slimak Zverejnené 27. August, 2018 Zverejnené 27. August, 2018 Dnes som uz kludnejsi. Ja to nezmenim ani sa mi nechce, snad vedia co robia. Podbrezova,proti ktorej sme hrali(neviem ci tam boli ti najlepsi z Podbrezovej) vyhral tri nula v Namestove - prva liga. Myslim si,ze keby sme boli v plnej sile by sme s nou tri nula tiez prehrali. Resp lepsie. Teda nadej a ze mas sikovnych chlapcov tu je. Teda oni maju sancu vybojovat o tri roky prvu ligu. Ide len o to, ci taky ciel maju funkcionari. Si myslim,ci verim aj ano - a preto spravia co najviac. A rozumne. Mladsich ziakov - ak tam nechaju vsetkych hracov - mali by tu sutaz vyhrat. Keby aj 6 dali do starsich o prvu trojku ajtak by mali zabojovat. Lucenec co tutu sutaz minuli rok vyhral ma tolko bodov ako my(tri prehry). Teda oni chcu postupit cez starsich ziakov inak sa to neda asi tento rok ci buduci. Tu im samozrejme nemozme konkurovat. Nemame tam hracov. O tri roky to budu mat ovela tazsie ako tohto roku, Teda najvacsiu sancu maju tento rok.
slimak Zverejnené 27. August, 2018 Zverejnené 27. August, 2018 Dnes sa ,zena vratila z treningu - a ze takto to uz nejde. Ze sa musime striedat. Nechce sa jej pozerat na pubertiakov-ona tam nebola cely trening,len sa asi natiahol ci prisla skor a videla mozno polhodinu - co nemakaju,ale len same srandicky a na trening kaslu. Ja som bol na prvom treningu. Trener ich rozdelil na slabsich a lepsich a slasi vyhrali dva nula. Som pozeral ako puk. Toto je u nas najvacsi problem. Zena, ja to vidim v skole nemusi sa na to pozerat aj na treningu. Asi takto je prominentny hraci ,aj lepsi by mali byt ovela lepsi - len niesu. Ten jeden vekom ako moj syn - tymto pristupom a hranim s nimi prisiel o futbalovu buducnost. Pred dvomi tromi rokmi bol uplne inde. Dnes si ho nevsimnes. ------------Minuly rok som na treningy nechodil, Pred tym ano a chalan na treningu nebehal - isiel si zabehat potom - som ho doviezol na luku a pozeral sa nanho. Ako beha. Cvici na tyci,teraz beha uz sam,nie odseba vacsinou mu poviem sam - ked sam, musel ma nasrat den predtym,potom aj rano o siedmej si to odbeha. Neviem ci to je trenerom -asi viac rodicom. Nechcem krivdit ich trenerovi- terajsiemu alebo pre syna novemu. Tie deti makali. Inak by tie vitazstva nemali. Naucil ich hrat jeden mladas - trenoval ich styri roky a minuly rok pod oteckom - ale vyhravali. Mali disciplinu , chceli a vedeli vyhravat. Makali. K nim chodili ako ti ostarseni na turnaje - lebo snimi a zapomoci nich to vyhravali. Ale chodili tam,lebo vedeli ,ze tam sancu na ten pohar maju. Vedeli to aj ich rodicia - lebo videli rozdiel,ze ti mladi hrali futbal. Rodicov bavil ten futbal. --------Pozriem si nejake zapasy ako budu hrat. Ak nebudem spokojny-zvykonu muzstva - treningu- chalana dam k starsim ziakom. Najsikovnejsi utocnik ak bude hrat nadalej obrancu a podobne excesy - mozem ######at. Bud budu hrat ti najlepsi -alebo moj syn snimi hrat nebude.Budu hrat ti co sa na treningu snazia a vzapase to ukazu. mozu neskor ci skor postavit na miesto mojho syna ineho ze si nezahra. Alebo teraz hned. Aj ked moj syn nema konkurenciu,nemaju tam len takeho hraca. Ale moj syn nebude hrat s hracmi co nemakaju, ak taki budu vsetci nebude hrat vobec.Ja nechcem mat so syna flakaca. proste ako rodic si odsledujem,ci sa syn snazi ci nie(ak bude v pruseri viackrat dvakrat mu to poviem). Ak na to ######e najdem mu inu zabavku.
slimak Zverejnené 29. August, 2018 Zverejnené 29. August, 2018 https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/377364/ Na zapase som nebol. Dvaja hraci co su napisany, tam tiez nehrali. Chalan hral zaklad. V priemere styri jeden by mali hrat kazdy zapas. Ak sa zlepsia pat jeden. Pre mna pruser ,je ze z dvadsat hracov maju desat. Starsi tam hrali remizu - hrali za nich asi traja hraci z Helpy(telgartu). V podstate to maju rovnako na trening ak niekedy pridu ku nam ako do Helpy, ci Brezna kde boli predtym trenovali. V sobotu to budu mat zaujimave - Dudince. Dudince dnes vyhrali dvanast nula - snad im sest golov v sobotu nastrielaju. -----------Chalanavi alternanta dali najlepsieho utocnika co v utoku mimo fotbalu nema asi sancu,teda na jeho mieste budu hrat iny slabsi. Ale je dobry. Ja poviem je lepsi futbalista ako moj syn,len nie na krajnom obrancovi. Tak isto ani stopera nezahra - nikdy nehral obrancu. 5 rokov je vela ked trenujes nieco a potom bud nieco ine to sa neda. Ako sa neda za polroka naucit stopera byt brankar -nejde to spravit podla mna ani zmene utocnik obranca. Chalanov konkurent je vo vsetkom o trosku lepsi ako moj syn - ale v niecom - co je dolezite na ten post je slabsi. To sa asi natrenovat neda. Ked boli mali si sami prirodzene vyberali priestor kde a co chcu hrat. Je to synov kamarat - poctivy a slusny chalan - teda ked snim sa ma byt syn o priestor na slunku - obaja z tej konkurencie budu lepsi . Najhorsie pre neho mozno aj lepsie(viem ze je to silny bojovnik - ale ako silny?) - ked ho budu pohadzovat hocikde. 07 - tie co vyhravali tie turnaje - tam boli len 4. Aj ked som tam nebol - tie davali kvalitu. Dvaja dali goli a dvaja boli v zaklade. Mozno tam patrili vsetci 4ria. Obaja co neboli su lepsi futbalisti ako moj syn. Len maju na ten svoj post ovela tvrdsiu konkurenciu.
slimak Zverejnené 6. September, 2018 Zverejnené 6. September, 2018 https://mfk-revuca.futbalnet.sk/tim/30173/ V stredu budu prvy. Potom ak dalsie dva kola spravia 4 body - mozu aj za 6 to mozno daju, budu prvy aj nakonci. Je to slaba liga. Ja som najlepsich nevidel. Teda lepsich muzstiev je tam 5(mozno). Slaba liga - 9 muzstiev(velmi slabe) ... Dnes Filakovo malo aspon hracov. Ja nechcem dehonestovat tych nasich superov. Tie deti ,oni sa snazia. Len vcera boli asi vpriemere o rok a pol maldsi oproti nasim(teda niesu - to je problem aj v Revucej - mas dve rocniky kde su a potom dve kde niesu - nemaju zaujem - ci klub ci deti).A dnes boli slabsi. Ale polcas bol len jedna nula. Vsobotu sa mi ani nechce ist to pozriet. Vstredu hraju vonku dvadsat km. Tiez asi nepojdem. Vyhraju desat nula oba zapasy. Potom su zapasy z Banskou Stiavnicou a Krtisom. Zapas zo stiavnicov vonku by som rad videl,len je to daleko. Krtis si isto pozriem. Vyhraju tu ligu. Lebo je ich vela a su dobri. Postupuji starsi ziaci. Aj pre mladsich. Bol by som strasne rad. Aby nas klub dal sancu detom - behat, makat - tie deti to isto vedia vykopat prvu ligu o dva roky . Oni ju vykopu - ale aby bolo pre koho. Teda pre mladsie deti. Ale aby boli.
slimak Zverejnené 7. September, 2018 Zverejnené 7. September, 2018 Dnes som chalan trenoval. Je prave kridlo - teda auty - to je jeho standartka. A ze to nemusi hadzat len na utocnika,ale aj na zaloznika a par metrov pred neho,a nech mu da vediet ze mu to hadze. Potom som mu v zapasoch povedal nech sa hybe beha - lebo bude behat z...na luke. Som pochopil,ze on potom aj beha ale nechape kde a kedy. Ze ho to naucim. Nechcel som spravit nejaky dynamicky trening. Vedro sud ako superi. Po odohrati lopty letis vpred. Ale sa nedalo - kym som si to spracoval ci nespracoval bol uz vpred. Behat vie-ten chalan je aj lepsi ako ja ako futbalista -- aj ako superi. Zajtra sa pojdem pozriet,ci zlepsil tie dve veci co som ho ani netrenoval,len naco som ho upozornil. -----------------Bol som na dvoch zapasoch. Poltar mali mensich o rok a pol. A trener na nich krical. Ze to nevedia. Kricat aj z tribuny ak tomu rozumies a vies -ma zmysel - lebo som to videl. Ale nie ked vidis ,ze jeho hraci su ovela mensi a ovela slabsi. -Ten druhy zapas sa hadal rozhodca s trenerom. Ci ludmi okolo neho. Pritom vysledok bol jasny. Trener Filakova vybral za najlepsieho hraca mojho syna. Oni po zapase sa 5- desat minut - treneri pred hracmi(obaja treneri a obe muzstva spolu) zhodnotia zapas a rozpravaju ako to videli. Nas trener co som isiel vedla z brankou - pochvalil brankara, a povedal,ze bude vediet zastupit samka(toto meno je vymyslene). Ale povedal krstne meno brankara z pred roka. Ti treneri maju prehlad o hracoch. ----------------Konkurencia - klubov - neviem ci je to pravda ci nie. Do Lucenca sme v minulosti chodili na turnaje, uz nas nechcu. Ale moze to byt aj v KE, kym sme prehravali sme boli priatelia.Mne osobne sa pacili zapasy pripravne ci Roznavou, ci Podbrezovou, vedla je aj Rimavska sobota. Snimi mozme hrat vyrovnanu partiu. Tie kluby lepsich na pripravu mat nebudu.
slimak Zverejnené 12. September, 2018 Zverejnené 12. September, 2018 „Pre malé kluby stráca zmysel akákoľvek výchova hráčov, keď si ich potom niekto bez problémov zoberie. A takto majú malé kluby problémy so zložením kádra. Desať rokov sa venuješ chlapcovi, ktorý potom bez problémov odíde. A výchovné nedostaneš. Akoby si na neho nemal žiadne náklady,“ dodal. Čítajte viac: https://myhornanitra.sme.sk/c/20909862/amatersky-futbal-vymiera-pre-nedokonaly-prestupovy-poriadok-tvrdia-male-kluby-zvaz-rokuje-o-zmenach.html#ixzz5Qv6q3BcuTomoto aj rozumiem. Neviem kolko penazi bolo v minulosti ci vsucastnosti za mladeho hraca. Teda ak to doteraz mali,a uz nebudu mat a robia to nieze pre prachy - ale prachy na rozvoj klubu - mozno. Takto robili. Ja nerozumiem tomuto.https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2340/?part=3631&round=68764 Je tam 5 klubov co teoreticky mozu byt na nasej urovni. Teda snami vyhrat. Dnes sme vyhrali sedemnast nula. Komu to pomoze? Nasim? Brankar si zachyta celkove asi tak, ako keby bol u mna na dvore a otvorim mu branu postav sa tam aj chytaj. Vdesnom zapase brana to iste.Inak moj chalan bol najhorsi - on je obranca - ako som dnes zistil - branit vie - mozno, utocit nie. On tam dnes isto nemal byt ani ja. Ziaden obranca. A co mukomu to nieco prinieslo? Nasim utocnikom, ci ich hracom? Je malo deti. Malo trenerov. A ten prvy link co som dal asi este viac odradi. II.liga nema ziaden zmysel. Prva stred - len o trosku lepsia ako nas klub - myslim tent tym kde hra moj chalan. Teda by tam hrali stred tabulky. Ako rodic - sa tomu venujes 5,6 rokov. Vozis dieta hocikde po vychodnom slovensku,madarska,polska. Deti to vracali. Su sikovne. A potom mas hrat sutazny zapas proti Tisovcu(daju mladsie deti coto zacali hrat pred mesiacom) a podobne - podobnych 9 muzstiev. Krajine sa dari vravi Fico. Na Slovensku je 50 prvoligovych klubov?Preco asi? Co hraju I.ligu polovica by snami prehrala. Nasi hraci si nemaju s kym zahrat. Ok povies - nemal si ich tak drat. --------------Vychodisko - pre nas ako klub. Zpravit prvu ligu. Z tym,ze tu najvyssiu sutaz budu hrat aj chalani z Tisovca,Hnuste. Ale rozumnejsie podla mna by bolo spravit kvalitnu I. celostatnu ligu. Kde by zo streduboli mozno 4 kluby a tie mensie by hrali snami. Ja chalana nebudem vozit ani do Podbrezovej ani do Rimavskej Soboty. Ked budeme hrat proti nim rad. Ale on za nich hrat nebude.--Doteraz sme okrem Dudiniec mali slabsich superov. Teraz pridu tazsi. 4 lepsi - snimi v priemere vyhrame 4:jeden a so slabsimi 8:nula. Su kluby,relativne dobre - tornala a filakovo a pod. Co doteraz boli dobre a sa venovali mladezi. Mozu mat rocny vypadok(menej deti menej talentovane) aj tak budu vstrede tabulky. Oni do druhej ligy patria. Tornala bola minuly rok tretia,Filakovo moze byt tretie nabuduci rok. ----------Pre mna najromantickejsie by bolo - lebo aj starsi ziaci su druhy. Vykopat tu ligu uz tohto roku. Ako revuca nema tolko deti aby mohli hrat tolko sutazi - ale spojit sa s horehronim a tisovcom a hnustou - myslim deti. Su aj deti problem,ale aj treneri. Clovek co tomu rozumie a obetuje cas. -Ak ma moj syn hrat proti TIsovcu - sa na to moze vykaslat. Je aj nie mi divne z najlepsi hrac od nas neodisiel prec - mohol aj do ziliny. Ja by som svojho syna - neposlal. Ten chcalan ovela talentovanejsi - nie je to moj syn ci mal ist? Mozno ano. Druuzstva proti su velmi slabe - spoluhraci - tiez slabi. Ti orok starsi. Jeho talent upada. Dnes dal mozno 4goly proti tisovcu. Teda on upadnie. Futbalovo. ------------Ja by som bol rad aby nase deti mai moznost hrat kvalitnu ligu u nas. A postavit im kludne aj nove satne. ----Stiavnici v sobotu nebudem. Ale asi vyhraju 4:jeden
slimak Zverejnené 13. September, 2018 Zverejnené 13. September, 2018 U nas prezident klubu - ma tam tri deti - trojicky.Brankara, stopera a utocnika. Stoper je dobry. Vcera na zapase nebol trener a jeho syn. Jeho syn je dobry. MOja myslienka . Oni vedia v akom hnoji su - ak to chcu zlepsit - lebo ti oteckovia(otecko som aj ja - aj ja chcem zlepsit svojho syna) to chcu,vidia a spravia. Ja o tom neviem len si myslim - ze tu I.ligu daju uz tohto roku.
slimak Zverejnené 15. September, 2018 Zverejnené 15. September, 2018 Tak Poprad ako i Dukla v krajských súťažiach, lebo taká je pravda o obsahovej štruktúre existujúcich druhých líg dorastu, nemali s ostatnými vytvorenú takú konkurenciu, ktorá by nútila pracovať v tréningoch i konfrontácii so súpermi na vyššie obrátky. https://www.bystricoviny.sk/komentar-2/jozef-mazar-kvalitny-futbal-behom-dlhe-trate/ https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2329/ To je tabulka tohto rocnika. Su potrebne v Bystrici tri kluby a vedla Zvolen? Rakytovce - OK chcu snimi hrat nech hraju. https://sfz.futbalnet.sk/sutaz/2351/Tu je prva liga. https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/377409/ Este vyhrame v Detve, ci v Krtisi a je po sutazi o prve miesto. Neviem ci dnes najlepsi strelec Stiavnice hral,asi ano ma striedave starty -hra aj za Ziar(len ti dnes nehrali). Ale dnes gol nedal. Predtym tam je strelec z Filakova - proti lepsej obrane som si ho ani nevsimol(nemal loptu neboli za polkou aspon prvy polcas). Dnes dal Lucencu styri goli. Keby nasi utocnici hrali proti nasej obrane nedaju ani polovicu golov co dali. Tm som chcel len povedat - ze to je strasne nevyrovnana liga. U druheho vyhraju 5 : 0 ? Posledna poznamka,ked mas dobre muzstvo da gol hocikto(dnes aspon dve dali nahradnici,jeden dal stoper - inak ma ich vela hraju isto aj vtomto zapase vsetci) - okrem mojho syna(on vie branit). Teda v dobrom muzstve mas vela dobrych hracov. Ked to nejde ,priestriedas. Super ak ma menej schopnych a nema lavicku,skor ci neskor padne. V druhom polcase kondicne.
slimak Zverejnené 15. September, 2018 Zverejnené 15. September, 2018 Poslenda sradna - ten ich najlepsi - aspon golmi - syn - ze on ku mne niekedy zabehol - nebol vyrazny. Asi teda snim nemal ziaden problem. Pre chalanov nanic liga. Ked som si pozrel muzstva proti sme ci v priprave alebo aj viac hrali na turnajoch - hraju rozne sutaze su prvi. Roznava, Podbrezova, v KE - junior kosice za nejaku kosicku ves - galaktik. Sme hravali proti tim najlepsimi. V KE Lokomotiva ci FC? Zabudnite. Tam su lepsi ini. Na turnajoch som Lokomotivu nevidel nic viac a menej ako velmi nemotorne detska - aj Tisovec bol sikovnejsi. Hraju prvu ligu? Od vsetkych kosickych klubov by dostali vyprask. PZ FK Junior U 13 - FC Lokomotíva U 13 7:2 (3:2)tréner Urban | 22.08.2018Hralo sa na požiadavku kolegu z Lokomotívy na celé ihrisko s počtom hráčov 1+10, lebo ich U 13 bude tak hrať v 1. lige Pre nás to bolo vôbec prvé stretnutie hrané na celom ihrisku. My budeme hrať v 2. lige na skrátenom ihrisku 1+8. Náš výkon nemal chybu. Do družstva výborne zapadli Tomáš Ernst - brankár a Juro Špacai - stredný obranca. V prvom polčase sme viedli 3:0, nepremenili sme ešte štyri šance a tak hostia znížili na rozdiel gólu.V druhom polčase sme pokračovali vo výbornom výkone a pridali štyri góly a zahodili päť šancí. Zaslúžené víťazstvo.Naše góly: Aďo 3, Simon, Sasha, Ivo, Šimi. Zostava: Ernst, Šalitrošová, Špacai, Števula, Mikluš, Ondrejka, Papáč, Vnenčák, Al-Zabidi, Onyshchuk, Sokolský, Medňanský, Proks, Kohoutek, Sirovec.Viac tu: https://fk-junior.webnode.sk/kontakt/
slimak Zverejnené 15. September, 2018 Zverejnené 15. September, 2018 Z dvadsiatehodruhe .osmi tam je prispevok. Junior vyhral nad Lokomotivou Sedem :dva. Junior ma sikovne deti asi ako my. NIekolko rokov sme ich nevedeli prehrat - na konci sa nam to parkrat asi dvakrat podarilo. Junior kosice hraju za kosicku ves - to su hraci co su dobri a hrali prti nam. Lokomotiva -tam neboli nikdy hraci a nebudu a su v I.lige posledny, FC predposledny . https://sfz.futbalnet.sk/sutaz/2505/?part=3833&round=69911 Teraz je to trosku pomene . Ale na konci budu. Ten vychod ci je lepsi? My sme snimi hrali a tam vela. Tam sme sa zlepsovali. Na strede asi ani turnaje neboli - okrem Lucencu.
slimak Zverejnené 16. September, 2018 Zverejnené 16. September, 2018 Chalan vie behat - a vie citat hru. Teda ako obranca , rychlo odoberie loptu(to je jeho jedina uloha a dat ju zaloznikovi ci utocnikovi hned).Preto aj hrava - vzaklade bol tri krat so siedmich, ze keby sme mali silnejsich superov by hral castejsie - proti tisovcu bol zbytocny - tam sa len kukal co robili jeho spoluhraci. Ale na treningoch - ti utocnici - aj ti najlepsi nedaju gol. Velakrat vyhraju ti slabsi. Proti podbrezovej aj proti roznave - ked hrali jedenasti potreboval aj sikovneho stopera(mal tam inych dvoch ale obaja su dobry,cez nich gol nedaju). On ho mal. Dostali asi dvadstri golov ale cez nich dvoch neslo v podstate nic. mali aj pred sebou asi toho najlepsieho zalonika. Preco to pisem? Boha spominam na pripravne zapasy pred mesiacom. ######a Krtis vyhraj nad nami a snaz sa. Pri kazdom gole vam zatlieskam, co aj robim. Mozno vam budem cely zapas drukuvat ak budete hrat. Aj to niektori rodicia robia - povzbudzuju ine deti ak robili nieco dobre. Priklad. superovho brankara. Ja zacnem cele druzstvo.
slimak Zverejnené 22. September, 2018 Zverejnené 22. September, 2018 Dnes super - Velky Krtis, hral dobre, prvy polcas prsalo. Deti to mali tazke. Vyhrali sme tri nula. Syn bol na ihrisku ci hral - mna serie ze nehral. Druhy polcas som natacal - aby sa videl. Vdruhom polcase nahral dvakrat. Za cely zapas nevybojoval ziadnu loptu. Nic. Ja sa cudujem trenerovi ,ze mu dava tolko casu. Ono to mozno vyzera ako keby som trenera podplacal. Po zapase si syn zabehal - sprinty dopredu a behanie dozadu. Som mu povedal aby vedel. Za zapas dve prihravky - po zapase 50 sprintov. Tri nahravky 40 sprintov. Ak bude mat sto nahravok . Bude mozno odychovat. Ale nie pozrel som si tie videa druhy krat - on nespravil ,ziadnu chybu alebo mal to podkontrolov - len chcem aby robil viac. On sa tam len prechadza. Jemu to prechadza. Ja chcem aby tam behal. Strasne som alergicky na to jeho prechadzanie. Neviem sa na to pozerat - lebo viem, ze vie aj behat. Nebavi ma ten jeho futbal. ma sikovnych spoluhracov - slabych protihracov - teda aj keby spravil chybu sam ci iny ju napravi(aj keby dostali gol daju im styri) preco nehra dopredu? -------------Neviem nerozumiem tomu. Nechapem. Preco superiace muzstva nejdu cez syna - teda po nasej pravej strane. Z ich pohladu po lavej. Nemaju tam hracov? Ani v priprave Roznava starsi ziaci,ani Podbrezova tade nesli. Ci narazili. My goli davame po lavej strane. Strede. Z prava to nepodpori syn. Neviem preco a mohol by byt platnym hracom nielen do branenia. Dobre hral proti Filakovu - na jeho strane mali asi najlepsieho strelca(jeho mal na starosti stoper) a nahravaca(toho mozno moj syn, ci utocnici). Vtedy aj behal. Superov trener ho vtedy vybral za najlepsieho hraca. Vtedy behal. Preco nebehal dnes? Dvakrat ked siel na ihrisko okolo mna som mu povedal behaj. ######al na to. ------------Je to vec trenera. On ma este detsky rozum. Keby mu trener povedal, a mal by nato obist vsetkych bude sa o to pokusat, ci to spravi. Preco tak hra pocuva autoritu,trenera. Preto ,ze ho aj pocuva a chce ,ze hra co chce trener - preto hra. .------------Posledna poznamka. Dnes od nas nedali tri goly dvaja najlepsi strelci. Lebo Krtis mal vcelku dobru obranu. Oni sa snazili aj triafali brvna - nevyslo. Dve goly dal treti strelec a jeden 4.ty strelec. Predbehol ich chlapec z detvi. O dva tyzdne u nich hrame. Pojdem sa tam pozriet(to je asi jedine muzstvo,ktore nas moze predbehnut - teda malby to byt dobry zapas, necelych sto km. Ja som rad,ze su tu muzstva ako Krtis a detva - deti si maju skym zahrat). Ak nam da gol ci dva - tak poviem a co uvidim,ze je dobry. Neda nam gol - pritom my ani obranu nemame nejak dobru. Ale neda. Oni Revuca su dobri ako tim - inak to ani nejde medzi 7 hracmi v poli - oni ci my mame 7 hracov na lavicke. Ti nasi strelci nedavaju goli ani na treningu. ked maju pred sebou lepsiu obranu. Preco? Mozno frajeri na to kaslu, ci obrancovia ich maju precitanych. Aj syn zobral najlepsiemu za chvilu trikrat loptu a bol nahnevany. Ja som mu povedal tak to mas robit vzdy. Ked je super nahnevany asi to robis dobre. Nepoucil sa. Nepoucil sa,ze to urobil len raz. Bolo to potom turnaji kde syn sedel na lavicke ,tak som nakrucal turnaj a synovi to ukazal. Ze tak mas hrat ako tvoj spoluhrac. Potom mu na treningu zobral loptu a dnes? By mal dostat dalsiu sprchu. Aby zacal makat - aj ked on sa asi aj snazi.
slimak Zverejnené 22. September, 2018 Zverejnené 22. September, 2018 Hneva ma, ze nehra futbal - nehrato naco ma. Serie ma to strasne, aj to ze vacsinou hraju s klubmi co by mali byt aspon o urovern nizsie. Velky krtis - je klub co patri do II.ligy. U nich tiez vyhraju aspon Tri nula. Ale nie 8 nula. Ale tam mas kluby tri - OK 8- to je na zasmiatie a nad desat -to je na plac- inak to nedavame iba my ale aj ine kluby. --------Slabe muzstva - keby boli jeden, tri ,pat - ajtak by to bolo nanic - ale tu ich je devet zo strnastich. Posledne tri si zahraju medzi sebou. Dalsich 6 klubov medzi sebou. Dalsie 4 medzisebou. A revuca? Nema skym hrat. V jednej lige mas 4 sutaze. To su roky co si sa tym detom venoval. Su kluby co nula a su kluby co 5 rokov - a to je ten rozdiel a ten sa nijak neda zvratit ani napravit. ---------------------------Prvy polcas bol nula nula za dazda. Ustvu ich - teraz Krtisanov. stalo sa. Krtisania v druhom polcase prestali behat. Oni mali v tyzdni 4 treningy. V pondelok behali po kopci za stadionom. Skoro dva a polhodinovy trening. Tamtie deti chodia a makaju. Trenera oslovuju niektore pan trener. ------------Keby trebars prehrali s Detvou - co sa asi nestane budu trenovat aj 6 dni v tyzdni. Maju sikovnych chalanov. Dnes proti Krtisu to ani nebolo vidiet. Trener sa snazi - ale chalan snad dostane trenera co ho trenoval minuly rok. Na buduci rok. On hrava - tam si zahra hocikdo - len ti co trenuju a maju nato - ale nerobi to dobre. Mam mu poradit? Ten trener - mal by som to robit ja? To je nenormalny tlak. Nie odomna ja sa tu pytam ci mu mam poradit. Tlak od rodicov .Ajjked neviem aky je ale iste velky je. On to robi otecko - kamarat mi povedal,ze vzdy tu unas robil otecko. Lebo zadarmo to nik iny robit nebude. 80 percent ani oteckov - teda oni sa musia obetovat. Musia. Otecko sa stat prezidentom klubu? to asi nebudes robit len kvoli svojim trocatam. Teda to budes robit aj dlhsie a mysliet dlhsie ako 5 rokov. 5 rokov je velmidlha doba - pre futbal je o nic. Ak chces mat nejaky klub a za sebou nieco zanechat - musit makat 5 rokov aby nieco bolo. MOj syn bude hrat za ento klub. Kym ho buu chciet a kym bude. Vyrastol tam a im pomoze - neodide inde aspon tri roky. 1
slimak Zverejnené 22. September, 2018 Zverejnené 22. September, 2018 Ked pojde na revucky gympel - dufam budu hrat aj mladsi dorast. Ja ho nedam do podbrezovej. Ajked tam robia na juhu, ci celom stredoslovensku najlepsi futbal - z mladeznikmi. Ja chcem aby hral doma. Nikdy som v revucej nebol na futbale - starcov - ale chcem ci by som bol rad , ak tu prvu ligu daju -nech maju pre koho - ale zas o to nech sa trapia ti dalsi. Palmolive kricia chalani. Tito chalani isto vedia vykopat tu vyssiu sutaz - ale aby bolo pre koho.--------------Ti treneri to nemaju lahke. Rodicia - tam kde hra syn, je to v pohode. Inytrener - jemu rodicia povedali ,ze dvakrat do tyzdnna staci. Nestaci. Proti Tisovcu staci. Ale vediet hrat futbal dvakrat do tyzdna nestaci. Moj syn v zime mal dve treningy do tyzdna - zacal trenovat aj skonkurenciou. Aj hral za ne turnaje. Dva je nic a styri je uz maso. Tri? ja neviem ale som si isty ,ze dva je malo. Ako rodic mu aj treningy - ale hlavne zapasy zabezpecujem. Najblizsie je Roznava.
slimak Zverejnené 23. September, 2018 Zverejnené 23. September, 2018 Krtis hrali proti vsetkym klubom kde maju strelcov nad desat golov. Je ich 6-7 hracov. Im dali gol dvaja po jednom. Teda trosku lepsia obrana a utocnik je rad ,ze da gol kazdy druhy zapas,nie ze dava dve goly za zapas. Proti nam neda gol ziaden,ten co je strelec.
slimak Zverejnené 27. September, 2018 Zverejnené 27. September, 2018 V sobotu hraju v Novej Bani. Vyhraju to asi ,ci aspon 8:0. Potom je zapas s Detvou u nich a pojdem si to pozriet - to je muzstvo co im moze spravit problem. Vyhraju aj u nich aspon Tri nula. Detvu som videl na jednom turnaji v Lucenci.Teda chodili na nejake turnaje. Oni dve tyzdne ,ked maju len sobotne zapasy ,trenuju 4krat do tyzdna. Niekedy aj cez dva hodiny. Trener sa pripravuje na tu Detvu. https://sport.idnes.cz/milan-studnicka-rozhovor-0yn-/sporty.aspx?c=A180428_398382_sporty_tofZaujimavy clanok. Moja dcera nieje sutazivy clovek. Do sportu ju hrnut ani viest,ci nutit nebudem. Ak chce kone - aspon niekedy nech si zajazdi na konoch. Bavia ich ,nech to robi. Ale aby bola dobra hadzanarka? Nieje nebude a nema kde. U chalana je to ine - doteraz som ho viedol na kazdy trening, a sledoval ho. Dnes ma ten futbal ani nezujima - som chcel aby zaujimal chalana. Asi sa to podarilo. To je chalan co dva roky vyhrava. A co nikdy nedal gol - mozno nejaky dal ale som to nevidel. Da sa povedat ,ze nikdy nedal. Ale hrava ,lebo je dobry v inom. Na goly maju 5 dobrych utocnikov(co davaju pravidelne) a 5tich inych lepsich. Ale mal by sa aj vtomto zlepsit. 1
slimak Zverejnené 28. September, 2018 Zverejnené 28. September, 2018 Pokiaľ narážaš na semináre od Fínskeho lektorka, tak prišiel k nám na štadión v minulej sezóne na tréning kategórie 012. Povedal trénerom, že majú len deťom hodiť puky a nechať ich tak. Vôbec neriešiť čo robia. Nech rozvíjajú svoju kreativitu. Tréner má len dohliadať nech sa nebijú, vlastne má plniť funkciu takého "družinára". Asi po 15 minútach sa asi 10 detí ešte hralo s pukom, 15 sedelo na striedačke a zbytok sa snažil rozobrať mantinely, prípadne skúšali či znesie viac ich hokejka, alebo plexi na mantinely. Nakoniec z toho vyšlo, že táto metóda je super vo fínsku, kde sa prihlási do klubu 150 detí a z nich si vyberieš tých 40 ktoré sa naozaj hrali s pukom a javia skutočný zaujem. No u nás, kde sa ti prihlási 40 detí musíš pracovať s tým čo máš a musíš skúsiť z každého jedného dostať aspoň niečo. Niet divu, že po takejto skúsenosti si každý súdny tréner poklepe po čele a po odchode lektora rieši veci po svojom. Treba tie veci prispôsobiť našim podmienkam. Nemôžem zrazu všetko zobrať z Fínska keď sme úplne iný.http://www.hokejportal.net/?q=clanok/-/83995/diskusiapid3114452 a potoma k Finskemu systemu: mamja inu skusenost: pri vacsine zimnych stadionoch v malych mesteckach) maju vonku dalsiu nekrytu ploch priblizne 4 hokejovych ihrisk, pricom jedno je udrziavane rolbou a mantinely a brany a samosrejme pletivo miesto plexiskla tam sa hraju deti pripadne aj dospeli samozrejme bezplatne. Za dalsie sa venuju vychove brankarov, 2-3x tyzdene maju brankarske treningy kde je cca 15 trenerov a trojnasobok brankarov vo veku 6-12 rokov. Tito maju za ciel sa dostat do svojho tymu a ak im to nevyde plnia svoju dolezitu ulohu prave na tych winterclasic podiach a zvadzaju niekolko hodinove maratony hokejovych zapasov. Iste to je aj preto lebo tam je lad nepretrzite od novembra do marca. Dalsi dovod je ze hraci prvoligovych teamov uzko spolupracuju s detmi, rozne autogramiady fotia sa s detmi, ci riesia bezpecnost cestnej premavky, najma pred sezonou, napriklad v prve dni skoly vzdy ide par ci trojica do kazdej skoly a v dresoch stravia tri hodiny s detmi. Navaznost to ma pocas zezony ked robia pre deti rozne sutaze aby ich prilakali na zimne stadiony. Vedia ze s nimy vzdy pridu rodicia, alebo aspon jeden a kupuju im dresy a ine suveniry. To je vsak len o snahe pracovat s detmi. Tie potom intuitivne chcu prist a stat sa hokejistami ako ich vzory! http://liiga.fi/fi/videot/2018/08/27/liiga-tahdet-turvasivat-koululaisten-matkaa a podobnych videy na stranke liigy najdes spusty... Pochopili ze deti su ich buducnost. http://www.hokejportal.net/?q=clanok/-/83995/diskusiapid3114452 Pohlad od hokejistou. To video z finska stoji zato. Dobre su to hviezdy(resp. mladsi hraci) ich klubov ,miest. Neviem si predstavit ,ze by nasi 5.ligovy styridsiatnici isli toto robit. Ale preco nie. Ale vymyslel som. Ze na nejaky domaci zapas - malby to byt,nejaky rozumny zapas - teda vyrovnany dvojsuper(ono by bolo super ak by aj o nieco islo) - ,ze tie pre nase deti - ale aj pre verejnost ,malych skolakov,skolkarov -aby videli co mozu dosiahnut. Samozrejme aj ti co tam hraju,by dotiahli co najviac divakov (spoluziaci z triedy skoly). Proste ten jeden zapas spropagovat aby tam bolo dajme tomu tisic ludi. Obycajne je asi tridsat. ----------Z Poltarom sme vyhrali jedenast nula. Ale to nezname ze my sme lepsi klub, ci to robime lepsie. Poltar je lepsi - oni aj ziakov aj dorastencov maju v druhej lige. Muzov v tretej. Mame lepsich ziakov - Aj to dve ziacke rocniky nemame - dve, tri deti. Dorast .... starsi hra 4.tu ligu(mladsi ani nehra nic,teda strnast rocny chalan moze ist trenovat s osemnast rocnym - aj ked ja neviem u nas takyvelky rozdiel nemusi byt osemnast rocny to uz nehra). Chlapov som spominal 5.liga - hraju ligu z dedinami pod Velkym Krtisom (dve su aj susedne dediny,tretia trosku dalej). ----------My tiez nemame rocnik 05 a 08. Tych sest deti z tych rocnikov maju smolu - oni chodia na treningy. MOj syn je 07, a za mladsich ziakov 06(oni by mali hrat tu sutaz). Ich spolu je do dvadsat, 06 viac,ale aj 07 je 7(oni vyhravali turnaje plus dve 08) , teda oni si aj medzi sebou zahraju na treningu a lepsie a tazsie zapasy ako v lige. Ale to je menej ako pripravny zapas.Nejdu tam na plno. Preto potrebujes na sport dostat ovela viac deti. Na hokej mat 9 ci patnast deti? To musi byt este ovela viac nezmyselne. Futbal si vedia zahrat aj dvaja na dvoch. Idealne prenas aby v rocniku mali aspon desat deti,co to budu chciet a dlhodobo robit(detsko by sa malo nato rychlo nachytat,ale aby to pochopil aj jeho rodic - ze 5 rokov ho v tom musis podporovat). Podporovat - preco u nas nehraju cigani? Nie kvoli tomu,ze sme rasisti,len to prakticky nejde.U nas velky odpad nieje. Mozno dve,tri deti prestali hrat futbal. Na treningy chodia aj taky co mozno vedia,ze hrat uz nebudu - ale chodia - kvoli chalanom - kamaratom-chcu byt snimi,chcu si zahrat futbal. Inak aj rodicia su taky, vedia,ze ich dieta nema sancu ,ale chodia snim aj na turnaje. A ze to vyhravali,tak ich syn sem tam na ihrisku bol aj dal goly. Je utocnik.
slimak Zverejnené 29. September, 2018 Zverejnené 29. September, 2018 Jedno nechapem. Tornala je dobry klub. Maju dobrych hracov. My sme snimi okrem sutaznich zapasov nikdy nehrali(sutazny sme u nich v prvom kole vyhrali jeden styri,ale dnes uz mozu byt dalej - prve kolo ti nemusi vyjst dnes asi v Dudinciach vyhrali tri:dva, kde my sme spravili len remizu,. Priatelsky. Je vedla v okrese a si snimi nezahras? Minuly rok boli treti. My osmi. Nikdy snimi nehrali priatelsky zapas - oni nikdy neboli ani na turnajoch ,kde sme sa zucastnili - myslim -mimoregionalne. Je to skoda - pomohlo by to tym hracom. Aj im aj nam. My od nich asi nezoberema hraca nikdy a ich hrac k nam nikdy nepojde hrat.Blizsie je Rimavska Sobota. Ale preco snimi nehravame? Ku nam na priatelske zapasy prisli madari,hned patnast km za Tornalou. Kde aj hravaju slovaci aj z Tornale. Lepsie podmienky. --------Starsi ziaci vyhrali v N.Bani 6:0. Oni mozu vybojovat prvu ligu uz tohto roku. Stracaju 4 body za lucencom - co to chce asi vyhrat.Tieto deti aspon podla mna nemali tie moznosti od klubu a rodicov ako moj syn a jeho spoluhraci(nikdy tolko netrenovali a nikdy na tolkych turnajoch neboli,ani z polovice). Ale ak zabojuju na jar z Lucencom este budu len hrat na jesen -budu pre mna hrdinovia. Znemozneho mozu spravit mozne. Chalani okolo syna to vyhraju,lebo su lepsi a dlhdobo. Vklube sa v minulosti bali,ze vypadnu. Tak pracovali s detmi. ######ali nane.--------Na tyzden hraju s Detvou maju tam hraca co dal za 9 zapasov dvadsatri golov. Zatial su prvy lebo nieje nas vysledok znami. Dalsiu sobotu hrame u nich. Vyhrame tri nula. Ten ich utocnik nebude ani pri lopte.
slimak Zverejnené 29. September, 2018 Zverejnené 29. September, 2018 Zatial nieje vysledok. Sa tam pobili? Vysledok starsich ziakov bol hned. Detva - preco sa nepresadi ich utocnik? Lebo nasi utocnici mu to nedovolia. Obrancovia su slabsi ako utocnici. Ale po pravej strane kde hra syn nema sancu. NIe kvoli synovvi ale tam bude aj dobry stoper. Mozno syn hrat ani nebude. Ak hra na lavej strane ten chalan som velmi zvedavy - nema sancu ak da tri goly -pojdem si to pozriet a ho vyzdvyhnem ,ze je dobry. Alebo okomontujem ako som to videl. ---------Neviem preco tam nieje vysledok. Chalan je davno doma vyhrali 7 :0. Ak vyhraju v Detve mozu tu sutaz aj zrusitt. Lebo budu prvy ,ked hrali proti konkuretom u nich, U nas dostanu debakle. Ja by som na jar podporil starsich.
slimak Zverejnené 29. September, 2018 Zverejnené 29. September, 2018 https://ssfz.futbalnet.sk/zapas/377424/ Dali goly vsetci piati utocnici. Ako ich zabranis? Neda sa to. Nato potrebujes lepsie muzstvo ako je nase. A 6 dobrych obrancov. a lepsi utok. Dostanu debakle - tri hodiny sediet v autobuse zanechaju stopy.Nase deti to poznaju - dlhu cestu.
slimak Zverejnené 5. Október, 2018 Zverejnené 5. Október, 2018 Zajtra idem na futbal. Do Detvi. Mali by proti sebe hrat najlepsie muzstva. A moze to stat zato. Ti mladi chalani ak chcu a vedia - tak sa da na to pozerat. Mne sa moj chalan v zapasoch nepacil - hral dobre asi len v jednom z piatich co som videl. Zajtra mu nic nepoviem, nezakricim na neho. Ale ma bude mrziet ak bude hrat slabo(hral dobre ked som na neho nakrical a to ma mrzi - ze nevie neda plny vkon sam odseba - uvidim zajtra ci sa nieco zmenilo,hral dobre as ked bolo nejake muzstvo co vie behat - chce hrat futbal - vtedy a jedno bolo filakovo, dalsie jedno bolo co vie branit velky krtis, mozno este 4 by som mohol spomenut a som ich nevidel ale vsetky tie lepsie dostali v priemereaspon 4:0, zajtra to moze byt iny zapas - aj ked myslim ze vyhraju tri nula). Ideme ja ,dedo a neviem ako sa rozhodne zena s dcerou. Ideme povzbudit. Na toho mojho chalana asi bude platit len zahulakanie,ze mkaj,snaz zober mu loptu a pod.. behaj. Polcas vydrzim. Ja neviem ci vobec bude hrat. Mozno bude na lavicke. Ale ak bude hrat dobre bude hrat cely cas. Ak mu trener neveri - hrat bude ovela menej. CO je normalne - on dosial hral dost vela z 9 zapasov hral v zaklade 5krat a ja som ho v zaklade nevidel,ale do desiatich minut tam vybehol a polcas dohral - teda trener mu daval vela casu. On vacsinu hraval. Nemusel som podplacat. Na tom mieste lepsieho nema.Ale mal by ukazat ovela viac. V utoku maju ovela vacsiu konkurenciu. 4,5 utocnikov na dve miesta. Na miesto chalana? Bud tam da starsieho stopera - chalan starsi a urastenejsi a dobry stoper. Neviem ci to chce hrat. Ale proti Podbrezovej bol velm dobry(moj chalan hral praveho obrancu a on stopera a nemali ziaden problem,cez nich nesiel ziaden gol). A potom syn a nahradnik za neho je utocnik. Utocnik to nevie branit. Oni aj stoperov maju velmi dobrych. Aj kridla. Brankar neviem - on loptu asi ani nemal. Brankar si u nas v zapase nezachyta. Preto ti mladsi, ci ich rodicia to pochopili a dali ich niekde inam(oni to uz poznaju). Ku starsim, ci do Roznavi. Ten co chyta za mladsi - si zachyta viacej v brane u mna na zahrade. ak bude chytat muchy. Nema sancu - a cely rok. Na treningu. Brankar - co som videl tri zapasy bol stale vystriedany. Inak v jednom zapase dali aj syna za stopera -na co nema ale mohli si to dovolit. Ten chalan brankar v jednom zapase u nas doma sa vyzliekol po polcase na bicikli isiel domov. Dalsie dva odchytal tiez len prve polcasy. Chytal stoper ci iny brankar - ani oni nechytali nic. Je to syn prezidenta. Moze byt dobry brankar. Len musia hrat proti lepsim muzstvam. Prvu ligu. Vsetci musia hrat lepsiu sutaz. Ale neviem ci to my ako klub teraz vieme spravit. Finance, viac deti, trenerov. Ta druha liga - je naozaj velmi slaba - som v minulosti pocul,ze su tam slabe muzstva - ale ze vsetky? Keby tri ta to zamrzi,ale vsetky? Mozno 5 je lepsich. ----------S detvou zajtra mozu prehrat - ale to ak bude posledna prehra - co ani nebude. Ja neviem,uvidime zajtra. Tento tyszden mali 4 trningy. V pondelok chalan meskal,dali si bago, chalan prisiel a sli behat do kopca. Nahradny brankar(nejaky novy chalan,ja ho nepoznam) tiez meskal,prisiel este trosku neskor. Bol som tam, mu poviem(este sa len prezliekal), teraz len vybehli. Tlstejsi. Ale co ma potesilo chalan povedal ze za nimi bezal(pribehol knim, mozno ked sa uz trosku vracali). Nevy######al sa na to.
slimak Zverejnené 6. Október, 2018 Zverejnené 6. Október, 2018 Dnes vyhrali 5:0 ,po desiatich zapasoch maju skore 69:4. Je po sezone. Zahrali asi najlepsie ako som ich videl traja utocni. Dali vsetkych 5 golov. Syn hral velmi slabo - velmi zle. Zabehal si po zapase a zabeha si aj zajtra. Mal aj v minulosti take zapasy,ked hral zle. Ale toto je uz dlhsiu dobu(na zaciatku,v priprave proti lepsim muzstvam hral ovela lepsie). Zacnem ho aspon sem tam trenovat aj doma. Oni to proste na treningoch - obrancov asi neriesia,nemusia.
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. Október, 2018 Zverejnené 6. Október, 2018 Naša Nini: babka, ty trúba jeremiášova! To sa tam nedáva, to sa vešia sem!
slimak Zverejnené 9. Október, 2018 Zverejnené 9. Október, 2018 Superi proti nam ak chcu hrat - mat sancu. Musia mat troch obrancov na placi a jedneho v zalohe. Behavych a sikovnych. Stacia styria. Dalsie deti - v zapase nech hraju utok. A nech su tiez dobre. Potom to mozu byt vyrovnane zapasy. A zaujimave. Ja viem, ze tie deti si nenamalujes. Ale 4 behavych hracov do obrany(traja nedaju dychat nasim utocnikom,len to musia vydrzat mozno dvadsat minut,mozno len desat - oni odpadnu, budu frustrovani, potom tam dame dalsich dvoch ,musia vydrzat- Ale sikovnych OBRANCOV) 5 do utoku. Rad by som si pozrel taky zapas - takych bojovnikov. Dve,tri muzstva polcas zvladli. Mna uz tie nase zapasy vobec nebavia. Styria nasi obrancovia si medzi sebou nenahraju.. Brankar im vobec neda loptu,vsetko vykopava. Ti obrancvia ani nebehaju. Len pri braneni. Oni v podstate maju zakane ist do predu. Ta nasa taktika je ucinna a dobra na vysledky. Ale je na hovno,pre 4 obrancov(kde hralo pajacov v poslednom zapase len na poste syna traja chalani aj utocnik) a brankara. Tie deti sa nemaju sancu naucit hrat futbal. Obrancovia si nenahraju medzi sebou a hned to poslu dopredu(nie odkopnu,nahraju). Do rozhodenej obrany,kde to ziska nas utocnik,on to ziska lebo je dobry. Aj vykop od brankara vacsinou ziska,lebo je dobry. Aj s tou superovou obranou pozametaju,lebo su dobri. Chalan mal v sobotu,nedelu aj vcera som mnou trening. Vcera trenoval s dcerou - myslim,,ze ho to v celku bavilo. Vcera dokoncil kruzok kreslenia - nesiel na futbal. Koleduju im casy a zena povedala,ze dnes nepojde na trening. Ja som si myslel to iste. Mozno to zabralo - ale isto - v Detve som ja videl na synovi ako isiel dole vo vsetkom, v pohybe(on v zapase nebehal dozadu(lebo to zabudol) - hadajte co robil v sobotu a nedelu),ale hlavne vsebavedomi. Dnes sa celkom usmieval. Ze otravil zivot svojmu utocnikovi - protihracovi(co ma nad desat golov). Ze nedostava nahravky. Ale tak to ma byt. Keby mal vedla seba hocikajeho z dvoch dobrych z troch stoperov. A dajme tomu,ze chceme vygumovat aj toho tretieho, teda na lavej strane hocijakeho z tych dvoch bekov z lava. Obaja su vyborni. Som si isti,ze ti nasi traja utocnici,by proti nim nemali sancu. Keby si dali zapas traja na troch ,vyhrali by obrancovia. Resp. 5ti obrancovia proti piatim utocnikom. -----Ono najvacsi problem je - ze ta druha liga je velmi slaba. Zetie muzstva nemaju ani obranu ani utok. Su tam dvaja dvadsattri golovi strelci ,teda na zapas davaju dva,cela tri golu. Nas najjlepsi co dal asi 5 penalt ma dvadsat golov. Ale proti lepsim obranam nemaju sancu. Nedaju gol. Oni to daju 7-8 slabim muzstvam(tri co su najhorsie, co by pozbierala aj priemerna skola,ci by snimi vyhrala). Aj 5 golov daju. Proti lepsim obranam - v lige ich moze byt ich 4,5 si neskrtnu. Vsetky kluby co som videl,mali dobrych brankarov. Brankari nam chytili polovicu golov. Ziaden lacny gol nepadol. Videl som 5,6 zapasov a vsetci brankari boli velmi dobri. Slaba obrana je problem. Obrana - na place staci troch ale velmi dobrych obrancov. OBRANCOV - behavych a musia vediet citat hru. Je tam zbytocne dat 5 motakov. A jedneho mat na lavicke. Aby ich striedal - hlavne si bral zaloznika. Idealne by ich bolo mat 6. Ale to tieto timi nemaju. Ale 4ria dobri by to mohli zvladnut. Len nech im za desat ,dvadsat minut nenechaju ziadnu loptu,vybojuju vacsinu. Pre mna co je frustrujuce je posledna veta. Nas tim by mohol byt dobri. Ale nieco sa nerobi dobre. Proti lepsiemu timu,co v tejto lige nieje. By ti utocnici aj trener plakal. Problem je ta uroven. https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2340/Na jesen este budeme hrat s 8,9 a jedenastim. Na skore aky priepastny rozdiel medzi tym 8 a 9miestom. 8smi -Krupina moze mat jednu z najlepsich obran. Su u nas v sobotu. Pojdem sa na Krupinu pozriet. Ma byt pekne pocasie. S nad sa detom unas bude pacit. Zapas bude v pohode a myslim a dufam velmi dobry. Bojujte v obrane. Da sa to. Aj v utoku. Krupinsky obranca - moj syn na treningu ak bojoval a makal a pochopil to dvom nasim hviezdam - a je slabsi ci mladsi - zneprijemnil zapas. Ale je to len trening. Ty ak to chces dokazat isto to mozes. Budes to mat tazke,ale da sato. Syn to iste dufam bude robit tvojmu utocnikovi a aj k sebe navzajom budete ferovo bojovat. Syn aj ked mladsi je, slabsi nemusi byt, moze byt aj lepsi a silnejsi. Ja to len na nom a tebe. Chcel by som vidiet v sobotu s Krupinou dobry zapas. Nasa prehra by mi ani nevadila.
slimak Zverejnené 12. Október, 2018 Zverejnené 12. Október, 2018 Naposledy ked som pisal prispevok som veril,ze chalan sa spamatal a bude hrat futbal(vyzeral sebavedomo). Dneska ako som sa vyrozpraval o zajtrajsom zapase, ci uz zacne hrat futbal - otec sa uz na to vykaslal,ide na muransku planinu(a to sme sa o synovi a futbale od Detvi nerozpravali). A ako reagoval chalan. Sa toho bojim. Vies ,ze vie hrat. Ci by sa to mohol naucit lepsie. ..... Bojim sa toho. Mne uz ani nevadi ,ze obrancovia si medzi sebou nenahraju - maju to zakazane maju to davat hned utocnikom. Chapem - je to ######nute. Ale preco ,ked vybojuje loptu snou nemoze ist aspon 5 metrou ci dvadsat. A potom nahrat. TOTO je psycho. Nikdy som to nevidel(len tychto par zapasov), a zajtra si to pozriem naposledy. Brankar nerozohra na obrancu(vsetko vykop), obranca nenahra obrancovi, obranca nemoze bezat s loptou, nema bezat ani bez lopty - prehusti utocny priestor - aj tak nedostane nahravku. Neprehusti ju on, ale ten jeho braniaci protihrac. Ja sa uz tesim na dalsiu sezonu - bude tam isto normalnejsi trener. Psycho - v Detve si dvakrat mozno trikrat aj nahrali medzi sebou obrancovia - boli 60-80 metov dalej(hned na zaciatku) - rodicia tych obrancov kricali co to robite,dajte to do predu. Psycho su aj ti rodicia. Kvoli nejakemu pri######anemu vysledku Detve zazdia svojich synov. Obranca ak ma loptu ak ju ma raz za zapas a spravi chybu -budu tam hulakat. Aj trener. Po obrancoch - oni su tam ,len nato aby dodavali lopty pre utocnikov. Ide o deti. Hulakat po cudzich detoch. Nejednalo sa o mojho syna - on loptu ani nemal. Teda nemal co pokazit.Pocas 5tich zapasov,co som videl. Pri######ane. -------Co som od neho cakal zajtra? Viem,ze mu nenahraju(za 5 zapasov mu nahrali raz - maju to zakazane), Teda spracovavanie ani nema vyznam trenovat. Chcel by som aby dva,tri lopty co spadnu pojdu na protihraca utocnika,jeho hraca(zaloznika) dojeho priestoru vybojoval a vyviezol ich a niekomu nahral. Akto spravi trikrat,alebo aspon dvakrat budem spokojny. Tomu trenerovi su kridla na pritaz. AKo som doposial pisal hrdo o detoch,rodicoch a treneroch v nasom klube. Ze vyhravali turnaje - vyhravaju zapasy aj tito. Ale to boli ini rodicia a ini treneri. Deti zato nemozu. Najsmutnejsi pohlad na syna,ked ma nastupit,ako ma zvesenu hlavu. On vie co by som chcel aby hral, hra to co chce po nom trener. Zvesenu hlavu ma kvoli tomu, ze mozno nemoze naplnit co by som od neho cakal. Ale dnes... ? Uvidim zajtra. Takto myslim si ,ze neveri ani tomu co im kaze trener.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz