Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes chalan pri obede zacal ako sa ucitelia maju fajn,ze cez leto nemusia ist do roboty. Ja ze od koho to ma? Ze odseba. Dostal sprsku nadaviek.

Na buduci rok ja do roboty nepojdem.

Asi rok budem odychovat.

CHAlan nie je zly je sikovny. Sikovni su aj jeho spoluhraci. Ich naucil hrat ich byvaly trener. Uz odnich odisiel .

Matka ma debilne vety a syn?   

Som mu zakrical nech na zavesi na prasiak. Spravil prt. Nech sa uvedomi.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Chalan dnes nastupil asi na dva minuty a minutu som videl(mal tam nejaku polosancu),prisli sme neskor. Ako utocnik a podla jeho slov skoro dal gol,len super mu zablokoval strelu(to sme tam asi neboli).

Prehrali dva nula. 

------------------

Ale ine dve zapasy za sebou vyhrali starsi ziaci. Tri nula a pat dva. Na jesen s jednym tym timom Torrnalvou prehali 4:0. Par dni dozadu to otocili a vyhrali tri nula.

--------------

Ja tie deti nepoznam, neviem kto ich kedy trenoval(vminulosti) - vidim ich poslednych 5 rokov sem tam - bol trening a prislo ich 8 dvaja sa ranili a nevedeli urobit sviecku. Nemal som ich za fotbalistov - ich treneri si znich robili srandu.

Mali trenera na jesen - oni na zaciatku mali desat futbalistov zapas hraju jedenasti. Prve tri zapasy aj doma odohrali s desiatimi. 

Najprv debakle na jesen, potom remizy a nakoniec zacali vyhravat. Mozno ich to bavi aj teraz na jar a vyhravaju.

A dnes asi hrali dobre. Vyhrali 5:dvom.  

Zverejnené
Premiérový ročník Stredoslovenského pohára prípraviek organizuje v sobotu 7. apríla na Mestskom futbalovom štadióne v Žiari nad Hronom Oblastný futbalový zväz Žiar nad Hronom.

http://www.obfzzh.sk/spravy/caka-nas-premierovy-stredoslovensky-pohar-pripraviek

Nasi ako Rimavska Sobota - aj ked od nich nebol ziaden hrac(boli z Revucej, Tornale, Jesenskeho a Hnusti - odkial je sef a trener, druhy bol nas - neviem kolki hraci boli z Revucej - preto vcera moj chalan hral za mladsich ziakov) skoncili druhy.

Dnes bol turnaj v Jelsave. Dobre to zorganizovali, vyslo pocasie, chalan hral prve dve zapasy zle, som sa ho spytal ci ho to nebavi(inak pocas zapasu ked bol na ihrisku sa ho to pytal aj trener)?, rozmyslat, behat ist do suboja. Spomenul som mu  trening. On ho dostane o dva, tri dni. Ale treti zapas hral uz dobre. Preto som mu dnes dal pokoj, dokonca moze sa ist pozriet na chlapov Revucej. Predchvilou odisiel.

Sme ta prisli so strnastimi hracmi. Dvaja brankari. Vyhrali vsetko. Ale dvanasti a hrali vsetci rovnaky cas. Trener pochopil, ze menit jedneho za jedneho bude prenhoo tazke, posledne dva zapasy urobil tri druzstva a hrali rovnaky cas vsetci. Ich aj nakombinoval. Dvoch najlepsich dal s dvomi najslabsimi. Ale davali goly vsetci(myslim ako tie nase druzstva).

Ja si myslim,ze je to spravne - my sme to tak nerobili, prvy krat som tak videl hrat Martin. Dat ich spravne k sebe, aby hrali spolu cele skupiny. Spravne - das dvoch najlepsich k dvom najslabsim na tomto turnaji to ide. Samozrejme na dolezitejsi turnaj a dalej by sli mozno len 8. Ale na tomto turnaji si zahrali vsetci. Potrebujes viac hracov ako zaklad -  dvojnasobok ci aj trojnasobok. Ak chces mat vysledky.

-------

Druzstvo syna si vybojovalo penaltu - kvoli ruke supera.

Prisiel tam z nich hrac(bol na ihrisku a nik nieje lepsi - aj moj syn by dal gol, dal by to kticke) co ma najtvrdsiu strelu aj najpresnejsiu(on da 90 percent  - ale aj v zapase - ak ma sancu -je v nej ma moznost da gol,lepsi tak 70 percent). Vypalil pecku na hlavu superovho brankara. dal gol. 

Nikdy takto nekopol na svojho brankara. Myslim na treningu,ci pri rozcvicke. Im to kope k ticke ci do vinkla.

-------

Chalanovi dal trener do druzstva - velmi dobreho obrancu a dvoch vinikajucich utocnikov. Len su o dva rocniky mladsi. V tretom zapase dali goly len oni. Ti mladi utocnici.  A dali ich len kvoli tomu ,ze chalan zacal hrat. Vyhrali s Hnustov asi Dva jeden, ci tri jeden- Ale jeho druztvo dalo dva goly hrali dva :nula.

Chalan ja si nepamatam kedy dostalo jeho muzstvo gol ked bol na ihrisku. Nedostal. Boli zavari aj dnes. Ak zacal hrat nemal ani ziaden problem a zacali davat utocnici goly.

Chalan ak hra je jeden z najlepsich-najdolezitejsich- a ma konkurenciu,ale ak na to kasle. Je uplne zbytocny.

Preco nehra stale dobre neviem. On je stale male decko. 

Zverejnené

Posledna poznamka. 

Tieto turnaje nase regionalne su dobre.Nemusis cestovat dvesto KM ale, rovnake kluby aj kvalitou mozu byr aj na gemeri.

Jesenske ,Tornala, Rimavska sobota ci Hnusta niesu zle.  Su dobre. Ako snami prehraju ,ved to bolo aj v Kosiciach,Presove,Poprade. 

Inak my hravame aj s Roznavkym okresom. Tito hraci nikdy neprehrali s Roznavou. S Rimavksou sobotou asi nejaka prehra bola. Ale velmi davno.

Ja osobne chcem hrat vyrovnane zapasy s Rimavskou. Roznavou, Popradom, a Breznom ako sa jekakat niekde daleko co nema zmysel.

Jelsava bola na troch turnajoch, dnes nam dala dve goly.Super zapas. Prisli aj jelsavcania ak dali prvy gol,ze uz je to jasne dali nam este jeden. Bol to zivelny zapas. Ale nieco sa za tie tri turnaje naucili. Inak by nam gol nedali. Pred dvomi mesiacmi nevedeli absolutne nic.

Posledna poznamka.

Su hraci co hraju vyssie - niektori ovela vyssie . Ale pridu si zahrat a vzdy k mensim. Ale vekovo tam patria. Lebo tam uspechy maju. A oni medzi sebou aj hraju fotbal.

Teda tie deti chcu uspech. Ak to so starsimi nejde. Zahraju si aj so svojimi rovesnikmi. lebo si vedia zahrat futbal - a aj vyhraju. 

Zverejnené

Chalan - je este dost detsky - ale uz prechadza k tej puberte - uz sa trosku meni. Mne sa pacilo,ze si dal povedat ,ked  som mu povedal a hral uplne inak - to ma trosku a doteraz vzdy zarazalo,preco sam odseba to tak nerobil, preco mu to musi niekto povedat. Sranda pred necelymi dvomi rokmi - hrali nepodstatny turnaj - ale vlastne ktory je podstatny. Hral obrancu a jasom vedla neho za ciarov pobehoval a krical bojuj behaj makaj, zober mu loptu , nahraj. Ako idiot. Ale hral lepsie a isto ako keby som tam nebol - bolo leto cez tridsat stupnov.

Prve dve zapasy hral ozaj nedobre. Ale treti hral velmi dobre. Jeho ten futbal bavi. Nie je to tak ,ze ja ocko aby bol futbalista. To ani nejde. Ale isto si dame medzi sebou nahravky aby sa zlepsil - inak mna uz jeho nebavi trenovat - minies na to vela casu - on sa to aj nauci ak prestanes to snim trenovat - strati to(ak to sam nerobi). 

Sam musi na tom trenovat a trebars kazdy druhy den. Teda sem tam to snim este skusim. Spoluhracov ma dobrych a ked bude lepsi moze im pomoct.

Inak trener mu mozno povedal to iste ako ja. Mozno menej - len on ho ma moznost dat mimo ihrisko. Ja som ho chcel na ihrisku. Tak mu to viem povedat inak - viac . A pochopil. On ked hra zle - teda nehra ,  gol asi nedostane(naozaj si nepamatam,kedy on dostal gol,ci za ktory by mohol, on je zvlastny. Ale ked hra dobre moze dat gol - to som tiez videl asi len 4 krat. Ale ich zacnu davat jeho spoluhraci. Vybojuje priestor(inak kluckovat vie kto utocnik ci obranca?, urobit aj dva klucky - obranca - utocnik to nema nakom - on to nepotrebuje - u nas klucky vedia dvaja traja obrancovia). A bude utocit. A potom aj jeho utocnici.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

jeden vskutku zaujímavý rozhovor s Marekom Hermanom - hodne sa v poslednom čase hovorí o výchove detí, moderní rodičia to zvyčajne pustili z ruky, pretože liberálna výchova začala prevládať, liberálna  v tomto kontexte znamená nielen úplne voľnú, ale priveľa rodín a hlavne matiek, kde sa boja, že nejakým zákazom či pravidlami vstúpia nenapraviteľme do dušičky dieťaťa... pritom rodič, ktorý vie udržať vo výchove rovnováhu, vie, že to nie je tak.

Marek Herman prednáša na Univerzite Palackého v Olomouci teóriu sebarozvoja. Vedie semináre zamerané na sebapoznanie a výchovu detí do šiestich rokov. V nadácii Via založil a finančne podporuje fond Rachůnek, ktorý je zameraný na výchovu k rodičovstvu. Jeho kniha Najděte si svého marťana o výchove detí a sebarozvoji sa stala bestsellerom českých rodičov a pedagógov.

Zverejnené

game ty sa nejako menis v nazoroch na rodinu?.....ja osobne to schvalujem :)

Zverejnené

veľmi hĺbavá odpoveď, vskutku. neviem, v čom sa mení podľa teba môj názor a absolútne z tejto odpovede netuším, čo schvaľuješ.

Zverejnené

bol to pokus o vtip....taky kanadsky zartik....nepoznas to?  :)

Zverejnené

ale jo, už som pochopila, ale to nebol kanadský žartík, tie sú hrubé a hlučné, len celkom elegantný vtípek na to, že pochádza od informatora : D

ovšem aj tak názory nemením, na prehnanú liberálnu výchovu sa dívam krivým okom furt. výchova má byť vyvážená... a to sa mi páči, že v poslednom čase sa rozumnejší psychológovia začínajú ozývať, dieťa musí byť usmerňované, ináč z neho vyrastie burina komandujúca rodinu... asi ako píše pán doktor Herman v tom článku.

Zverejnené

suhlasim s tebou, akurat ma zaujala tvoja poznamka o vyvazenosti vychovy....to je podla mna trochu utopicka poziadavka, kedze kazdy sme iny a inak vnima okolie e svet...vyvazenost je teda subjetivnym citenim rodica a ziadny psycholog sa v tom nezorientuje, pretoze aj on iba pretavuje do zivota to co citi a vidi zo svojho pohladu....to je aj dovod, preco na jednu problemovu vec maju psychologovia "odbornici" rozne pohlady a teda aj recept na jej riesenie.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Vcera bol posledny regionalny turnaj v Rimavskej Sobote.

Od nas tam bol vela deti ani sa mi to pocitat nechcelo. Ale zahrali si par. Chalan hral tak dvadsat percent. Vyhrali vsetko. 

Nehrali deti co maju najbohatsich rodicov. Ci najviac prispeju. Cele mi to pride cudne. Chcu deti maju ich a nenechaju ich hrat. Vraj narok syn bude opat 6 rok pripravke. Nebude hrat sutaz. Nedaju mu ani sancu. Maju tam 40 deti mladsich ako jedenast rokov a zapasy si zahraju 8smi. Vacsinu a stale 5ti.  Je to na hlavu. Nie 5ti najlepsi. Alebo aj keby to bolo 5tich najlepsich - ale hraju stale ti isti, dalsi 5, ti nemaju sancu sa im vyrovnat, ci k nim priblizit.

Problem,je asi v financiach. Nemas peniaze na trenerov, na hracie plochy a tak dalej. Revuca ma tak na 4druzstva. 5 je uz asi privela. Piate kde maju hracov mohli by hrat ligu mladsich ziakov tretiu ligu.  Ale ak to nespravia ,je uplne zbytocne dat v Revucej dieta na futbal.

Zverejnené

Som sa spytal co bolo dnes na treningu. Ze hrali aj jedna na jedna plus brankari. S tym vyhral jeden nula, s dalsim. A ze posledny prehral ci posledny povedal prehral dva nula. Povedal to v pohode. Prehral o dva roky s mladsim.  Ak ma taky pristup mozem na to kaslat.  Kasle na to on. Chalan co nad nim vyhral je sikovny a velmi. Ale aj tak mal prehrat aspon dva nula. 

Sere ma jeho pristup na treningoch aj v zapasoch, kym ho nez######em. uz ma to nebavi. Nebavi to jeho, tak naco? Si myslim,ze to nezmenim. Jeho bavi chodit na treningy a turnaje. Ale poriadne hrat nebude. Pritom to vie. predvcerom som mu aj povadal pre turnajom aby sa snazil. Aby pristupoval k hracom. On to vie a velmi dobre. Ale sam odseba to nespravi - nic.

--------

On si to neuvedomuje. nechape. Ze sa ma snazit. Prehram o dva rokmi mladsim - a pohoda. Ten mladsi je velmi sikovny - ale. Tak si da pauzu. Zacne makat v zahrade. Na tyci ,ci pytagoriadu. Dam mu rozobrat a poskladat jeho bicykel ,nebude sa hrat s legom.

Zverejnené

Ninka chodí na angličtinu, sú tam deti od nej staršie o 2 roky. Tá učiteľka je naozaj veľmi kreatívna a vymýšľa naozaj príťažlivé spôsoby, ako decká zaujať. A aj zaujme všetky. Okrem Ninky. Ona sa nejako nedokáže sústrediť, jedine keď im pustí krátke video v angličtine (o ktorom sa potom chvíľu bavia a z ktorého si občas čo to aj zapamätá, len naozaj musí mať na to náladu, aby to aj zadeklamovala), ale inak sa skoro vôbec nezapája. Z hľadiska výuky tam asi chodí zbytočne. Ale zasa je tam s deťmi a chodí tam rada. tak neviem. Má 3 1/2 roka, možno že je naozaj ešte malá...čo ja viem?

Zverejnené

Mal som asi 9 rokov. Chodil som na klavir a najstastnejsie obdobie bolo ked som na dverach videl ,ze ucitelka je chora. Cital som prvy riadok druhy,kto ju zastupuje ma nezaujimal. Siel som prec(mozno raz som za tou zastupujucou aj prisiel - ale nezaujalo ma to a uz som tam nechodil) - tak som mal mesiac pokoj od klavira - neskor(o par mesiacov) celkovo.

--

Mna sralo aky ma pristup chalan ku treningom. Aj tri dni som to mal v sebe. Chalanovi som dal pliet dedov petrzlen. Ked s tym nema skusenost neskor nech odpleje chodnik. Po nejakom case prisiel ze uz to ma vcelku urobene ci moze skoncit ci si dat prastavku,ja ze to idem skontrolovat. Mal polovicu chodnika.Bol tam asi dve hodiny na slnku,nieco spravil a nechcel som aby pokazil ten petrzlen. A dostal za ulohu rozobrat ten bicykel do poslednej skrutky. NIeco odmontoval - sedaldlo, kolesa . Stale zamnou chodil,ako ma spravit to ci ono a kde je naradie. To naradie - ingusaky na rozobratie vacsiny som mu nevedel najst a sa mi to ani nechcelo hladat, tak som mu povedal nech si to posklada a nafuka kolesa - spravil to ale aj pumpu som mu musel najst a ukazat ako sa to robi. Dobre ma desat rokov ak bude mat dvanast to uz bude musiet robit sam - alebo aj ked sa mu nieco pokazi sam si to musi opravit. Mozno ,ked som mal ja mal desat som to nevedel. Ale mna otec nic neucil,sam som si to robil.

Brat v strnastich si sam zohnal prvu motorku, aj naradie aj si to skladal.

--

Ale nieco urobil a ma uspokojil.Bola za nim vidiet praca aj snaha.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

naposledy co vsetko zase vyhrali. Ine timy sa zlepsili. Pocas celeho roka. bolo to v rimavskej sobote. Rimamavska uz male lepsi tim aj tak prehral tri nula.

Ale o tom som nechcel. V rimavskej od nas bolo asi sestnanst futbalistov a dvanast matiek.  mozno podobne cislo aj chlapov.  Tie  matky su dvollezite. Vcom? Ze ich vozia na treningy. Ja syna - sikovny ale sa mu nechce? Makat? Sedim na pive. Jeho zabavka ma nezaujima. Ak to zacne  robit poriadne potom.

teda nase deti hraju futbal- a  relativne dobre - aspon spolovice je to praca zien.

Zverejnené

Dnes sme doniesli najcenejsi pohar zo Zakopaneho,teda vyhrali turnaj. Podobne obsadenie ako na popradskom turnaji,len pribudol aj lepsi klub zo Zakopaneho.

Ale cenne jeto, ze to bolo na sirku hriska,skoro take ako hraju mladsi ziaci. Teda v poli boli 6hraci(co sme vykony v minulosti mali velmi slabe). A hral sme bez najlepsieho hraca,ktory siel dat 4 goly  v sutaznom zapase do Novej Bani. Teda oni sa musel zlepsit. Vacsinou hrali ti isti - ale treba sa snazit,aby boli lepsie alternativi na lavicke - priblizne rovnocenne.

Teda deti sikovne su, a chcu hrat -len im vytvorit podmienky. To myslim,vseobecne. 

NIeco som hladal a nadabil na toto.

https://gemer.korzar.sme.sk/c/20768503/srsne-mali-nabity-program.html

Na fotke su aj srsne(fialovy) aj MFK(cerveny). Dnes sme isli autobusom. MFK hralo 07 a mladsich a oni srsne 09 a mladsi-ale v podstate -aj syn za nich odohral mozno 7 turnajov su to nasi.Ako revucania,aj ked za nich dnes nastupili aj roznavcania.

Dnes boli treti ,my prvy. Oni mali tri vyhry a dve prehry. My tri vyhry a dve remizy. Jeden gol ,ci viac a aky rozdiel vo vysledku.

Sranda bola ,niektori sa aj certili rodicia. Polsky super nechcel ani nastupit. Prsalo viac krat. Ked mi sme hrali nie. Ale vyslo slnko.

Len na konci mali sa odohrat posledne dve zapasy a nas bol dvolezity zacal strasny lejak. Nasi vybehli na travnik. Samozrejme do dvadsat sekund premoknuty. Rozhodcovia nikde - oni toho dazda najviac schytali. A tie posledne dva som ich najviac lutoval. Oni uz zmokli aj predchadzajuci. Proste u nas sa to muselo dohrat - lebo sme mali rovnako bodov ako druhy,co odohral uz vsetky zapasy.

Na travniku ostali z oboch muzstiev len ti 7 hraci - nemal kto striedat. Nas trener pod parazolom co mu bol asi na hovno susedou pod strechou(mimo hracu plochu) co mu mozno trosku pomohlo. A rozhodca.

Super ani nechcel nastupit - ich museli viac krat vyzyvat - im v podstate o nic neslo. Mladsi 09 uz davno hrali. 

Nakoniec nam dali gol na dva-dva a rozhodca ukoncil zapas. Ale asi presiel uz regularny cas. Teda si to rozhodca-nechcel skratit, neslo o domace muzstvo,ktore by mohlo byt druhe keby sme prehrali o niekolko golov a bolo by prve. Ani sa uz nechcel ukryt(trpel tam statocne aj zastavil cas,ked sa niekto tam zranil,len ho nemal kto vystriedat,stopovaca casu mu robil niekto pod strechou,zrejme pochyboval o vodotestnosti vojej casomiery ). Aj tak o chvilu isiel opat piskat do dazda. Piskali poliaci a dobre. U nas casto krat nadrziavaju domacemu muzstvu.

Zverejnené

Prečo nemáme talenty?

„Komplikovaná i jednoduchá otázka. Trénerov ovplyvňujú bohatí rodičia, ktorí tlačia svojich miláčikov. Všetko to deformuje atmosféru a charakter športu. Keby som mal takú moc, pred rodičmi zamknem štadión, nech sa trénerom nemiešajú do roboty a naložia si svoje ratolesti do džípov až vonku. Keď je tatko sponzor klubu, synček má isté miesto v presilovke.“

https://sport.aktuality.sk/c/339944/vincent-lukac-ani-v-kosiciach-sa-nestal-prorokom/?utm_source=aktuality.sk&utm_medium=zona-hp&utm_content=box-sport-hp&utm_campaign=cross

Teda maju uplatnych trenerov. 

http://www.fampoprad.sk/clanky/19-05-2018-poprad.htm

O tomto som ani nevedel. Ze je taka liga. Je dobre ,ze v tak malom meste ako je Revuca si konkuruju dve kluby? Oni to kluby niesu - zdruzenia. Vela spolocne s MFK Revuca, nema ani MFK za ktory hra moj syn - to je zdruzenie rodicov. Klub MFK sa  mladezi a detom nijak nevenuje. 

Je to tazke(hlavne pre riadiacich tych zdruzeni,trenerov) - ale deti aspon maju sancu si zahrat futbal. Je rocnik 05,kde nieje nemal sancu ziaden hrac. 

Tie deti si ucia futbal na treningu - ale aj na takychto turnajoch. 

Moj syn odohral viac ako 5 turnajov za Srsne. Prihlasovali sa na turnaje na ktore rocnikovo nemali hraca a potrebovali doplnit. Minulu sezonu. Dostavali vyprasky,ked sa prihlasili na rel.kvalitny turnaj na Slovensku trebars v Lucenci. Ale dnes niektori hraci povyrastli,ze vedia aj vyhravat,samozrejme este nemaju dostatok kvalitnych hracov na turnaj 6pus jeden. 

Dnes som si precital.

Revúcka dominancia

O dva týždne neskôr mládežnícky klub pripravil pre kategórie U9 a U11 Medzinárodný halový turnaj FAM Poprad, kde sa opäť prestavili aj prípravky z Poľska –Górale Nowy Targ, Albertus Krakow, UKS 2 Zakopane. Okrem domácich FAM-károv ich doplnili aj Revúčania, ktorí suverénnym spôsobom dominovali v oboch vekových kategóriách. Prekvapujúco stratili iba dva body a svojim súperom nastrieľali až 26 gólov. Popradčania v kategórii U9 obsadili tretie miesto, no v U11 skončili poslední. Najviac gólov v U9 strelil Adrian Mikulec (UKS 2 Zakopané), najlepším hráčom sa stal Matej Hudec (Revúcke Sršne) a brankárom Adrián Cseni (FAM Poprad). Medzi strelcami U11 vynikal Karol Metel (Albertus Krakow), medzi brankármi Mikolaj Bziabiak (UKS 2 Zakopane) a najlepším hráčom turnaja sa stal Tomáš Galovič (MFK Revúca).

http://www.podtatranske-noviny.sk/2018/03/famkarikovia-sa-vo-velkom-konfrontovali-s-poliakmi/

Fam poprad,je druhy klub v Poprade. Prvy a dominantny je FK. Ako som cital im dost vela deti odchadza ku konkurenncii. 

Ono je to tak 4 roky sa venusej chalanovi, a potom ti ho zoberie iny klub. Tu im mesto poskytnu aspon halu. U nas obe zdruzenia sa delia o jednu staru telocvicnu - nasi maju aj mestske ihrisko - od aprilaa tam trenuju. Ale vo vacsich mestach - podporuju jeden klub priklad Duklu BB - daju im peniaze a druhym ten hamsikovej akademii daju nejaku smet. Pritom hraju rovnake sutaze. Mzslim mladez. Dospely jeden tretiu a druhy 4.ligu.

Zverejnené

https://gemer.korzar.sme.sk/c/20752963/brdarsky-hodnotim-nas-znamkou-velmi-dobry.html

To je trener a sef klubu srsne. Prisiel za mnou ci moze ist chalan. Vzdy isiel.Ten chlap si podchytil dost deti - ze sam ich odviedol zo skoly na trening. Podchytil si ich este ked boli v skolke.

---------------------

Je to uz starsi chlap - snazil sa a robi pre srsne co moze. Ja konkurenciu vnimam pozitivne. 

Ale dva kluby na tak male mesto asi nieje udrzatelne. Oni si spolu ti "sefovia " nerozumeju. Vlastne su to tri subjekty. 

Ak nema niekto rovnaky zaujem pojde skola ven. To bude tento pan. Ale on on trenoval aj v minulosti - Breznanikov otec mi hovoril,ze on jeho syna ucil hrat futbal. Breznanink st. bol nohejbalista.

Zverejnené

ono je to mozno skor o rodicoch a o prazdnom hniezde, ale suvisi to aj s povahou deti

a s vrazdou Jana Kuciaka a Martiny Kusnirovej...

mozno sa to niekde vysvetlovalo, ako a preco, ale v jednej zapalistej diskusii padla otazka, ze co ti dvaja nikomu tri dni nechybali - v praci, v rodine; ze matka Martiny si s dcerou denne telefonovala; a ze teda mala zalarmovat hned na druhy den niekoho, kto by sa isiel pozriet, preco dcera nedviha telefon

jeden kamarat sa detto denne kontaktuje s dospelou dcerou v zahranici a prehlasil, ze ak by sa mu jeden den neohlasila, tak sada na lietadlo a ide za nou...

detto dalsi denne komunikuje telefonicky/mailom/WhatsApp-kou som svojimi dospelymi detmi, ktore ziju (studuju, pracuju) mimo rodicovsky dom

podla mna je to vadne a nechapem, naco je to dobre? my mame syna tiez vacsinu roka v zahranici, ale komunikujeme tak raz za 2-3 tyzdne, niekedy aj menej

zasadne podla potreby

a jedna zo zasad znie - kym nam netelefonuje, tak je vsetko v poriadku

• Pridať bod 1
Zverejnené

V kategórií U7 išli v šľapajach svojich mladších talentov opäť chlapci z Revúcej, ktorí na ihrisku predviedli jednoznačnú dominanciu a v každom meraní síl sa so svojím protivníkom herne i gólovo pohrali, čím si zadovážili zlaté medaily. Stopercentná bilancia oboch kategórií prípraviek tohto klubu z Gemera jasne dokumentovala výbornú pripravenosťou na toto športové podujatie, na ktorom svojich konkurentov presvedčili o kvalitnom prístupe a práci s ich futbalovými mládežníkmi.

Priebeh a celková úroveň turnaja viditeľne potvrdila rýchlo sa rozvíjajúcu slovensko-poľskú spoluprácu mládežníckych klubov, ktorá mimoriadne prospieva aj futbalovému rastu a športovej výchove nádejných hráčov, pre ktorých môže byť práve “kožená“ tou najsprávnejšou cestou v ich kariére.

Čítajte viac: https://spis.korzar.sme.sk/c/20768312/talenty-z-revucej-dominovali-na-turnaji-fam-poprad.html#ixzz5Hm3Xu3zO

Ten co to pisal  asi na tom turnaji aj bol. Turnaj v Zakopanom? Mna prekvapili. Ako ked som bol na dovolenke v Rumunsku ma prekvapili rumuni v dobrom. Aj teraz poliaci. Mali obcerstvenie od polievky .. po palenku aj pre rodicov. Bolo nas menej rodicov asi len dvadsatpat na dve muzsva. A palenku sme mali vlastnu.  Slusni a rozumni ludia. A samozrejme, v celku dobry turnaj. 

V kategórií U7 išli v šľapajach svojich mladších talentov opäť chlapci z Revúcej, ktorí na ihrisku predviedli jednoznačnú dominanciu a v každom meraní síl sa so svojím protivníkom herne i gólovo pohrali, čím si zadovážili zlaté medaily. Stopercentná bilancia oboch kategórií prípraviek tohto klubu z Gemera jasne dokumentovala výbornú pripravenosťou na toto športové podujatie, na ktorom svojich konkurentov presvedčili o kvalitnom prístupe a práci s ich futbalovými mládežníkmi.

Priebeh a celková úroveň turnaja viditeľne potvrdila rýchlo sa rozvíjajúcu slovensko-poľskú spoluprácu mládežníckych klubov, ktorá mimoriadne prospieva aj futbalovému rastu a športovej výchove nádejných hráčov, pre ktorých môže byť práve “kožená“ tou najsprávnejšou cestou v ich kariére.

Dzisiejsza sobota była wolna od rozgrywek ligowych PPPN co nie oznacza iż nasi zawodnicy próżnowali. Wzięliśmy bowiem udział w XV już edycji Turnieju Przyjaźni Polsko-Słowackiej organizowanego corocznie przez trenera a zarazem prezesa UKS-u Dwójki Zakopane Janusza Wierciocha. Na obiekcie zakopiańskiego COS-u stawiło się sześć drużyn, które rywalizowały w kategoriach wiekowych U-9 i U-11. Były to zespoły: UKS Dwójka Zakopane, KS Zakopane, Szkółka Piłkarska Górale Nowy Targ, Albertus Kraków, FAM Poprad oraz AMF Revuca. Rywalizowano systemem „każdy z każdym”. W kategorii orlików nasi zawodnicy zajęli II miejsce, ustępując tylko Słowakom z Revucy. Młodsza grupa zajęła VI miejsce. Organizatorzy oprócz okazałych pucharów i dyplomów przewidzieli także nagrody indywidualne dla najlepszych zawodników. Wśród wyróżnionych znaleźli się Błażej Gubała z ekipy U-9 oraz Szymon Truty z U-11. Statuetki i medale wręczał gość specjalny turnieju Jan Urban. Były piłkarz, reprezentant Polski i uczestnik mistrzostw świata 86’, który będąc zawodnikiem Osasuny Pampeluna zdobył 3 gole przeciwko Realowi Madryt. Obecnie trener, który prowadził najlepsze drużyny w kraju takie jak: Legia Warszawa, Lech Poznań a ostatnio Śląsk Wrocław. Był także w sztabie reprezentacji Polski prowadzonej przez Leo Beenhakkera. Cieszymy się, że mogliśmy wziąć udział w tak wspaniałym turnieju.

Zverejnené

Sami zda ,ze sa pokusaju aj nejakych mladych hokejistov trenovat.  Iny klub. Kludne k nim moj chalan moze chodit. kludne aj ine detska - od futbalistov - vedia sa hybat.

V lete futbal v zime hokej.Futbalisti su uz - mozu byt aj hokejisti - aspon si zahrat hokej medzi sebou. Na treningu. Klzisko maju - v zime mozu drvit. Mojho chalana by to bavilo. Korculovat sa vie.

Zverejnené

Mne rodic rozpraval, ze nasi nemozu byt lepsi ako z vacsich miest(pred necelymi tromi rokmi) A su. Aj jeho syn.  Je to prekvapive - ale tiez si nemyslim ,ze je normalne aby deti  viac menej - maleho mesta vyhravali turnaje z ovela vacsimi.

Ci su talentovane, ci.. takto ide o jeden rocnik a ich 4 roky trenoval - jeden trener - mlady,podla mna vcelku dobry - on ich to naucil. Tie deti su kazde ine. Aj sa vyvijaju.  brankara co vie chytat, len robil chyby. Rok neurobil chybu. ALe za ten rok nanho slo asi 5 striel. Na treningu to ma za miniutu.

Deti sa vyvijaju...

Nase deti maju plus ,ze zanimi chodia rodicia. Maju vysledok, ci dobry dalsi trener.. maju vela deti aj vela rodicov.  Na turnajoch.

Minus - mi nemame infrastrukturu.  Ihrisko by aj bolo a je dobre, aj sedadla a zastresenie. Nemame hajzel. Chlap to oprie hocikde a co urobi zena? 

Ja osobne by som tu neorganizoval nic, Zeny chodia na futbal od nas  bezne desat  a viac.

Zverejnené

inak chalan zacne robit na tyci. On minuly rok  mal svaly aj prsne aj na chrbte.. len to uz nebbude davat desat ale dvadsat.Zacal dnes.

Chcem aby bol pripraveny.

Zverejnené

Dnes nerbil ale zajtra bude.

Ma bavi ked hraju chalani pekne. Bavi ma sa na to pozerat. Uz sa uzrejmili aj rodicia. Nenahradadzju trenera. Ja chalanovi som povedal co ma robit. Chalana budem trenovat aspon na tyci- aby bol lepsi.

Ze oni vyhravaju? Mali 4 roky trenera co ich nico naucil. Dnes? Maju tiez dobreho trenera ci dvoch. Jeden je otecko.

tito chalani by mali hrat prvu ligu. V druhej nabuduce im  budu davat kazdemu desat nula.

Predchadcajuce kolo vyhrali  v tom meste pri zarnovici  9 ku jeden. Krupina dostala u nas 8.  Na rok Krupina dostane 40 golov.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov