Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Takze semifinale hraju

FAM Poprad(vitaz skupiny) s Roznavou(ta vyhral nad Levocou styri:jeden,snami prehrala).

Revuca(vitaz skupiny) so Zakopanym.

Hraju 06,ktore ja nepoznam, tie druzsva ja som videl 07,ale vyslo to tak,ze tie polske druzstva su slabsie.

Mali by to vyhrat. Ale mozu zakopnut ako s Levocou. Ajked si to nemyslim. Budu chciet to vyhrat. A vyhraju.

Fam Presov je 4.ty v II lige spis,Levoca je 5.ta. Roznava v 5.ta v II.lige Kosice.

---------

Dcera nesportuje. Nema kde a sama nevie co. Na sport potrebujes disciplinu. Dost casto u nas su preteky v biatlone. A robia preteky aj pre deti co netrenuju - dvakrat sa ich aj zucastnila,lebo chcela(zena tam snou bola). Raz ak viem bola posledna. Okrem futbalu a biatlonu sa detom venuju este bitkari(nemyslim v zlom - lebo maju uspechy - karatisti,kicboxeri a pod). Ti aj dievcatam - aj dievcata bitkarky maju uspechy.  Niekedy boli dobre hadzanarky,ale uz skoncili. Co som pocul male hadzanarky presli na volejbal. Ale to je na urovni kruzku.

A funguju este nohejbalisti. Mame dvoch majstrov sveta. Chalani maju do dvadsatpat rokov. Jeden hra ale v Cechach.

Volejbalisti.  Ale ti asi len ,ze maju radi ten sport. Z tradicie - Revuca raz vyhrala aj I.ligu - ze bymohli hrat aj najvyssiu sutaz. Nemali peniaze. Ale tam asi trenuju mladych. Viem ze chodia v lete na turnaj do Bulharska.

Biatlosti sa tiez snazia. Pred mesiacom boli juniorske nejake medzinarodne majsterstva v Osrbli. Najlepsich z nasich(SR) bol vnuk mojej sesternice. Prvykrat som ho videl na pohrebe jeho deda - manzela sesternice. Oni ale ten sport v rodine mali. Sutazivost. Jeho prababka hadzala najdalej gulou v republike. Jej brat(moj otec) bol sanpion v pinpongu v KE kraji a hraval a "zivil" sa futbalom a dalsia sestra bola ucitelka telocviku. 

----

So Zakopanym prehrali dva:jeden :angry2:

o tretie miesto s Roznavou.

Nevyjde vzdy.Asi sa dobre nevyspali. A nie vsetkym detom vyhovuje hala. Priklad mojmu synovi a ani sa mi futbal v hale nepaci.

A nieje dobre aby vzdy vyhravali. Musia sa o to viac zasluzit. Viac trenovat,menej byt namysleny. 

Koniec prenosu .Najblizsie dam vysledky.

Zverejnené

http://www.fampoprad.sk/priatelstvo/priatelstvo9.html

Velka nevyrovnanost vykonov.  Vyhraju turnaj,kde su aspon papierovo 5 lepsich klubov. A a turnaju kde by mali dominovat prehraju polovicu zapasov.

Tie nase 06  az take dobre nebudu(cim to bude,su asi zbytocne namachrovani). Syn hral v dvoch zapasoch v prvom minutu a v tretom tri minuty(co vyhrali a nedostali gol,slabsich trener asi tazko da na tie tazsie zapasy,alebo do tazsich situacii).  Preto si vazim ako to hrali pred rokom,bola tam polovica tych istych klubov o rocnik mladsich deti(nie tie iste deti). Rozbili kazdeho,ale kazdy hral a  sestnast golov si podelilo 8 hracov(polovica mladsich ). Vyrovnanost vykonov. Ked  boli na zaziatku podpriemerni boli podpriemerni, neskor ak bojovali o tretie miesto bojovali o tretie miesto, na konci ak rok neprehrali(a to na lavicke stali aspon traja rozni ludia,ako treneri),tak rok neprehrali a vyhrali vsetky zapasy. Niekedy dostali gol. 

Synovi som sa vecer so srandy vyhrazal, ze ma nehnevaj,ze ta nepustim na dalsi turnaj. On ,ze nevadi aj tak som tam bol zbytocny. 

Dobra sprava, maju vraj dohodnuty pripravny zapas s Rimavsou Sobotou.  Isto si zahra aj syn a pomoze to kazdemu hracovi. Na ten zapas sa asi pojdem pozriet. 

Len tak so srandy prehrat s Roznavou.A mam dojem,ze som sa mylil,ak som si myslel ,ze tie pripravne zapasy sme hrali proti starsim ziakom Roznavi. 07 sa to nikdy nepodarilo - nevyhrat s Roznavou.

Zverejnené

Chalan povedal, ze klub ma cez stotisic eur. Ze im ich dal Pelegrini. Moze to byt, mala tu vlada zasadnutie. Ze na vedlajsie ihrisko, co je o nieco mensie - urobia tam umelu travu a oplotia to(minuly rok sa tam vyburili diviaky,neviem ci aj nejaky stvorkolkar). Teda futbalisti budu mat infrastrukturu,celkom slusnu - uz sa bude dat ist aj na prvu ligu -pri ziakoch. Len este najst 60 deti a 5trenerov. Teda znasobit to co je dnes dvojnasobne. Mozno sa to da. Ale kazde 4,5.te dieta chalan musi byt futbalista, dievcata tiez kludne pomozu.

Zverejnené

malá klaviristka

ale jej staršej sestričke to nedalo, a hoci doteraz o klavír ani najmenši záujem nemala, zrazu aj ona chcela skúšať:

na každom kroku sa ukazuje taký jav, že staršia Ninka, už 4-ročná, sa zrazu zaujíma o všetko, čo ju doteraz vôbec nezaujímalo, ak o to ročná Nelka prejaví záujem. Klavíér ju nezaujal, hoci kým bola sama bez sestričky, som to skúšala, ale vôbec ju to nebavilo, vždy ma ťahala od klavíra preč. A ani sa naň nepozrela, vôbec. Nelka sama pricupkala ku klavíru a chcela ho otvoriť, už som jej párkrát hrala nejaké detské pesničky, a páčilo sa jej to, a pamätala si to. Tak aj včera, sama pricupkala ku klavíru a chcela, aby som hrala, a chcela si to aj vyskúšať, tak som ju zobrala na kolená - najprv pozorovala a zároveň SA MA POKúšALA NAPODOBNIť,  potom veľmi sústredene sa snažila robiť to, čo videla robiť mňa. Uvidíme, či jej ten záujem aj vydrží, či bude chcieť aj spievať s klavírom ako jej mama a teta, keď boli malé. netreba to siliť, ale naozaj ma to potešilo. Keby jej to vydržalo, rada by som ju čo to aj naučila. Niekedy skúsim aj gitaru. ke´d bude trošku väčšia. Ak by sa ukázalo, že má aspoň trochu nadanie, potešilo by, mala by som o zábavu postarané aj pre ňu aj pre seba. ktovie, možno by sa aj Ninka potom uchytila. 

post-2441-0-43628600-1551626060.jpg

post-2441-0-23542700-1551626070.jpg

post-2441-0-60113900-1551626161.jpg

Zverejnené

Mate dlhsi klavir ako sme mali my aspon sa mi zda."Mna nutili na klavir" - mozno nenutili v 5 triede som prestal chodit.

Ten klavir ma vela klaves - ja neviem moze to byt? Ze su klavire s roznym poctom klaves?  My sme mali pianof. Taky klavir ku stene,ale chodil som do skoly a tam boli aj kridla, hral som aj v nasej koncertnej sale.

Nas klavir dostala sestra(odniesol sa prec)- jej to aj kupili a ona skolu aj dokoncila. Ja som rad ,ze u mna nieje.

V sobotu hraju s Rimavskou Sobotou.

--------------

Ze ma dali na klavir ma to nebavilo je fakt. Ale nieco som sa naucil a myslim,keby ma to teraz zacalo bavit, ci ze chcem sa zivit ako barovy hrac, vedel by som to.Samozrejme by som musel trenovat, a muselo by  ma to bavit.

Teda aj ja ako dieta som sa nieco naucil. Deti su velmi ucenlive.

Zverejnené

toto je štandardný klavír, vlastne pianino, polopancierové. Možno je to aj nejaký historický kúsok, ešte sú tam stopy po svietnokoch. Ale existujú aj syntetizátory, s rôznym počtom klávesov. majú zvuk ako klavír, tie lepšie majú aj pedále ako klavír, len sa musia zapojiť do zásuvky na prúd, aby sa na nich dalo hrať (taký bol v škole, kde som pred pár rokmi mala krúžok s deťmi, používali ho na vystúpenia i na nácviky v rôznych miestnostiach, lebo sa dal premiestňovať, na rozdiel od klavíra, ktorý je riadne ťažký). my sme mali doma aj synťák, ale ten mal tak 4 oktávy, určite nie viac, na tom sa učila naša mladšia, ktorá síce s klavírom rada a veľmi pekne spievala, ale nerada na ňom hrala, bolo to rpe ňu nutné zlo, ale do školy to potrebovala. teraz ho má v ZA, lebo aj tam chodí do miestneho zboru, tak ked dostanú noty od nejakej pesničky, čo sa majú učiť, jej to pomôže, ked si to prebrnká. 

No, skrátka, klasický klavír má štandardný počet klávesov, ale tie moderné nemusia mať.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Som to spocital, od stredu mas 5 oktav do prava, teda po dva cierne klavesy, cis dis( potom je skupina troch). A je to tak,len na tych fotkach mi to prislo ,ze ich je tam vela.

Zverejnené

sa nezdáš, to sa ti aj chcelo? :)

Zverejnené

Nie vazne sa mi tam zdalo vela klaves - nekonecna dialnica na poslednej tretej fotke, na prvej som si to zratal.

Deti by mali robit to k comu maju vztah,ich to bavi. Mna hranie na klaviri nebavilo. Mne ochorela ucitelka na mesiac, aky som bol rad, chodil som tam - nebola tam - samozrejme bola nahrada,ze som mal ist inde, k inej ucitelke - nechodil som. A potom sa to zlomilo,ze aj matka pochopila,ze ma to nebavi.

Trener si vymyslel,mame jarne prazdniny, ze bude mat dvoj-fazove treningy. Prvy o pol jedenastej a druhy o tretej. Dnes mu to nevyslo. Chalan na tom prvom bol, druhy sa zrusil tak boli na tom prvom trochu dlhsie - ja neviem mozno o hodinu a pol.

Vstredu by to mali si zopakovat - dvojfazovo - utorok volno, a na stvrtok ,piatok sa uvidi. V sobotu zapas v Rimavskej Sobote.

Uz aj pre deti, aj rodicov dvoj fazovo .. Mame dve deti co byvaju cez dvadsat kilometrov.

---------

Ja si nemyslim,ze to ten trener mysli zle, ci robi zle. Ale co je vela to je moc. Mozno keby mali strnast-osemnast rokov, zena tam priviezla syna a vtom navysenom case mala ist k zubarke - isla, chalana nam doviezol trener(ja som bol v robote).

Chalana bavi trenovat, mne to nevadi som rad,ze robi co ho bavi a som rad ,ze maju trenera,ktoreho bavi trenovat. Ja im pomozem, som rad,ze to robia. Financne. Dam im stopadesiat eur na lopty(alebo co potrebuju).

Zverejnené

Dnes som prisiel o 4 minuty neskor pre chalana. Som na parkovisku fajcil este pol hodinu(trening mali od pol dvanastej do pol tretej). Dneska behali do kopca, co by aj asi mohli robit. Chalan sa pochvalil,ze bol najlepsi(este bol jeden,ten chalan co hraju na tej istej pozicii obaja su 07,povedal,ze boli dvaja). Ze on behat vie - viem davno. Ze behat sa musia naucit tie ostatne deti je fakt(nemoze byt najlepsi najmladsi). Teda trener robi spravnu vec.

Najmladsi a najlepsi? Ved to je vyzva aby ho prekonali. Na treningu .Aj ked to nebola sutaz - teda nemuseli mat motivaciu. Kaslali na to(uz to je pruser). Ale ak nato kaslu - to potom sa ukaze aj na ihrisku. Nebudu vediet behat ako nevedia. Na velkom ihrisku musis vediet behat.

--------------

Na tom zapase s Podbrezou, bol behavy hrac rovnako vysoky ako syn, v ciapkach to nevies porovnat. Ale on behal.Syn snim vedel si rady,ale raz si ho zasekol syn padol na zadok - nahral na gol. Bol to suboj dvoch co vedeli behat. Vacsinu (90 percent ze tam ani lopta nebola, desat percent tam lopta aj bola, oni dvaja mali asi jedno percento, viac moj syn pri rozohravke)behali bez lopty.

Zverejnené

Futbal je srandovna hra. Vcera Kral ani nevel ako dal gol. Proti Sevilli. Dal ho ramenom - trafila ho lopta. Chlapec sa obracal co sa deje,kto ho udrel, ci ma spadnut. NIe len ho trafila lopta z rohu do ramena a bol gol. Nik okolo neho nebol. Zacal sa radovat az potom ako jeho spoluhraci.

Ale toto video,je neskutocne.

https://www.facebook.com/305852701858/videos/vb.305852701858/1014224618765131/?type=2&theater

------------

Ja len so srandy - mne je jednokto je kto. Trenera si vazim ,aj dalsich ze robia co by som ja nerobil. nevedel by som to robit.

Ale trener - som sa dozvedel ze je svagrom s primatorom. Pocul som,ze nemaju robit umelu travu hned, budu robit hlavny travnik, s umelym zavlazovanim - nieco ako na stadione v barcelone a v Revucej ma byt sportova hala. 

Mne je to uz jedno necham sa prekvapit. Deti,treneri a rodicia u nas doteraz to robili za svoje peniaze. Robil to lebo chceli.Hrat futbal(za vlastne pojdeme aj si zahrat s Rimavskou Sobotou zajtra - deti sa tam nieco naucia,nielen nase aj tie z Rimavskej Soboty).

Mne sa pacilo, ze ztych ludi sa stala nejaka komunita - aj ked to nieje nic idealne - ale ani nic na nervi. Bavi sa ten kto sa chce bavit. Ja komunitavny niesom,ale s par oteckami som sa porozpraval, zniektorymi sa poznam dlhsie. Rad by som bol ak by sa vratil k nam ten z Ratkovej, aj otecko a jeho syn - budeme potrebovat na futbal jeho syna a ja budem rad ked sa vrati aj otecko.

Ak sa tu vybuduje viac, som rad. Deti budu mat lepsie podmienky. Ale zda sa mi to cudne.Moj syn hral v Roznaskej hale raz(tej novej - tam bol turnaj).  Kto to plati - vten den som to platil ja.

Mne moj chalan povedal - ze budu mat umely travnik(pre futbalistov rozumna vec - hala je im na nic riesiace). Dospely a rozumny rodic, ze nie novu halu a ten novy travnik, s umelym zavlazovanim.  Ja neviem co je pravda,necham sa prekvapit. 

Mne osobne sa pacil,ten klub co nedostaval od mesta a statu nic(samozrejme som rad ze im postavili satne). Od mesta autobus(preplatenie nakladov celkovo za sezonu desatisic eur na vsetky druzstva) na ligove zapasy.

Zverejnené

Dnes sme v Rimavskej Sobote prehrali 5 jeden. Podbrezova ma lepsich hracov.   Nasi hraci sa musia naucit hrat futbal na velkom ihrisku, Ak sa to naucia uz by s RS, ci Podbrezovou, neprehravali 5 jeden. NIe je to o kondicii ani technike - tie deti su lepsie ako RS(nase su lepsie). Musia sa naucit hrat na velkom ihrisku. A pochopit to aj trener.

Fotku co som tu dal, mojho chalana - je jedno aky vysoky proti nemu hra. V prvom polcase hral lepsi  hrac RS, a v Podbrezovej este lepsi(obaja mali vysku chalana - som chcel len povedat aj ked maju o dvadsat cm viac  a nevedia - dvadstat ci viac cm im nepomoze. Ani vek.

MOj syn hral vcelku dobre. Mozno bol najlepsi na svojom poste.  Ale on ma strasne nejake nedostatky - ked ich odstrania  mozu vyhravat aj na Rimavskou Sobotou, mozno aj s Podbrezovou. 

Ozaj si myslim, ze technicky aj kondicne su lepsi - tie nase deti.  Musia sa naucit hrat aj na velke ihrisko, aj trener musi sa posnazit. Spravit najlepsiu zostavu.  My nemame vela deti.

Nemame vela deti mame na jedenastku(dobrych hracov) - ale musia prist vsetci - nahradnici su asi siesti(ti hrat nevedia).

MOj syn(je 5), je najmladsi najlahci ,najmensi ... Dnes hral . lebo ten utocnocnik co tam hrava sa zranil.

Co mi vadi na trenerovi a velmi. Moj syn ma hrat praveho beka a prednim ten utocnik(obaja su dobry, utocnik nech hra v zalohe,aby rozbiehal utok a on by to ale nie oni sa musia dvaja znajsikovnejsich sa srtiedat,lebo su mladsil, lepsich talentovanejsich hracov su asi dvaja). To su ti co vedia behat. Obe 07. Tu stranu by mal nepriestrlnu.Cez nich dvoch by sa nedalo by dat nikomu. A ladovali by superov.

Vsetky deti  07 su talentovanejsie, ci lepsie. Na futbale ich niekto natrennoval.

post-1625-0-26518600-1552150679_thumb.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dnes a stale idu goly sdredom. 06 ma styroch stoperov. Dvaja su velmi dobry. Aj ked dnes dostali goly.  Je to aj chyba zalohy a utoku.  Alebo ich chyba ci trenera. Ale aj v zalohe ma dobrych hracov,aj v utoku.

Nerobia to co maju robit. Napadat supera,vediet im odoberat loptu. Behat s lopou ci bez nej.  Ak sa v tom zlepsia - budu lepsi a budem rozoerat dalsie chyby.

Oni to v II.lige nepotrebuju. Staci ich rozbit technikov a behom, primitivnou a fungujucou taktikou a tam ti staci desat hracov aj s nahradnikmi. V pvrvej lige, na ihrisko potrebujes patnast dobrych futbalistov.

-------------

A nieco osobne - dnes ma chalan futbalom svojim potesil.

Zverejnené

Neviem ci nasi starsi ziaci zacali uz trenovat. Keby sme mali umelu travu, mohli by si kazdy tyzden s nimi dat zapas. Nemame treba pockat na slniecko a kym zacne trava rast.

Vidim ,ze predchadzajuce prispevky som pisal nejak krkolomne. Ma 4 stoperov. Jedneho znich(toho najsikovnejsieho) by som dal vyssie. Do zalohy. Zahral by tam. Su dvaja sikovni jedneho znich by som tam posunul. Nemozes tam dat slabsieho stopera. Ked vie hrat stopera nech hra stopera,lebo vsetkych ich potrebujes, ale jeden ten stoper - co mozno nieje stoper(len na tom poste hra a dobre) by bol ovela platnejsi v zalohe.

Utocnik nema co robit v obrane, a ten jeden stoper, co nieje stoper ma hrat inde. Obaja maju hrat v zaklade ale vyssie. U nas musia hravat ti co vedia,ale na postoch,kde budu najuzitocnejsi. Unas si zahraju vsetci ti co vedia aj nevedia - potrebujes aj tych co nevedia. Aj v zapasoch,ale aj na treningu. Jedenastka sa da vyskladat,ale potebujes dalsie 4 deti ,co su aj slabsie,ale niekedy ich potrebujes prestriedat(niekedy aj daju gol co sa mojmu synovi nepodarilo). Potrebujes alternativu.

Dal som ci vedia nevedia. Asi som mal napisat su lepsi ci slabsi.  Ale vedia nevedia je pravdivejsie.

Zverejnené

Ta fotka. Preco stoji taky maly s takym velkym? Inak vcelom zapase rozhdodca zapiskal asi 4 krat dve ofsajdy RS, neviem ako videl a dve fauly. Sa mi zda,ze ten rozhodca odpiskal vsetko proti Rimavskej Sobote. Rozhodca - asi nejaky trener z RS. 

Odpiskal to co mal tak to bolo. 

Nam nezapiskal, ziaden faul(lebo ziadny nebol). lebo to nevedia napadnut a zobrat superovi loptu(ak si rychlejsi faul tam nebude,urobis to cisto). Nerobili to nasi hraci,preto prehrali. Nevedia vybojovat loptu. Oni nevedia ,ze ju maju vybojovat..

Nekopli sa ani raz(nie umyselne, ale ani ze o tu loptu nebojovali oni aj bojovali,ale malo) - co je pekne ale aj cudne. Nasi nevedia bojovat o loptu - ak sa to naucia budu lepsi - a to je to najpodstatnejsie, potom je milion veci co este nevedia.

Zverejnené

Len zo srandy - nic proti tomu chlapcovi(s fotky) nemam. Ale zivit sa futbalom nebude.

To je mozne aj moj syn sa nebude zivit futbalom. Obaja sa budu(aj musiet) zivit nejakako pracou. 

V RS maju lepsich, proste to je chalan co je slasi a nevie. Oni v prvom polcase mali dobreho maleho ak syn v okuliaroch. Znehoe ak bude makat moze byt. najlepsieho - ja sledudujem len chana teda ich protihracov - najsikovnejsi  bol z tej Podbrezovej.  Ale ak bude makat(poriadne trenovat a pochopi futbal) chalan ten chalan z Pobrezovej(co mne sa pacil) si nezahra.

Zverejnené

Ja som tu nechcel dat tolko prispevkou, v minulosti sa pripajali. Ze im rozhodca nic nezapiskal,lebo nic nespravili. Lebo oni to ani nevedia. V II.lige to nepotrebuju. Pockaju si kym loptu zakopne, ci do autu, ci niekde k obrane,kde si ju zoberu oni, ci nas brankar. No  ale proti lepsiem si tu loptu musis vybojovat. Alebo mu ju zoberu ale ti protihraci su odost slabsi.

Pre tie nase deti tieto zapasy ja som strasne rad ze ich hraju - su uplne ine(vacsie ihrisko a plno veci,ale to je futbal), tie deti(trener) sa musia zlepsit,ved  na to to je.

Na velkom ihrisku vo februari si mozu zahrat okolo nas v Podbrezovej, ci Rimavskej Sobote. Co som rad ,ze si zahrali. Som si isti ,ze to bolo plus aj pre superov(deti). A im dakujem. 

Oni aby sa zlepsili potrebuju umelu travu, aby mali kde trenovat v januari a februari,marci(telocvicne su nanic,aj turnaje v halach,to je pre pripravkarov -deti do desat rokov) Deti v Revucej. 

Uz len keby hraci pochopili,ze o loptu musia zabojovat by to bolo vyrovnanejsie. Ked tie deti pochopia ,ze treba behat, je to vacsie ihrisko.  To nieje hala, ci pol ihrska(lepsi superi). Ak to pochopia aj o com je futbal, budu vyhravat. Detom to musis vysvetlit. Je to par viet. A oni to spravia.

par zapasov a s RS uz nebudeme prehravat. Podbrezova ti vedeli viac(hraci podbrezovej vedeli ako to hrat) - hrali to aj do sirky,obe kluby boli lepsie, ale mozme vyhrat aj nad Podbrezovou. Inak Podbrezova patri asi do desiatich najlepsich klub na Slovensku. mozno do 8.mich. V prvej lige kolko hraju s domacimi hracmi aj do prvej 6.tky.

Ale aj s podbrezovou moze revuca vyhrat. 

-----------

Ja som cital na forume Juniora Kosice,ze vyhrali takyto pripravny zapas s Lokomtivou KOsice. Neviem kto je Lokomotiva - viem kto je Junior. Ich hracov poznam aj po mene aj ako hraju. Ma to neprekvapilo. Nech sa juniorom dalej dari.

Ja osobne bol by som rad aby sme si dali zapas,prisiel by so sa na to pozriet.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Dnes sme ledla ladla vyhrali. 

https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/377455/

Chalani z Tornali bojovali, Ze vyhrali prvy polcas - nie je to nahoda, aj je to  spravny vysledok. Nasi to prehrali nula jeden.  Nie neboli lepsi ale za bojovnost a behavost si to zasluzia.  V druhom polcase  ich nasi pretlacili.  Ale len tak tak. "Nase hviezdy" si musia uvedomit , ze take hviezdy niesu - mozu byt ale musia makat - moj syn hral v zaklade. Nepacil sa mi. Aj on hral zle. Zaklad to je sedem hracov . Mal ich tam trener sestnast aj s brankarom.  U syna som videl jednu futbalovu akciu - ktoru do######al. 

Oni si ti hraci zahraju vseetci - na 90 percent. Syn hral s tymi najlepsimi aj v prvom aj druhom polcase. Zahraju aj ti dalsi kludne tolko casu ale uz nehraju znajlepsimi. Dnes bol problem,ze ani  ti najlepsi - kde mal patrit aj moj syn  - syn mna nepotesil.

Alternanta mojho syna hra utocnik - on kludne je lepsi hrac ako moj syn - ale on je utocnik,nie obranca. On nevie a neche branit - on chce utocit. Buduci rok isto bude utocnik. Nehra to  lebo je mladsi. A trener si mysli, ze nepotrebuju viac utocnikov, ci ho utocnika da na praveho bekakde nema co dat - obaja su dobri bezci  - najlepsi. Obaja su mali Obaja vedia hrat futbal. Ten jeho konkurent moze byt aj lepsi futbalista - len hra na nespravnom poste.  Pri he 7:7 je to jedno(moze hrat jeden ci druhy)v druhej lige ,ale na jedenastich toho chalana by som dal pred mojho - do zalohy a to by trener kukal(s prvoligistami). Ja na tom utocnikovi(chlapcovi) vidim,ze aj to tam nevie hra(nevie hrat - nedrzi si priestor)t,ae hlavne ze ho to nebavi. Neviem ci v minulom roku ho tam tiez davali,moj syn bol v pripravke. Ak ano ci nie , povahu dietata neprerobite. Moj syn je ten prravy bek, a vzdy bude lepsi lebo hra naco ma. On je vtom dobry. Ten utocnik - je rovnako dobry ale na inom poste. 

To nieje o korupcii,lebo ja,trener aj otec toho syna sme dva, tri mozno styri(ja som prestal ked sa mi narodil syn , hravam tenis) roky hrali v telocvicni futbal. Neverim , ze by ma oaval jeden ci druhy,ja ich poznam. 

Utocnik nehra utocnika,lebo je mladsi,hra obranca alebo ho tam trener potreboval, kym neprisiel moj syn. Ine dieta, rovnako stare ako syn - islo do Rimavskej Soboty. A dari sa mu tam,teda sa naucil nieco.  

Na rok- syn nech hra,kde ho bude potrebovat trener, kludne aj tam kde hra mne sa Pekarik ci ten hrac v Reale paci. Nech sa vrati s Rimavskej(utocnik co dal ziline tri goly), tento obranca do utoku. Snimi rocnik a dobry je aj jeden zaloznik.  Ved oni vyhravali tie turnaje.  Jeden ten najlepsi pojde hrat medzi starsich ziakov - on tuto sutaz hra uz 4 rok, moj prvy rok - rovnaky rocnik.

Ale tam budu mat aj mladsich sikovnych 08 , tie dve si to odohraju a dobre, ale najsikovnejsie su akoto este hraju 09. 

Najsikovnejsie su 07 a 09, 06 co hraju tu sutaz a je ich cez desat - nie. 08 ich je par a tiez nie.

Zverejnené

Na rok by mali dobreho obrancu(to pisem len o rocniku 07 co vyhravali), jedneho zaloznika a dvoch utocnikov,mame aj kvalitneho brankara. Ak by sa vratil ten z Rimav.S( ten do R.S  isiel asi za lepsim,hral s orok mladsimi,nie ako moj syn o hlavy vyssimi,a brankar,ten vedel,ci jeho otec,ze si tiez nezachyta, ten siel z pripravky trenovat ku starsim ziakom).  Snimi vyhravali aj dve 08(oni ich potrebovali a hrali aj vyhravali) . A 09  su asi tie najsikovnejsie(bolo ich viac a dve kluby). A je ich vela, ze sa to da postavit dobre.

Trener starsich ziakov bude mat vacsi problem. Aj ked 06 je dost -desat deti ,05 tri deti - ale nema kvalitu. On potrebuje aspon patnast dobrych futbalistov. Ma mozno 8. Ma aj ine tela ,ale tie nevedia hrat - bude ich musiet naucit. Inak my sme vsetky pripravne zapasy hrali na velke ihrisko . Jedenast proti jedenastim(to aj v lete). Teda trener v priprave sa pripravoval na dalsiu sezonu. Alebo normalny futbal sa hra jedenast proti jedenastim.

Zverejnené

Cesi fasli vcera v anglicku 5:0.  A ze kvoli comu to je. Ze v tej dobe ked sa narodili tito futbalisti - bolo menej deti. 

Vpodstate suhlasim ,  Je ich menej mensia konkurencia. A ze maju zobacek, vys - ako namysleny - to tiez moze byt, To je aj unas. V klube.

Keby bolo viac deti by museli ovela viac makat ty co si myslia,ze dnes su dobri,alebo lepsi by boli ini.  

Inak, syn mi povedal,ze trener mal 5 minutovku - povedal im ze on tiez hraval futbal a boli dvaja lepsi ako ostatni - a ak sa na to vykaslali boli slabsi.

No to je pravda a som rad,ze chalan ma takeho trenera. 

Dnes to bolo dost mizerne v prvom polcase. V druhom to otocili. 

Trener im da nabuduci tyzden,ak sa na to nevysere.

Behanie aj do kopca,ale hranie aj s loptou(beh s loptou), naucit ich behat bez lopty, ponukat sa. Hadzovenie autou. Tam to je toho prilis na tyzden.

Zverejnené

Ten chalan utocnik,je utocnik - ma to v povahe ,on nikdy nebude obranca. Moj syn bude branit a lepsie ako utocnik, vie lepsie si postrazit priestor. Je lepsi obranca,lebo on obranca je. obaja su rovnako stari(07) jeden piatak, druhy siestak, rovnako vysoky. Rovnako behavy ,mozno utocnik rychlejsi ,ved to asj na svoju pracu potrebuje. Celu sezonu sa pozeram na toho utocnika akoho to nebavi hlava dole - ale to robi aj moj syn. Mne je luto toho chlapca.

Bol jeden pripravny zapas ale to hrali jedenastky s roznavou - trener ho dal pred syna(na druhy polcas ked prehravali ja neviem styri jeden). Ten utocnik to tam vymietol,je pravda ze roznava tam nemala ziadneho hraca(dievca,  a nic co by vedelo hrat)

Po lavej strane ani RS, ani Podbrezova, ani Roznava tam nemaju hracov. moj syn co proti nim hral nemal problem. Jeden Podbrezovak si ho posadil na zadok,nahral na gol. V RS bol tam snazivi a behavi hrac v prvom polcase,nie ten vysoky na fotke. Syn v postate snimi nemal problem(nemal problem oni mu problemy vytvarali,snazili sa a vzdy ale ich vyriesil)(podbrezovak aj RSobotcan v prvom polcase boli velmi behavi aj dostavali lopty, ten vysoky nie).On ma proti nim o rok,roka pol menej.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Moja dcera chce hrat futbal. Ked chce preco by nemohla. Na nieco so m  klikool a

zmyzlo to ledny krat.

Ako sa to sda neusporiadene.

Na tomto fore koncim dnes a bodka. 

Chcem sa vam vsetkym co mi pomohli a to ste boli vsetci.  Nech sa vam dari. Nakukujem tu ale  na informatora  ani toho jeho prtosku niesom  jeden debil ako druhy. koncim na fore.

Zverejnené

https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/377464/

V Poltari vyhrali 6 nula. Syn zrejme hral cely cas, ci v zaklade - utocnik mal zakazane od rodicov. Kvoli znamkam. Ten utocnik je  aspon tak dobry futbalista ako moj syn,ci lepsi len je utocnik. Vzapasoch kde hraju siedmi nech sa striedaju na tom poste,  ale ked hraju jedenasti - je nezmysel ich nevyuzit oboch  a utocnika dat aspon do zalohy. My nemame zaloznikov, ci mame problem v zalohe. Chlapci to niesu nauceni tam hrat. To musia byt aj naj bezci co utocnik je.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak to je nadhera ked deti nieco bavi. 

Z nasho starsieho bude asi dizajner alebo vedec.  Celkom mu idu vymyslat rozne nove veci z Lega , pripadne nove okruhy z drevenych kolajnic.  

Z malej skor bude baletka alebo gymnastka. Co ona vystraja s rukami a nohami to by ste mali vidiet.  Brat sa smeje ze ked ma saticky tak vyzera ako transka kvoli tym jej namakanym rukam. 

• Pridať bod 2
Zverejnené

Pomaly s tým optimizmom, pozri na Tomáša, aký je on dizajnér, ako v pivnici nad všetkým špekuluje a je rád, že po osobitnej škole horko-ťažko zožmolil maturitu.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov