Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak to je nadhera ked deti nieco bavi. 

Z nasho starsieho bude asi dizajner alebo vedec.  Celkom mu idu vymyslat rozne nove veci z Lega , pripadne nove okruhy z drevenych kolajnic.  

Z malej skor bude baletka alebo gymnastka. Co ona vystraja s rukami a nohami to by ste mali vidiet.  Brat sa smeje ze ked ma saticky tak vyzera ako transka kvoli tym jej namakanym rukam. 

ved ju dajte na gymnastiku, či u vás nie je také niečo pre deti? Už aj 4-ročné deti chodia na gymnastiku. Niektoré sa uchytia, iné nie. 

Zverejnené

Dnes mal sancu dat syn gol. Po trinastich minutach zapas ukoncili(tisovcu sa zranil brankar,ci aky pruser, mozno sa nikomu nechcelo v dazdi,keby bolo pekne pocasie,aj ked to nieje priatelsky zapas, by sme im dali aj brankara, ci hracov, uz sa stalo ze nas brankar(mali sme dvoch,my mame dobrych brankarov(v rocnikoch 06,07 troch - jeden asi chyta za Roznavu,ci tam trenuje) - ten co hral so superovimi,teraz sedi na lavicke u starsich ziakov - chytat moze len jeden,ked je moznost nech chytaju obaja) chytal za supera aj proti nam - na turnaji,zahrali by si aspon futbal). Syn je uz doma,mali este hrat. Do jednej.

https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/377470/

Pozeram, ze oni naozaj prisli7 - hra brankar a 7hraci v poli.

Zverejnené

Chytat moze len jeden. Oni si aj tak nezachytaju. Ani ten jeden vacsinou,len stoji v brane,raz aj odisiel v polke zapasu domov. Mozno bol chory. Mozno je 5 muzstiev ktore sa dostanu pred nasu branu a na branu vystrelia. Alebo ked dame slabsich hracov. 

Dnes nemali moznost si ani ti slabsi zahrat. Ci nasi ci z Tisovca.

Zverejnené

Nadabil som na rozhovor s T Visnovskym - trenerom dorastu Slovana. Preto je slovan(a nas hokej) tam ,kde je lebo ma takych trenerov.

Z diskusii.

Máš pravdu... dva tri talenty... ale nie od 4 tej triedy... Ale u nás sú tie talenty trénerské deti a deti sponzorov... a tie sú protekčne híčkané od malička... Nevedia na sebe pracovať, ale ocinkovia ich tlačia ako loptu pod vodu, skutočné talenty sú často odsúvané na bočnú koľaj, až raz sa na to vykašľu, lebo vidia , že to nemá význam.... A Ty povieš že nevydržia čakať... Načo čakať na jednom mieste? Talenty musia hrať aby sa zlepšovali a Tebe sa čudujem že tomu nerozumieš.... Darmo bude trénovať na 200 percent, ked nebude hrať.....

Mna este napadlo kolko zahranicnych trenerov u nas trenuje deti?(citam,opravujem nastavovat system) Kedy prislo k prepadu? 

„Máme tu množstvo šikovných ľudí, ale nedostávajú príležitosť. Viac by sa malo investovať do zvyšovania kvality trénerov a nemali by nám nastavovať systémy ľudia zo zahraničia, lebo nechápu našu mentalitu.

https://sport.aktuality.sk/c/391180/odkedy-tu-mame-odbornikov-tak-slovensky-hokej-upada-tvrdi-trener-mladeze-slovana-t-visnovsky/

Neviem ako v hokeji - podla mna vo futbale,moze robit kazdy kto chce trenera. Tam pretlak nieje.kazdy ucitel telocviku - (maju kruzky a zaplatene), hocikto nech sa venuje detom. Tam pretlak nieje. Tam ludi nemas.

------------------

Este k tomu Tisovcu, mozno maju chore deti, ci uz na treningy nechodia. Ja ako rodic,som sa isiel pozriet na lepsie zapasy,alebo som chcel aby Revuca hravala proti lepsim muzstvam,len tam sa deti naucia, aj treneri. Ja som bol velmi rad,ze nasi si mozu zahrat aj pripravne zapasy s Podbrezvou, Rim. Sobotou, ci aj Roznavou - lebo to sa hralo na velkom ihrisku aj to sa musis naucit. 

Nechapem, ze nevedia prist dvadsat km. A to  pre nich Revuca je ci asi neni o svetelne roky ako pred nami Podbrezova. Myslim kvalitou hracou.

Teraz neviem ako daju deti na dalsi zapas. Trener. Naco mame trenovat,ked ani nedohrame a naco tam mame ist?

Zverejnené

To som myslel na tisovskeho trenera. Ako to chce dat dokopy? Ci pre nich kontumacia tri nula,je lepsia - chlapci si nezahraju ako keby hrali? Je dvolezity vysledok? Ved ten je.. kontumacia tri nula, ked v trinastej minute prehravali 6:0. 

Naskok co maju nase deti sa neda dohnat(treningy od 6.roka a plno turnajov, treningov). Nedozenie to ani Lucenec(vacsie mesta su Detva, Velky Krtis, ako Revuca), nie Tisovec.Mozno nejaky jednotlivec - ale jeden je malo. Tisovec ma malo deti.  Poltar ako mesto,je male ale ma okolo seba asi dost dedin. To Tisovec nema ako Revuca. Uz Hnusta na tom je lepsie  - vacsie mestecko a vedla Klenovec.

Na orave hra prvu ligu Namestovo co ma 8000 obyvatelov. Ale ich okres ma cez 60000 . a vedla dalsie oravske okresy. 

Unas druhu ligu revuca, tornala(v nasom okrese, robia dobre futbal) , vedla Tisovec a Hnusta - lepsi hrac odide do rimavskej soboty. Ci podbrezovej.
----------------
Pred dvomi tyzdnami vo velkom krtisi ich bolo jedenast. Nevedia dvojst do Revucej, mohli by ochoriet. Moj syn proti Tisovcu uz nikdy nenastupi.
  • Pridať bod 1
Zverejnené

https://matich.blog.sme.sk/c/506269/trener-mladeze-ak-mate-zverencov-pre-nieco-nadchnut-musite-to-milovat.html

Z casti som si to precital. Kolega je sachista, ked bol mladsi aj nohejbalista.

Chalan chodi na kruzok pinpongu sa mi zda aj volejbalu. Ja pinpong viem hrat,mame aj pinpongovy stvol - aj miestnost kde sa da hrat(aj dve(aj vlete vonku sa to da dat). Hraval som s otcom s bratom , kamaratmi z ulice, kamaratmi so skoly aj u nas. Svagrom,jeho synom - hokejista vo svedsku. Ja to viem hrat a bavilo ma to. Teraz hram tenis.

So synom som nikdy nehral. Lebo ani neviem ci to vie hrat, zda sa mi stale maly. Ak ma vyzve si snim zahram. Ja mu ale ziadnu lopticku nedarujem. Ja to neviem. Ja niesom sportovec, co by chcel kazdy zapas vyhrat(resp. ja casto prehravam a mohol by som vyhrat,len ma ten to vitazstvo neuspokoji) . Preto niesom sportovec. Ale ani neviem voci mensim slabsim. Hrat naschval slabo, nahravat im.  Pri futbale sa to mozno da , nebehas, pri pinpongu? Ako hadzat to na stred stola aj to sa da. Ale mne sa to nechce.

Zverejnené

Nezistis, ci to vie ci ma na cokolvek talent, kym to s detmi neskusis... je dobre, ked maju pristup ku kdecomu, od futbalu po sach a stetce a hudobny nastroj, akykolvek... ked ma talent a volu, talent sa zastavit neda.

Zverejnené

Ja ze to neviem s detmi som si vyskusal na sestrinom synovi - tomu hokejistovi. Jemu som nedaroval ziadnu lopticku. Snim som hraval. 

Jemu to asi nevadilo. Prisiel na prazdny,mame pinpongovy stol ja si kludne zahram ,prehrat mozem a stava ,ale neviem nikomu lentak pustit , celkovo aj hej , ci som nuteny ale na druhej strane musi byt dobry. Lepsi ako ja aby vyhral.

A kvoli tomu som si synom pinpong nezahral - lebo ja by som mu aj dve nastred nahral ale tretia by bola pecka do kraja(keby spravil nieco zle hned tak prva by bola pecka do kraja). Teda si snim zahram ked sa nauci hrat pinpong. A rad - ucit ho to nebudem(on ma dost futbalu). Cez leto vynesieme stol vonku nech sa deti hraju,hocijake. 

Za mojich cias deti vedeli hrat pinpong. Stoli boli aj v inych garaziach. Otcovia vytiahli auto a postavili tam stol.

Zverejnené

ved ju dajte na gymnastiku, či u vás nie je také niečo pre deti? Už aj 4-ročné deti chodia na gymnastiku. Niektoré sa uchytia, iné nie. 

JJ planujeme ju dat cim skor na tu gymnastiku alebo aspon tie sportove tanecky lebo treab to vyuzit ked uz je taka namakana :)  Ani nemusela chodit do fitka a uz teraz ma svaly ako Ondra :D

Zverejnené

JJ planujeme ju dat cim skor na tu gymnastiku alebo aspon tie sportove tanecky lebo treab to vyuzit ked uz je taka namakana :)  Ani nemusela chodit do fitka a uz teraz ma svaly ako Ondra :D

noo...svaly sú jedna vec, ale nebojácnosť, mrštnosť a sila druhá. Môže mať svaly akékoľvek, ak má strach, potom skôr tie tanečky :)  Treba vyskúšať, či sa nebojí sa otáčať na hrazdičke, či podobných cvikov, až nie, potom sa na gyminu hodí. 

Zverejnené

Teraz rozmyslam preco mladi utekaju? Lebo nevedia a nechu zit so starymi. Svojimi rodicmi, svojimi susedmi.

A nevratia sa. 

-----------

Chodim pre syna do vytvarnej aby som odviezol na futbalovy treneng. Dva posledne vybratia tam rozpraval vtipy(zabava ucitelku a ostatne deti). Syn mi robi radost. Aj zena aj dcera. 

• Pridať bod 2
Zverejnené

Minuly rok bola dcera so sesternicov na nejakom konskom tabore - tyzden. Na zapade. Ani neviem kde. Tohto roku budu v brzotine a 4 deti Pribudne moj chalan a bratova dcera.  

https://komentare.sme.sk/c/22097011/po-neverlande-a-chachalande-budu-musiet-rodicia-zmenit-poucky-pre-deti.html

To uz by som chcel vidiet ci ich budu zneuzivat. Telefonat a som tam do hodiny. Oni zavolaju aj ked sa bude nieco zle diat inym detom.

Tie deti nas(mna brata a sestri) surodencov vcelku sa drzia pokope. Pre mna to nieje prekvapive deti chcu byt spolu hrat sa.

Zverejnené

Dnesny zapas Sobota - Namestovo 5:0 , videl som zatial len prvych desat minut. Ten vysoky chalan z Rimavskej Soboty ma prakvapil,neviem ci som napisal,ci len myslel, ze ten hravat futbal nebude. Dal prve dve goly v druhej a tretej minute. Ale jeho branca je slaby si ho nevsima nepokryva.

https://sfz.futbalnet.sk/zapas/356985/

Proti mojmu chalanovi hral zle,(nebehal ani nahravku nedostal,hral len druhy polcas, v prvom bol mensi behavejsi) mozno sa mu nechcelo proti skreckovi.Ale zrejme je to on.

Ale uz chapem preco, chalan hrava v zaklade. A preco cez neho goly nejdu. Nam v prvom aj druhom polcase zavarali RS z tej druhej strany. A my sme goly dostali nevravim ze vsetky ale vacsinou z poza sestnastky to presne napalili.Ale z druhej strany. Aj tie prve dve golove akcie proti Namestovu zacinali tam.

post-1625-0-77808500-1555253003_thumb.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2340/?part=3631&round=68776

Dnes bol zapas,kedy si nas brankar zachytal viac ako superov. Superov nechytil asi nic. Boli dve priame kopy z ktorych padli dve goly,jeden rozhodca neuznal pre faul postrcenie. Isla lopta  na hlavy. Druhy uz kopol ,tak tiez z velkej vzdialenosti ,ze sa uz nik strkat nemusel. Nas brankar chytil dve, tri strely ci viac mal zakrokov z ktorych ,ci pri ktorych mohol byt gol. Teda potrebujes aj dobreho brankara.

Rodicia z Dudiniec to videli tak ,ze boli lepsi.  Su dobri.

Tornala, Filakovo, Dudince neviem(u nich sme hrali jeden jeden,ale dnes hrali velmi dobre) sa  zlepsili. Mozno aj ten Poltar(aj Poltar z jedenast  golov znizil na sest). Oproti jeseni. Co je dobre. Snad my nestagnujeme.

-------------------------------

Poltar hra  s detmi a mladezov druhu ligu. trinast, patnast, sedemnast su predposledny, len devetnastka je tretia od konca. 

Len posledny zapas im nevysiel.

Doma nastupili proti Martinu s osmimi hracmi. :zubiska:

https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/375394/

Ale odohrali aspon polcas. To Tisovcu chybal len jeden a zabalili to v trinastej minute.

To musi byt kvalitna liga.

---------

Posledna pikoska. Syn mladsi ziaci hravaju na pol ihriska.  Niekedy pridu superi len siedmimi ci deviatimi hracmi(ak su kvalitni desat jedenast bohate staci). II.liga. Ale v oblastnej pripravkarskej si to rozdavaju na cele ihrisko asi - ked hraju ci maju byt jedenasti.

V tomto zapase obe muzstva nastupili bez par hracov.

https://obfz-rimavska-sobota.futbalnet.sk/zapas/419786/

Siedmi proti desiatim. Ale videl som aj zapis fer zapasu z tejto pripravkarskej ligy kedy hrali siedmi proti siedmim.

https://obfz-rimavska-sobota.futbalnet.sk/zapas/419785/

Tu je jedenast proti siedmim. Tornala aj ked na ihrisku mala o4 hracov menej odohrala ho cely. Zas tie statistiky nemusia byt presne - tu isto mozu hrat aj neregistrovani hraci.  Neverim zeby ci uz rimavska ci tornala spustila na takuto uroven. A tornala by im gol nedala,keby mali len 7mich hracov.

Aj v nasom zapase dnes u nas 4 hraci neboli v drese co su v zapise(u nas to len skopiruju - daju vsetkych). Jeden lezal tento tyzden v nemocnici, jeden prisiel na stadion na bicykli pocas druheho polcasu, utocnik neviem bol tam v civile s ruksakom na chrbte - neviem ci je zraneny ,ci stale zle znamky, a jeden tiez tam nebol - lebo by hral - vsimol by som si ho.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Vcera syn nastupil v zaklade,utocnik nehral. Ale proti sebe mal opat velkeho hraca. Ale tento mal aj maso. Ze bol aj silny,ale hlavne to uz nebol pripravny zapas. A to bol skor boj. Neskor trener proti nemu dal podobneho stopera, ale on hra aj tam,ked treba. Teraz bolo treba. Syn by sa s nim unavil. Nachvilku hral aj na lavej strane(ja som videl asi polovicu zapasov,nikdy na lavej strane nehral). Nam chybal jeden utocnik zo zakladu. A dvaja coby iste hrali aspon dvadsat minut. A to bolo citit.

Syn si iste zahral polovicu casu, druhu polovicu ten stoper. Nemali s protihracmi problemy,ten vacsi hrac tiez nehral cely cas, Dudince tiez tam davali aj ineho hraca. Mali nahradnikov . My asi 4 oni troch. Dudince hrali dobre - ale tento zapas bol boj.

Vacsinov ale bez faulou,ale makali jedni aj druhi,behali.  fauly boli neumyselne. Isto boli aj zraneny hraci - jeden od nas ako krival uz prezleceny som ho aj lutoval. Bol to dobry zapas - dve vyrovnane druzstva makali,vela sanci nebolo -ale toto som uz davno nevidel. Nasi potrebuju aj takychto superov. Aj taketo zapasy. Ale nieco podobne predviedla aj Tornala v prvom jarnom kole u nas.

---------

tornala, dudince aj filakovo pojdu v tabulke hore.V podstate aj idu aj ked vsetky tri druzstva snami prehrali(na jar). Su treti, piati a osmi  v podstate mozu poskocit o jedno dva miesta. Od jeseni to uz urobili.

Po jeseni bola druha detva a tretia stiavnica. Som zvedavy ako skoncia vzajomne zapasy spominanych muzstiev, k nam pride aj detva aj stiavnica - co ukazu.

----------------------

Dalsi zapas hrame v Zarnovici. U nas dostali osem :jeden. Ale tiez ma zaujimave vysledky na jar vyhrala nad stiavnicou a detvou, remizovala s krtisom - co tiez nemusi byt slabe druzstvo - unas prehrali len tri nula. Prehrali s dudincami. Teda Zarnovica moze ist hore.

https://mfk-zarnovica.futbalnet.sk/tim/28903

Ta liga by nemusela byt zla len treba pridat.  Druhy az 7.mi maju skoro podobny pocet obdrzanych golov. Filakovo,Zarnovica, Lucenec(toto je zahada - viem ze 07 piatich maju v rimavskej sobote). Tam by mohlo byt desat dobrych druzstiev.

--------------

Nevravim,ze na rok to nasi mladsi ziaci tiez vyhraju, ci v dalsej buducnosti. Ale dalsie tri roky medzi najlepsou patkou budu.

https://www.mfk-revuca.net/druzstva/pripravka/

Tu su lepsi hraci. Moj syn s nimi s tymi najlepsimi bude hrat za mladsich ziakov na jesen. 4ria z nich budu nastupovat v zaklade, a dalsi mozno 5ti s nimi trenovat.

Ak sa na deti vykaslu - nebudu. Myslim o dalsie roky. Ono sa to v minulosti aj stalo. 

Zverejnené

Ten problem Lucenca bude asi v linku ani sa mi to nechcelo citat. Moj chalan bol v Lucenci asi na 5.tich turnajoch. Ked tam chodili boli este slabi(ucili sa). Teda z turnaja sme odchadzali skor.. 

Teda viem ze sa detom venovali. Spravit turnaj - nikdy som to nerobil - ale si myslim ze to urobi niekto kto chce zapasy a dobre ci uz pre svoje deti, ci z revucej ci bratislavi. Mali tam aj Slovan. 

https://sport.aktuality.sk/c/205403/hanba-v-lucenci-aka-vo-futbale-nema-obdobu/

Zverejnené

Teraz rozmyslam preco mladi utekaju? Lebo nevedia a nechu zit so starymi. Svojimi rodicmi, svojimi susedmi.

A nevratia sa. 

-----------

Chodim pre syna do vytvarnej aby som odviezol na futbalovy treneng. Dva posledne vybratia tam rozpraval vtipy(zabava ucitelku a ostatne deti). Syn mi robi radost. Aj zena aj dcera. 

preto, lebo majú už svoj rozum. starí chcú robiť veci po svojom a mladí tiež. Skrátka, dva kohúty v jednom kurníku nerobia dobrotu.

Ja som rada, že sa moje deti osamostatnili. Ja ich obe mám rada, urobila by som pre ne takmer čokoľvek a oči by som vyškriabala tomu, kto by im ublížil. Ale keby som s ktoroukoľvek mala bývať, by sme si skočili do vlasov. Mne vadia niektoré veci, ktoré im nie, a zasa im vadia niektoré veci, ktoré mne práve žily netrhajú. A tiež by som sa nevyhla zasahovaniu do výchovy ich detí. A to by sa zasa nepáčilo mladým, čo aj chápem. Skrátka, nerobilo by to dobrotu. takto si oni robia tak, ako to vyhovuje im, domácnosť si vedú po svojom a ja zasa pom svojom, deti si vychovávajú pdoľa svojho a ja rešpektujem aspoň tie zásadné veci - ale niektoré už porušujem, napríklad dcéra nedovolí Ninke pozerať telku dlhšie ako dve epizódy, a pozerá Spievankovo, kým so mnou môže pozerať, dokedy ju to baví a pustím jej hoc aj Vlk a zajac, na tom sa tak smiala, až jej slzy tiekli, alebo čokoľvek vhodné pre deti, ak ju to baví. pamätám sa, že ja som v čase povinnej školskej dochádzky nesmela pozerať večerné= filmy, a ked som bola u babky v Zlíne na jarných prázninách, tešila som sa veľmi, lebo babka ma nechala pozerať, ko+ko sa mi chcelo, a pozerávali sme spolu hokej, vtedy bývali MS takto skoro, a vtedy ma hokej aj začal baviť. takže nech má tá malá niečo, čo u mňa môže. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

Vilma oni neutekaju akoze z domu to je prirodzene,alebo to som nemyslel. Oni utekaju z krajiny.

https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2340/?part=3631&round=68776

Tornala v Detve vyhrala 8:0, my sme tam dali len 5 golov. Stiavnica opat prehrala - v tej lige to bude este zaujimave. Asi aj krtis je dobry.

V prvej lige stred Podbrezova prehrala v Liptovskom Mikulasi 7:jeden. Hned prisla reakcia, chcu si zdvihnut naladu s nami - vo stvrtok s nimi hrame pripravny zapas. :zubiska:

------------

Vazim si kluby ,kde sa chalani zlepsuju. Teda tam to robia dobre. A som rad, ze Tornala vyhrala v Detve(potvrdil sa moj predpoklad, druhe budu Dudince a tretia Tornala). Je to mesto v nasom okrese, som rad ze tam robia dobre futbal. Starsi ziaci,ci mladsi ziaci si snimi nezahraju pripravny zapas - nema to vyznam - zahraju si v lige,ale ak bude zaujem zahraju si turnaje pripravkari. Co aj hravaju, a ma to zmysel ze sa budu zlepsovat aj oni aj my. Vtych turnajoch je aj Rimavska Sobota - teda aj oni. Ked budu tri "silne" kluby, mozno sa posnazi aj mikroregion Tisovec Hnusta a doplni ich Jeseske,Jelsava. A ta liga pripraviek bude produkovat lepsich hracov. Bude hrat futbal viac deti.

----

Este som len tak spekuloval - vynechat jelsavu 5 turnajov. A na kazdy pozvat nejake dobre druzstvo z okolia. Do Tornali Roznavu, Do Jesenskeho madarov co su hned za hranicou, u nas hrali pripravny zapas, su dobri, do Rim.Soboty Lucenec ci Filakovo, do Hnusti/Tisovca Podbrezovu, ku nam Popradcanov.  Ak by to malo futbalovu kvalitu ti hostujuci(myslim mimo regionalni) by iste prisli.

Zverejnené

Zaujímavý článok, deti získavajú už v útlom veku vzorce správania, ktoré si ponesú celý život. Takže, ak je niekto dement a grázel v puberte, vyhliadky na pozitívnu zmenu má minimálne, ak nie žiadne.

Zverejnené

Dnes Zarnovica opat vyhrala. Teda asi z piatich zapasov na jar maju 4 vyhry - teda formu. Teda opat si nasi zahraju s lepsim superom tak to ma byt. Alebo to je dobre.Pre nas.

Opravdu je takový rozdíl mezi českými a švédskými dětmi?
U nás člověk, který si neplatí tréninky navíc, nemá v klubu skoro šanci se ty dovednosti naučit. Furt blekotáme o švédském stylu, ale není tady systém, který by řekl, že trenér v 1. třídě má žáčky naučit tohle a tohle. A že když je předá, oni neumějí nic, tak se má sbalit a jít jinam. My tolerujeme věci, protože si říkáme, ať hrají a nic nedělají. Pak ti zapálení se musí honit individuálními tréninky navíc a v osmé třídě jsou vyhořelí. Už nemají energii. Ano, švédská cesta je správná, když začnou s drilem až v mladším dorostu – ale ty děti už něco umí.

Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/martin-altrichter-nejlepsi-hokejiste-play-off.A190415_470443_hokej_tof

Nahradny brankar postavi hokejovu halu a trenuje deti, Si to viete predstavit na Slovensku?

Odlozenie deti. V Revucej nik nemusi si odkladat do klubu dieta. Ovela jednoduchcsie by tam nebolo chodit, ti traja rodicia co to maju dvaja cez dvadsat km, jeden dvadstat pat a tri kopce. Iste si tam odkladaju deti. Potom niekolko rokov ich vozia po turnajoch. 

Ze nema rad nemakancenkov - ja tiez ich nemam rad- unas taky nieje. U nas je to tak ,unas iny sport nemas - aj dcera chce hrat futbal - ale ak nebude makat,aj ked je dievca - nech nerozptyluje hracov. Nech ich nebrzdi. Dievcata hraju futbal,ale su dobre. Dal by som jej sancu,ale ak nebude makat nech ide.

Kruzky su v skole. Aj futbalove.

• Pridať bod 1
Zverejnené

"Z informácií ktoré sú k dispozícii, turnaj zastrešuje agentúra a tá diktuje úplne všetko.."

Pokiaľ sa chcete spýtať na niečo ohľadom WSI, kľudne sa pýtajte. Agentúra je v pohode, na turnaje v Euŕope sa dá ísť za rozumný peniaz, len pre niektorých hráčov je potrebný sponzoring. To sa dá zvládnuť, pokiaľ sa veci pripravia s predstihom. Väčšina rodičov na to peniaze má. To, že slovenský tím organizuje ako komerčný projekt česká firma, je len naša neschopnosť, lenivosť a hlúposť.

https://www.slovaknhl.sk/diskusia_tema.php?id=1008&list=409

Zajtra si nasi zahraju s Podbrezovou a pojde kazde dieta,ktore moze - futbalista,lebo kazde potrebujes. Ja neviem ci pojdem(asi pojdem o tretej sa mi uz nechce robit). Je koniec DPH,ale vedla mam auto odkial odchadzaju - kludne im to auto dam,ak by nemali ako sa tam dostat.

A to je rozdiel medzi futbalom a hokejom.

Rozdiel dvetisic eur na nejaky jeden zbytocny turnaj. Kde sa nemaju sancu nic naucit. Lebo takychto turnajov, ci zapasov musis mat za 8 rokov x - desiatky - sto. Proti aj lepsim aj slabsim. Oni tam dostanu len naklep. Za tisice.

Ten link funguje, si precitajte diskusiu. Od nas dvaja najlepsi - su schudobnejsich rodin ako je aj moja. Maju mensi prijem, chalanovi robi otec v Rakusku, viezol som ich aj ich rodicov na turnaje. My ich potrebujeme,kto by tam hral? Ale vozim aj takych co si velmi nezahraju - potrebujes ich - kto by inak bol na treningu a skym by trenovali?

Revucky futbal potrebuje aj tych slabsich, kto za nich bude hrat ked budu dospeli?  Oni ti slabsi. O dva, tri, pat rokov nebude mat kto hrat za Revucu.  Mozno o desat uz ano. Nieco podobne ako s nasou hekejovou reprezentaciou.

Zverejnené

Toto je výsledok obchodovania s "bielym mäsom". U nás sa stal detský a mládežnícky hokej brutálny biznis pre akože záchrancov nášho hokeja. Predražené "individuálne" tréningy, kempy, selekty, výbery a iné podvody. Hráči (deti) majú poriadne, intenzívne a odborne trénovať v materských kluboch! Lenže premotivovaní (prevažne majetní) rodičia vidia už svoje 3-ročné deti v NHL, vláčia ich od školky po nezmyselných kempoch, selekt turnajoch a podobných hlúpostiach, z ktorých si mnohí "odborníci" urobili zárobkovú činnosť. Z hlúposti tých rodičov. Dieťa je potom logicky hviezda medzi deťmi, ktoré začnú prirodzene v prípravke v klube, kedže má korčule na nohách o 3 roky dlhšie. Tým pádom prirodzené talenty rýchlo s hokejom končia, lebo su odstavované na lavičku a to nikoho dlho nebaví. Tí čo sú na korčuliach od útleho detstva dosiahnú svoj výkonnostný strop niekde v 7.ročníku školy, no stále su preferovaní a už ani nemajú veľkú konkurenciu. Nehovoriac, že mnohí z nich toho má plné zuby a hokej ich nebaví, je to pre nich už len povinnosť... Potom je ďalší level tohto obchodu v dorasteneckom veku. "Milión" výberov do desiatok zámorských mládežníckych súťaží. Namotanie rodičov, že chlapec na to má, len treba zaplatiť zhruba 10.000€ za sezónu v zámorí. A desiatky tam každý rok odídu. Chlapci, čo sú tu hviezdy sú tam zrazu na hrane zostavy. Málo percent to psychicky či fyzicly zvládne, uchytí sa a výrazne sa výkonnostne posunie. Ich odchodom prirodzene upadá úroveň domácej dorasteneckej a juniorskej súťaže. Potom seniorské extraligové kluby plačú, že nie je koho z juniorov posunúť do prvého mužstva a nakúpia zámorských turistov, s ktorými si našu "srandaligu" v pohode uhrajú... Kruh sa nám pomaly uzatvára a výsledok všetci vidíme.

https://sport.aktuality.sk/d/393843/ms-v-hokeji-u-18-slovensko-zlyhalo-proti-lotyssku-a-bude-hrat-o-zachranu/

Este dobry prispevok som cital v tejto diskusii.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dnes islo do Podbrezovej sedemnast deti. Jeden chalan chybal a dvaja boli zo starsej pripravky(hrali dobre aj ti o dva roky mladsi).

6 hraci na  lavicke. Prvy polcas sme vyhrali jeden nula, v druhom dali na dva nula, domaci zrovnali, asi 4 minuty pred koncom sme dali gol. A dva minuty pred koncom dostali na konecnych tri:tri. Niektori hraci zahrali velmi dobre. Vsetky nase goly boli po nasich chybach. Obrany, brankara. Dali si "vlastne" goly. Alebo oni ich pripravili pre supera.  Ak sa poucia mozu dalsi zapas uz vyhrat.

Hrali  s Podbrezovou od augusta trikrat. V prvom som pri 10:0 prestal pocitat, v druhom vo februari prehrali bez treningu 5:1, dnes hrali 3:3.

post-1625-0-65311400-1556218377.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ale je zaujimave, neviem ci tolko deti v podstate sto percent pride aj na obycajny trening. Dnes bol trening a vsetci prisli. Aj 50 km od domu,bytu. :)

Bol to dobry zapas, ziaden faul asi rozhodca neodpiskal. Ziaden priamy kop sa nekopal.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov