali sa snazili,makali. Len ich nemal kto vystriedat. A krajni beci im nevedeli pomoct - lebo nevedia aspon ti co boli na ihrisku utocit. Na jesen im aspon synovi ale t bolo zakaane. Nemoze vyvazat loptu maximalne par krokov a potom ju odovzdas, nemas ist daleko max cca pol ihriska. Mas vbojovt a loptu odovzdat utocnikovi. A stoj(aby zbytocne on a jeho protihrac neprehustovali priestor pred brankou). Syn tak aj hral a ked som sa ho nato pytal preco tak hras,ze on to tak hrat ma - od trenera. Ale na jesen to bolo ucinne. -------------------------------Vyžaduje si to veľkú odvahu. Futbalová Žilina nastúpi proti Dunajskej Strede iba s hráčmi, ktorí sú odchovancami klubu. Na prvoligovej scéne niečo podobné nemá obdobu.Žilina sa k tomuto kroku odhodlala napriek tomu, že vo Fortuna lige tuho bojuje o pohárovú Európu. https://sport.sme.sk/c/22113510/online-zilina-dunajska-streda-futbal-live-zapas-odchovancov.htmlZilina to robi asi trochu inak. 1
slimak Zverejnené 5. Máj, 2019 Zverejnené 5. Máj, 2019 U hokejistov ze deti maju hrat hocico aj utocnika aj obrancu,ci brankara. Neviem ako je to v hokeji. Vo futbale, hned ked boli skolkari a prvaci bolo jasne kto bude co. Sami deti sa tam postavili a tam hrali. Moj syn nemoze hrat stopera(je aj maly). Neviem nerozpraval som sa snim o tom, ale on nikdy nezahlavickuje(mozno o dva mesiace mozno dva roky),ja som ho videl dvakrat zahlavickovat co mu dal center na hlavu a on tam hlavu dal a potom obe trenengy skoncili. Moze hrat mozno aj niekde inde,ale sa to musi naucit. Moj syn si sam vybral miesto kde chce hrat. Hra na mieste kde je pre druzstvo prospesny, lepsi tam nieje. Utocnik je lepsi hrac,ale keby hral v utoku.A to ma zabite dve roky. V obrane. Minuly rok to mozno bral,lebo bol mladsi - on je rocnik ako syn(zpociatku som to aj chapal tak keby hral zle syn,bude tam hrat on,resp.ak bude blbo hrat syn bude tam hrat len on,ale realne to vyslo tak,ze syn tam nema problem,nevie utocit,ale to nevie tam ani utocnik ani to podla mna trenerer nevyzadoval). Tohto roku ho vyradil(minuly rok neviem - neviem ci tam hraval,asi len sedel) aj z toho pre neho blbeho postu moj syn - minuly rok moj syn bol pripravkar,nebol v tomto tyme. Hraju to 06 a 07. V zaklade su dve 07 , jasom vzdy tvrdil ze 07 su lepsie,sikovnejsie ako 06 . Je tam relativne pretlak. jedna 07 brankar chyta za starsich ziakov, jedna je v RS,ja by som bol rad keby sa vratila.Aj ked mu aj prajem ked sa mu v RS paci a ma priestor aby tam ostal. Tu by mal kamaratov a lepsich hracov. Za nas narok nastupia 08 aj 09. Su dobry. Budu ich asi trenovat treneri pripravkarov. Ja by som si to zelal. Chalan tam bude mat spoluhraca obrancu -co je trenerov syn,ako bolo aj teraz, len teraz to bol utocnik - ale jeho syn bol dobry. Ale ten synov "utocnik mal hrat jeho alternanta". A teraz bude otecko obranca. Ole jeho syn je tiez sikovny - neviem a dufam ze on to bude skladat ako to vysklada. Musi najst stoperov,celu obranu. Z utokom nebude mat problem. Dnesny chalanov trener je ferovy a poctivy trener. Na tych treningoch a za pasoch obetoval strasne vela casu. Ja sa futbalu az tak nevyznam. Ale z ludskeho hladiska by som ho nechal na rok trenovat starsich ziakov. Trenoval aspon 5 rokov deti , vekom svojho syna. Ale nechcem aby uz trenoval druzstvo kde bude moj syn. Neviem . mozno je to na neho uz vela. robi 4 treningy za tyzden plus zapas. Ale vela to bude a je na vsetkych trenerov. Tento sa im obetoval. Trener starsich momentalne - este je aj rozhodca a chodi piskat. TI treneri starsej pripravky su dvaja. Tiez maju do dvadsat deti. Robia to druhy rok mozno este niesu vyhoreti.
slimak Zverejnené 5. Máj, 2019 Zverejnené 5. Máj, 2019 Posledny zapas prsalo moj chalan sa mi pacil behal tam dopredu dozadu. Povodne som chcel napisat hrali zmoknute sliepky proti sliepockam - sliepocky hrali dobre a moj syn bol mlady zmoknuty kohut. Ale mne sa uz nezdal maly -- je mozne superovi hraci ti co nad nami vyhrali boli mensi. Sa mi zdal velky. Ale aj hral dobre. Ale mal tak vyzrety a dobry pohyb.Proste na svojom smetisku si to ochocil. 07 ako neskora 07 prisiel do timu len on(na jesen). Ta druha sla do Rimavskej Soboty. Ale presadil sa hra tam v zaklade a zasluzene,druha 07 tam hra uz styri roky. Potom su tam este dve 07 obe su lepsie ako moj chalan. Utocnik, aj ta druha 07 hra nahradnika 07. Normalne mozno by vsetci 4, ci vsetci 6 hrali lebo by boli lepsi. Vsetky07(sedem hracov). Ale je to sutaz 06 a trenera maju 06.
slimak Zverejnené 7. Máj, 2019 Zverejnené 7. Máj, 2019 Este ma napadlo vysvetlenie. Do utoku ho nechcel dat. Mozno minuly rok toho chalana - utocnika potreboval na tej pozicii- pravy bek- pri hre 7 je to aj zaloznik. Len tento rok tam prisiel syn. Dnes na treningu boli asi traja. Moj syn, utocnik a trenerov syn. Pri blogu o tom BB mladom hokejistovi je aj vyzivna diskusia. Vcera od deviatej vecer do polnoci sa trenera zastavali rodicia hracov co su s nim spokojni. Je tam do 80 prispevkov. Vsetky okrem jedneho blba na zamyslenie. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Máj, 2019 Zverejnené 8. Máj, 2019 teraz sa naplnilo príslovie Aká matka, taká Katka.Naša vnučka Ninka bola aj so sesternicou Emkou u babky (u mojej svatky). A krásne sa zahrali. vysypali hlinu z kvetináča v obývačke, urobili si z toho blato a neviem presne čo všetko tým ponatierali...počula som, ked to svatka hovorila zaťovi.A jej mama, teda moja dcéra, ked mala asi toľko ako Ninka, bola vonku aj so susedkinou dcérkou, a tiež si spravili blato a ponatierali ním susedovo auto. Zdôvodnila to tak, že počula, že bahno je liečivé, a to susedovo auto bolo škaredé a choré, tak ho vraj len ćhcela vyliečiť. 2
slimak Zverejnené 9. Máj, 2019 Zverejnené 9. Máj, 2019 Vcera bola brigada rodicov(ziakov),trenerov a priatelov futbalu, ani som nevedel preco(a co sa ma robit). So zenou sme tam stravili 6 hodin. Aj vcera sa nieco urobilo(aj pred tyzdnom mali brigadu rodicia pripravkarov). A je to kvoli .... https://www.facebook.com/kortina.sk/photos/gm.2244880958867955/2290857690965345/?type=3&theater Ale vlastne sebe(detom) zkraslili stadion.Natieralo sa malovalo a upratovalo. Syn vtedy bude na svatom prijmani sestre,teda ani svoj zapas prvykrat neodohra.
slimak Zverejnené 9. Máj, 2019 Zverejnené 9. Máj, 2019 Tak vyjadril sa aj klub.List s rovnaký obsahom bol na náš klub doručený prostredníctvom elektronickej pošty už 2. 4. 2019. Všetky skutočnosti, uvedené v liste JUDr. Mišankom, sme si interne vyhodnotili a o týchto záveroch bol JUDr. Mišanko informovaný dňa 12. 4. 2019 na vyše hodinovom osobnom stretnutí so šeftrénerom klubu pánom Javorčíkom. Nakoľko sa JUDr. Mišanko, aj napriek tomu, že jeho list obsahuje množstvo klamstiev a nepravdivých obvinení, rozhodol po mesiaci list zverejniť prostredníctvom nezávislého portálu DALITO.SK, zvažujeme právne kroky na očistenie dobrého mena nášho klubu, ako aj trénerov v liste dotknutých.http://www.hc05.sk/stanovisko-hc--05-banska-bystrica-k-otvorenemu-listu-judr--misankaA z ineho clanku - rozhovoru. V čem je nejvíc nemocný český hokej?„V tom, že velká část hokejových klubů zmutovala. Během dvaceti let přestaly sloužit k rozvoji hokeje v regionu, ke kvalitní výchově mládeže a k výchově hráčů pro reprezentaci a NHL. Změnily se v organizace, které mají sloužit k obživě skupiny lidí pracujících v klubu, a děti jsou pro ně potřebné pouze k tomu, aby to vše fungovalo.“ Rodiče jsou tedy bráni na hůl.„Celý tabulkový a přestupní řád je postavený na tom, aby jej financovali rodiče. Udržuje zvrhlý systém, kdy špatně fungující kluby profitují z odchodů hráčů. Pokud hráč chce přijít do klubu odjinud, většinou uslyší: „My tě moc chceme, ale sto padesát tisíc pro tento účel momentálně nemáme. Nemůžete to zaplatit vy sami, někdo bohatý v rodině, sponzor, nebo nemůžete si vzít půjčku? Rodiče nakonec většinou peníze najdou. Takže kluby si od nich nechají zaplatit příchod hráče. Ovšem za odcházející hráče vyinkasují plnou taxu. Rozdíl, který tím vznikne, tvoří další milionový příjem do klubové kasy z kapes rodičů. Ve finále tak tabulkový a přestupní řád vytváří dvojí korupční prostředí.“ Současné mantinely rovné nejsou?„Ne. Hráči, kteří jsou pod neprůstřelnými smlouvami v klubech, jsou v konečném důsledku odkázáni k několikaleté stagnaci. Klub jim často nedá šanci hrát za dospělé nebo ve vyšších kategoriích, protože tyto hráče má takzvaně jisté. Může si k nim dovolit cokoliv. Hráči zažívají hrozné situace a beznaděj, jejich rodiče se tím nesmírně trápí, protože vidí, jak jsou jejich děti nešťastné. Mnohdy je zájem o takového hráče z jiného klubu, kde by mohl hrát první nebo druhou lajnu, ale jeho klub mu neumožní ani hrát a ani odejít. Tato praxe nesmírně devastuje český hokej. Je to vynález zkázy pohodlných, zlých a hloupých lidí, kteří v zoufalství a z vlastní neschopnosti vymysleli a zdokonalovali takový paskvil. Každý, kdo se za něj staví, se vylučuje ze společnosti slušných lidí.“Více na https://isport.blesk.cz/clanek/hokej/201323/tata-noveho-jagra-otevreny-rozhovor-o-tom-co-zabiji-cesky-hokej.html Synovec hral za Trencin ako osmak na MS SR deviatakov, do deviateho rocnika uz nenastupil, rodicia ho poslali do Svedska. Preto co je zdpovedane v tretej otazke. 1
slimak Zverejnené 10. Máj, 2019 Zverejnené 10. Máj, 2019 Dnes chalan vyhral nejake oblastne kolo zvolenskeho .... Mali si precitat text a potom po patnastich minutach to prerozpravat. CeloSlovenske kolo je vo Zvolene. Ale jeho bavi bavit. Rozprava vtipy,mna to ani nezaujima pocuvat ho, ale ked su ludia co ho nepoznaaju, sa smeju a potom zacne. 1
slimak Zverejnené 11. Máj, 2019 Zverejnené 11. Máj, 2019 Dnes vyhrali dva jeden vo Velkom Krtisi. Chalan gol nedal opat. Ale ta sutaz - retoricka je toto. http://www.osvetazvolen.sk/xxix-rocnik-sturov-zvolen-celostatna-sutaz-v-retorike.phtml?id3=51650 Ja som o tom nevedel. To robia skoly(teda skolska ucast - teda trenerom syna vo Zvolene bude nejaka ucitelka). Chalan je nadany(resp. ide mu to) - vo vela veciach. A dakujem ucitelom a trenerom ze to vidia a ho podporuju aj ako ine deti. Teda,ze robia, ze nieco naviac. Pre tie deti robia a jedine ich to musi bavit - robia super robotu. Syn slusny futbalista, vyhral aj v malovani (teda aj tu sa nieco naucil) , v retorike, ci aj nejaky matko bol, aj on aj trieda hravaju divadlo, maju na skolskom dvore aj podium , ale aj matika mu ide. https://zsibzochare.edupage.org/news/?zac=80 Ta prva fotka ta ciganska skola to ma(podium na divadlo). Ma to lebo su tam sikovni ludia aj vriadeni, ucitelov( stym podiom neviem ako to bolo vyhrala to jedna ucitelka - zucastnila sa sutaze). Ziskali to v sutaziach. Nie od mesta. To podium im zaplatila PSS(sporitelia), pred skolou co maju tie cvicebne naradia to sme vyhrali v tej SMS sutazi a to platilo SPP(plynari). https://www.revuca.sk/?program=51&module_action__0__id_ci=121200 a Nadácie SPP a to neuveriteľnými 9645 a zaradili ju na 5.miesto v rámci celého Slovenska Zena oslovila aj mojich kamaratov ,kazdy jeden kontakt. Kamarat z Bratislavi - petrzalcan na urade poslal ralativne vela hlasov - mozno tridsat,z uradu od svojich kolegov. A my vo svojej kategorii - tam bolo viac - skola bola v jednej - tam boli absolutne najlepsi. V inych sutaziach to neviem - to som nesledoval. Teda nasa skola bola prva. Nie piata. Moja zena a dalsi ucitelia(ci priatelia skoly) boli o druhej pred fabrikami, oslovovali ludi. Tam vela hlasov ani nenazbierali. V jednej fabrike (SMZ Jelsava) aj to mali na porade a ze to podporia odporucaju svojim zamestnancom. Ludia utekali na autobus domov. 1
slimak Zverejnené 11. Máj, 2019 Zverejnené 11. Máj, 2019 https://www.majgemer.sk/gemer/skolstvo/tradicny-velkonocny-jarmok-u-zochacov-aj-tohto-roku To je akcia,kde deti si vymienaju veci(vyrobky) co doma sami,ci s pomocou rodicou urobili. Tie ceny nie su v eurach oni maju vlastne peniaze aby ich nemohl danovy urad skasirovat. Myslim na predposlednej fotke su.... tie peniaze sa volaju zochace,jeto nieco ako bitcoiny.... tam to niekto kupoval vsetko. Ale ked pozeram na tie fotky a ze ciganska skola, na fotkach aj tych predchadzajucich tam nie su.
slimak Zverejnené 12. Máj, 2019 Zverejnené 12. Máj, 2019 https://www.tzbportal.sk/term/3827/article/40366 Videl som v jednom predstaveni aj syna. Boli tam aj lepsi herci. Ale vratil som sa spat. To ze syn ide do Zvolena na tu sutaz, o ktorej som ja ani nevedel.O to sa pricinil syn a niekto iny. Nikto iny - ja som hral divadlo ako chlapec o dva roky starsi ako syn - nebavilo ma to a nikdy by som to uz robit nechcel. Ale mam skusenost.Teda po mne to nema. A ja by som ktomu isto neviedol. Ja som hral aj na klaviri - tam som tiez hral pred ludmi(vyrocny ci aky koncert mohlo tam byt stopadesiat ludi). Tiez ma to nebavilo. 1
slimak Zverejnené 12. Máj, 2019 Zverejnené 12. Máj, 2019 https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2340/?part=3631&round=68779Ked pozeram na tu tabulku Tornala je uz 4ta. Myslim,ze skonci celkovo tretia. Ked som daval prec hrdzu(spinu) zo striedacky, ci z plota aby to zeny natreli. Tak pripravkari hrali pripravny zapas s Tornalou(to som predpokladal , ze budu hrat medzi sebou ak uvidia ze jedni aj druhy to robia dobre a su relativne blizko - v okrese. Moj syn ako pripravkar nikdy nehral s Tornalou, ci Podbrezovou(mali svoje zaujmy Tornala hrava v madarsku,Podbrezova hrala inde ako my). Ich rodicia(pripravkarov) mali brigadu tyzden pred nami. Bolo ich viac zrejme a urobili toho dost. Hrali posledny rok uz tu mini ligu okresy RA a RS(my sme pod oblastnym zvazom RS), tam s Tornalou hrali ale predtym proti sebe nehrali(oni ani na turnajoch nikdy proti sebe nenastupilli ,lebo Tornala ci pobrezova tam neboli, s Bardejovom sme hrali mozno aj 5 krat). Teraz to hraju aj ta miniliga - lebo zistili ze tu je dalsi kvalitny klub. Ked pribudnu dalsie na Gemeri to moze byt zaujimave. https://www.mfk-revuca.net/ Je to mozne aj kvoli trenerom. Ten predchadzajuci mal vacsi vztah ci kontakty na vychod(studoval v Presove), dnes trener pripravky - Kozicka hraval za Podbrezovu. Ze ziaci hravaju s Podbrezovou,je len kvoli tomu ,ze sme dobri(blizko a ochotni prist) a maju zaujem o nasich hracov. -------------Posledna poznamka ta liga sa zlepsuje, vyhrali v Krtisi ale ze ich "bili"(povedal syn). Tak to ma byt a som rad. 4.ty dobry super. V tej lige moze byt ak budu pracovat na detoch aspon desat dobrych druzstiev. A niekedy sa stane ze mozeme byt radi ze sme treti.Na jesen sme mali priemer 6,5 :0,5 gola na zapas.Ale fakt mne sa na to nechcelo pozerat. Na jar to moze byt uz len tri :jeden.
slimak Zverejnené 17. Máj, 2019 Zverejnené 17. Máj, 2019 Chalana som trenoval klucky, raz . Len bolo to pred dvoma tyzdnami(jemu na prvy, druhy ,treti krat to nevyjde mozno na trinasty,devetnasty, pri dvadsiatom piatom uz mu to pojde velmi dobre), teda ze to ma skusat stale. Na treningu, v kruzku na ihrisku s detmi zo skoly. Zajtra to vraj vyskusa. Pojdem sa pozriet. Som mu povedal ak sa nato neciti(nema natrenovane),nech to nerobi, nech radsej si vybojuje loptu a s nou bezi na superovu branu. Chcem aby urobil tu klucku. Hra u nas Nova Bana, zajtra sa kludne aj 9 krat moze pomylit,samozrejme na 9 chyb nebude mat sancu pri prvej ci druhej ho trener vymeni -neviem ci za utocnika, ten uz nebol na poslednom zapase. Aj tak vyhraju . --------On aj keby tam spravil chybu ,zeby mu to nevyslo sam si ju napravi, ci mu pomoze stoper,brankar. -------------------Mame sikovnych chalanov. A moj syn mal stastie ze s nimi hrava, trenuje. Ze ma takych sikovnych spoluhracov. Ma stastie ze ho niekto trenuje. Jeho trenovali za 6 rokov asi traja treneri(ked nemohli tam boli dvaja iny). Ale nieco jeho a ine deti naucili. Stastie ze mas trenera - spoluhraca. To nieje samozrejmost .. nase 05 to nemali. Mladsim sa venovali a maju sikovnych futbalistov - od 06 do tych co sa narodili v dvetisic dvanastom. Ak vtom budu pokracovat tak, budu mat dalsich sikovnych futbalistov.
slimak Zverejnené 18. Máj, 2019 Zverejnené 18. Máj, 2019 Nova Bana boli slabucky,prislo ich osem. Prvy polcas ako tak este sa behalo 5.0. Druhy polcas super len chodil a my sme sa mu prisposobili. Dali sme len dva goly. Chalan sa mi pacil v prvom polcase. Druhy polcas sa chodilo pred ich branou. Oni loptu na nohe na nasej polovici nemali. Neviem ci si vobec aj prihrali. Velmi dobry vykon podal ich brankar. Chytil viac golov, ale mal jeden super zakrok. Do protipohybu tvrda strela,relativne 5-7metrov. Teda nie daleko a vyskrabal to nohou. On musel spravit tou nohou pohyb proti tej strele a velmi rychly a pohotovy. Po zapase sme mali opat brigadu. Ako z polovice ten stadion je vymalovany,opraveny,ale za tri brigady neurobis to co sa zanedbavalo mozno aj tridsat rokov. Ale nato ,ze to je Revuca sa urobilo dost, teda buducu nedelu ludia si mozu vychutnat oslavy storocnice. Tohto tyzdna chlapy netrenovali, Trnava hra o stvrtej ,tak by som sa mozno isiel pozriet prvy krat na revuckych muzov.
slimak Zverejnené 18. Máj, 2019 Zverejnené 18. Máj, 2019 Sranda alebo nieco nepochopitelne. https://mfk-revuca.futbalnet.sk/tim/30170/ V tej tabulke uz niesu odstupene druzstva. Cinobana ,Stozok, Rapovce, Tomasovce. U nas mali dnes asi hrat(je tam aj zapas na dnes ze by sme mali hrat v Malinci,ale ten hrali asi pred dvoma tyzdnami). Pribelce,neprisli. Si vsimnite, kolko je tam stavou 0:0 s cervenou bodkou, ci mozno aj s ciernou sa nehrali. Ako by to bolo na pobavenie. Ale za tu Udevetnastku u nas "hraju"vacsinou ti co hrali minuly rok za starsich ziakov. Spoluskolak syna - Cigan. On je deviatak. Co minuly rok bol sikovny inak by nehral(zena ho uci a ze je snazivy). Naco maju trenovat,ked nemaju s kym hrat. My nemame mladsich dorastencov. Teda aj oni aj o rok(mladsi ziaci su zatial druhy v II.lige - mozno keby mohol klub postupit(chybaju viac deti,lepsia infrastruktura a peniaze,treneri) do prvej by boli prvi,kvalitu maju), dva hraci,ci moj syn o tri nebude moct hrat za Revucu. Hraci co su velmi dobri. -------------------------------https://revuca.dnes24.sk/halova-sezona-futbalistov-mfk-revuca-ukoncena-takto-sa-im-darilo-pocas-zimy-327440 Je tam fotka mladsich ziakov(modri), starsej pripravky (bieli) a mladsej pripravky(cerveni). Nie su tam vsetci ,asi polovica, mladsich ziakov je asi sestnast, na fotke su 7. U starsej pripravke tak isto, u mladsej pripravke neviem. Na prvu ligu by sme ich potrebovali este o 50% viac(na prvu ligu potrebujes patnast deti v rocniku, my mame menej - na fotke su deti co maju od6rokov do dvanast, my mame asi v priemere na rocnik 7 hracov). Na druhu ligu je to luxus. -------------Maju urobit(teda maju na to peniaze) cez leto umele zavlazovanie a prirodny travnik. Ak potom spravia umely travnik na Becku. Myslim a dufam aj druzstvo mladsich dorastencov. Bude to dobre. Preto som bol na druhej brigade,chcel som nam pomoct. Aby prislo viac ludi na stadion a nemali tam spinu. Videli,ze nieco robime.Aby svoje deti ci vnuca prihlasili na futbal. https://revuca.dnes24.sk/galeria/halova-sezona-futbalistov-mfk-revuca-ukoncena-81225/fotografia-1?articleId=327440tu je cela fotka,niesu tam vsetky deti. 1
slimak Zverejnené 27. Máj, 2019 Zverejnené 27. Máj, 2019 Som myslel, ze na oslavu futbalu v Revucej (na Trnavu) pride viac ludi ako na euro volby . Organizatori sa snazili(isto spravili co vedeli). Mozno to chce dlhsiu tradiciu(skusenosti). Videl som nejake fotky na facebooku. Prisli aj https://www.facebook.com/206561398333/photos/pcb.10157131416418334/10157131414703334/?type=3&theater. S Trnavou sme prehrali tri jeden. Nemohol som tam byt. Bol aj silny lejak,zmokla aparatura. hudobne skupiny neviem ci hrali. Ja som ocakaval aspon dva ,tri tisic ludi. Neviem bolo asi tisic. Ja neviem ,nebol som tam a videl len par fotiek. Treba ist krok po kroku. Naucit sa to, pritiahnut divakov. Na rok opat budem natierat niekde inde. Robime to pre nase deti. Ziaci aj mladsi aj starsi nad Detvou vyhrali.Okrsok Počet zapísaných voličov Počet vydaných obálok Účasť voličov v % Počet odovzdaných obálok Podiel odovzdaných obálok v % Počet platných hlasov Podiel platných hlasov v % 1 908 146 16,07 146 100,00 145 99,31 2 817 150 18,35 150 100,00 147 98,00 3 1 037 173 16,68 173 100,00 169 97,68 4 835 170 20,35 170 100,00 168 98,82 5 1 037 194 18,70 194 100,00 187 96,39 6 821 148 18,02 147 99,32 143 97,27 7 1 133 141 12,44 141 100,00 139 98,58 8 1 045 76 7,27 76 100,00 76 100,00 9 908 217 23,89 217 100,00 214 98,61 10 458 93 20,30 92 98,92 91 98,91 11 815 131 16,07 131 100,00 126 96,18 Spolu 9 814 1 639 16,70 1 637 99,87 1 60598,04 Myslel som ze na futbal pride viac ludi ako sestnast percent. Hlavne deti. Pre ne to bolo robene.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz